Hoteller i Rio de Janeiro, Brasil

Finn tilbud på 1 255 hoteller i Rio de Janeiro, Brasil

Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil
1. des. — 2. des.2
lø. 2.12.
on. 6.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Rio de Janeiro

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Rio de Janeiro
Pris
kr436
kr7425
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Rio de Janeiro

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Rio de Janeiro

Pris

367 kr–1 792 kr

BILLIGSTE BYDEL I RIO DE JANEIROGlória61 % billigereHoteller i Glória er de billigste i Rio de Janeiro med en gjennomsnittspris på kun 367 kr per natt
DYRESTE BYDEL I RIO DE JANEIROIpanema48 % dyrereIpanema har de dyreste hotellene i Rio de Janeiro med rom med en gjennomsnittspris på 1 792 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I RIO DE JANEIROCopacabana75 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Copacabana enn noen andre land i Rio de Janeiro

Ting å gjøre i Rio de Janeiro


Hoteller i populære bydeler i Rio de Janeiro

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Rio de Janeiro, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Rio de Janeiro

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Rio de Janeiro
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
60 %forventet prisnedgang
25 %forventet prisøkning

Pris

457 kr–1 512 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
959 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
4 582 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Rio de Janeiro på er: 1-2 stjerne, 4 dag før. 3 stjerne, 56 dag før. 4-5 stjerne, 76 dag før.

1-2 stjerne

308 kr–1 468 kr

3 stjerne

340 kr–1 011 kr

4-5 stjerne

426 kr–2 989 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Rio de Janeiro

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Rio de Janeiro

Laveste hotellpris

319 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Copacabana Palace, A Belmond Hotel, Rio de Janeiro

Hoteller i nærheten av flyplassen

7430

Gjennomsnitt antall netter på opphold

34 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Rio de Janeiro funnet siste 7 dager er 319 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Atlântico Lapa, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Copacabana Palace, A Belmond Hotel, Rio de Janeiro, det mest populære 5-stjerners hotellet i Rio de Janeiro(9,5/10 rating - basert på 1 444 anmeldelser).
Det er er 7 430 hoteller i Rio de Janeiro i nærheten av Rio de Janeiro-Galeão internasjonale. Ház med kortest avstand på 2,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 34 dager når e bor på i Rio de Janeiro. Gjennomsnittprisen for 34 dager i Rio de Janeiro siste uken er 37 250 kr.

Rio de Janeiro reisetips

Hva koster det for hotell i Rio de Janeiro?

Du kan finne overnatting i Rio de Janeiro i mange ulike prisklasser. Her kan du bo på rimelige hostels til 100 NOK per natt, og luksushoteller til 1500-2000 NOK for en natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Rio de Janeiro?

Den beste tiden å besøke Rio de Janeiro på er mellom desember og mars, når været er varmt nok til at du kan nyte noen late dager på strendene. Hvis du vil oppleve det verdenskjente karnevalet, må du ta turen hit i februar.

Kan man reise til Rio de Janeiro på budsjett?

Du kan helt fint reise til Rio de Janeiro på budsjett. Her kan du spise for en billig penge, spesielt om du finner spisestedene som de lokale besøker, og du kan velge aktiviteter og opplevelser som er gratis. Dersom du er tidlig ute, kan du også være heldig å finne et billig hotell i Rio de Janeiro med gode tilbud, som for eksempel frokost inkludert.

Må man ha med adapter til Rio de Janeiro?

Du må ha med adapter for å bruke elektrisk utstyr hjemmefra.

Hvor mye bør man gi i tips i Rio de Janeiro?

Det er vanlig å gi omtrent 10 % tips i Brasil dersom det ikke allerede er lagt til på regningen.

Er det trygt å reise til Rio de Janeiro?

Brasil er generelt et forholdsvis trygt land å ferdes i, men det preges likevel av høy kriminalitet, spesielt i store byer som Rio de Janeiro. Derfor må man utvise aktsomhet og ta forholdsregler når man reiser hit, samt å følge de lokale reiserådene.


Hvor mye koster et hotell i Rio de Janeiro per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Rio de Janeiro med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 601 kr

Gjennomsnittlig 1 327 kr

Dyrest 2 332 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Rio de Janeiro

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Rio de Janeiro
Finn hosteller i Rio de Janeiro

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Rio de Janeiro

Disse hotellene i Rio de Janeiro har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er en stor by med mange ulike nabolag for forskjellige reisende, og før du velger et hotell i Rio de Janeiro, bør du undersøke disse ulike områdene. Familier som reiser med barn kan vurdere å bo i Botafogo, et område med vakre sandstrender og gode muligheter for underholdning for hele familien med kjøpesentre, kinoer, stilige restauranter og mer. Velg et hotell med familierom og dyr tillatt dersom hele familien er med på ferie. Hvis du reiser på budsjett, er nabolaget Centro det beste stedet å bo. Området er populært blant backpackere på grunn av sine rimelige overnattingsalternativer, livlige natteliv og yrende kulturelle liv. Vennegjenger som besøker Rio de Janeiro for første gang bør vurdere å bo i Copacabana, det mest kjente området i byen med langstrakte strender og utallige restauranter, barer og nattklubber. Copacabana er også populært blant par som ønsker en romantisk ferie på et hotell i Rio de Janeiro sentrum. For ekstra luksus, sørg for å få balkong og utsikt over havet. Dersom du besøker byen på forretningsreise eller skal reise videre etter et kort opphold, kan du vurdere et konferansehotell med tidlig innsjekk ved lufthavnen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Rio de Janeiro

Hvis det er første gang du besøker Rio de Janeiro, er det stor sannsynlighet for at du bruker en del av ferien din på strendene i Copacabana eller Ipanema, observerer det yrende livet i sentrum og nyter den livlige kulturen. Dersom du er opptatt av strender, bør du også besøke Prainha, en liten og avsidesliggende, men slående vakker, strand, omtrent 30 kilometer vest for Ipanema Beach. Imidlertid er det flere andre ting du også bør få med deg i løpet av oppholdet ditt. Først og fremst bør du se det ikoniske landemerket Kristusstatuen, et av verdens syv underverker. Dra til Jardim Botânico for å se en paradisisk botanisk hage, og ta også turen innom Tijuca nasjonalpark for å utforske en enorm grønn regnskog. Dette er faktisk den største urbane regnskogen i verden! Videre bør du se Pão de Açúcar, også kjent som Sukkertoppen. Ta kabelbanen til Morro da Urca, hvor du hopper på en ny kabelbane som tar deg til toppen av fjellet.


Informasjon om opphold i Rio de Janeiro

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Rio de Janeiro

Hvor mange dager tilbringer folk i Rio de Janeiro?

Folk som besøker Rio de Janeiro tilbringer typisk 34 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Rio de Janeiro?

Prisen på et hotell i Rio de Janeiro avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 088 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Rio de Janeiro?

Prisene på hotellrom i Rio de Janeiro kan være hele 60 % lavere i mars. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Rio de Janeiro?

Prisene på hotellrom i Rio de Janeiro vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Rio de Janeiro?

Du må ut med ca. 1 749 kr for et luksushotellrom i Rio de Janeiro. Dette er en økning på 41% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Rio de Janeiro, som vanligvis vil ha en prislapp på 1 088 kr per natt.

Hvor mye koster et hostell i Rio de Janeiro?

Hosteller i Rio de Janeiro koster vanligvis en plass omkring 841 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 192 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Rio de Janeiro.

Hvor i Rio de Janeiro bør jeg bo?

De fleste bestiller hotell i Copacabana, Ipanema, Barra da Tijuca og Recreio dos Bandeirantes når de skal reise til Rio de Janeiro.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Rio de Janeiro?

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Rio de Janeiro i løpet av Desember, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 130 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i Desember med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Rio de Janeiro vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.

Har Rio de Janeiro ferieboliger?

Ja, det flere 10 855 ferieboliger i Rio de Janeiro. For øyeblikket er Studio Vale 1 den mest populære Rio de Janeiro ferieboligen basert på vår brukerdata. Søk etter ferieboliger i Rio de Janeiro.

Har Rio de Janeiro vandrehjem?

Rio de Janeiro har 458 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Beach House Ilha da Gigoia er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i Rio de Janeiro.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Rio de Janeiro fra hoteller?

Det er 8 844 tilbydere fra Rio de Janeiro hoteller fra og med november 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Rio de Janeiro fra hoteller sist?

Priser for Rio de Janeiro fra hoteller oppdateres hver dag.