Hoteller i Warszawa

Hoteller i Warszawa, Polen

Finn tilbud på 533 hoteller i Warszawa, Polen

Warszawa, Polen
29. feb. — 1. mar.2
lø. 24.2.
on. 28.2.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Warszawa

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Warszawa
Pris
kr576
kr3492
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Warszawa

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Warszawa

Pris

455 kr–717 kr

BILLIGSTE BYDEL I WARSZAWAMokotów17 % billigereHoteller i Mokotów er de billigste i Warszawa med en gjennomsnittspris på kun 455 kr per natt
DYRESTE BYDEL I WARSZAWASródmiescie24 % dyrereSródmiescie har de dyreste hotellene i Warszawa med rom med en gjennomsnittspris på 717 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I WARSZAWASródmiescie64 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Sródmiescie enn noen andre land i Warszawa

Ting å gjøre i Warszawa


Hoteller i populære bydeler i Warszawa

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Warszawa, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Warszawa

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Warszawa
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
15 %forventet prisnedgang
20 %forventet prisøkning

Pris

1 098 kr–1 615 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 084 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 388 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Warszawa på er: 1-2 stjerne, 58 dag før. 3 stjerne, 89 dag før. 4-5 stjerne, 77 dag før.

1-2 stjerne

304 kr–640 kr

3 stjerne

461 kr–1 101 kr

4-5 stjerne

577 kr–1 520 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Warszawa

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Warszawa

Laveste hotellpris

147 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Regent Warsaw Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

8065

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Warszawa funnet siste 7 dager er 147 kr/natten. Denne prisen fås hos Villa Krasnowolska Airport - Self Check-in.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Regent Warsaw Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Warszawa(8,2/10 rating - basert på 3 917 anmeldelser).
Det er er 8 065 hoteller i Warszawa i nærheten av Warszawa Chopin. Courtyard by Marriott Warsaw Airport med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Warszawa. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Warszawa siste uken er 6 522 kr.

Warszawa reisetips

Hvordan bor man billig i Warszawa?

I Warszawa finner du vandrerhjem fra rundt 70 kr. natten, så du kan bo virkelig billig her. På momondo kan du velge hvilke områder du vil bo, hvilke fasiliteter og antall stjerner du ønsker så finner du de beste tilbudene. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell i Warszawas gamleby, finner du dette fra ca. 550 kr. per natt. 4-stjerners hotell og leiligheter i sentrum av Warszawa begynner på rundt 600 kr. per natt. Ønsker du 5-stjerners hotell med svømmebasseng kan du sjekke inn på fine hoteller fra omtrent 1500 kr. natten.

Hvordan kommer man seg rundt i Warszawa?

I gamlebyen i Warszawa er det gåavstand mellom attraksjonene, men vil du reise litt lenger, kan du ta i bruk byens kollektivtransporttilbud. Du kan ta buss, trikk og metro. Det er ZTM som har ansvar for kollektivtransporten i Warszawa, og stopper på holdeplasser rundt om i byen. Merk at busslinjer markert med E er ekspresslinjer som stopper på færre holdeplasser. Det går også nattbusser, merket med N. Metroen kjører mellom 5 om morgenen og 1 om natten og til 3 på fredager og lørdager. Du kan kjøpe billetter på holdeplassene, på billettautomater eller service-sentre. På buss og trikk kan du også kjøpe billett fra sjåføren.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Warszawa?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Warszawa, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Warszawa?

Noen hoteller i Warszawa krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre heller tar betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Warszawa?

Warszawa er en trygg by å være turist i, men du bør uansett passe godt på tingene dine i folksomme områder og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Warszawa?

Du trenger ikke ta med adapter når du bor på hotell i Warszawa. Her kan du bruke telefonlader og annet elektronisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Warszawa?

Det er vanlig å gi omtrent 10-15% i tips på restaurant i Warszawa, og noen ganger er service inkludert i regningen.


Hvor mye koster et hotell i Warszawa per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Warszawa med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 730 kr

Gjennomsnittlig 976 kr

Dyrest 1 403 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Warszawa

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Warszawa
Finn hosteller i Warszawa

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Warszawa

Disse hotellene i Warszawa har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Warszawa

Det kan være vanskelig å velge hvilket nabolag du skal bo i når du skal finne hotell i Warszawa, men du kan sjekke alle områdene på momondo sitt kart. På momondo sammenligner du hotelltilbudene i Warszawa og finner det som passer deg best.

Warszawa er en moderne by og hovedstaden i Polen. Her finner du små lekre hoteller i gamlebyen, kreative leiligheter i distriktet Praga, og du er i gåavstand til Warszawas attraksjoner dersom du bor i sentrum av byen. Du kan også velge å bo i litt rolige strøk i parkdistriktet Lazienki.

I sentrum av Warszawa finner du mange internasjonale hotellkjeder, med 4 og 5 stjerner. Du kan også bo på vandrerhjem, og dette området er perfekt for deg som vil være midt i der alt skjer. Bor du på hotell i Warszawa sentrum er du nære blant annet Warszawa Uprising Museum, shoppinggaten Nowy Swiat og Kultur- og vitenskapspalasset som ligger ved Paradeplassen.

I gamlebyen finner du koselige brosteinsgater og store åpne plasser. Du er i gåavstand til mange kaféer, restauranter og unike butikker, og attraksjoner som Teatr Wielki, som betyr Det store teater, slottet og en rekke museer og kunstgallerier. Du kan også bo utenfor bysentrum i området rundt Lazienki Park, der du finner det spektakulære Palasset ved vannet, Chopin-hagen og Det hvite hus. Du er også i gåavstand fra sentrale attraksjoner som Plac Konstytuji, en stor plass i Sródomiescie-distriktet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Warszawa

Hva er byens særpreg?

Bor du på hotell i Warszawa, bor du i en moderne by som har utviklet seg raskt de siste årene. Her finner du musikkfestivaler, gatekunst og spennende museer som forteller historien om en urolig fortid. Fra brosteinsgatene i gamlebyen til skyskraperne i bysentrum, her kan du oppleve både fortid og moderne storbyliv. Uansett hvor du bor på hotell i Warszawa er du i nærheten av historiske bygninger, kreativitet, kultur og museer i verdensklasse. Dra på Warsaw Uprising Museum som er et museum med interaktive utstillinger fokusert på tragedier og utvikling.

Hva har Warszawa å tilby?

Er du interessert i shopping og bor på hotell i Warszawa, er du ikke langt unna både vintage-butikker og designboutiques som selger skatter du kan ta med hjem. I gamlebyen finner du uavhengige, unike butikker som selger mer annerledes produkter og suvenirer. Vil du handle klær, sko og accessoirer kan du dra til Nowy Swiat der du finner butikker på rekke og rad. Du finner også en rekke delikatessebutikker som selger skinke og ost. VITKAC er et kjøpesenter som også er verdt å få med seg.

Hvor grønn er byen?

Det er en rekke grønne oaser å besøke når du trenger pause fra bylivet, slik som Lazienki Park, Park Ujazdowski og Skaryszewki Park, perfekt for en piknik.


Informasjon om opphold i Warszawa

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Warszawa

Hvor mange dager tilbringer folk i Warszawa?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Warszawa er 5 netter.

Hvor mye koster et hotell i Warszawa?

Et hotellrom i Warszawa vil normalt koste deg 1 250 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Warszawa?

Hoteller i Warszawa er vanligvis billigst i oktober. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 15 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Warszawa?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Warszawa. fredag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Warszawa?

Et luksushotell i Warszawa kan ha en pris på 1 379 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Warszawa 1 250 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 6% % for et luksushotell.

Hvor i Warszawa bør jeg bo?

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Praga-Poludnie, Ursynów, Mokotów og Ursus når de skal besøke Warszawa.

Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Warszawa?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Warszawa i løpet av februar, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −1 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 20 mm.

Har Warszawa ferieboliger?

Det er nå 10 302 ferieboliger tilgjengelige i Warszawa. De fleste av våre brukere velger å bo på Royal Tulip Warsaw Apartments, som er den mest populære i Warszawa. Sammenlign ferieboliger i Warszawa.

Har Warszawa vandrehjem?

Ja, du kan bestille et vandrehjem i Warszawa. Det er for øyeblikket flere 279 vandrehjem i dette området og Hostel Siennicka er det mest populære valget blant momondo-brukere. Sammenlign tilbud på vandrehjem i Warszawa.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Warszawa fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 7 583 tilbydere å velge mellom fra Warszawa hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Warszawa fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Warszawa ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Warszawa

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Warszawa

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Warszawa gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Warszawa. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Warszawa?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Warszawa med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Warszawa på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Warszawa

Finn billig overnatting i Warszawas populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Warszawa
lø. 24.2.
on. 28.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post