Hoteller i Warszawa, Polen

Finn tilbud på 525 hoteller i Warszawa, Polen

Warszawa, Polen
29. nov. — 30. nov.2
on. 30.11.
sø. 4.12.

De beste hotellene i Warszawa

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Warszawa
Pris
kr108
kr1046
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Warszawa

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Warszawa

Pris

427 kr–915 kr

BILLIGSTE BYDEL I WARSZAWABiałołęka25 % billigereHoteller i Białołęka er de billigste i Warszawa med en gjennomsnittspris på kun 427 kr per natt
DYRESTE BYDEL I WARSZAWASródmiescie38 % dyrereSródmiescie har de dyreste hotellene i Warszawa med rom med en gjennomsnittspris på 915 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I WARSZAWASródmiescie84 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Sródmiescie enn noen andre land i Warszawa

Ting å gjøre i Warszawa


Hoteller i populære bydeler i Warszawa

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Warszawa, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Warszawa

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Warszawa
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
35 %forventet prisnedgang
45 %forventet prisøkning

Pris

564 kr–1 556 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 074 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
539 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Warszawa på er: 4-5 stjerne, 72 dag før.

1-2 stjerne

335 kr–375 kr

3 stjerne

592 kr–631 kr

4-5 stjerne

789 kr–878 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Warszawa

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Warszawa

Laveste hotellpris

99 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Intercontinental Warsaw

Hoteller i nærheten av flyplassen

5998

Gjennomsnitt antall netter på opphold

13 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Warszawa funnet siste 7 dager er 99 kr/natten. Denne prisen fås hos Apartamenty Zgoda Warszawa By Desilva, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Intercontinental Warsaw, det mest populære 5-stjerners hotellet i Warszawa(9,1/10 rating - basert på 8 592 anmeldelser).
Det er er 5 998 hoteller i Warszawa i nærheten av Warszawa Chopin. Courtyard by Marriott Warsaw Airport med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 13 dager når e bor på i Warszawa. Gjennomsnittprisen for 13 dager i Warszawa siste uken er 8 964 kr.

Warszawa reisetips

I Warszawa finner du vandrerhjem fra rundt 70 kr. natten, så du kan bo virkelig billig her. På momondo kan du velge hvilke områder du vil bo, hvilke fasiliteter og antall stjerner du ønsker så finner du de beste tilbudene. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell i Warszawas gamleby, finner du dette fra ca. 550 kr. per natt. 4-stjerners hotell og leiligheter i sentrum av Warszawa begynner på rundt 600 kr. per natt. Ønsker du 5-stjerners hotell med svømmebasseng kan du sjekke inn på fine hoteller fra omtrent 1500 kr. natten.

I gamlebyen i Warszawa er det gåavstand mellom attraksjonene, men vil du reise litt lenger, kan du ta i bruk byens kollektivtransporttilbud. Du kan ta buss, trikk og metro. Det er ZTM som har ansvar for kollektivtransporten i Warszawa, og stopper på holdeplasser rundt om i byen. Merk at busslinjer markert med E er ekspresslinjer som stopper på færre holdeplasser. Det går også nattbusser, merket med N. Metroen kjører mellom 5 om morgenen og 1 om natten og til 3 på fredager og lørdager. Du kan kjøpe billetter på holdeplassene, på billettautomater eller service-sentre. På buss og trikk kan du også kjøpe billett fra sjåføren.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Warszawa, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Noen hoteller i Warszawa krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre heller tar betalingen ved utsjekk.

Warszawa er en trygg by å være turist i, men du bør uansett passe godt på tingene dine i folksomme områder og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Du trenger ikke ta med adapter når du bor på hotell i Warszawa. Her kan du bruke telefonlader og annet elektronisk utstyr som vanlig.

Det er vanlig å gi omtrent 10-15% i tips på restaurant i Warszawa, og noen ganger er service inkludert i regningen.


Hvor mye koster et hotell i Warszawa per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Warszawa med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 950 kr

Gjennomsnittlig 1 182 kr

Dyrest 4 086 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Warszawa

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Warszawa
Finn hosteller i Warszawa

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Warszawa

Disse hotellene i Warszawa har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Warszawa

Det kan være vanskelig å velge hvilket nabolag du skal bo i når du skal finne hotell i Warszawa, men du kan sjekke alle områdene på momondo sitt kart. På momondo sammenligner du hotelltilbudene i Warszawa og finner det som passer deg best.

Warszawa er en moderne by og hovedstaden i Polen. Her finner du små lekre hoteller i gamlebyen, kreative leiligheter i distriktet Praga, og du er i gåavstand til Warszawas attraksjoner dersom du bor i sentrum av byen. Du kan også velge å bo i litt rolige strøk i parkdistriktet Lazienki.

I sentrum av Warszawa finner du mange internasjonale hotellkjeder, med 4 og 5 stjerner. Du kan også bo på vandrerhjem, og dette området er perfekt for deg som vil være midt i der alt skjer. Bor du på hotell i Warszawa sentrum er du nære blant annet Warszawa Uprising Museum, shoppinggaten Nowy Swiat og Kultur- og vitenskapspalasset som ligger ved Paradeplassen.

I gamlebyen finner du koselige brosteinsgater og store åpne plasser. Du er i gåavstand til mange kaféer, restauranter og unike butikker, og attraksjoner som Teatr Wielki, som betyr Det store teater, slottet og en rekke museer og kunstgallerier. Du kan også bo utenfor bysentrum i området rundt Lazienki Park, der du finner det spektakulære Palasset ved vannet, Chopin-hagen og Det hvite hus. Du er også i gåavstand fra sentrale attraksjoner som Plac Konstytuji, en stor plass i Sródomiescie-distriktet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Warszawa

Bor du på hotell i Warszawa, bor du i en moderne by som har utviklet seg raskt de siste årene. Her finner du musikkfestivaler, gatekunst og spennende museer som forteller historien om en urolig fortid. Fra brosteinsgatene i gamlebyen til skyskraperne i bysentrum, her kan du oppleve både fortid og moderne storbyliv. Uansett hvor du bor på hotell i Warszawa er du i nærheten av historiske bygninger, kreativitet, kultur og museer i verdensklasse. Dra på Warsaw Uprising Museum som er et museum med interaktive utstillinger fokusert på tragedier og utvikling.

Er du interessert i shopping og bor på hotell i Warszawa, er du ikke langt unna både vintage-butikker og designboutiques som selger skatter du kan ta med hjem. I gamlebyen finner du uavhengige, unike butikker som selger mer annerledes produkter og suvenirer. Vil du handle klær, sko og accessoirer kan du dra til Nowy Swiat der du finner butikker på rekke og rad. Du finner også en rekke delikatessebutikker som selger skinke og ost. VITKAC er et kjøpesenter som også er verdt å få med seg.

Det er en rekke grønne oaser å besøke når du trenger pause fra bylivet, slik som Lazienki Park, Park Ujazdowski og Skaryszewki Park, perfekt for en piknik.


Informasjon om opphold i Warszawa

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Warszawa

Gjennomsnittslengden for et opphold i Warszawa er 13 netter.

Et hotellrom i Warszawa vil normalt koste deg 659 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hoteller i Warszawa er vanligvis billigst i september. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 35 % i denne perioden.

søndag er den billigste dagen for hotellrom i Warszawa. fredag er den dyreste dagen.

Et luksushotell i Warszawa kan ha en pris på 1 104 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Warszawa 659 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 394 kr % for et luksushotell.

I gjennomsnitt vil et hotell i Warszawa ha en prislapp på omkring 356 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 303 kr billigere enn et typisk hotell i Warszawa.

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Mokotów, Praga-Poludnie, Ursynów og Ursus når de skal besøke Warszawa.

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Warszawa i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på 0 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 30 mm.

Det er nå 200 ferieboliger tilgjengelige i Warszawa. De fleste av våre brukere velger å bo på Unit Warszawa Centrum Room By Metro Rondo Onz, som er den mest populære i Warszawa. Sammenlign ferieboliger i Warszawa.

Ja, du kan bestille et vandrehjem i Warszawa. Det er for øyeblikket flere 165 vandrehjem i dette området og Metro Centrum Guest Rooms er det mest populære valget blant momondo-brukere. Sammenlign tilbud på vandrehjem i Warszawa.


momondos favoritthoteller i Warszawa

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Warszawa
Hostel Chmielna 5 Rooms & Apartments

Hostel Chmielna 5 Rooms & Apartments

5 Chmielna, Warsaw, Mazowieckie, Poland

7,3
138 kr
Sound Garden Hotel Airport

Sound Garden Hotel Airport

Zwirki I Wigury, 18, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,5
493 kr
Premiere Classe Varsovie/Warszawa

Premiere Classe Varsovie/Warszawa

UI. Towarowa 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland

7,1
513 kr
Warsaw Apartments - Apartamenty Sadyba

Warsaw Apartments - Apartamenty Sadyba

Warszawa, Mazovia, Polen

8,8
424 kr
Crowne Plaza Warsaw - The Hub

Crowne Plaza Warsaw - The Hub

Rondo Ignacego Daszynskiego 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland

9,4
818 kr
Attic Studio

Attic Studio

Hoza 57/13, Warsaw, Mazowieckie, Poland

4,7
237 kr
Arche Hotel Pulawska Residence

Arche Hotel Pulawska Residence

Pulawska 361, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,6
503 kr
Hotel Reytan

Hotel Reytan

T. Rejtana 6, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,9
463 kr
Hostel Stara Praga w Warszawie -Family and Cozy Atmosphere

Hostel Stara Praga w Warszawie -Family and Cozy Atmosphere

Czapelska 24, Warsaw, Mazowieckie, Poland

7,4
108 kr
Mercure Hotel Warszawa Airport

Mercure Hotel Warszawa Airport

Al Krakowska 266, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,6
483 kr
Vienna House Mokotow Warsaw

Vienna House Mokotow Warsaw

Ul. Postepu 4, Warsaw, Mazowieckie, Poland

9,1
611 kr

Hostel Poplawok

ul. Płowiecka, 61, Warsaw, Mazowieckie, Poland

6,8
99 kr

Lubelski

Niemodlińska, 29 Niemodlińska, 29, Warsaw, Mazowieckie, Poland

6,1
89 kr
Chillout Hostel

Chillout Hostel

Poznanska 7/5, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,3
158 kr
Air Hotel

Air Hotel

Al. Krakowska 42, Warsaw, Mazowieckie, Poland

8,9
523 kr
Hosapartments City Center

Hosapartments City Center

Warszawa, Mazovia, Polen

8,6
572 kr

Start planleggingen av reisen til Warszawa


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Warszawa. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Warszawa med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.