Hoteller i Karlstad, Sverige

Finn tilbud på 23 hoteller i Karlstad, Sverige

Karlstad, Sverige
26. nov. — 27. nov.2
sø. 27.11.
to. 1.12.

De beste hotellene i Karlstad

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Karlstad
Pris
kr327
kr1022
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Karlstad

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Karlstad
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
55 %forventet prisnedgang
35 %forventet prisøkning

Pris

487 kr–1 658 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 296 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
930 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Karlstad på er: 1-2 stjerne, 75 dag før.

1-2 stjerne

545 kr–823 kr

3 stjerne

1 031 kr–1 190 kr

4-5 stjerne

1 279 kr–1 527 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Karlstad

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Karlstad

Laveste hotellpris

327 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Vanern Property apartment Karlstad

Hoteller i nærheten av flyplassen

77
Den rimeligste prisen for et rom i Karlstad funnet siste 7 dager er 327 kr/natten. Denne prisen fås hos Carlstad Hostel Sport, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Vanern Property apartment Karlstad, det mest populære 5-stjerners hotellet i Karlstad.
Det er er 77 hoteller i Karlstad i nærheten av Örebro Orebro-Bofors. Sanna Kroa Motell Och Restaurang med kortest avstand på 1,9 km fra denne flyplassen.

Karlstad reisetips

I Karlstad har du mange muligheter for å bo billig. De rimeligste alternativene er vandrerhjem og hytter, fra litt over 300 kr. per natt. Vil du bo med flott utsikt mot vannet på populære Elite Stadshotellet Karlstad, betaler du rundt 1000 kr. per natt. Da bor du nære bysenteret, og attraksjonene i Karlstad. For hoteller med fasiliteter som svømmebasseng, treningssenter og restaurant kan du betale rundt 900 kr. per natt på Scandic Winn. Det lønner seg å være tidlig ute, og ikke bestille i siste liten. Du finner gode og rimelige tilbud hos momondo.

Karlstad ligger kun 3 timer med bil fra Oslo, og det er populært å kjøre hit når man har bestilt hotell i Karlstad. Er du interessert i å utforske området rundt er det lett å ta bilen og kjøre til områder rundt den store innsjøen eller utforske steder rundt Trysilelva som renner rundt Karlstad. Dersom du vil utforske Karlstad, er det også lett å gjøre dette til fots. Det er gåavstand til det meste, og du kommer deg enkelt rundt i den koselige byen ved å gå. Det går også lokale busser, og du kan også reise fra Norge til Karlstad med buss. Skal du ta buss lokalt i Karlstad kan du kjøpe billett med kontanter ombord i bussen. Er du interessert i å reise fra Norge til Karlstad med buss, kan det lønne seg å bestille bussbilletter på nett. Du kan reise med for eksempel Swebus eller Nor-way. Reiser du fra Oslo kan du også kjøpe billetten på Oslo Bussterminal på Grønland.

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Karlstad, men noen overnattingssteder kan ha 18-års aldersgrense. Det lønner seg å sjekke dette før bestillingen.

Noen hoteller krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.


Hvor mye koster et hotell i Karlstad per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Karlstad med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 690 kr

Gjennomsnittlig 976 kr

Dyrest 1 925 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Karlstad

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Karlstad

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Karlstad

Disse hotellene i Karlstad har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Karlstad

Leter du etter hotell i Karlstad kan du sammenligne hotelltilbud på momondo som passer reisen din. Karlstad ligger i Värmland i Sverige, ved landets største innsjø Vänern. Her har du ulike områder å velge mellom, avhengig av hva slags type hotell og ferie du er ute etter.

Bor du i Tingvallastaden er du nære bysenteret og Stora Torget. Bor du på hotell i Karlstad sentrum har du gåavstand til Sandgrundsudden. Her finner du Värmlands Museum, og kan bade om sommeren. Er du her med barn er det mye å finne på, om sommeren er det mange badeplasser, man kan besøke Naturum der man kan lære alt om svensk natur. Videre kan man ta turen innom Leo’s Lekland, et stort lekeland med masse moro for de små. Mariebergsskogen er en park der du kan klappe dyr og tilbringe dagen utendørs.

Er du i Karlstad og interessert i shopping, bør du finne et hotell i Karlstad nære Stora Torget. Her har du mange butikker og koselige gater du kan rusle rundt i for å finne herlige skatter på ferieturen din. Gå for eksempel innom Handelskvarteret Valvet, i gåavstand til det luksuriøse hotellet Elite Stadshotellet Karlstad som holder 4 stjerner.

Vil du bo nærmere Sveriges største innsjø, Vänern, kan du sjekke inn på hytter i retning Randviken. Her finner du hytter som ligger rett ved stranden, perfekt for familier eller vennegrupper som vil på herlig sommerferie. Her er det populært å bo om sommeren. Hvis du vil se området fra vannet er det gode muligheter for båtsightseeing.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Karlstad

Det var i Karlstad at forhandlingene om unionsoppløsning med Sverige tok plass, tilbake i 1905. Hvis du vil lære mer om Karlstads historie anbefales det å dra til Värmlands museum når du er på besøk i byen. Karlstad er også perfekt for deg som vil ha en rolig ferie med muligheter for turer og naturopplevelser. Her kan du besøke museer, blant annet Brigadmuseet og Värmlands Museum. Du kan gå tur langs Trysilelva eller besøke den store innsjøen like ved. Er du glad i golf, finner du Bryngfjordens Golfklubb, like utenfor sentrum av Karlstad.

Karlstad er det perfekte reisemålet for deg som reiser på familietur. Her kan barna utforske svensk natur, dra på lekeland, leke på badestrender og rusle rundt i det lille koselige bysenteret. Trenger du en pause, kan du besøke Sandgrund Lars Lerin, ute på Sandgrundsudden. I sentrum finner du koselige restauranter og steder å sette seg for en kopp kaffe hvis man har lyst på en typisk svensk fika.

Karlstad er grønt og fint, med masse naturopplevelser i nærheten. Her kan du dra på kanopadling, klappe dyrene på Mariebergsskogen og se den flotte naturen i Sverige. I Värmland finnes det tusenvis av sjøer og kanaler og du finner skogsområder med variert dyreliv.


Informasjon om opphold i Karlstad

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Karlstad

958 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Karlstad. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Prisene på hotellrom i Karlstad kan være hele 55 % lavere i Januar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Prisene på hotellrom i Karlstad vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på torsdag.

Hosteller i Karlstad koster vanligvis en plass omkring 397 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 561 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Karlstad.

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Karlstad i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −1 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 40 mm.


momondos favoritthoteller i Karlstad

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Karlstad

Timber cottages with jacuzzi and sauna near the lake Vänern

Bomstadsvägen 265, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

9,1
654 kr

Strandgården Karlstad

2:a Villagatan 17 Våning 1, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

8,2
772 kr

Pråmkanalens Pensionat i Karlstad

Karlstad, Varmlands Lan, Sverige

9,0
744 kr

2 rum och kök på Färjestad

Karlstad, Varmlands Lan, Sverige

9,6
942 kr

Önnerud Gårdshotell

Annelunds Gård Önnerud, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

9,0
1 329 kr

1 bedroom accommodation in Karlstad

Karlstad, Varmlands Lan, Sverige

1 319 kr

Nice apartment, rural idyll just outside Karlstad

Karlstad, Varmlands Lan, Sverige

8,6
823 kr

Villa Gräsdalen

Gruvgången 54, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

9,7
783 kr

Alvnara Bed & Breakfast

Fågelsångsvägen 20, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

635 kr
Hotell Nova

Hotell Nova

Ventilgatan 1B, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

8,2
1 021 kr
Villa Råtorp

Villa Råtorp

Råtorpsvägen 4, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

972 kr
Lillstugan

Lillstugan

Karlstad, Varmlands Lan, Sverige

1 091 kr
4 bedroom accommodation in Karlstad

4 bedroom accommodation in Karlstad

Karlstad, Varmlands Lan, Sverige

3 292 kr
A home on the road

A home on the road

Karlstad, Varmlands Lan, Sverige

8,0
1 104 kr
Stunning home in Södra Rådom with 5 Bedrooms

Stunning home in Södra Rådom with 5 Bedrooms

Karlstad, Varmlands Lan, Sverige

1 735 kr

2 Bedroom Accommodation In Väse

Karlstad, Varmlands Lan, Sverige

1 190 kr
1-Room Studio near Uni

1-Room Studio near Uni

Karlstad, Varmlands Lan, Sverige

555 kr

Start planleggingen av reisen til Karlstad


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Karlstad og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Karlstad. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.