Hoteller i Luleå, Sverige

Finn tilbud på 15 hoteller i Luleå, Sverige

Luleå, Sverige
22. sep. — 23. sep.2
lø. 23.9.
on. 27.9.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Luleå

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Luleå
Pris
kr451
kr2327
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Luleå


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Luleå

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Luleå
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
16 %forventet prisnedgang
28 %forventet prisøkning

Pris

1 020 kr–1 678 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
899 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 341 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Luleå på er: 3 stjerne, 80 dag før.

1-2 stjerne

710 kr–785 kr

3 stjerne

914 kr–1 118 kr

4-5 stjerne

1 118 kr–1 301 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Luleå

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Luleå

Laveste hotellpris

452 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

44
Den rimeligste prisen for et rom i Luleå funnet siste 7 dager er 452 kr/natten. Denne prisen fås hos Own private room in a big house!.
Det er er 44 hoteller i Luleå i nærheten av Luleå Kallax. Seaside cottage Boat fishing snowmobile running med kortest avstand på 2,6 km fra denne flyplassen.

Luleå reisetips

Hvordan bor man billig i Luleå?

Vil du bo billig på hotell i Luleå, kan du sammenligne hotellpriser på momondo. Her finner du ofte rabatter, og hvilke hoteller som har de beste tilbudene. Du kan bo billig på First Camp Luleå i hytter perfekt for familien, fra ca. 540 kr. per natt. Vil du bo billig og midt i sentrum av Luleå kan du bo på LuleAY Bed & Breakfast fra omtrent 630 kr. per natt. For 3-stjerners hotell litt utenfor bysenteret kan du overnatte fra omtrent 920 kr. per natt. 3-stjerners hotell i Luleå sentrum koster fra rundt 1000 kr. natten. Ønsker du litt mer luksus på hotell i Luleå med tilgang til svømmebasseng kan du bo på hoteller som koster omtrent 1300 kr. per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Luleå?

Bor du nær bysenteret og vil ut til noen av Luleås badestrender, kan du hoppe på bussene som kjører rundt i Luleå bysenter og områdene rundt. Det er Luleå Lokaltrafikk som styrer den kollektive transporten i byen, og det er gode forbindelser. Du kan ikke bruke kontanter på bussen i Luleå, de har nemlig innført kontantfrie busser. Men du kan enkelt betale med bankkort hos sjåføren når du går på bussen. Fra Luleå Lufthavn tar du enkelt bussen inn til bysentrum, som går hver halvtime. Reisen tar omtrent 20 minutter. Luleå Busstation og Centralstation finner du sentralt i byen, ved Prästgatan.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Luleå?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Luleå, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Luleå?

Noen hoteller i Luleå krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Luleå?

Luleå er en trygg by å være turist i, og det er et perfekt sted å dra på ferie med familien.

Behøver man en adapter i Luleå?

Du trenger ikke adapter i Luleå og kan bruke telefonlader og annet elektrisk utstyr som vanlig

Hvor mye bør man gi i tips i Luleå?

Det er ikke forventet å gi tips i Luleå, men dersom du er fornøyd med servicen på restaurant kan du tipse 5-10 prosent.


Hvor mye koster et hotell i Luleå per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Luleå med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 884 kr

Gjennomsnittlig 1 167 kr

Dyrest 1 266 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Luleå

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Luleå

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Luleå

Disse hotellene i Luleå har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Luleå

Luleå ligger i Norrland i Sverige, og her er det perfekt å reise på ferie med barn, eller spennende weekendtur. Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo så finner du hoteller i Luleå som passer for deg og reisefølget.

Reiser du til Luleå med barn passer det godt å finne hotell Luleå i nærheten av sentrum eller i Karlsvik. I nærheten av sentrum finner du en rekke lekeplasser og parker. Du er også nære vannet som omringer den svenske byen. Bor du i Karlsvik kan du for eksempel bo på First Camp Luleå, der du finner hytter som ligger nærme vannet og passer perfekt for familier. Reiser du på sommeren er det perfekt å legge ferien til dette området. Luleå sentrum ligger en liten kjøretur eller busstur unna.

Vil du helst bo i sentrum av Luleå og er interessert i shopping, finner du hotelltilbud hos momondo som legger til rette for akkurat det. Bykjernen i Luleå har lenge vært et sentrum for de shoppingglade, og verdens første kjøpesenter ble åpnet her i 1955. Det er også en rekke restauranter du bør besøke når du bor på hotell i Luleå, blant annet Restaurant CG som også har egen bar. Vil du ha lokal mat, bør du besøke Hemmagastronomi. Alt dette ligger i gåavstand hvis du bestiller hotell i Luleå nær bysenteret.

Luleå er også kjent for sin vinteridrett, og det er stor stemning når det spilles ishockeykamper her. Bor du på hotell i Luleå på Elite Stadshotellet Luleå bor du i gåavstand til Coop Norrbotten Arena som har plass til over 6000 tilskuere når det spilles kamper mellom lagene i Svenska hockeyligan.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Luleå

Hva er byens særpreg?

Når du bor på hotell i Luleå er det en rekke aktivitetstilbud og arrangementer du kan bli med på. Her finner du musikkfestivaler, samtidskunst og flotte naturopplevelser. Vil du være med på festival når du bor på hotell i Luleå, finnes det garantert noe for deg. Musikkens makt er en festival med fokus på musikk og passer for alle, både barn og voksne. Ljusfestivalen lyser opp byen i høstmørket. Og under Pridefestivalen pyntes byen i alle regnbuens farger og det holdes en rekke arrangementer, fester og forelesninger. For de som er interesserte i kultur, er Kulturnatten anbefalt, den holdes i september.

Hva har Luleå å tilby?

For deg som bestiller hotell i Luleå med mål om å være ute, er det bare å glede seg til naturopplevelsene. Om vinteren finner du skøytebane, for eksempel kan du gå skøytetur på isvägen. Du kan også ta med skiene, for det finnes en rekke skiløyper i området rundt Luleå hele vinteren. Vil du gå tur i fjellet er du nære de lappländske fjellene og du kan også stå på slalom og dra på klatretur. Når du trenger et avbrekk fra naturopplevelsene kan du slappe av på ditt hotell i Luleå, og avslutte dagen med et måltid på en av de mange restaurantene i byen som tilbyr meget bra mat med lokale råvarer og retter.

Hvor grønn er byen?

Luleå ligger nord i Sverige og her er det flott natur. Her finner du alt fra badestrender til fjell du kan vandre i, og det er like mange naturopplevelser å ta del i sommer som vinter.


Informasjon om opphold i Luleå

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Luleå

Hvor mye koster et hotell i Luleå?

Et hotellrom i Luleå vil normalt koste deg 1 267 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Luleå?

November er den billigste måneden å bestille hotell i Luleå. Prisene kan være hele 16 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Luleå?

fredag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Luleå. Den høyeste prisen bruker å være på mandag.

Hvilke severdigheter er populære i september basert på været i Luleå?

En gjennomsnittstemperatur på 8 °C og forventet nedbørsmengde på 60 mm gjør september til en flott måned å utforske området omkring Luleå.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Luleå fra hoteller?

Antall tilbydere fraLuleå hoteller er 42 fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Luleå fra hoteller sist?

Priser for Luleå fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Luleå gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Luleå. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Luleå?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Luleå med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Luleå på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.