Hoteller i Skellefteå, Sverige

Finn tilbud på 13 hoteller i Skellefteå, Sverige

Skellefteå, Sverige
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Skellefteå

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Skellefteå
Pris
kr441
kr10294
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Skellefteå

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Skellefteå
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
37 %forventet prisnedgang
41 %forventet prisøkning

Pris

752 kr–2 015 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 537 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
879 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Skellefteå på er: 4-5 stjerne, 26 dag før.

3 stjerne

1 019 kr–1 134 kr

4-5 stjerne

1 512 kr–1 764 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Skellefteå

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Skellefteå

Laveste hotellpris

441 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

37
Den rimeligste prisen for et rom i Skellefteå funnet siste 7 dager er 441 kr/natten. Denne prisen fås hos Stf Hostel Skelleftea, a 1-stjerners hotell.
Det er er 37 hoteller i Skellefteå i nærheten av Luleå Kallax. Seaside cottage Boat fishing snowmobile running med kortest avstand på 2,6 km fra denne flyplassen.

Skellefteå reisetips

Du kan enkelt finne et billig sted å bo i Skellefteå. Sjekker du momondo, kan du sortere hotell i Skellefteå etter pris slik at du finner de beste tilbudene. Du finner overnattingssteder fra omtrent 370 kr. per natt, men da bor du litt utenfor byen. Vil du bo sentralt på bed & breakfast, finner du dette fra omtrent 600 kr. per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell med tilgang til svømmebasseng kan du bo på Scandic Skellefteå City fra omtrent 1700 kr. natten. Du finner 4-stjerners hotell fra rundt 1500 kr., men dette ligger utenfor sentrum.

I Skellefteå kan du gå til fots rundt i sentrum, eller ta taxi om du ønsker det. Du kan også kjøre buss hvis du vil bruke kollektivtransporten. På bussen betaler du med bankkort hos sjåføren. Du kan ikke betale med kontanter ettersom de har innført kontantfrie busser. Du kan også betale via appen Ultra Vill mer, så viser du mobilbilletten til sjåføren når du stiger på bussen. Det koster litt mer å kjøpe billett ombord så det kan lønne seg å bruke appen. Skellefteå busstasjon finner du i Sødra Järnvägsgatan, sentralt i byen.


Hvor mye koster et hotell i Skellefteå per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Skellefteå med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 916 kr

Gjennomsnittlig 953 kr

Dyrest 953 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Skellefteå

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Skellefteå

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Skellefteå

Disse hotellene i Skellefteå har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Skellefteå

Leter du etter hotell i Skellefteå, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne det hotellet som passer deg best. Skellefteå ligger i Västerbottens län i Sverige, og er en liten koselig by der det er mye å finne på.

I sentrum av Skellefteå finner du de fleste hotellene og overnattingsstedene, men du kan også velge å bo litt utenfor sentrum langs med elven som renner forbi byen. Bor du nær bysenteret har du gåavstand til byens koselige smågater, restauranter, shoppingmuligheter og severdigheter.

Skellefteå ligger også nære havet, så dersom du er båtentusiast er det smart å legge oppholdet til et hotell i Skellefteå som ligger nære kysten. Her kan du dra på båttur og oppleve svenskekysten fra et annet perspektiv.

Reiser du med barn, kan du enkelt finne gode hoteller i Skellefteå sentrum som passer reisen. Her er du i nærheten av en rekke opplevelser som passer for barn. Bor du i sentrum har du gåavstand til for eksempel exploratoriet, et vitenskapssenter for barn. Du kan også legge oppholdet til litt utenfor sentrum, hvis du ønsker å ha kort vei til morsomme Boda Borg. Boda Borg ligger omtrent 10 minutter med bil utenfor sentrum og er et aktivitetssenter der du løser oppgaver og utfordringer i lag.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Skellefteå

Skellefteå er en koselig by som ligger ved Sveriges kyst, og her er det mye å finne på for den som reiser på familietur. Her er du nære både skog og vann, og kan dra på fotturer og båtturer og tilbringe dagene ute. Sentrum er lite, og det er enkelt å finne hotell i Skellefteå som ligger i gåavstand til de fleste attraksjoner og opplevelser i byen.

Reiser du med barn er det masse å finne på i Skellefteå. Boda Borg er morsomt for hele familien, og kun en liten kjøretur utenfor sentrum. Exploratoriet byr på mye moro og her kan du lære masse nytt. Leos Lekeland er også en favoritt og anbefales å besøke, og er noen interesserte i LEGO, må man bare ta turen til HB Adventure, LEGO Center. Her finnes det over 400 ulike LEGO Star Wars minifigurer og det er bygget landskap fra Star Wars, og scener fra Batman, Indiana Jones og masse mer.


Informasjon om opphold i Skellefteå

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Skellefteå

Et hotellrom i Skellefteå vil normalt koste deg 1 290 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Prisene på hotellrom i Skellefteå kan være hele 37 % lavere i august. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Skellefteå med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Skellefteå hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan finne et flott sted å bo i Skellefteå ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Skellefteå