Hotell Skellefteå: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 20 hoteller i Skellefteå, Sverige

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Skellefteå

Det er mange flotte hoteller i Skellefteå, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Skellefteå

Parish Museum in Lovanger
Skelleftea Kraft Arena
Bjuroklubb Lighthouse

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Parish Museum in Lovanger?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Skellefteå som ligger nærmest Parish Museum in Lovanger, kan du forvente deg å måtte betale 829 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 829 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Parish Museum in Lovanger. Hoteller i nærheten av Parish Museum in Lovanger er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Skellefteå som koster 960 kr.

Hoteller i nærheten av Parish Museum in Lovanger

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Skelleftea Kraft Arena?

momondo-brukere har anbefalt 8 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Skelleftea Kraft Arena. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 900 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Skelleftea Kraft Arena er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Skellefteå som koster 960 kr.

Hoteller i nærheten av Skelleftea Kraft Arena

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Bjuroklubb Lighthouse?

momondo-brukere har anbefalt 1 hotell til brukere som vil bo i nærheten av Bjuroklubb Lighthouse. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 631 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Bjuroklubb Lighthouse er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Skellefteå som koster 960 kr.

Hoteller i nærheten av Bjuroklubb Lighthouse

Når bør du bestille hotell i Skellefteå

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Skellefteå
Lavsesong
september
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

16 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

20 %

forventet prisøkning

Pris
688 kr - 1 009 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

703 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 042 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Skellefteå på er:
3 stjerne
903 kr - 1 172 kr

Skellefteå reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Skellefteå

Hvordan bor man billig i Skellefteå?

Du kan enkelt finne et billig sted å bo i Skellefteå. Sjekker du momondo, kan du sortere hotell i Skellefteå etter pris slik at du finner de beste tilbudene. Du finner overnattingssteder fra omtrent 370 kr. per natt, men da bor du litt utenfor byen. Vil du bo sentralt på bed & breakfast, finner du dette fra omtrent 600 kr. per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell med tilgang til svømmebasseng kan du bo på Scandic Skellefteå City fra omtrent 1700 kr. natten. Du finner 4-stjerners hotell fra rundt 1500 kr., men dette ligger utenfor sentrum.

Skellefteå på budsjett

I Skellefteå trenger du ikke bruke mye penger for å ha det moro. Du kan gå tur rundt i den lille byen, dra ut til kysten og bade eller bli med på båttur, eller dra på fottur. Det er også perfekt å pakke nistepakken og dra i parken for å spise lunsj. Det lønner seg alltid å sjekke momondo i god tid før du skal reise. Bestiller du i siste liten kan det hende prisene har steget.

Hvordan kommer man seg rundt i Skellefteå?

I Skellefteå kan du gå til fots rundt i sentrum, eller ta taxi om du ønsker det. Du kan også kjøre buss hvis du vil bruke kollektivtransporten. På bussen betaler du med bankkort hos sjåføren. Du kan ikke betale med kontanter ettersom de har innført kontantfrie busser. Du kan også betale via appen Ultra Vill mer, så viser du mobilbilletten til sjåføren når du stiger på bussen. Det koster litt mer å kjøpe billett ombord så det kan lønne seg å bruke appen. Skellefteå busstasjon finner du i Sødra Järnvägsgatan, sentralt i byen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Skellefteå?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Skellefteå, men det kan være 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Skellefteå?

Noen hoteller i Skellefteå krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Skellefteå?

Skellefteå er en trygg og koselig by, men du bør som vanlig passe på verdisakene dine i folksomme områder, og utvise normal forsiktighet ved kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Skellefteå?

Du behøver ikke ta med adapter når du bor på hotell i Skellefteå og kan bruke telefonlader og annet elektronisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Skellefteå?

Det er vanlig å gi omtrent 5-10% i tips hvis du er ute og spiser på restaurant og er fornøyd med servicen.


Hvor mye koster et hotell i Skellefteå per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Skellefteå med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Best Western Malmia Hotel
Beste verdi

Best Western Malmia Hotel

7,7

833 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Scandic Skellefteå
1# Mest populære

Scandic Skellefteå

8,1

1 163 kr

Vis hotelltilbud
Aurum Hotel
Beste verdi

Aurum Hotel

8,0

1 085 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Skellefteå

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Skellefteå
Hotel B&B Gränden

Hotel B&B Gränden

7,5

591 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Skellefteå

Scandic Skellefteå

8,1

1 164 kr

Vis hotelltilbud
Best Western Malmia Hotel

Best Western Malmia Hotel

7,7

834 kr

Vis hotelltilbud
Aurum Hotel

Aurum Hotel

8,0

1 085 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Skellefteå

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Aurum Hotel

Aurum Hotel

8,0

1 085 kr

Vis hotelltilbud
Best Western Malmia Hotel

Best Western Malmia Hotel

7,7

834 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Skellefteå

Scandic Skellefteå

8,1

1 164 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Skellefteå

Leter du etter hotell i Skellefteå, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne det hotellet som passer deg best. Skellefteå ligger i Västerbottens län i Sverige, og er en liten koselig by der det er mye å finne på.

I sentrum av Skellefteå finner du de fleste hotellene og overnattingsstedene, men du kan også velge å bo litt utenfor sentrum langs med elven som renner forbi byen. Bor du nær bysenteret har du gåavstand til byens koselige smågater, restauranter, shoppingmuligheter og severdigheter.

Skellefteå ligger også nære havet, så dersom du er båtentusiast er det smart å legge oppholdet til et hotell i Skellefteå som ligger nære kysten. Her kan du dra på båttur og oppleve svenskekysten fra et annet perspektiv.

Reiser du med barn, kan du enkelt finne gode hoteller i Skellefteå sentrum som passer reisen. Her er du i nærheten av en rekke opplevelser som passer for barn. Bor du i sentrum har du gåavstand til for eksempel exploratoriet, et vitenskapssenter for barn. Du kan også legge oppholdet til litt utenfor sentrum, hvis du ønsker å ha kort vei til morsomme Boda Borg. Boda Borg ligger omtrent 10 minutter med bil utenfor sentrum og er et aktivitetssenter der du løser oppgaver og utfordringer i lag.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Skellefteå

Hva er byens særpreg?

Skellefteå er en koselig by som ligger ved Sveriges kyst, og her er det mye å finne på for den som reiser på familietur. Her er du nære både skog og vann, og kan dra på fotturer og båtturer og tilbringe dagene ute. Sentrum er lite, og det er enkelt å finne hotell i Skellefteå som ligger i gåavstand til de fleste attraksjoner og opplevelser i byen.

Hva har Skellefteå å tilby?

Reiser du med barn er det masse å finne på i Skellefteå. Boda Borg er morsomt for hele familien, og kun en liten kjøretur utenfor sentrum. Exploratoriet byr på mye moro og her kan du lære masse nytt. Leos Lekeland er også en favoritt og anbefales å besøke, og er noen interesserte i LEGO, må man bare ta turen til HB Adventure, LEGO Center. Her finnes det over 400 ulike LEGO Star Wars minifigurer og det er bygget landskap fra Star Wars, og scener fra Batman, Indiana Jones og masse mer.

Hvor grønn er byen?

Skellefteå ligger vakkert til ved Sveriges kyst. Her har du enkel tilgang til naturopplevelser i skog og mark, og på havet.


Reiseinformasjon for Skellefteå

Hvor mange dager tilbringer folk i Skellefteå?

De fleste foretrekker å tilbringe 2 netter når de besøker Skellefteå.

Hvor mye koster et hotell i Skellefteå?

Et hotellrom i Skellefteå vil normalt koste deg 949 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Skellefteå?

Prisene på hotellrom i Skellefteå kan være hele 130 kr % lavere i september. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Skellefteå?

For øyeblikket er det torsdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Skellefteå, og fredag som er den dyreste.

Hvor mye koster et hostell i Skellefteå?

I gjennomsnitt vil et hotell i Skellefteå ha en prislapp på omkring 825 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 124 kr billigere enn et typisk hotell i Skellefteå.