Hoteller i Umeå, Sverige

Finn tilbud på 21 hoteller i Umeå, Sverige

Umeå, Sverige
28. nov. — 29. nov.2
ti. 29.11.
lø. 3.12.

De beste hotellene i Umeå

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Umeå
Pris
kr394
kr1075
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Umeå


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Umeå

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Umeå
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
37 %forventet prisnedgang
24 %forventet prisøkning

Pris

719 kr–1 514 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 323 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
733 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Umeå på er: 1-2 stjerne, 43 dag før.

1-2 stjerne

759 kr–927 kr

3 stjerne

956 kr–1 134 kr

4-5 stjerne

1 203 kr–1 360 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Umeå

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Umeå

Laveste hotellpris

394 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

30
Den rimeligste prisen for et rom i Umeå funnet siste 7 dager er 394 kr/natten. Denne prisen fås hos Studio Kungsgatan.
Det er er 30 hoteller i Umeå i nærheten av Umeå. Best Western Hotel Botnia med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.

Umeå reisetips

Vil du finne et billig hotell i Umeå, kan du sammenligne alle hotellpriser hos momondo. Rimeligste pris for overnatting ligger på rundt 290 kr. per natt nære Stadsliden. Hvis du vil ha et unikt opphold kan du sjekke inn på Hotell Gamla Fangelset fra omtrent 730 kr. natten. Vil du bo lekkert på 4-stjerners hotell kan du bestille rom hos flere ulike fine hoteller fra omtrent 1300 kr. per natt. Ønsker du hotell i Umeå med svømmebasseng finner du fine hoteller fra ca. 1800 kr. per natt.

I Umeå kan du enten gå rundt til fots i sentrum, eller du kan kjøre buss til destinasjoner utenfor bykjernen. Vil du for eksempel til Umedalen Skulpturpark, tar du buss i omtrent 15 minutter fra Umeå. Sentralstasjonen i Umeå ligger i nordre delen av sentrum ved Järnvägsallén. Du kan kjøpe billetter ombord på bussen, men du må betale med kort siden de har innført kontantfrie busser. Du kan også betale via appen «Ultra vill mer», så viser du din mobilbillett til føreren når du går på bussen. Fra Umeå Lufthavn kan du ta flybuss inn til Umeå sentrum på omtrent 25 minutter. Du kan kjøpe billett på forhånd på billettautomat i Umeå sentrum eller på flyplassen, eller med appen «Ultra vill mer». Kjøper du billett ombord koster det litt mer, og du betaler med bankkort.

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Umeå, men det kan være 18-årsgrense.

Noen hoteller i Umeå krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Umeå er en trygg og koselig by, men du bør som vanlig passe på verdisakene dine i folksomme områder, og utvise normal forsiktighet ved kvelds- og nattestid.

Du behøver ikke ta med adapter når du bor på hotell i Umeå og kan bruke telefonlader og annet elektronisk utstyr som vanlig.

Det er vanlig å gi omtrent 5-10% i tips hvis du er ute og spiser på restaurant og er fornøyd med servicen.


Hvor mye koster et hotell i Umeå per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Umeå med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 854 kr

Gjennomsnittlig 1 246 kr

Dyrest 1 473 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Umeå

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Umeå

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Umeå

Disse hotellene i Umeå har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Umeå

Umeå er den største byen i nord-Sverige, og ligger i Västerbottens län. De fleste hotellene i Umeå ligger i sentrum av byen, men du finner også enkelte i utkanten, i nærheten av Umeå lufthavn, og nære det store grøntområdet Stadsliden.

Hvis du skal finne hotell i Umeå så lønner deg seg å sammenligne hotelltilbud på momondo. Da finner du de beste hotellprisene, og du finner også ofte en rekke rabatter. Det kan anbefales å bestille hotell i Umeå nær bysenteret. Her bor du i byens koselige gater, og er i gåavstand fra Umeåelven. Sentrum av Umeå kalles Centrala Stan, og her finner du blant annet Guitars the Museum for den musikkinteresserte, du finner også Kvinnohistorisk museum for den som liker å lære om historie, og Vasakyrken ligger i gåavstand fra ditt hotell i Umeå om du bor sentralt.

For den som er glad i natur, kan det være fint å bo på hotell i Umeå nære Stadsliden som er et stort grøntområde like utenfor byen. Her kan du bo på blant annet OK Hotell og Homestay Umeå.

Vil du bo på et av de mest populære hotellene i Umeå anbefales det å velge U&Me Hotel for litt ekstra luksus. Da har du flott utsikt ut mot Umeåelven og bor på moderne hotellrom. Dette godt anbefalte hotellet i Umeå har også egen restaurant og holder 3 stjerner.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Umeå

Umeå ligger vakkert til langs Umeåelven, og byen fokuserer på kulturtilbud med en rekke museer og utstillinger. Når du er her bør du besøkte Bildmuseet, som har etablert seg som et av Sveriges mest spennende museer for fotografi og visuell kunst. Den høye bygningen er også et bra sted å dra for å få oversikt over byen, her har du nemlig Umeås beste utsikt. Väven har også etablert seg som en møteplass for kultur og opplevelser. Her får du god mat, du kan dra på forelesninger, og utstillinger. Vil du få innsikt i Västerbottens historie bør du ta turen til Västerbottens museum. Her lærer du om hvordan samefolket levde, om fiskekulturen langs kysten og viktigheten av ski som transportmiddel. Her er du ute i det fri og kan besøke omtrent 40 hus og bygninger. Du finner en rekke hoteller hos momondo som ligger i nærheten av Västerbottens museum.

Når du bor på hotell i Umeå bør du også besøke Årstidernas Park, som er basert på resirkulering, samarbeid og sesonger. Bykirken er vakker, og i gåavstand fra hotellet ditt i Umeå om du bor sentralt. Byen har også fått et moderne innendørs svømmebasseng, og dette ligger rett i hjertet av byen.

I Umeå kan du oppleve kunst og kultur utendørs i Skulpturparken eller Västerbottens museum, og du kan også gå tur langs Umeåelven. Stadsliden er et stort grøntområde som ligger litt utenfor byen.


Informasjon om opphold i Umeå

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Umeå

Prisen på et hotell i Umeå avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 828 kr per natt.

Hoteller i Umeå har laveste priser i mars. Prisen du må ut med kan være 38 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Umeå. tirsdag er den dyreste dagen.

I gjennomsnitt vil et hotell i Umeå ha en prislapp på omkring 657 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 170 kr billigere enn et typisk hotell i Umeå.


momondos favoritthoteller i Umeå

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Umeå
Strömbäcks Vandrarhem

Strömbäcks Vandrarhem

Strömbäck 360, Umeå, Vasterbottens Lan, Sweden

730 kr

Stf Hostel Umea

Vastra Esplanaden 10, Umeå, Vasterbottens Lan, Sweden

672 kr

Nice room in a private house in a perfect location with garden view

Umeå, Vasterbottens Lan, Sverige

6,4
463 kr

Hotell Pilen

Pilgatan 5, Umeå, Vasterbottens Lan, Sweden

444 kr

Hotell Teg

Verkstadsgatan 5 Umeå, Umeå, Vasterbottens Lan, Sweden

661 kr

Af Klara

Umeå, Vasterbottens Lan, Sverige

1 479 kr
Comfortable house on quiet street in oldest part of Umeå. Fully equipped.

Comfortable house on quiet street in oldest part of Umeå. Fully equipped.

Umeå, Vasterbottens Lan, Sverige

1 360 kr

Private room in a nice house!

Umeå, Vasterbottens Lan, Sverige

7,4
739 kr

Start planleggingen av reisen til Umeå


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Umeå, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Du kan finne et flott sted å bo i Umeå ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.