Hoteller i Varberg, Sverige

Finn tilbud på 17 hoteller i Varberg, Sverige

Varberg, Sverige
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Varberg

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Varberg
Pris
kr567
kr1712
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Varberg


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Varberg

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Varberg
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
37 %forventet prisnedgang
36 %forventet prisøkning

Pris

989 kr–2 460 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 815 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
729 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Varberg på er: 4-5 stjerne, 70 dag før.

1-2 stjerne

1 008 kr–1 281 kr

3 stjerne

1 334 kr–1 743 kr

4-5 stjerne

1 680 kr–1 953 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Varberg

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Varberg

Laveste hotellpris

546 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

323
Den rimeligste prisen for et rom i Varberg funnet siste 7 dager er 546 kr/natten. Denne prisen fås hos Ljust boende, egen ingång och trädgård i centrum.
Det er er 323 hoteller i Varberg i nærheten av Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Varberg reisetips

Sammenligner du hotelltilbud på momondo kan du finne en rekke billige steder å bo under oppholdet i Varberg. Hos momondo finner du for eksempel leilighet og hytter fra omtrent 380 kr. per natt. Da bor du i Apelvikstrand, perfekt for deg som vil nyte sommerdager ved vannet. I sentrum av Varberg kan du bo fra omtrent 480 kr. per natt. 3-stjerners hoteller som ligger litt utenfor bysentrum kan du få fra omtrent 770 kr. per natt, mens 3-stjerners hotell nær bysenteret koster fra ca. 1500 kr. per natt. 4-stjerners hoteller finner du fra litt over 1100 kr. natten.

I Varberg sentrum kan du enkelt komme deg rundt i byen til fots, og bor du nære vannet er det ikke langt til nærmeste badestrand. Dersom du ønsker å benytte deg av kollektivtransporten i Varberg, er det Västrafik som har ansvar for bussene du hopper på. Varberg Station ligger sentralt i byen, like ved havna. Her går alle tog og busser. Vil du ta buss i Varberg, kjøper du billett med bankkort hos sjåføren. Du kan ikke bruke kontanter. For tog kan du kjøpe det på togstasjonen, eller bestille på forhånd på nett. Dersom du skal kjøpe billett til båt og ferge kan du gjøre dette i havnen, ved båtkaien og da betaler du også med bankkort. Det finnes en rekke billettautomater der du kan kjøpe båtbilletter og du kan kjøpe billetter ombord på de fleste båter.


Hvor mye koster et hotell i Varberg per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Varberg med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Varberg

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Varberg

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Varberg

Disse hotellene i Varberg har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Varberg

Hvis du leter etter hotell i Varberg, er det mange hyggelige overnattingssteder å velge mellom. Denne svenske byen ligger i Hallands län og her bor du rett ved havnen, og gode fergeforbindelser til blant annet Danmark.

Du finner hoteller i sentrum av Varberg, men også i områdene utenfor bysenteret, i nærheten av Apelviken, Träslövsläge og Vare. For deg som helst vil bo sentralt, kan du finne hotell i Varberg som ligger rett ved vannet, der kan du blant annet bo på vandrerhjem. Vil du bo i sentrum kan du finne hoteller i gåavstand til vannet, men i gatene ved blant annet Engelska parken, Societetsparken og Brunnsparken.

Reiser du med barn, er det perfekt å bo i sentrum av Varberg. Her har du for det første gåavstand til byens parker og vannet, og i tillegg kort vei til attraksjoner som Spööökitetsparken, Barnens Badstrand og Varbergs Fästning. Her er det også enkelt å hoppe på det koselige strandtoget, som kjører byens besøkende langs stranden.

Er du en av de som elsker vannsport, er Varberg også perfekt sted å legge ferien. Da bør du finne hotell som ligger nære Träslövsläge, Apelviken og Lilla Apelviken. Her er det perfekte forhold for surfing, vindsurfing, og mer.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Varberg

Varberg er en koselig svensk kystby, og her er det svært populært å dra på stranden, surfe, kite, vindsurfe og nyte livet utendørs. Byen har en rekke strender, både sandstrender, brygger, klipper og svaberg. Torget i Varberg er svært kjent i Sverige, og er faktisk et av Sveriges største torg. Her finner du meget gode shoppingmuligheter, så hvis du ønsker å reise hit for å fylle kofferten bør du bestille hotell i Varberg nær bysenteret. Her er det en rekke små butikker, restauranter og kaféer der du kan ta en fika.

Strandpromenaden er virkelig verdt et besøk når du bor på hotell i Varberg. Begynner du ved Varbergs Fästning har du to og en halv kilometer med hav, klipper, sandstrender og kaféer å besøke. Her er det også perfekt å ta seg en joggetur for den som vil holde formen på ferie. Er du interessert i kultur og musikk, kan du dra innom Teater Halland. Her holdes improvisasjonsteater, konserter, og mye mer.


Informasjon om opphold i Varberg

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Varberg

Hoteller i Varberg har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 858 kr per natt.

Prisene på hotellrom i Varberg kan være hele 37 % lavere i mars. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.


momondos favoritthoteller i Varberg

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Varberg

Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Varberg som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Du kan finne et flott sted å bo i Varberg ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Varberg