Hoteller i Borås, Sverige

Finn tilbud på 7 hoteller i Borås, Sverige

Borås, Sverige
30. sep. — 1. okt.2
lø. 1.10.
on. 5.10.

De beste hotellene i Borås

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Borås
Pris
kr237
kr4603
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Borås

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Borås
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
19 339 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
9 701 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Borås

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Borås

Laveste hotellpris

238 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Three-Bedroom Holiday Home in Boras

Hoteller i nærheten av flyplassen

10
Den rimeligste prisen for et rom i Borås funnet siste 7 dager er 238 kr/natten. Denne prisen fås hos One room 12m2 with 140cm ×200cm bed for 1 or 2 person in my 3 rooms appartment.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Three-Bedroom Holiday Home in Boras, det mest populære 5-stjerners hotellet i Borås.
Det er er 10 hoteller i Borås i nærheten av Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Borås reisetips

Hvordan bor man billig i Borås?

Du kan finne rimelige hotell i Borås, og det billigste alternativet er å bo litt utenfor sentrum. Du finner for eksempel hotell 2 kilometer utenfor byen, til omtrent SEK 490 (omtrent 450 NOK). Inne i byen finner du 3-stjerners hotell fra ca SEK 590 (ca 540 NOK) per natt. Du kan enkelt sammenligne hotelltilbud på momondo.

Borås på budsjett

Dersom du vil holde på budsjettet når du er på tur i Borås, er en anbefaling å dra til Stadsparken. Her kan du gå tur, og barna kan leke og ha det gøy på lekeplassen, som er en sentral og viktig del av parken. Vil du lære mer om en industri som har vært spesielt viktig for Borås, kan du dra innom Textilmuseet. Dette koster kun ca SEK 50 (ca 46 NOK) og er gratis for barn. Gå også rundt i sentrum og se på gatekunsten som er malt på ulike bygninger. Borås har nemlig omfavnet gatekunst, og nå pryder store og fargerike malerier det offentlige rom. Dette er selvfølgelig åpent og tilgjengelig for alle som går rundt i byen.

Hvordan kommer man seg rundt i Borås?

Enten du kommer til Borås med buss, bil, fly eller tog, kan du benytte deg av den lokale, offentlige transporten under oppholdet. Det er Västtrafik som driver bussene som kjører både lokalt og i områdene rundt byen. Du kan enkelt fra bussen fra sentrum og ut til for eksempel Borås Djurpark. Reisen tar omtrent ti minutter. Billetten kan ikke kjøpes med kontanter, men du kan kjøpe den med kort fra sjåføren når du går om bord. En enkeltbillett koster ca SEK 30 (ca 28 NOK) og varer i 90 minutter.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Borås?

Det finnes ingen offisiell aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Borås, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder. Det kan være lurt å sjekke dette med ditt hotell på forhånd av turen.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Borås?

Når du bestiller hotell i Borås på nett er det som regel vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd, og ikke betale depositum. Dersom du vil ha mulighet til å avbestille turen, er det ofte mulig å betale ekstra for dette.

Hvor trygt er det i Borås?

Borås er en trygg og hyggelig svensk by der du kan kose deg når du er på besøk.

Behøver man en adapter i Borås?

Det er ikke nødvendig med adapter, for de har samme type stikkontakt som i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Borås?

Når du er ute og spiser, er det greit å gi mellom 5 og 10 prosent i tips. Du kan velge hvor mye du vil gi avhengig av hvor godt måltidet var, og servicen du fikk.


Hvor mye koster et hotell i Borås per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Borås med høy kvalitet til lave priser

4-star hotels

Cheapest 1 497 kr

Average 1 622 kr

Most expensive 1 747 kr

Search 4-star hotels
2 stars and under
3 stars
4 stars +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Borås

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Borås

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Borås

Disse hotellene i Borås har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Borås

Borås er en by som ligger i Sverige, i Västra Götalands län. Byen ligger omtrent en time utenfor Göteborg. Denne byen har en rekke aktiviteter og severdigheter å by på, fra Science Center og gallerier, til gode restauranter og shoppingmuligheter. Dette er et sted som passer for både barnefamilier, par og vennegjenger som vil utforske en hyggelig by som ikke ligger så langt hjemmefra.

De fleste hotellene i Borås ligger i sentrum, med kort avstand mellom hverandre. Det er altså relativt lett å velge, ettersom beliggenheten ikke varierer så mye. Dersom du reiser med barn kan du for eksempel velge et av de sentrumsnære hotellene, og du har da gåavstand til blant annet Navet Science Center, og Stadsparken. Like utenfor sentrum finner du den meget populære Borås Djurpark.

For par og vennegjenger, er det også perfekt å velge et av hotellene nær bysenteret. Da er det gåavstand til restauranter, gallerier, shopping og parken. Du finner mange fine steder å dra ut på middag, med blant annet spanske og asiatiske restauranter rett i nærheten. Er du i Borås og vil finne all den beste shoppingen på ett sted, kan det anbefales å dra litt utenfor sentrum, og ut til Knalleland. Dette er et stort kjøpesenter der du kan finne massevis av kjente merker.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Borås

Borås er en koselig, svensk by som er perfekt å reise til for deg som vil oppleve mer av Sverige. Den ligger praktisk til, ikke så lang unna Norge og det finnes massevis av morsomme aktiviteter for barna her. Reiser du med barn, enten små eller store, er det et must å dra innom den interessante og morsomme Science Parken, og helst også dyreparken, som har vært et trekkplaster til denne byen i mange år. Det lille, koselige sentrumet gjør det hyggelig å gå ut og spise på restaurant om kvelden, og det er gode shoppingmuligheter for deg som vil finne noe ekstra fint under turen. I tillegg til det store kjøpesenteret Knalleland, er det er også mange spennende lokale butikker, som selger produkter som er håndlaget av lokale entreprenører.

Borås er omringet av vakker, svensk natur med mye skog og mark. Dessuten har byen en stor og fin park, nemlig Stadsparken. Her er det perfekt å gå tur, leke ute eller se på de vakre rosene som plantes her. Elven Viskan gir også litt ekstra liv til byen, og denne er fin å vandre langs når man vil ta seg en liten gåtur.

Ta med familien til Borås og utforsk mer av Sverige i denne koselige byen med massevis av muligheter.


Informasjon om opphold i Borås

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Borås

Prisen på et hotell i Borås avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 303 kr per natt.

Hotell i Borås er billigst i Desember. Romprisen kan være hele 41 % billigere enn de travleste månedene.

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Borås. tirsdag er den dyreste dagen.


Start planleggingen av reisen til Borås


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Borås med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Borås hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan finne et flott sted å bo i Borås ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.