Finn billige fly til Da Nang

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Da Nang

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Da Nang

Beste pris på tur/retur-billett

7 444 kr

Raskeste flytid

21t 40m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Da Nang fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 444 kr (Oslo Gardermoen til Da Nang).
Den kjappeste flyvningen til Da Nang fra Norge tar 21t 40m (Oslo Gardermoen til Da Nang).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Da Nang, deriblant Singapore Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Da Nang

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Da Nang fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Da Nang

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Da Nang

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Da Nang (DAD)

Vanligvis er flyvninger til Da Nang fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Da Nang, som i gjennomsnitt koster 10 663 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DA NANG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Da Nang koster i gjennomsnitt kun 6 828 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DA NANG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember104 % dyrereDet koster ca. 19 907 kr for flyvninger til Da Nang fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DA NANG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli394 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Da Nang fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Da Nang?

Når du velger å fly til Da Nang avhenger av hva du ønsker å oppleve, og ikke minst budsjettet ditt. Dersom du ikke har noe imot et tropisk klima med varme og høy luftfuktighet, bør du reise til Da Nang i tørketiden. I denne perioden er det som regel svært godt vær med sol og klar himmel, og det er perfekt for utendørsaktiviteter. Høysesongen er i slutten av april og begynnelsen av mai, og sammenfaller med den internasjonale fyrverkerifestivalen i Da Nang. I denne perioden er det dyrest å reise hit, så dersom du ser etter billig fly til Da Nang bør du heller reise i lavsesongen fra september til november.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Da Nang for 305 kr/person, noe som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Da Nang. Du kan finne den billigste prisen til Da Nang fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Da Nang. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 6 828 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Da Nang i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av september i stedet. Flyvninger til Da Nang i september er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 8 290 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Da Nang 41 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Da Nang med en gjennomsnittspris på 10 663 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Da Nang utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Da Nang for 7 444 kr.

Huế Phu Bai flyplass eller Tam Kỳ Chu Lai Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Da Nang.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Tam Kỳ Chu Lai Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Da Nang, med en gjennomsnittspris på 777 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Da Nang

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Da Nang som nylig ble funnet av brukere på momondo
Singapore Airlines
17. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
51t 30m
2 stopp
DAD04:40Da Nang
19. jan.
DAD11:30Da Nang
49t 55m
2 stopp
OSL13:25Oslo Gardermoen
7 444 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. sep.
OSL11:45Oslo Gardermoen
23t 35m
2 stopp
DAD11:20Da Nang
20. sep.
DAD10:05Da Nang
29t 10m
2 stopp
OSL15:15Oslo Gardermoen
9 117 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. sep.
OSL03:15Oslo Gardermoen
24t 30m
3 stopp
DAD03:45Da Nang
20. sep.
DAD11:25Da Nang
27t 50m
2 stopp
OSL15:15Oslo Gardermoen
10 588 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. nov.
OSL15:15Oslo Gardermoen
34t 30m
3 stopp
DAD01:45Da Nang
19. jan.
DAD08:35Da Nang
29t 45m
2 stopp
OSL14:20Oslo Gardermoen
11 127 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. sep.
OSL03:15Oslo Gardermoen
24t 30m
3 stopp
DAD03:45Da Nang
20. sep.
DAD09:35Da Nang
28t 35m
3 stopp
OSL14:10Oslo Gardermoen
12 589 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. nov.
OSL11:00Oslo Gardermoen
38t 45m
2 stopp
DAD01:45Da Nang
18. jan.
DAD19:55Da Nang
42t 25m
2 stopp
OSL14:20Oslo Gardermoen
12 781 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Da Nang

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Da Nang, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Emirates
Emirates
OSLOslo Gardermoen
23t 35m
DADDa Nang

Hvilke flyselskaper flyr til Da Nang?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Da Nang

Hvilke flyselskaper flyr til Da Nang?

På flyreiser fraNorge til Da Nang, benytter momondos brukere som regel airlines such as Singapore Airlines og Emirates. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Singapore Airlines til Da Nang

Det går 7 fly med Singapore Airlines til Da Nang under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Singapore Changi, og den beste billettprisen med Singapore Airlines som er funnet på momondo, kostet 6 341 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Da Nang). Singapore Airlines har en score på 7,9 basert på 82 brukervurderinger på momondo.


Flyplasser nære Da Nang

Under finner du alle flyplassene i Da Nang sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Da Nang, lander du sannsynligvis på Da Nang/Da Nang internasjonale lufthavn. Dette er den tredje travleste flyplassen i Vietnam, og er en av tre internasjonale lufthavner i landet. De to andre er Tan Son Nhat internasjonale lufthavn i Ho Chi Minh-byen og Noi Bai internasjonale lufthavn i Hanoi. Da Nang internasjonale lufthavn er et viktig knutepunkt for transport i landets sentrale region. Flyplassen ligger kun to kilometer fra Da Nang sentrum, og den beste og vanligste måten å komme seg til sentrum på, er med taxi. Du finner flere ulike taxiselskaper som er tilgjengelige fra ankomsthallen, og blant annet Mai Linh taxi er et anbefalt taxiselskap.


Populære flybilletter til Da Nang

Finn dine flybilletter til Da Nang med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Da Nang
Raskeste flytid23t 35m
Laveste pris7 444 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Da Nang

Da Nang er en by som sprer seg utover flere kilometer, og det er ikke anbefalt å komme seg rundt til fots. Derimot går det fem lokalbusser her, og alle er nye og luftkondisjonerte. Det er også vanlig å leie motorsykkel i Da Nang, og det koster omtrent 80,000-150,000 VND (ca. 30-55 NOK) per dag. Dette er en svært praktisk, fleksibel og rimelig måte å komme seg rundt på, men det er viktig at du er trygg på motorsykkelen før du kjører ut i trafikken. Du kan også velge å ta taxi for å utforske byen, og alle bilene har taksameter slik at du enkelt kan følge med på prisen.


Visumkrav for Da Nang

Som norsk borger trenger du ikke å søke om visum før du skal fly til Da Nang, dersom du ikke skal oppholde deg i Vietnam i mer enn 15 dager. Du kan imidlertid ikke reise hit uten pass, og det kreves både gyldig pass og billett for retur eller til et tredjeland ved innreise.


Start planleggingen av reisen til Da Nang


De beste tingene å se og gjøre i Da Nang

Da Nang er full av severdigheter, og du bør undersøke på forhånd hvilke du vil prioritere å besøke under ditt opphold her. Marmorfjellet er en av byens hovedattraksjoner. Fjellet består av fem topper hvor du finner grotter, templer og storslåtte utsiktspunkter, og en tur til Da Nang er ikke komplett uten å ha dratt hit. Videre bør du dra til det verdensarvlistede tempelkomplekset M? Son som ble oppført fra 300- til 1100-tallet. Ta også turen til Golden Bridge, en 150 meter lang bro som holdes oppe av to enorme steinhender.

Det anbefales ikke å drikke vann fra springen i Vietnam, og du bør også holde deg unna isbiter. Kjøp heller flaske på vann.

Det er gode muligheter for shopping i Da Nang, spesielt ved de mange markedene i byen. Besøk spesielt Con Market og Han Market for å kjøpe klær, mat og andre småting. Hvis det er merkeklær du ser etter, kan du dra til Da Nangs største shoppingsenter, Lotte Mart Da Nang.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Da Nang for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Da Nang, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Prisvarsler for flyreiser til Da Nang er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Da Nang

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Da Nang

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.