Finn billige fly til Da Nang

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Da Nang

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Da Nang fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Da Nang

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Da Nang

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Da Nang (DAD)

Vanligvis er flyvninger til Da Nang fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Da Nang, som i gjennomsnitt koster 5 520 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DA NANG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Da Nang koster i gjennomsnitt kun 4 857 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DA NANG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli16 % dyrereDet koster ca. 6 388 kr for flyvninger til Da Nang fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DA NANG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar635 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Da Nang fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Da Nang?

Når du velger å fly til Da Nang avhenger av hva du ønsker å oppleve, og ikke minst budsjettet ditt. Dersom du ikke har noe imot et tropisk klima med varme og høy luftfuktighet, bør du reise til Da Nang i tørketiden. I denne perioden er det som regel svært godt vær med sol og klar himmel, og det er perfekt for utendørsaktiviteter. Høysesongen er i slutten av april og begynnelsen av mai, og sammenfaller med den internasjonale fyrverkerifestivalen i Da Nang. I denne perioden er det dyrest å reise hit, så dersom du ser etter billig fly til Da Nang bør du heller reise i lavsesongen fra september til november.

 • Hvilken flyvning til Da Nang er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Da Nang for 243 kr/person, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Da Nang. Du kan finne den billigste prisen til Da Nang fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Da Nang?

  Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Da Nang. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 4 857 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Da Nang i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av oktober i stedet. Flyvninger til Da Nang i oktober er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 4 899 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Da Nang?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Da Nang 42 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Da Nang med en gjennomsnittspris på 5 520 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Da Nang?

  Huế Phu Bai flyplass eller Tam Kỳ Chu Lai Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Da Nang.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Da Nang?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Huế Phu Bai flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Da Nang, med en gjennomsnittspris på 4 396 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Da Nang

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Da Nang som nylig ble funnet av brukere på momondo
Emirates
OSLOslo Gardermoen
46t 10m
DADDa Nang

Finn de billigste enveisflyvningene til Da Nang

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Da Nang, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Emirates
Emirates
OSLOslo Gardermoen
46t 10m
DADDa Nang

Hvilke flyselskaper flyr til Da Nang?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Da Nang
 • Hvilke flyselskaper flyr til Da Nang?

  På flyreiser fraNorge til Da Nang, benytter momondos brukere som regel airlines such as Qatar Airways, Emirates og Singapore Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Da Nang

Under finner du alle flyplassene i Da Nang sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Da Nang, lander du sannsynligvis på Da Nang/Da Nang internasjonale lufthavn. Dette er den tredje travleste flyplassen i Vietnam, og er en av tre internasjonale lufthavner i landet. De to andre er Tan Son Nhat internasjonale lufthavn i Ho Chi Minh-byen og Noi Bai internasjonale lufthavn i Hanoi. Da Nang internasjonale lufthavn er et viktig knutepunkt for transport i landets sentrale region. Flyplassen ligger kun to kilometer fra Da Nang sentrum, og den beste og vanligste måten å komme seg til sentrum på, er med taxi. Du finner flere ulike taxiselskaper som er tilgjengelige fra ankomsthallen, og blant annet Mai Linh taxi er et anbefalt taxiselskap.


Populære flybilletter til Da Nang

Finn dine flybilletter til Da Nang med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Da Nang
Raskeste flytid46t 10m
Billigst pris8 972 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Da Nang

Da Nang er en by som sprer seg utover flere kilometer, og det er ikke anbefalt å komme seg rundt til fots. Derimot går det fem lokalbusser her, og alle er nye og luftkondisjonerte. Det er også vanlig å leie motorsykkel i Da Nang, og det koster omtrent 80,000-150,000 VND (ca. 30-55 NOK) per dag. Dette er en svært praktisk, fleksibel og rimelig måte å komme seg rundt på, men det er viktig at du er trygg på motorsykkelen før du kjører ut i trafikken. Du kan også velge å ta taxi for å utforske byen, og alle bilene har taksameter slik at du enkelt kan følge med på prisen.


Visumkrav for Da Nang

Som norsk borger trenger du ikke å søke om visum før du skal fly til Da Nang, dersom du ikke skal oppholde deg i Vietnam i mer enn 15 dager. Du kan imidlertid ikke reise hit uten pass, og det kreves både gyldig pass og billett for retur eller til et tredjeland ved innreise.


Start planleggingen av reisen til Da Nang


De beste tingene å se og gjøre i Da Nang

Hva bør du se i Da Nang?

Da Nang er full av severdigheter, og du bør undersøke på forhånd hvilke du vil prioritere å besøke under ditt opphold her. Marmorfjellet er en av byens hovedattraksjoner. Fjellet består av fem topper hvor du finner grotter, templer og storslåtte utsiktspunkter, og en tur til Da Nang er ikke komplett uten å ha dratt hit. Videre bør du dra til det verdensarvlistede tempelkomplekset M? Son som ble oppført fra 300- til 1100-tallet. Ta også turen til Golden Bridge, en 150 meter lang bro som holdes oppe av to enorme steinhender.

Kan du drikke vann fra springen?

Det anbefales ikke å drikke vann fra springen i Vietnam, og du bør også holde deg unna isbiter. Kjøp heller flaske på vann.

Hvor kan du shoppe?

Det er gode muligheter for shopping i Da Nang, spesielt ved de mange markedene i byen. Besøk spesielt Con Market og Han Market for å kjøpe klær, mat og andre småting. Hvis det er merkeklær du ser etter, kan du dra til Da Nangs største shoppingsenter, Lotte Mart Da Nang.