Fly Asia Vietnam Hanoi

Finn billige fly til Hanoi

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Hanoi (HAN)
ons.. 30.9.
ons.. 7.10.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Hanoi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hanoi fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Hanoi?

Hanoi ligger nord i Vietnam og har relativt klare forskjeller mellom sesongene. Sommeren er en populær måned å fly til Hanoi fra Oslo, og det er da høysesong med noe høyere priser enn resten av året. Sommeren i Hanoi er varm og med hyppige regnskurer om kvelden. Regnsesongen i Hanoi varer fra januar til september. Det er relativt varmt også om våren, men da også regelmessige regnskyll.

Vil du finne billige flybilletter til Hanoi og rimeligere hotelltilbud kan du se på perioden september til november. Det anbefales å reise til Hanoi om høsten, ettersom det er tørrere, og fortsatt behagelig, men en smule lavere temperaturer. Uansett er det lurt å bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Finn billige flybilletter til Hanoi og opplev alt fra fantastisk vietnamesisk mat, folkerike markeder og spennende lokal kultur.

Hvilken flyvning til Hanoi er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Hanoi fra Qui Nhon fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Hanoi. Du kan finne den billigste prisen til Hanoi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Hanoi?

Ifølge dataene våre er det mandag som er den billigste dagen når man skal fly til Hanoi fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på mandag, lå på 6 252 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Flyvninger fra Norge til Hanoi på en søndag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 7 271 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Hanoi?

På ettermiddagen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Hanoi, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 5 881 kr. Å fly til Hanoi på ettermiddagen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på kvelden når prisene i gjennomsnitt ligger på 7 056 kr. Flyvninger til Hanoi fra Norge på kvelden er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Hanoi?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Hanoi. Hvis du planlegger å fly til Hanoi, bør du vurdere å bestille flyvninger til Haiphong Catbi flyplass (97 km fra sentrum i Hanoi), eller Thanh Hoa Tho Xuan flyplass (129 km fra sentrum i Hanoi).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Hanoi?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Haiphong Catbi flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Hanoi, med en gjennomsnittspris på 3 578 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Hanoi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Hanoi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Finnair
27. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
21t 45m
2 stopp
HAN
Hanoi Noibai
1. des.
HAN
Hanoi Noibai
34t 25m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
7 457 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
19. mar.
TRD
Trondheim Værnes (TRD)
24t 40m
2 stopp
HAN
Hanoi Noibai
23. mar.
HAN
Hanoi Noibai
22t 05m
2 stopp
TRD
Trondheim Værnes (TRD)
8 360 kr
Finn lignende
Cathay Pacific
27. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
27t 35m
2 stopp
HAN
Hanoi Noibai
1. des.
HAN
Hanoi Noibai
22t 40m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
9 026 kr
Finn lignende
Singapore Airlines
19. mar.
TRD
Trondheim Værnes (TRD)
23t 30m
2 stopp
HAN
Hanoi Noibai
23. mar.
HAN
Hanoi Noibai
26t 00m
2 stopp
TRD
Trondheim Værnes (TRD)
12 631 kr
Finn lignende
Finnair
27. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
30t 15m
2 stopp
HAN
Hanoi Noibai
1. des.
HAN
Hanoi Noibai
22t 25m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
7 495 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Hanoi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Hanoi

Du finner en rekke flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Hanoi, og noen av de mest populære er blant annet Austrian Airlines, Norwegian, Qatar Airways og Pacific Airlines. Det finnes ingen direkte fly til Hanoi fra Oslo, og den raskeste turen er på omtrent 13 timer og 15 minutter. Det er ofte en eller to mellomlandinger på flyvningene hit, og da kan du mellomlande steder som Bangkok, Amsterdam og Doha. Flytiden avhenger av hvor mange og hvor lange mellomlandinger du har. Husk at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det være ekstra kostnader knyttet til tilleggstjenester som for eksempel å velge flysete på forhånd, ekstra bagasje og mer.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Hanoi, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du tar fly til Hanoi vil du lande på Hanoi (No Bai) Lufthavn. Dette er en internasjonal flyplass og den største flyplassen i nord-Vietnam. Den ligger 45 kilometer nord for Hanoi sentrum. Det går offentlig transport inn til Hanoi. Når du ankommer flyplassen finner du bussholdeplass rett utenfor terminalen, på høyre side. Her går buss nummer 7 og nummer 17 inn til sentrum av byen. En bussbillett koster VND 5000 (2 NOK) og turen tar omtrent en time. Disse bussene går hvert 15. til 20. minutt, fra 5 om morgenen til 10 om kvelden. Buss nummer syv går til Kim Ma busstasjon, og buss nummer 17 går til Long Buen busstasjon. Du velger altså den som tar deg nærmest dit du skal bo. Dersom du er usikker på hvilken buss som tar deg dit du skal, kan du spørre personalet på flyplassen om råd. Billettene til bussen kjøper du av bussjåføren med kontanter når du går om bord. (Informasjon sjekket: 12/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Hanoi?

Det er relativt lett å bevege seg rundt i Hanoi fordi mange av de populære attraksjonene, restaurantene og shoppingområdene ligger nærme hverandre. De fleste som bor i byen kjører små motorsykler eller mopeder, og som besøkende kan man bruke motorsykkeltaxi, buss eller taxi. Motorsykkeltaxi er enkelt og billig, og du finner de overalt. Disse har ikke taksameter så du må regne med å diskutere pris på forhånd. Bruk alltid hjelm. Det er lurt å høre rundt hva en normal pris er slik at du er forberedt. En 2 kilometers tur koster rundt VND 20 000 til 30 000 (7 til 11 NOK). (Informasjon sjekket 12/02/18).

Det er også enkelt å få tak i taxi, enten på gaten eller ved bestilling. Disse har taksameter og startpris begynner på omtrent VND 10 000 (3,50 NOK). Det er vanlig å runde opp sluttprisen som tips til sjåføren. Du finner også lokale busser som er røde, hvite og gule, disse dekker en rekke ulike områder i Hanoi. En tur koster mellom VND 5000 og 10 000 (2 til 3,50 NOK). (Informasjon sjekket: 12/02/18).


Kan man reise til Hanoi uten pass eller visum?

Nordmenn kan være i Vietnam i inntil 15 dager uten visum. Når du ankommer flyplassen må du ha pass og dette må være gyldig i minst seks måneder fra innreisedato. Du må også kunne fremvise en returbillett eller en billett videre til et annet land. Dersom du ikke har billett, men annen dokumentasjon på at du vil forlate landet innen 15 dager, slik som en hotellreservasjon, godtas dette også. For sikkerhets skyld er det er anbefalt å undersøke med flyselskapet om de aksepterer passasjerer som ikke har visum i passet sitt når de reiser.


Finn hotell og fly til Hanoi


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Hanoi?

Vietnam har en rik historie og det finnes mange monumenter og historiske steder å besøke. Ta blant annet turen til Det keiserlige citadell i Thang Long, bygget under Ly-Dynastiet. Thang Long er en historisk by som ligger på UNESCOs verdensarvsliste.

Hvor bør jeg shoppe?

I Hanoi er det massevis av både innendørs og utendørs markeder der du kan kjøpe klær, mat og street food. Noen av de beste markedene er Dong Xuan Market, Hanoi Weekend Night Market. Sistnevnte er, som navnet tilsier, åpent i helgene. Leter du etter vintageklær og klær i kvalitetsstoffer bør du ta turen til Hang Da Market.

Fly Asia Vietnam Hanoi
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse