Finn billige fly til Barranquilla

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 4.7.
ma. 11.7.

De billigste flyvningene til flyplassene i Barranquilla

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Barranquilla fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cartagena

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Barranquilla

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cartagena (CTG)

Vanligvis er flyvninger til Barranquilla fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cartagena Rafael Nunez, som i gjennomsnitt koster 11 662 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARRANQUILLA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember7 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Barranquilla koster i gjennomsnitt kun 8 935 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BARRANQUILLA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober71 % dyrereDet koster ca. 16 410 kr for flyvninger til Barranquilla fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BARRANQUILLA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember468 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Barranquilla fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Barranquilla?

Det går dessverre ingen direkte flygninger fra Norge til Barranquilla i Colombia. For å reise til denne destinasjonen er det nødvendig å mellomlande minst to ganger, og reisetiden reflekterer dette. Den korteste reisetiden ligger på ca 19 timer, og det gjelder ved avreise fra både Oslo, Stavanger og Trondheim.

Fra Norge til Barranquilla går det dessverre ingen direkte flygninger. Av den grunn er det nødvendig å mellomlande, og reisen krever minst to mellomlandinger. De vanligste stoppestedene mellom Oslo og Barranquilla er Frankfurt, Amsterdam, London, Miami, Bogota og Panama City. Fra Oslo til Frankfurt eller Amsterdam tar det mellom halvannen og to timer å fly, og fra Oslo til London tar det omtrent to og en halv time. Flyreisen fra Frankfurt til Bogota tar mellom 11 og 12 timer, og fra Bogota til Barranquilla tar det ca halvannen time. Fra Amsterdam til Panama City tar flyreisen mellom 10 og 11 timer, og videre fra Panama City til Barranquilla tar det mellom én og halvannen time. Fra London til Miami tar det i overkant av ni timer å fly, og videre til Barranquilla fra Miami tar det rundt tre timer.

417 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Barranquilla. Denne flyvningen er fra San Andrés, og er 89 % billigere enn de fleste flyvninger til Barranquilla. Du kan finne den billigste prisen til Barranquilla fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Barranquilla fra Norge på, er september. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 8 935 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Barranquilla i september, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 9 366 kr.

De som skal fly til Barranquilla kan potensielt finne bedre priser for Santa Marta Simon Bolivar flyplass (62 km fra sentrum i Barranquilla), eller Cartagena Rafael Nunez flyplass (99 km fra sentrum i Barranquilla), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Santa Marta Simon Bolivar flyplass har en gjennomsnittspris på 2 945 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Barranquilla. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flyplasser nære Barranquilla

Under finner du alle flyplassene i Barranquilla sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Barranquilla lufthavn?

Den raskeste og enkleste måten å komme seg fra Ernesto Cortissoz internasjonale lufthavn i Barranquilla til Barranquilla sentrum, er enten ved å ta taxi eller å leie bil. Det kan være trafikk, og kjøreturen kan derfor ta mellom 20 og 40 minutter.


Visumkrav for Barranquilla

Norske statsborgere som skal reise til Colombia trenger ikke visum, og du kan få turistopphold i 90 dager. Vil du forlenge oppholdet, så må immigrasjonsmyndighetene kontaktes. Det kan medføre betydelige bøter ved utreise dersom du overskrider oppholdsperioden uten tillatelse. Ved innreise til Colombia må du vise pass. Husk å påse at passet ditt blir stemplet ved innreise, da du kan få problemer ved utreise hvis du mangler dette. Nødpass godtas ikke. Når du skal reise ut av Colombia, så må du betale en utreiseskatt. Noen flyselskaper inkluderer dette i prisen på flybilletten, så husk å sjekke hva som gjelder for flyselskapet du reiser med.


Start planleggingen av reisen til Barranquilla


De beste tingene å se og gjøre i Barranquilla

Barranquilla er Colombias fjerde største by. Fordi byen ligger mellom de kjente turiststedene Cartagena og Santa Marta blir den ofte glemt, da den blir sett på som en lite attraktiv havneby – men det er mer ved dette stedet enn du tror. Denne juvelen, som har kyst mot Karibia, er hjem til flotte mennesker og vakre severdigheter, og er så visst verdt din tid og oppmerksomhet. For eksempel, så er denne byen vert for det nest største karnevalet i Latin-Amerika. Barranquillas karneval er et enormt arrangement som feires fire dager før askeonsdag, men feiringen begynner likevel måneder tidligere. Hele byen eksploderer i farger, og alle byens innbyggere samles til en gigantisk fest. Besøker du Barranquilla utenom karnevalet kan du ta turen til La Troja, som bare kan beskrives som et velkomment angrep på sansene. Stedet er fargerikt og folksomt, med høyt volum av salsatoner, og det tilbyr massevis av dans og moro. Det er hit du må dra for en autentisk kveld på byen i Barranquilla. Dagen etter finner du ingen bedre måte å våkne på enn en tur til stranda for å surfe bølgene. Barranquilla er hjem til noen av de beste surfestedene i Colombia, og drar du innom Colombia Surf Spot får du vite alt du trenger om surfing i området. Er surfing noe du aldri har prøvd før, så er det nok av dyktige instruktører her. Etter et forfriskende møte med havet, så kan du bevege deg videre til Paseo Bolivar. Dette markedet gir deg virkelig følelsen av Barranquillas sjel, med sin kaotiske og folksomme atmosfære. Her kan du vandre gjennom markedet mens du kikker på varene som selges, og smak gjerne på deilige arepa con queso eller drikk kokosvann direkte fra en kokosnøtt. Er du så klar for litt historie, så kan du besøke Museo del Caribe for et innblikk i historien til Colombias karibiske kyst.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Barranquilla. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Barranquilla med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Barranquilla. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Barranquilla nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Barranquilla og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.