Finn billige flyvninger til Sør-Korea fra 4 449 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
to. 14.12.
to. 21.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Sør-Korea

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Sør-Korea

Beste pris på enveisbillett

4 449 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 995 kr

Raskeste flytid

15t 35m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Sør-Korea fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 449 kr (Oslo Torp Sandefjord til Incheon Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Sør-Korea fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 995 kr (Oslo Gardermoen til Incheon Intl).
Den kjappeste flyvningen til Sør-Korea fra Norge tar 15t 35m (Oslo Gardermoen til Incheon Intl).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til Sør-Korea, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

Sør-Korea flyinnsikt og trender

Se innsikt for Sør-Korea-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Sør-Korea?

Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Sør-Korea. Den mest populære byen å reise til i Sør-Korea er Seoul, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 68 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Sør-Korea er Incheon og Busan.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Sør-Korea?

Flytiden fra Norge til Sør-Korea varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Incheon Intl (en av de mest populære rutene), tar det 18t 10m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Sør-Korea er fra Bergen Flesland til Incheon Intl, som tar omtrent 20t 15m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvilke flyselskaper flyr til Sør-Korea?

Blant alle 10 flyselskapene som flyr til Sør-Korea, er Finnair, Lufthansa og KLM de som oftest foretrekkes, basert på brukerdataene våre. Finnair er det mest populære blant de tre flyselskapene – 47 % av brukerne velger dette selskapet når de skal reise til Sør-Korea.

De billigste flyvningene til byer i Sør-Korea

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Sør-Korea fra Norge
Incheon
Seoul

Nyttig informasjon om flyvningen din til Sør-Korea

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Sør-Korea

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Sør-Korea?

Hvis du ønsker å fly til Sør-Korea for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Korean Air, Asiana Airlines og Jeju Air som henholdsvis har priser fra 335 kr, 399 kr og 444 kr.

Hvilken er den mest populære flyplassen i Sør-Korea?

Når oppdaterte momondo sist prisene for Sør-Korea fra flyvninger sist?

Priser for Sør-Korea fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Sør-Korea fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 15 tilbydere å velge mellom fra Sør-Korea flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Sør-Korea?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Sør-Korea med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Sør-Korea?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Sør-Korea, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Sør-Korea. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Sør-Korea

Finn flyvninger til disse populære byene i Sør-Korea fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Sør-Korea

Disse rutene har de billigste flyvningene til Sør-Korea som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloIncheon17t 45m7 691 kr
OsloDaegu34t 00m7 822 kr
OsloSeoul13t 45m8 050 kr
OsloBusan39t 05m9 269 kr
BergenIncheon20t 15m9 639 kr
ÅlesundBusan31t 05m12 935 kr

De beste tingene å se og gjøre i Sør-Korea

Hvilke flyselskap flyr direkte til Sør-Korea?

Du kan fly til Sør-Korea fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Air France, Aeroflot, Finnair eller KLM og lande i Seoul. Det er vanlig å mellomlande i blant annet Paris, Helsinki og Amsterdam under reisen. Du kan også fly fra byer som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola med Finnair, KLM og Korean Air, SAS og Air France.

Når er det best å reise til Sør-Korea?

Det er generelt mest anbefalt å fly til Sør-Korea for et ferieopphold på vårparten, fra april-juni. I tillegg er det anbefalt å reise om høsten fra september-november. Dette er de sesongene da det er mest sol og minst nedbør. Det er også behagelige temperaturer om våren og høsten, på omtrent 25-28 grader om våren og 15-25 grader om høsten. Om våren springer blomstene ut og det er ekstra vakkert, og det er mange festivaler og arrangementer du kan ta del i. Dette er for eksempel Mungyeong Chasabal Festival som er en keramikkfestival der gamle tradisjoner hedres. Denne tiden er også perfekt for turer som du kan gå i landets nasjonalparker, for eksempel i Songnisan, Seoraksan eller Jirisan. Dette er en populær tid å reise på, så du bør forvente mer turister i vårsesongen. Sommeren er svært varm, og det er også mye regn, på grunn av monsunen som skyller over landet. Men det er uansett en tid der mange drar på stranden, som for eksempel til Haeundae Beach. Etter sommerregnet kommer høsten, der også fargene kommer frem. Dette er også en flott tid å gå turer i nasjonalparkene. Temperaturene er behagelige og du kan ofte gå med bare t-skjorten til langt inn i oktober. Høsten er den nest beste tiden å reise til Sør-Korea.

Hvor lang tid tar det å fly til Sør-Korea?

Skal du fly til Sør-Korea fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 11 timer og 55 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 13 timer og 15 minutter.

Kan man reise til Sør-Korea uten pass eller visum?

Når du skal reise til Sør-Korea trenger du ikke visum så lenge du ikke skal være der lenger enn tre måneder. Du må ha et pass som er gyldig i minst tre måneder etter reisen. Dersom du skal reise til flere land i Asia under turen, bør du undersøke om disse landene krever at passet ditt er gyldig i seks måneder, som er mer vanlig.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Sør-Korea

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Sør-Korea?

    Søk etter tilbud på fly til Sør-Korea. Når du ser på de ulike tilbudene, har du muligheten til å opprette et prisvarsel.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Sør-Korea med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    momondo viser tilbud på tvers av mer enn 700 konkurrender på én gang. momondo er aktiv i 30 internasjonale markeder slik at du får tilgang til et bredt utvalg av alternativer, både fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Sør-Korea?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Sør-Korea når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Sør-Korea, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Sør-Korea med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Sør-Korea med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Sør-Korea?

Når alle potensielle Sør-Korea flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Sør-Korea akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Sør-Korea. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Sør-Korea på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.