Finn billig fly til Sør-Korea

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 24.5.
ti. 31.5.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Sør-Korea

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Sør-Korea

Beste pris på enveisbillett

4 275 kr

Beste pris på tur/retur-billett

7 886 kr

Raskeste flytid

16t 25m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Sør-Korea fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 275 kr (Oslo Gardermoen til Incheon Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Sør-Korea fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 886 kr (Bergen Flesland til Incheon Intl).
Den kjappeste flyvningen til Sør-Korea fra Norge tar 16t 25m (Oslo Gardermoen til Incheon Intl).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Sør-Korea, deriblant Lufthansa, LOT og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til byer i Sør-Korea

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Sør-Korea fra Norge
Incheon
Seoul

Nyttig informasjon om flyvningen din til Sør-Korea

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Sør-Korea

Hvis du ønsker å fly til Sør-Korea for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som T'way Air, HK Express og Jin Air som henholdsvis har priser fra 460 kr, 468 kr og 574 kr.

Flytiden fra Norge til Sør-Korea varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Incheon Intl (en av de mest populære rutene), tar det 20t 05m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Sør-Korea er fra Bergen Flesland til Incheon Intl, som tar omtrent 26t 05m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Du kan regne med å måtte betale 15 684 kr i snitt for en flybillett til Sør-Korea. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 4 318 kr til Sør-Korea, som er det laveste vi har sett den siste uken. 63 212 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Sør-Korea, mens alt rundt 14 824 kr og under er rimelig for denne strekningen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Sør-Korea

Finn flyvninger til disse populære byene i Sør-Korea fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Sør-Korea

Disse rutene har de billigste flyvningene til Sør-Korea som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
BergenIncheon26t 05m8 599 kr
OsloDaegu33t 15m10 014 kr
OsloIncheon28t 10m10 365 kr
ÅlesundBusan19t 15m11 878 kr
OsloSeoul25t 50m13 713 kr
OsloBusan22t 30m25 396 kr

De beste tingene å se og gjøre i Sør-Korea

Du kan fly til Sør-Korea fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Air France, Aeroflot, Finnair eller KLM og lande i Seoul. Det er vanlig å mellomlande i blant annet Paris, Helsinki og Amsterdam under reisen. Du kan også fly fra byer som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola med Finnair, KLM og Korean Air, SAS og Air France.

Det er generelt mest anbefalt å fly til Sør-Korea for et ferieopphold på vårparten, fra april-juni. I tillegg er det anbefalt å reise om høsten fra september-november. Dette er de sesongene da det er mest sol og minst nedbør. Det er også behagelige temperaturer om våren og høsten, på omtrent 25-28 grader om våren og 15-25 grader om høsten. Om våren springer blomstene ut og det er ekstra vakkert, og det er mange festivaler og arrangementer du kan ta del i. Dette er for eksempel Mungyeong Chasabal Festival som er en keramikkfestival der gamle tradisjoner hedres. Denne tiden er også perfekt for turer som du kan gå i landets nasjonalparker, for eksempel i Songnisan, Seoraksan eller Jirisan. Dette er en populær tid å reise på, så du bør forvente mer turister i vårsesongen. Sommeren er svært varm, og det er også mye regn, på grunn av monsunen som skyller over landet. Men det er uansett en tid der mange drar på stranden, som for eksempel til Haeundae Beach. Etter sommerregnet kommer høsten, der også fargene kommer frem. Dette er også en flott tid å gå turer i nasjonalparkene. Temperaturene er behagelige og du kan ofte gå med bare t-skjorten til langt inn i oktober. Høsten er den nest beste tiden å reise til Sør-Korea.

Skal du fly til Sør-Korea fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 11 timer og 55 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 13 timer og 15 minutter.

Når du skal reise til Sør-Korea trenger du ikke visum så lenge du ikke skal være der lenger enn tre måneder. Du må ha et pass som er gyldig i minst tre måneder etter reisen. Dersom du skal reise til flere land i Asia under turen, bør du undersøke om disse landene krever at passet ditt er gyldig i seks måneder, som er mer vanlig.


Internasjonale flyreiser til Sør-Korea

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Seoul
Raskeste flytid28t 10m
Billigst pris10 365 kr
Flyvninger fra London til Seoul
Raskeste flytid12t 50m
Billigst pris6 979 kr
Flyvninger fra Oslo til Busan
Raskeste flytid22t 30m
Billigst pris25 396 kr
Flyvninger fra Amsterdam til Seoul
Raskeste flytid16t 00m
Billigst pris10 512 kr
Flyvninger fra Bergen til Seoul
Raskeste flytid26t 05m
Billigst pris8 599 kr
Flyvninger fra Oslo til Daegu
Raskeste flytid33t 15m
Billigst pris10 014 kr

Start planleggingen av reisen til Sør-Korea


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Sør-Korea når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Sør-Korea, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Sør-Korea med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Sør-Korea flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Sør-Korea. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.