Finn billig fly til Pakistan

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 24.5.
ti. 31.5.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Pakistan

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Pakistan

Beste pris på enveisbillett

1 864 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 685 kr

Raskeste flytid

13t 05m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Pakistan fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 864 kr (Oslo Gardermoen til Islamabad Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Pakistan fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 685 kr (Oslo Gardermoen til Karachi Quaid-E-Azam Intl).
Den kjappeste flyvningen til Pakistan fra Norge tar 13t 05m (Oslo Gardermoen til Lahore).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Pakistan, deriblant Turkish Airlines, Qatar Airways og Emirates.

De billigste flyvningene til byer i Pakistan

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Pakistan fra Norge
Islamabad
Islamabad

Nyttig informasjon om flyvningen din til Pakistan

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Pakistan

Hvis du ønsker å fly til Pakistan for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Pakistan International Airlines, Kam Air og Emirates som henholdsvis har priser fra 1 183 kr, 2 090 kr og 2 193 kr.

Flytiden fra Norge til Pakistan varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Islamabad Intl (en av de mest populære rutene), tar det 13t 05m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Pakistan er fra Bergen Flesland til Islamabad Intl, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Det har blitt funnet flybilletter til Pakistan på momondo helt nede i 2 183 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 11 066 kr, og billetter til 10 743 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 70 729 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Pakistan? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Pakistan

Finn flyvninger til disse populære byene i Pakistan fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Pakistan

Disse rutene har de billigste flyvningene til Pakistan som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloKarachi36t 20m4 851 kr
OsloIslamabad13t 05m5 524 kr
OsloLahore13t 05m5 651 kr
BodøLahore16t 10m16 553 kr

De beste tingene å se og gjøre i Pakistan

Du kan fly til Pakistan fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Det er vanlig å fly til Islamabad, Lahore og Karachi. Bruker du momondo for å sammenligne flypriser, kan du finne turer til en billig pris fra for eksempel Oslo/Gardermoen. Det er mellomlandinger til alle byer i Pakistan, og dersom du vil nord i landet er det best å velge Islamabad eller Lahore. Vil du til kysten, kan det lønne seg å fly til Karachi. Du kan fly med blant annet Turkish Airlines, SAS, Ethiad, Qatar Airways og Emirates. Vanlige mellomlandinger er i København, Amsterdam og Dubai.

Avhengig av hvor du skal og hva du vil oppleve når du skal reise til Pakistan, er det ulike tider det er best å reise på. Men landet har fire klare adskilte årstider, vinteren som går fra desember og frem til februar. Da er det kjøligere og tørt. Våren går fra mars til mai og da er det også tørt, med temperaturer fra 23-30 grader. Om sommeren er det regntid fra juni-september og fra oktober-november er det monsunperioder. Det kan anbefales å reise om våren, da det er varmt, men ikke aller varmest. I tillegg er det som regel mange soldager og mindre regn. Spesielt om du skal besøke storbyene i Pakistan, som Islamabad eller Karachi, kan det være mer behagelig å reise når det ikke er på det varmeste.

Du kan fly til Pakistan og lande ved ulike destinasjoner, for eksempel i Islamabad. Fra Oslo/Gardermoen tar denne flyturen omtrent 12 timer eller mer, avhengig av hvor mange og hvor lange mellomlandinger du har. Fra Oslo/Gardermoen til Karachi/Jinnah tar det fra omtrent 11 timer og 55 minutter. Du kan også fly fra andre byer i Norge, som for eksempel Bergen/Flesland. Reisen fra Bergen/Flesland til Karachi/Jinnah tar omtrent fra 13 timer og 30 minutter med 2 mellomlandinger.

Før du planlegger å fly til Pakistan, bør du oppdatere deg på regjeringens reiseinformasjon. Enkelte perioder er det visse byer og områder som det frarådes å reise til i Pakistan. Nordmenn må ha visum før innreise til Pakistan. Dette må ordnes på forhånd av reisen hos den pakistanske ambassaden i Oslo. Det er straffbart å oppholde seg i Pakistan etter visumet ditt har løpt ut.


Internasjonale flyreiser til Pakistan

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Islamabad
Raskeste flytid13t 05m
Billigst pris5 524 kr
Flyvninger fra Oslo til Lahore
Raskeste flytid13t 05m
Billigst pris5 651 kr
Flyvninger fra Oslo til Karachi
Raskeste flytid36t 20m
Billigst pris4 851 kr
Flyvninger fra Bodø til Lahore
Raskeste flytid16t 10m
Billigst pris16 553 kr

Start planleggingen av reisen til Pakistan


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Pakistan på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Pakistan som passer deg.

Alle flysøk til Pakistan på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Pakistan, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Prisvarsler for flyreiser til Pakistan er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.