Finn billig fly til Pakistan

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til byer i Pakistan

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Pakistan fra Norge
Islamabad
Islamabad

Nyttig informasjon om flyvningen din til Pakistan

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Pakistan
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Pakistan?

  Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Pakistan. Den mest populære byen å reise til i Pakistan er Islamabad, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 400 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Pakistan er Lahore og Karachi.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Pakistan?

  De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Pakistan koster:
  1 592 kr per person med Pakistan International Airlines
  1 848 kr per person med Emirates
  2 821 kr per person med flydubai


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Pakistan

Finn flyvninger til disse populære byene i Pakistan fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Pakistan

Disse rutene har de billigste flyvningene til Pakistan som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloIslamabad3 939 kr
OsloLahore4 104 kr
OsloKarachi4 870 kr
BodøLahore9 644 kr

Pakistan, eller Den islamske republikken Pakistan som landet egentlig heter, ligger i Sør-Asia. Landet har en helt spesiell beliggenhet midt mellom Sør-Asia, Vest-Asia og Sentral-Asia. Det er mange som bor her, hele 180 millioner mennesker. Dette setter Pakistan på sjette plass over verdens mest befolkede land. Hovedstaden er Islamabad, som ligger i provinsen Punjab. Hovedstaden ligger ved foten av Himalaya-fjellene og her finner du en rekke sjeldne dyrearter, som eksempelvis leoparden. Sør i landet ligger kystlinjen, som strekker seg hele 1046 kilometer langs med Arabiahavet og Omanbukta. Pakistan grenser blant annet til India i øst, som går videre langs med kysten. I tillegg grenser landet til Afghanistan, Kina og Iran. Ved grensen mot Kina finner du Pakistans høyeste fjell, K2. Fjellet ligger i Kashmir, og er 8611 meter høyt. Dette er en del av fjellkjeden Karakorum, og er det nest høyeste fjellet i verden. I Pakistan finner du altså alt fra innland, dramatiske fjell til lang kystlinje. Været er skiftende gjennom året, og nord i landet ved fjellene faller det generelt mye snø i løpet av vinteren. I innlandet er det høye temperaturer i mai-juli, da kan det bli opptil 35 grader. I mai-juli er det omtrent 30 grader ved kysten i Pakistan. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett. Det er spesielt i ferietider som sommerferiemånedene, jul og påske at prisene stiger.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Pakistan?

Du kan fly til Pakistan fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Det er vanlig å fly til Islamabad, Lahore og Karachi. Bruker du momondo for å sammenligne flypriser, kan du finne turer til en billig pris fra for eksempel Oslo/Gardermoen. Det er mellomlandinger til alle byer i Pakistan, og dersom du vil nord i landet er det best å velge Islamabad eller Lahore. Vil du til kysten, kan det lønne seg å fly til Karachi. Du kan fly med blant annet Turkish Airlines, SAS, Ethiad, Qatar Airways og Emirates. Vanlige mellomlandinger er i København, Amsterdam og Dubai.

Når er det best å reise til Pakistan?

Avhengig av hvor du skal og hva du vil oppleve når du skal reise til Pakistan, er det ulike tider det er best å reise på. Men landet har fire klare adskilte årstider, vinteren som går fra desember og frem til februar. Da er det kjøligere og tørt. Våren går fra mars til mai og da er det også tørt, med temperaturer fra 23-30 grader. Om sommeren er det regntid fra juni-september og fra oktober-november er det monsunperioder. Det kan anbefales å reise om våren, da det er varmt, men ikke aller varmest. I tillegg er det som regel mange soldager og mindre regn. Spesielt om du skal besøke storbyene i Pakistan, som Islamabad eller Karachi, kan det være mer behagelig å reise når det ikke er på det varmeste.

Hvor lang tid tar det å fly til Pakistan?

Du kan fly til Pakistan og lande ved ulike destinasjoner, for eksempel i Islamabad. Fra Oslo/Gardermoen tar denne flyturen omtrent 12 timer eller mer, avhengig av hvor mange og hvor lange mellomlandinger du har. Fra Oslo/Gardermoen til Karachi/Jinnah tar det fra omtrent 11 timer og 55 minutter. Du kan også fly fra andre byer i Norge, som for eksempel Bergen/Flesland. Reisen fra Bergen/Flesland til Karachi/Jinnah tar omtrent fra 13 timer og 30 minutter med 2 mellomlandinger.

Kan man reise til Pakistan uten pass eller visum?

Før du planlegger å fly til Pakistan, bør du oppdatere deg på regjeringens reiseinformasjon. Enkelte perioder er det visse byer og områder som det frarådes å reise til i Pakistan. Nordmenn må ha visum før innreise til Pakistan. Dette må ordnes på forhånd av reisen hos den pakistanske ambassaden i Oslo. Det er straffbart å oppholde seg i Pakistan etter visumet ditt har løpt ut.


Internasjonale flyreiser til Pakistan

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Islamabad
Raskeste flytid13t 00m
Billigst pris3 939 kr
Flyvninger fra Oslo til Lahore
Raskeste flytid12t 30m
Billigst pris4 104 kr
Flyvninger fra Oslo til Karachi
Raskeste flytid17t 45m
Billigst pris4 870 kr
Flyvninger fra Bodø til Lahore
Raskeste flytid35t 20m
Billigst pris9 644 kr

Finn flyvninger til Pakistan

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Pakistan