Finn billige fly til Haiphong

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
Sun 10.12.
Sun 17.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Haiphong flyinnsikt og trender

Se innsikt for Haiphong-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Haiphong?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Haiphong (Hanoi Noibai), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 21t 45m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Haiphong

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Haiphong fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Hanoi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Haiphong

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hanoi (HAN)

Vanligvis er flyvninger til Haiphong fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hanoi Noibai, som i gjennomsnitt koster 10 491 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Haiphong

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Haiphong?

Ha Long Van Don Intl flyplass eller Hanoi Noibai flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Haiphong.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Haiphong Catbi flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Haiphong Catbi flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor gammel må du være for å fly til Haiphong Catbi flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Haiphong Catbi flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Haiphong Catbi flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Haiphong Catbi flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Haiphong Catbi flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Haiphong?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Haiphong når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Haiphong, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Haiphong med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Haiphong på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Haiphong?

Når du har søkt etter flyvinger til Haiphong, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Haiphong akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Haiphong nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Haiphong og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Haiphong på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.