Søk etter og finn billige fly til Singapore

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Singapore

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Singapore

Beste pris på enveisbillett

2 965 kr

Beste pris på tur/retur-billett

5 268 kr

Raskeste flytid

16t 05m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Singapore fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 965 kr (Oslo Torp Sandefjord til Singapore Changi).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Singapore fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 268 kr (Oslo Gardermoen til Singapore Changi).
Den kjappeste flyvningen til Singapore fra Norge tar 16t 05m (Oslo Gardermoen til Singapore Changi).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Singapore, deriblant Air France, KLM og SWISS.

De billigste flyvningene til byer i Singapore

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Singapore fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Singapore

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Singapore

Den flyplassen som ligger nærmest Marina Bay Sands er Singapore flyplass, som befinner seg i Singapore. Hvis du planlegger å bo i eller besøke dette området, er det best for deg å fly til Singapore flyplass.

Hvis du ønsker å fly til Singapore for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Thai Lion Air, Scoot og Batik Air som henholdsvis har priser fra 54 kr, 322 kr og 639 kr.

I gjennomsnitt tar det 16t 05m å fly fra Norge til Singapore dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Singapore Changi (den mest populære flyplassen i Singapore). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Singapore Changi, ligger flytiden på rundt 18t 30m.

Du kan finne flybilletter til Singapore helt nede i 3 832 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Singapore til rundt 17 227 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Singapore, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 16 748 kr eller mindre.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Singapore? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Singapore

Finn flyvninger til disse populære byene i Singapore fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Singapore

Disse rutene har de billigste flyvningene til Singapore som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSingapore16t 05m4 675 kr
KristiansandSingapore23t 55m6 998 kr
BergenSingapore18t 30m7 572 kr
StavangerSingapore28t 20m8 515 kr
TrondheimSingapore37t 55m10 361 kr

De beste tingene å se og gjøre i Singapore

Du kan fly til Singapore fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen, for det er ingen direkteruter dit ennå. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Emirates og mellomlande ved Dubai internasjonale lufthavn før du lander ved Singapore/Changi. Du kan også fly med blant annet Qatar Airways, KLM, Thai Airways og British Airways. Det er ofte mellomlandinger steder slik som Helsinki, Düsseldorf, Doha og Amsterdam.

Det er like bra å reise til Singapore året rundt! Her er det alltid varmt, for denne bystaten ligger så og si på ekvator. Dersom du skulle få regn under oppholdet, er dette som regel kun veldig korte regnskyll og solen kommer fort tilbake. I tillegg er det alltid varmt, så det er sjelden du trenger annet enn lette sommerklær. Eneste unntaket er innendørs, der det brukes mye aircondition. Det kan være noe mindre luftfuktighet om vinteren, rundt januar og februar, så det kan være mer behagelig å reise da. Uansett synker temperaturen sjelden mye om kvelden, og det anbefales virkelig med ledige og luftige klær. Uavhengig av når du reiser er det like gode bademuligheter, like god mat og varmt vær. Budsjettmessig kan det være billigere å reise utenom de store høytidene og feriene, som jul, påske og sommerferien.

Når du skal ta fly til Singapore avhenger reisetiden av hvor du reiser fra, hvor du mellomlander og hvor mange ganger du mellomlander. Det er alltid en mellomlanding, og den raskeste flytiden fra Oslo/Gardermoen til Singapore/Changi er på omtrent 14 timer og 5 minutter. Fra Bergen/Flesland tar raskeste fly til Singapore/Changi omtrent 16 timer. Mange flyvninger fra andre byer enn Oslo har en mellomlanding ved Oslo/Gardermoen.

Når du skal reise til Singapore trenger du ikke visum. Du har lov til å oppholde deg i landet i inntil 90 dager etter innreise, og passet må da være gyldig i seks måneder.


Internasjonale flyreiser til Singapore

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Singapore
Raskeste flytid16t 05m
Laveste pris4 675 kr
Flyvninger fra Bergen til Singapore
Raskeste flytid18t 30m
Laveste pris7 572 kr
Flyvninger fra Stavanger til Singapore
Raskeste flytid28t 20m
Laveste pris8 515 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Singapore
Raskeste flytid23t 55m
Laveste pris6 998 kr
Flyvninger fra Trondheim til Singapore
Raskeste flytid37t 55m
Laveste pris10 361 kr

Finn flyvninger til Singapore

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Singapore


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Singapore på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Singapore flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Prisvarsler for flyreiser til Singapore er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Singapore

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Singapore

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.