Finn billig fly til Singapore

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

De billigste flyvningene til byer i Singapore

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Singapore fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Singapore

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Singapore
 • Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Sentosa?

  Den flyplassen som ligger nærmest Sentosa er Singapore flyplass, som befinner seg i Singapore. Hvis du planlegger å bo i eller besøke dette området, er det best for deg å fly til Singapore flyplass.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Singapore?

  De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Singapore koster:
  46 kr per person med Thai Lion Air
  516 kr per person med Scoot
  548 kr per person med Malindo Air


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Singapore? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Singapore

Finn flyvninger til disse populære byene i Singapore fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Singapore

Disse rutene har de billigste flyvningene til Singapore som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloSingapore4 144 kr
BergenSingapore5 686 kr
StavangerSingapore6 228 kr
KristiansandSingapore6 303 kr
TrondheimSingapore6 845 kr

Singapore er en spennende metropol og bystat som ligger i Sørøst-Asia, ytterst på Malayahalvøya. Mellom Singapore og Malaysia går Johorstredet, som fungerer som en naturlig grense mellom de to landene. Det offisielle språket i Singapore er engelsk, men du finner mange innslag fra andre språk, som de lokale bruker hyppig. Dette er blant annet fra kinesisk og Malayisk. Med sine 693 kvadratkilometer er Singapore ikke mye større enn hele Oslo, men befolkningsmessig er det stor forskjell. Her bor det nemlig over fem millioner mennesker. Noe av det aller viktigste å få med seg, og som de lokale også er stolte av, er maten i Singapore. Her er det nemlig influenser fra kjøkken rundt om i Asia, fra det indiske til indonesiske, kinesiske, thailandske og malayiske. Det er virkelig verdt å ta turen til en av de mange matmarkedene kalt hawker centers, der du kan kjøpe mat fra matboder. En god regel er å gå dit det er lengst kø, for der er det som regel også best mat. Og husk at du ikke kan dra fra Singapore uten å ha smakt den populære retten chili crab. Det er også lurt å ha i bakhodet at forsøpling og å tygge tyggegummi er lite populært, og at du kan få bot for dette, så vel som å spise eller drikke på undergrunnsbanen. Det gjelder å være obs på de lokale ordensreglene når du er ute på sightseeing i Singapore. Været i bystaten er nesten likt hele året, med høy luftfuktighet og 24-32 varmegrader. Det er ofte korte regnskyll, og luftfuktigheten er som regel høyest i april-juni. Det er populært for mange å reise til Singapore i sommerferien, juleferien og påsken da mange har fri. Da er det lurt å sammenligne flypriser online, og være ute i god tid når du skal bestille fly til Singapore. Du kan raskt og enkelt sammenligne priser hos momondo.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Singapore?

Du kan fly til Singapore fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen, for det er ingen direkteruter dit ennå. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Emirates og mellomlande ved Dubai internasjonale lufthavn før du lander ved Singapore/Changi. Du kan også fly med blant annet Qatar Airways, KLM, Thai Airways og British Airways. Det er ofte mellomlandinger steder slik som Helsinki, Düsseldorf, Doha og Amsterdam.

Når er det best å reise til Singapore?

Det er like bra å reise til Singapore året rundt! Her er det alltid varmt, for denne bystaten ligger så og si på ekvator. Dersom du skulle få regn under oppholdet, er dette som regel kun veldig korte regnskyll og solen kommer fort tilbake. I tillegg er det alltid varmt, så det er sjelden du trenger annet enn lette sommerklær. Eneste unntaket er innendørs, der det brukes mye aircondition. Det kan være noe mindre luftfuktighet om vinteren, rundt januar og februar, så det kan være mer behagelig å reise da. Uansett synker temperaturen sjelden mye om kvelden, og det anbefales virkelig med ledige og luftige klær. Uavhengig av når du reiser er det like gode bademuligheter, like god mat og varmt vær. Budsjettmessig kan det være billigere å reise utenom de store høytidene og feriene, som jul, påske og sommerferien.

Hvor lang tid tar det å fly til Singapore?

Når du skal ta fly til Singapore avhenger reisetiden av hvor du reiser fra, hvor du mellomlander og hvor mange ganger du mellomlander. Det er alltid en mellomlanding, og den raskeste flytiden fra Oslo/Gardermoen til Singapore/Changi er på omtrent 14 timer og 5 minutter. Fra Bergen/Flesland tar raskeste fly til Singapore/Changi omtrent 16 timer. Mange flyvninger fra andre byer enn Oslo har en mellomlanding ved Oslo/Gardermoen.

Kan man reise til Singapore uten pass eller visum?

Når du skal reise til Singapore trenger du ikke visum. Du har lov til å oppholde deg i landet i inntil 90 dager etter innreise, og passet må da være gyldig i seks måneder.


Internasjonale flyreiser til Singapore

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Singapore
Raskeste flytid16t 20m
Billigst pris4 144 kr
Flyvninger fra Bergen til Singapore
Raskeste flytid23t 55m
Billigst pris5 686 kr
Flyvninger fra Stavanger til Singapore
Raskeste flytid42t 45m
Billigst pris6 228 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Singapore
Raskeste flytid19t 10m
Billigst pris6 303 kr
Flyvninger fra Trondheim til Singapore
Raskeste flytid24t 35m
Billigst pris6 845 kr

Finn flyvninger til Singapore

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Singapore