Fly Asia Vietnam Ho Chi Minh-byen

Finn billige fly til Ho Chi Minh-byen

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Ho Chi Minh-byen (SGN)
lør.. 28.11.
lør.. 5.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Ho Chi Minh-byen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ho Chi Minh-byen fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Ho Chi Minh City?

Ho Chi Minh City er Vietnams største by og der er det et behagelig klima året rundt. Det er spesielt to sesonger du bør ta hensyn til når du velger avreisedato, nemlig regnsesongen fra mai til november og den tørre sesongen fra desember til april. Det er ansett som best å fly til Ho Chi Minh City fra desember til april. Da er det varmt, tørt og lav luftfuktighet. Vil du ha et varmere opphold kan du reise mellom mars og mai.

Vil du finne billige flybilletter til Ho Chi Minh City fra Oslo bør du reise om vinter og tidlig vår. Da er det i tillegg lite regn. Fra mai til november er det regnsesong i Ho Chi Minh City, men det er som regel kun korte regnskyll, og ellers mye sol. I sommermånedene er flyprisene noe høyere, ettersom mange ønsker å fly til Ho Chi Minh City fra Oslo i juni og juli.

Finn billige flybilletter til Ho Chi Minh City og lær om landets dramatiske historie, besøk museer og de lokale markedene.

Hvilken flyvning til Ho Chi Minh-byen er den absolutt billigste?

308 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Ho Chi Minh-byen. Denne flyvningen er fra Nha Trang, og er 74 % billigere enn de fleste flyvninger til Ho Chi Minh-byen. Du kan finne den billigste prisen til Ho Chi Minh-byen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Ho Chi Minh-byen?

Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Ho Chi Minh-byen. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 4 800 kr. august er også et godt alternativ når du skal reise til Ho Chi Minh-byen med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 915 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Ho Chi Minh-byen?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Ho Chi Minh-byen på, er ca. 59 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 5 445 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Ho Chi Minh-byen med en prislapp på kun 4 163 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Ho Chi Minh-byen?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Ho Chi Minh-byen på, er mandag. Reisende som velger å reise til Ho Chi Minh-byen på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 5 566 kr. Flyvninger fra Norge til Ho Chi Minh-byen på en søndag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 6 257 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Ho Chi Minh-byen?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Ho Chi Minh-byen på, er på ettermiddagen. Flyvninger fra Norge til Ho Chi Minh-byen på denne tiden av dagen kan koste så lite som 5 631 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Ho Chi Minh-byen som har avgang på kvelden, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 7 082 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Ho Chi Minh-byen?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Ho Chi Minh-byen. Hvis du planlegger å fly til Ho Chi Minh-byen, bør du vurdere å bestille flyvninger til Cần Thơ flyplass (131 km fra sentrum i Ho Chi Minh-byen).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Ho Chi Minh-byen?

Cần Thơ flyplass har en gjennomsnittspris på 1 190 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Ho Chi Minh-byen. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Ho Chi Minh-byen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ho Chi Minh-byen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Turkish Airlines
29. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
24t 35m
1 stopp
SGN
Ho Chi Minh-byen
3. mai
SGN
Ho Chi Minh-byen
18t 00m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
4 163 kr
Finn lignende
Qatar Airways
3. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
16t 45m
1 stopp
SGN
Ho Chi Minh-byen
15. feb.
SGN
Ho Chi Minh-byen
23t 45m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
5 828 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
23t 00m
2 stopp
SGN
Ho Chi Minh-byen
15. feb.
SGN
Ho Chi Minh-byen
23t 45m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
6 412 kr
Finn lignende
KLM
2. mai
TRF
Oslo Torp Sandefjord
33t 40m
2 stopp
SGN
Ho Chi Minh-byen
6. mai
SGN
Ho Chi Minh-byen
35t 20m
2 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
6 554 kr
Finn lignende
British Airways
3. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
23t 55m
2 stopp
SGN
Ho Chi Minh-byen
15. feb.
SGN
Ho Chi Minh-byen
21t 25m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
6 873 kr
Finn lignende
Finnair
28. apr.
BGO
Bergen Flesland
28t 15m
2 stopp
SGN
Ho Chi Minh-byen
2. mai
SGN
Ho Chi Minh-byen
22t 25m
3 stopp
BGO
Bergen Flesland
7 289 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Ho Chi Minh-byen

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Ho Chi Minh-byen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Turkish Airlines og KLM
Billigst
Best
Raskeste
Turkish Airlines
31. des.
OSL
Oslo Gardermoen
16t 50m
1 stopp
SGN
Ho Chi Minh-byen
3 339 kr
Finn lignende
KLM
31. des.
OSL
Oslo Gardermoen
35t 00m
3 stopp
SGN
Ho Chi Minh-byen
4 641 kr
Finn lignende
KLM
31. des.
OSL
Oslo Gardermoen
39t 20m
2 stopp
SGN
Ho Chi Minh-byen
4 791 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Ho Chi Minh City?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ho Chi Minh-byen

Det er mange selskaper som har billige flybilletter til Ho Chi Minh City, og blant disse finner du for eksempel Malaysia Airlines, Emirates, British Airways og Etihad Airways. Det er ingen direktefly til Ho Chi Minh City, men du finner flyvninger med en eller flere mellomlandinger. Den raskeste flytiden er på 14 timer og 25 minutter. Vanlige mellomlandinger er i Doha, Amsterdam, Helsinki, og København. Det er verdt å merke seg at dersom flyreisen eller deler av reisen er med et lavprisselskap, så kan det forekomme ekstra kostnader for tilleggstjenester, blant annet for å velge flysete på forhånd, ha ekstra bagasje og mat.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Ho Chi Minh-byen, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du tar fly til Ho Chi Minh City lander du på Tan Son Nhat internasjonale lufthavn. Denne ligger seks kilometer nord for sentrum av byen. Dette er den største flyplassen i Vietnam. Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til sentrum av byen kan du velge å ta lokal rutebuss eller shuttlebuss. Rutebuss nummer 152 er en komfortabel buss som kjører fra flyplassen til Ben Thanh busstasjon. Rutebuss nummer 147 kjører til byens Chinatown. Dessuten kjører shuttlebussene til Distrikt 1 og Ben Thanh busstasjon. Tar du rutebuss nummer 152 eller 147 koster en billett fra VND 300 (0,10 NOK). En billett med shuttlebussen koster fra VND 12 000 til 40 000 (4 til 14 NOK). For å finne mer detaljert informasjon om busstilbudet i Ho Chi Minh kan du laste ned appen BusMap. Denne appen gir deg informasjon fra trafikkdepartementet i Ho Chi Minh, og gjør det lettere å finne ut hvilken buss du kan ta. (Informasjon sjekket: 15/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Ho Chi Minh City?

Det er relativt lett å komme seg rundt i Ho Chi Minh City etter du har gjort deg kjent med de 5 mest sentrale distriktene. Du kan velge å ta buss rundt i Ho Chi Minh City hvis du vil reise kollektivt. Bruk appen BusMap for detaljert informasjon om ruter og reisetider. En bussbillett koster fra VND 300 (0,10 NOK). Taxi er en av de enkleste måtene å komme seg rundt i byen på. En tur begynner vanligvis på VND 10 000 (NOK 3,5 NOK), og kilometerprisen er på omtrent VND 6000 (2 NOK). (Informasjon sjekket 15/02/18).

Motorsykkeltaxi er også vanlig, og disse kalles Xe Om. En tur koster vanligvis mellom VND 10 000 og 15 000 (3,5 og 5,5 NOK). Prisen avhenger også av hvor mye du selv pruter. Du får låne hjelm av sjåføren. Det settes ofte pris på at du hjelper til å se etter i trafikken, og gir håndsignal når dere skal svinge. Det er også mange steder man kan leie sykler og mopeder i Ho Chi Minh City. (Informasjon sjekket: 15/02/18).


Kan man reise til Ho Chi Minh City uten pass eller visum?

Nordmenn kan være i Vietnam i inntil 15 dager uten visum. Når du ankommer flyplassen må du ha pass og dette må være gyldig i minst seks måneder fra innreisedato. Du må også kunne fremvise en returbillett eller en billett videre til et annet land. Dersom du ikke har billett, men annen dokumentasjon på at du vil forlate landet innen 15 dager, slik som hotellreservasjon, så godtas det også. For sikkerhets skyld er det anbefalt å undersøke med flyselskapet om de aksepterer passasjerer som ikke har visum i passet sitt når de reiser.


Finn hotell og fly til Ho Chi Minh-byen


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Ho Chi Minh City?

Vietnam har en dramatisk krigshistorie, og det er virkelig verdt å lære mer om denne under besøket. Bli med på en guidet dagstur til Tunnelene i Cu Chi, så kan du se selv hvordan soldatene kjempet. Her er det mulighet for å gå ned i underjordiske tunneler.

Hvor bør jeg shoppe?

I Ho Chi Minh City finnes det mange markeder, men Ben Thanh markedet i Distrikt 1 er et av de mest kjente. Her kan du kjøpe lokale håndverksprodukter, vietnamesisk kunst og suvenirer. I tillegg er det mange matboder der du kan kjøpe deilig, vietnamesisk mat.

Fly Asia Vietnam Ho Chi Minh-byen
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse