Søk etter og finn billige fly til Indonesia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 20.8.
lø. 27.8.

Om fly til Indonesia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Indonesia

Beste pris på enveisbillett

4 615 kr

Beste pris på tur/retur-billett

8 081 kr

Raskeste flytid

18t 20m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Indonesia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 615 kr (Oslo Gardermoen til Denpasar Bali Ngurah Rai).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Indonesia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 8 081 kr (Oslo Gardermoen til Denpasar Bali Ngurah Rai).
Den kjappeste flyvningen til Indonesia fra Norge tar 18t 20m (Oslo Gardermoen til Denpasar Bali Ngurah Rai).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Indonesia, deriblant KLM, Singapore Airlines og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til byer i Indonesia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Indonesia fra Norge
Denpasar
Denpasar

Nyttig informasjon om flyvningen din til Indonesia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Indonesia

Den flyplassen som ligger nærmest Sanur er Denpasar flyplass, som befinner seg i Denpasar. Hvis du planlegger å bo i eller besøke dette området, er det best for deg å fly til Denpasar flyplass.

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Indonesia koster:
367 kr per person med Lion Air
374 kr per person med Garuda Indonesia
376 kr per person med Malaysia Airlines

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Indonesia (Denpasar Bali Ngurah Rai), kan du regne med en flytid på henholdsvis 38t 55m og 19t 15m.

Den laveste prisen til Indonesia som nylig ble funnet på momondo, var 4 153 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 17 563 kr er en bra pris på flyvninger til Indonesia. 18 497 kr er snittprisen på en flybillett til Indonesia, mens 170 882 kr er den høyeste prisen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Indonesia

Finn flyvninger til disse populære byene i Indonesia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Indonesia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Indonesia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloDenpasar19t 15m8 313 kr
StavangerDenpasar20t 00m9 433 kr
BergenDenpasar38t 55m10 649 kr
TrondheimDenpasar25t 25m10 842 kr
KristiansandDenpasar44t 45m12 416 kr
BergenBalikpapan24t 20m17 369 kr
AltaDenpasar44t 05m17 562 kr
StavangerPadang26t 25m19 058 kr
BodøDenpasar23t 10m20 275 kr
HaugesundDenpasar33t 40m36 639 kr
KristiansandJakarta20t 45m45 541 kr

De beste tingene å se og gjøre i Indonesia

Du kan fly til Indonesia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til blant annet Denpasar som er flyplassen på Bali, den populære feriedestinasjonen med gode surfebølger. Eller du kan fly til hovedstaden Jakarta. Du kan fly med blant annet KLM, Emirates og Qatar Airways og mellomlande i Dubai eller Doha. Flyr du fra Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola kan du fly med blant annet SAS, Thai Airways eller Singapore Airlines. Fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen er det som regel to mellomlandinger.

Indonesia er et stort land som strekker seg over mange tusen øyer, og disse øyene ligger på begge sider av ekvator. Det meste av Indonesia har tropisk klima, og det er som regel varmt med rundt 25-27 grader. Det er regnsesonger i Indonesia, men nedbøren og været avhenger litt hvor i landet du er. Reiser du til hovedstaden Jakarta, kan du unngå regnperioden dersom du reiser mellom mai-oktober. Rundt jul er det mange som reiser til hovedstaden, så da kan det være flere turister her, og det samme gjelder over nyttår. Skal du på strandferie på Bali er det også anbefalt å reise i tørketiden, mai-oktober. Men dersom du reiser dit i regntiden vil du mest sannsynlig også få en fantastisk solferie. Det er nemlig korte regnskyll som raskt blir til sol og blå himmel igjen. Dessuten er Bali grønn, frodig og vakker i regntiden som gjør oppholdet enda bedre. Under regnperioden er det som regel kun et kort regnskyll om dagen. Så du kan virkelig reise til Indonesia året rundt, og du vil uansett kunne nyte varmt og deilig vær. For mange nordmenn er det mest populært å reise i sommerferien eller jul og nyttår. Reiser du om vinteren får du både et avbrekk fra vinterværet, i tillegg til behagelige temperaturer og et frodig landskap i Indonesia.

Skal du fly til Indonesia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 16 timer og 20 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 17 timer og 25 minutter.

Når du skal reise til Indonesia trenger du et pass som er gyldig i minst seks måneder i tillegg til en returbillett. Skal du være i landet i inntil 30 dager, kan du kjøpe visum ved ankomst på flyplass eller havner med passkontroll. Et visum koster ca. 293 NOK. Du bør ha med deg USD i riktig beløp i kontanter.


Internasjonale flyreiser til Indonesia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Denpasar
Raskeste flytid19t 15m
Laveste pris8 313 kr
Flyvninger fra Trondheim til Denpasar
Raskeste flytid25t 25m
Laveste pris10 842 kr
Flyvninger fra Bergen til Denpasar
Raskeste flytid38t 55m
Laveste pris10 649 kr
Flyvninger fra Haugesund til Denpasar
Raskeste flytid33t 40m
Laveste pris36 639 kr
Flyvninger fra Amsterdam til Jakarta
Raskeste flytid15t 05m
Laveste pris5 725 kr
Flyvninger fra Alta, Finnmark til Denpasar
Raskeste flytid44t 05m
Laveste pris17 562 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Denpasar
Raskeste flytid44t 45m
Laveste pris12 416 kr
Flyvninger fra Bodø til Denpasar
Raskeste flytid23t 10m
Laveste pris20 275 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Jakarta
Raskeste flytid20t 45m
Laveste pris45 541 kr
Flyvninger fra Stavanger til Denpasar
Raskeste flytid20t 00m
Laveste pris9 433 kr

Start planleggingen av reisen til Indonesia


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Indonesia når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Indonesia, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Indonesia med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Indonesia flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Indonesia nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Indonesia og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.