Finn billig fly til Indonesia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til byer i Indonesia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Indonesia fra Norge
Denpasar
Denpasar

Nyttig informasjon om flyvningen din til Indonesia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Indonesia
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Indonesia?

  Ifølge momondo-brukerne er det Denpasar som er den mest populære byen i Indonesia, og den besøkes 3 645 % oftere enn andre byer i Indonesia. Jakarta og Mataram er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

 • Hvilke populære landemerker finner man i Indonesia?

  Selv om Indonesia har mange landemerker man kan besøke, mener momondo-brukere at det er Seminyak Beach, Sanur, Gili Trawangan og Pantai Nusa Dua som er landets mest spennende steder å besøke.

 • Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Seminyak Beach?

  Hvis du skal besøke Seminyak Beach i Kuta, er det Denpasar flyplass som er den nærmeste flyplassen.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Indonesia?

  De billigste flyvningene til Indonesia som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 245 kr med Thai Lion Air, 324 kr med Garuda Indonesia og 415 kr med Lion Air.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Indonesia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Indonesia

Finn flyvninger til disse populære byene i Indonesia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Indonesia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Indonesia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloDenpasar5 796 kr
TrondheimDenpasar6 975 kr
KristiansandJakarta7 393 kr
KristiansandDenpasar7 669 kr
AltaDenpasar8 389 kr
BergenDenpasar8 840 kr
HaugesundDenpasar8 874 kr
BodøDenpasar9 275 kr
StavangerDenpasar12 646 kr
StavangerPadang16 510 kr

Indonesia er et land som byr på massevis av opplevelser, fra strandliv til storbyer, fantastisk mat og deilig vær. Dette landet er faktisk verdens aller største øyrike. Hele Indonesia består til sammen av 17 508 øyer. Landet grenser til Malaysia, Papua Ny-Guinea og Øst-Timor. Ikke minst er det tusenvis av kilometer med kystlinje, perfekt for din neste strandferie. Jakarta er hovedstaden, og den største byen i landet. Denne byen er en blanding av moderne og tradisjonelt, med skyskrapere, gaterestauranter og elleville shoppingsentre. Fra det kaotiske og levende storbylivet kan du reise ut på avsidesliggende øyer og oppdage rolige landsbyer, bo i bungalow på stranden og surfe på noen av verdens beste bølger. Indonesia har virkelig alt man trenger for en variert og spennende ferie. Høytider og ferier kan påvirke flypriser, så det er lurt å sammenligne flyt til Indonesia online i god tid før du vil dra. Bruker du momondo, kan du sammenligne og finne de beste prisene for fly med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Indonesia, så du kan forvente å møte på flere turister under sommermånedene og rundt jul, nyttår og påske.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Indonesia?

Du kan fly til Indonesia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til blant annet Denpasar som er flyplassen på Bali, den populære feriedestinasjonen med gode surfebølger. Eller du kan fly til hovedstaden Jakarta. Du kan fly med blant annet KLM, Emirates og Qatar Airways og mellomlande i Dubai eller Doha. Flyr du fra Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola kan du fly med blant annet SAS, Thai Airways eller Singapore Airlines. Fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen er det som regel to mellomlandinger.

Når er det best å reise til Indonesia?

Indonesia er et stort land som strekker seg over mange tusen øyer, og disse øyene ligger på begge sider av ekvator. Det meste av Indonesia har tropisk klima, og det er som regel varmt med rundt 25-27 grader. Det er regnsesonger i Indonesia, men nedbøren og været avhenger litt hvor i landet du er. Reiser du til hovedstaden Jakarta, kan du unngå regnperioden dersom du reiser mellom mai-oktober. Rundt jul er det mange som reiser til hovedstaden, så da kan det være flere turister her, og det samme gjelder over nyttår. Skal du på strandferie på Bali er det også anbefalt å reise i tørketiden, mai-oktober. Men dersom du reiser dit i regntiden vil du mest sannsynlig også få en fantastisk solferie. Det er nemlig korte regnskyll som raskt blir til sol og blå himmel igjen. Dessuten er Bali grønn, frodig og vakker i regntiden som gjør oppholdet enda bedre. Under regnperioden er det som regel kun et kort regnskyll om dagen. Så du kan virkelig reise til Indonesia året rundt, og du vil uansett kunne nyte varmt og deilig vær. For mange nordmenn er det mest populært å reise i sommerferien eller jul og nyttår. Reiser du om vinteren får du både et avbrekk fra vinterværet, i tillegg til behagelige temperaturer og et frodig landskap i Indonesia.

Hvor lang tid tar det å fly til Indonesia?

Skal du fly til Indonesia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 16 timer og 20 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 17 timer og 25 minutter.

Kan man reise til Indonesia uten pass eller visum?

Når du skal reise til Indonesia trenger du et pass som er gyldig i minst seks måneder i tillegg til en returbillett. Skal du være i landet i inntil 30 dager, kan du kjøpe visum ved ankomst på flyplass eller havner med passkontroll. Et visum koster ca. 293 NOK. Du bør ha med deg USD i riktig beløp i kontanter.


Internasjonale flyreiser til Indonesia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Denpasar
Raskeste flytid19t 15m
Billigst pris5 796 kr
Flyvninger fra Trondheim til Denpasar
Raskeste flytid23t 55m
Billigst pris6 975 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Jakarta
Raskeste flytid18t 45m
Billigst pris7 393 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Denpasar
Raskeste flytid31t 05m
Billigst pris7 669 kr
Flyvninger fra Alta, Finnmark til Denpasar
Raskeste flytid46t 05m
Billigst pris8 389 kr
Flyvninger fra Bergen til Denpasar
Raskeste flytid43t 05m
Billigst pris8 840 kr
Flyvninger fra Haugesund til Denpasar
Raskeste flytid30t 15m
Billigst pris8 874 kr
Flyvninger fra Bodø til Denpasar
Raskeste flytid46t 35m
Billigst pris9 275 kr
Flyvninger fra Stavanger til Denpasar
Raskeste flytid57t 35m
Billigst pris12 646 kr

Flyvninger til regioner i Indonesia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Indonesia