Finn billige flyvninger til Indonesia fra 5 718 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 1.12.
fr. 8.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Indonesia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Indonesia

Beste pris på enveisbillett

5 718 kr

Beste pris på tur/retur-billett

8 737 kr

Raskeste flytid

18t 25m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Indonesia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 718 kr (Oslo Gardermoen til Denpasar Bali Ngurah Rai).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Indonesia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 8 737 kr (Oslo Gardermoen til Denpasar Bali Ngurah Rai).
Den kjappeste flyvningen til Indonesia fra Norge tar 18t 25m (Oslo Gardermoen til Denpasar Bali Ngurah Rai).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Indonesia, deriblant Air France, Singapore Airlines og Turkish Airlines.

Indonesia flyinnsikt og trender

Se innsikt for Indonesia-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Indonesia?

Indonesia har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (83 %) besøkte Denpasar oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Indonesia inkluderer Jakarta og Medan.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Indonesia?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Indonesia (Denpasar Bali Ngurah Rai), kan du regne med en flytid på henholdsvis 26t 25m og 24t 35m.

Hvilke flyselskaper flyr til Indonesia?

Emirates er det mest populære flyselskapet som tilbyr flyvninger til Indonesia – 35 % av brukerne våre velger å fly med dem når de skal reise til Indonesia. Andre populære alternativer inkluderer Singapore Airlines og Qatar Airways. Totalt 13 ulike flyselskaper flyr til Indonesia.

De billigste flyvningene til byer i Indonesia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Indonesia fra Norge
Denpasar
Denpasar

Nyttig informasjon om flyvningen din til Indonesia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Indonesia

Hvilke populære landemerker finner man i Indonesia?

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Indonesia?

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Indonesia koster:
808 kr per person med Lion Air
1 030 kr per person med Super Air Jet
1 075 kr per person med AirAsia

Hvilken er den mest populære flyplassen i Indonesia?

Når oppdaterte momondo sist prisene for Indonesia fra flyvninger sist?

Pris for Indonesia fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Indonesia fra flyvninger?

Fra og med november 2023, er det 26 tilbydere å velge mellom fra Indonesia flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Indonesia?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Indonesia med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Indonesia?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Indonesia, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Indonesia. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Indonesia

Finn flyvninger til disse populære byene i Indonesia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Indonesia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Indonesia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloDenpasar24t 35m7 955 kr
HaugesundDenpasar25t 15m10 611 kr
StavangerPadang24t 25m11 435 kr
BodøDenpasar28t 15m11 521 kr
BergenDenpasar26t 25m11 671 kr
KristiansandDenpasar33t 40m11 735 kr
KristiansandJakarta18t 20m12 227 kr
StavangerDenpasar31t 15m12 570 kr
TrondheimDenpasar30t 05m17 838 kr
BergenBalikpapan36t 55m19 872 kr
AltaDenpasar24t 00m32 335 kr

De beste tingene å se og gjøre i Indonesia

Hvilke flyselskap flyr direkte til Indonesia?

Du kan fly til Indonesia fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til blant annet Denpasar som er flyplassen på Bali, den populære feriedestinasjonen med gode surfebølger. Eller du kan fly til hovedstaden Jakarta. Du kan fly med blant annet KLM, Emirates og Qatar Airways og mellomlande i Dubai eller Doha. Flyr du fra Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola kan du fly med blant annet SAS, Thai Airways eller Singapore Airlines. Fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen er det som regel to mellomlandinger.

Når er det best å reise til Indonesia?

Indonesia er et stort land som strekker seg over mange tusen øyer, og disse øyene ligger på begge sider av ekvator. Det meste av Indonesia har tropisk klima, og det er som regel varmt med rundt 25-27 grader. Det er regnsesonger i Indonesia, men nedbøren og været avhenger litt hvor i landet du er. Reiser du til hovedstaden Jakarta, kan du unngå regnperioden dersom du reiser mellom mai-oktober. Rundt jul er det mange som reiser til hovedstaden, så da kan det være flere turister her, og det samme gjelder over nyttår. Skal du på strandferie på Bali er det også anbefalt å reise i tørketiden, mai-oktober. Men dersom du reiser dit i regntiden vil du mest sannsynlig også få en fantastisk solferie. Det er nemlig korte regnskyll som raskt blir til sol og blå himmel igjen. Dessuten er Bali grønn, frodig og vakker i regntiden som gjør oppholdet enda bedre. Under regnperioden er det som regel kun et kort regnskyll om dagen. Så du kan virkelig reise til Indonesia året rundt, og du vil uansett kunne nyte varmt og deilig vær. For mange nordmenn er det mest populært å reise i sommerferien eller jul og nyttår. Reiser du om vinteren får du både et avbrekk fra vinterværet, i tillegg til behagelige temperaturer og et frodig landskap i Indonesia.

Hvor lang tid tar det å fly til Indonesia?

Skal du fly til Indonesia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 16 timer og 20 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 17 timer og 25 minutter.

Kan man reise til Indonesia uten pass eller visum?

Når du skal reise til Indonesia trenger du et pass som er gyldig i minst seks måneder i tillegg til en returbillett. Skal du være i landet i inntil 30 dager, kan du kjøpe visum ved ankomst på flyplass eller havner med passkontroll. Et visum koster ca. 293 NOK. Du bør ha med deg USD i riktig beløp i kontanter.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Indonesia

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Indonesia?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Indonesia minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Indonesia med momondo?

    Med «Prisprognose» kan du finne ut hvor lenge på forhånd du burde bestille flyvningen din. Informasjonen vår gir deg en pekepinn om når det er best å bestille for å spare penger på reisen din – helt ned til hvilken ukedag og når på dagen. «Priskalenderen» gir deg en kjapp oversikt over når du bør bestille for å få de laveste prisene. Ved å aktivere «Prisvarsler» kan du overvåke prisendringer og finne ut når det er best å bestille. Søk etter din neste destinasjon etter budsjett via «Explore»-funksjonen vår. Uansett om du er ute etter ideer til den neste reisen din eller tips til hvordan du kan spare penger på reiser, er «Discover»-innholdet vårt et flott sted å begynne.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi henter prisene våre fra over 700 konkurrenter, bestående av flyselskaper og nettbaserte reisebyråer. Vi opererer i over 30 markeder over hele verden for å gi deg et bredt utvalg av reisealternativer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Indonesia?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Indonesia når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Indonesia, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Indonesia med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Indonesia med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Indonesia?

Når alle potensielle Indonesia flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Indonesia akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Indonesia nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Indonesia og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Indonesia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.