Finn billige fly til Cancún

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Cancún (CUN)
lør.. 10.4.
lør.. 17.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Cancún

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cancún fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cancún

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cancún

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cancún (CUN)

Vanligvis er flyvninger til Cancún fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cancún, som i gjennomsnitt koster 6 637 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CANCÚN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar11 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cancún koster i gjennomsnitt kun 5 880 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CANCÚN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember11 % dyrereDet koster ca. 7 388 kr for flyvninger til Cancún fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CANCÚN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember471 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cancún fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Cancun?

Høysesongen for å fly til Cancun fra Oslo er juni, juli og august, og dette er også perioden hvor prisene ligger noe høyere enn vanlig. Dersom du vil finne billige flybilletter til Cancun fra Oslo, kan du for eksempel velge å reise i september. Bestill billetter i god tid og ikke i siste liten, så finner du rimeligere billetter.

Det er populært å reise til Cancun fra desember til april, da været er nær perfekt, og mange reiser på påskeferie eller vårferie. Om sommeren er det meget varmt, og utover høsten er været fortsatt varmt, men det kan være noe nedbør. Her er det tropisk klima, så du kan nyte stranddager året rundt. Sammenlign priser hos momondo, så får du god oversikt over når du kan finne billige flybilletter til Cancun.

Fly til Cancun og nyt fantastiske dager på stranden, opplev livlig uteliv og spis deilig meksikansk mat.

Hvilken flyvning til Cancún er den absolutt billigste?

587 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Cancún. Denne flyvningen er fra Mexico by, og er 87 % billigere enn de fleste flyvninger til Cancún. Du kan finne den billigste prisen til Cancún fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Cancún?

Den billigste måneden å fly til Cancún fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 880 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Cancún i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Cancún i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 5 897 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Cancún?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Cancún på, er 16 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 6 643 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Cancún på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 6 329 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Cancún?

Dataene våre viser at det er tirsdag som er den billigste dagen å fly til Cancún på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 6 331 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en fredag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 7 162 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Cancún.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Cancún?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Cancún på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 6 318 kr. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Cancún, med priser som ligger på ca. 6 928 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Cancún?

De som skal fly til Cancún kan potensielt finne bedre priser for Cozumel flyplass (72 km fra sentrum i Cancún), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Cancún?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Cancún, er vanligvis Cozumel flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 4 653 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Cancún

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Cancún som nylig ble funnet av brukere på momondo
Delta
28. mai
02:10Kristiansand Kjevik
20t 56m
2 stopp
23:06Cancún
1. jun.
07:20Cancún
16t 45m
2 stopp
00:05Kristiansand Kjevik
9 701 kr
Finn lignende
KLM
7. jun.
02:20Oslo Torp Sandefjord
18t 45m
2 stopp
21:05Cancún
11. jun.
13:00Cancún
23t 00m
2 stopp
12:00Oslo Torp Sandefjord
10 184 kr
Finn lignende
Delta
28. mai
02:10Kristiansand Kjevik
20t 56m
2 stopp
23:06Cancún
1. jun.
08:50Cancún
21t 55m
2 stopp
06:45Kristiansand Kjevik
12 429 kr
Finn lignende
KLM
21. jun.
10:25Oslo Torp Sandefjord
26t 40m
2 stopp
13:05Cancún
6. jul.
10:05Cancún
16t 50m
2 stopp
02:55Oslo Torp Sandefjord
6 837 kr
Finn lignende
KLM
14. apr.
13:20Oslo Gardermoen
21t 58m
2 stopp
11:18Cancún
21. apr.
07:21Cancún
21t 59m
3 stopp
05:20Oslo Gardermoen
20 122 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
21. jun.
13:40Oslo Gardermoen
25t 40m
1 stopp
15:20Cancún
6. jul.
09:50Cancún
19t 55m
1 stopp
05:45Oslo Gardermoen
6 524 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Cancún

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Cancún, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
17. apr.
02:40Oslo Gardermoen
17t 10m
1 stopp
19:50Cancún
5 422 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. apr.
02:40Oslo Gardermoen
17t 15m
1 stopp
19:55Cancún
5 083 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Cancun?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cancún

Det er ingen direkteflyvninger mellom Oslo og Cancun, som regel er det en eller to mellomlandinger på veien. Den raskeste flyvningen til Cancun er på 14 timer og 30 minutter, det er altså relativt raskt å komme seg til dette tropiske ferieparadiset. Men reisetiden avhenger av mellomlandingene. Det er en rekke ulike flyselskap som tilbyr billige flybilletter til Cancun, for eksempel er Finnair, British Airways og American Airlines populære valg. Det er lurt å merke seg at noen flyselskaper kan ta ekstra betalt for valg av flysete, innsjekket bagasje, muligheter for avbestilling og annet.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Cancún, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du tar fly til Cancun, lander du ved Cancun internasjonale lufthavn. Den ligger 17 kilometer sør for byens sentrum, omtrent en halvtime med buss. Du kan ta buss fra flyplassen og til Cancun Downtown, Puerto Morelos, Playa Del Carmen og en rekke andre steder. Bussen til Cancun sentrum koster $ 7.20 (58 NOK). Dersom du bestiller billett på nettet før du lander, er du garantert plass på bussen som går etter din ankomst. Kjøper du billett når du ankommer på Cancun flyplass kan du måtte vente til neste buss dersom det er kø. Disse bussene kjører kontinuerlig hele dagen. Mellom 8 om morgenen og 8 om kvelden går det også shuttlebusser direkte til ulike hoteller. Prisen varierer i forhold til hvor langt du skal, fra omtrent $ 12 (NOK 96). (Informasjon sjekket: 11/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Cancun?

Cancun har en relativt liten turistsone, der det er enkelt å komme seg rundt til fots. I dette området ligger også byens hovedbusstasjon. Cancun har en egen hotellsone der hotellene ligger på rad og rekke langs strendene. Denne sonen er omtrent 22 kilometer lang, og her ligger det også restauranter, butikker, klubber og mer. I Cancun sentrum, utenfor turistsonen, er det vanskeligere å komme seg rundt på grunn av mange enveiskjørte gater. Her anbefales det å ta taxi.

Skal du reise rundt i området der hvor hotellene ligger, kan du også ta taxi, du kan gå eller du kan ta buss. Du finner taxier enkelt, og prisen varierer avhengig av hvor langt du kjører. Det er ikke taksameter her, så det er vanlig å avtale en pris før turen begynner. Det billigste alternativet er å ta buss. Disse kjører hele døgnet og du betaler om bord. En bussbillett koster 8,5 pesos (4 NOK). (Informasjon sjekket: 11/02/18).


Kan man reise til Cancun uten pass eller visum?

Nordmenn trenger ikke visum på forhånd, men du trenger pass. Da kan du være i landet i 180 dager. Du må fylle inn et skjema som fungerer som turistvisum når du ankommer landet. Da får du ett innreiseskjema og ett utreiseskjema. Her fyller du inn kontaktinformasjon, adresse når du er på reise og så videre. De vil beholde innreiseskjemaet ditt, og du beholder utreiseskjemaet til du skal forlate Cancun. Slike bestemmelser kan endre seg, og du bør holde deg oppdatert på regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Cancun?

Cancun er et ferieparadis uten like, med helt fantastiske strender. Dette er det perfekte stedet for å nyte noen lange dager på vakre, hvite sandstrender og svømme i det blå havet som omringer Cancun.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Opplev undervannslivet ved undervannsmuseet. Her kan du oppleve dykking og snorkling på Cancun Underwater Museum & Isla Mujeres Reef. Dette er perfekt for nybegynnere der du kan lære fra dykkere med lang erfaring. Snorkling er perfekt for dere som er på familietur.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse