Finn billige fly til Cancún

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Cancún

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Cancún

Beste pris på enveisbillett

3 536 kr

Beste pris på tur/retur-billett

5 767 kr

Raskeste flytid

20t 50m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Cancún fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 536 kr (Oslo Torp Sandefjord til Cancún).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Cancún fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 767 kr (Oslo Gardermoen til Cancún).
Den kjappeste flyvningen til Cancún fra Norge tar 20t 50m (Oslo Gardermoen til Cancún).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Cancún, deriblant British Airways, Air Canada og Air France.

Cancún flyinnsikt og trender

Se innsikt for Cancún-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Cancún?

Den billigste måneden å fly til Cancún fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 7 440 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Cancún i løpet av mai, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 8 345 kr.

Hvilken flyvning til Cancún er den absolutt billigste?

667 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Cancún. Denne flyvningen er fra Morelia, og er 90 % billigere enn de fleste flyvninger til Cancún. Du kan finne den billigste prisen til Cancún fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Cancún?

Flytiden fra Norge til Cancún varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Cancún (en av de mest populære rutene), tar det 14t 40m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Cancún er fra Bergen Flesland til Cancún, som tar omtrent 32t 20m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Cancún?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Cancún. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 9 030 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Cancún

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cancún fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cancún

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cancún

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cancún (CUN)

Vanligvis er flyvninger til Cancún fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cancún, som i gjennomsnitt koster 9 030 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CANCÚN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cancún koster i gjennomsnitt kun 7 440 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CANCÚN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember20 % dyrereDet koster ca. 10 871 kr for flyvninger til Cancún fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CANCÚN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli213 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cancún fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Cancún

Høysesongen for å fly til Cancun fra Oslo er juni, juli og august, og dette er også perioden hvor prisene ligger noe høyere enn vanlig. Dersom du vil finne billige flybilletter til Cancun fra Oslo, kan du for eksempel velge å reise i september. Bestill billetter i god tid og ikke i siste liten, så finner du rimeligere billetter.

Det er populært å reise til Cancun fra desember til april, da været er nær perfekt, og mange reiser på påskeferie eller vårferie. Om sommeren er det meget varmt, og utover høsten er været fortsatt varmt, men det kan være noe nedbør. Her er det tropisk klima, så du kan nyte stranddager året rundt. Sammenlign priser hos momondo, så får du god oversikt over når du kan finne billige flybilletter til Cancun.

Fly til Cancun og nyt fantastiske dager på stranden, opplev livlig uteliv og spis deilig meksikansk mat.

De som skal fly til Cancún kan potensielt finne bedre priser for Cozumel flyplass (72 km fra sentrum i Cancún), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Cancún, er vanligvis Cozumel flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 6 559 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Cancún

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Cancún som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Cancún

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Cancún

Hvilke flyselskaper flyr til Cancún?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cancún

Hvilke flyselskaper flyr til Cancún?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Cancún from Norge are KLM, British Airways, Lufthansa and Turkish Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med SWISS til Cancún

SWISS er et populært valg for de som reiser til Cancún. Flyselskapet har 3 ukentlige flyvninger til Cancún, med flest avganger fra Frankfurt am Main. SWISS sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 9 997 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 140 vurderinger, har momondo-brukere gitt SWISS en gjennomsnittsscore på 8,4/10.

Flyvninger med Turkish Airlines til Cancún

6 427 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Turkish Airlines til Cancún som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Bergen Flesland. Turkish Airlines har 6 flyvninger til Cancún de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 150 momondo-brukere har vurdert Turkish Airlines og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 8,0/10.


Flyplasser nære Cancún

Under finner du alle flyplassene i Cancún sammen med avstanden til sentrum

Når du tar fly til Cancun, lander du ved Cancun internasjonale lufthavn. Den ligger 17 kilometer sør for byens sentrum, omtrent en halvtime med buss. Du kan ta buss fra flyplassen og til Cancun Downtown, Puerto Morelos, Playa Del Carmen og en rekke andre steder. Bussen til Cancun sentrum koster $ 7.20 (58 NOK). Dersom du bestiller billett på nettet før du lander, er du garantert plass på bussen som går etter din ankomst. Kjøper du billett når du ankommer på Cancun flyplass kan du måtte vente til neste buss dersom det er kø. Disse bussene kjører kontinuerlig hele dagen. Mellom 8 om morgenen og 8 om kvelden går det også shuttlebusser direkte til ulike hoteller. Prisen varierer i forhold til hvor langt du skal, fra omtrent $ 12 (NOK 96).


Populære flybilletter til Cancún

Finn dine flybilletter til Cancún med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Cancún
Raskeste flytid14t 40m
Laveste pris5 767 kr
Flyvninger fra Bergen til Cancún
Raskeste flytid32t 20m
Laveste pris12 228 kr
Flyvninger fra Trondheim til Cancún
Raskeste flytid36t 25m
Laveste pris9 629 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Cancún
Raskeste flytid33t 45m
Laveste pris14 996 kr
Flyvninger fra New York til Cancún
Raskeste flytid10t 45m
Laveste pris10 155 kr
Flyvninger fra Miami til Cancún
Raskeste flytid1t 49m
Laveste pris4 178 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Cancún

Cancun har en relativt liten turistsone, der det er enkelt å komme seg rundt til fots. I dette området ligger også byens hovedbusstasjon. Cancun har en egen hotellsone der hotellene ligger på rad og rekke langs strendene. Denne sonen er omtrent 22 kilometer lang, og her ligger det også restauranter, butikker, klubber og mer. I Cancun sentrum, utenfor turistsonen, er det vanskeligere å komme seg rundt på grunn av mange enveiskjørte gater. Her anbefales det å ta taxi.

Skal du reise rundt i området der hvor hotellene ligger, kan du også ta taxi, du kan gå eller du kan ta buss. Du finner taxier enkelt, og prisen varierer avhengig av hvor langt du kjører. Det er ikke taksameter her, så det er vanlig å avtale en pris før turen begynner. Det billigste alternativet er å ta buss. Disse kjører hele døgnet og du betaler om bord. En bussbillett koster 8,5 pesos (4 NOK).


Visumkrav for Cancún

Nordmenn trenger ikke visum på forhånd, men du trenger pass. Da kan du være i landet i 180 dager. Du må fylle inn et skjema som fungerer som turistvisum når du ankommer landet. Da får du ett innreiseskjema og ett utreiseskjema. Her fyller du inn kontaktinformasjon, adresse når du er på reise og så videre. De vil beholde innreiseskjemaet ditt, og du beholder utreiseskjemaet til du skal forlate Cancun. Slike bestemmelser kan endre seg, og du bør holde deg oppdatert på regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Cancún


De beste tingene å se og gjøre i Cancún

Hva bør jeg oppleve i Cancun?

Cancun er et ferieparadis uten like, med helt fantastiske strender. Dette er det perfekte stedet for å nyte noen lange dager på vakre, hvite sandstrender og svømme i det blå havet som omringer Cancun.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Opplev undervannslivet ved undervannsmuseet. Her kan du oppleve dykking og snorkling på Cancun Underwater Museum & Isla Mujeres Reef. Dette er perfekt for nybegynnere der du kan lære fra dykkere med lang erfaring. Snorkling er perfekt for dere som er på familietur.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Cancún på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Cancún som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Cancún som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Cancún ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Cancún. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.