Finn billige flyvninger til Cancún fra 3 748 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 15.12.
fr. 22.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Cancún

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Cancún

Beste pris på enveisbillett

3 748 kr

Beste pris på tur/retur-billett

7 572 kr

Raskeste flytid

15t 10m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Cancún fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 748 kr (Bergen Flesland til Cancún).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Cancún fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 572 kr (Oslo Gardermoen til Cancún).
Den kjappeste flyvningen til Cancún fra Norge tar 15t 10m (Kristiansand Kjevik til Cancún).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Cancún, deriblant United Airlines, British Airways og Lufthansa.

Cancún flyinnsikt og trender

Se innsikt for Cancún-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Cancún?

Den billigste måneden å fly til Cancún fra Norge på, er september. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 8 847 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Cancún i løpet av september, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 9 163 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Cancún?

Hvor lang tid tar det å fly til Cancún?

Flytiden fra Norge til Cancún varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Cancún (en av de mest populære rutene), tar det 18t 30m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Cancún er fra Bergen Flesland til Cancún, som tar omtrent 33t 30m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Cancún?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 31 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Cancún. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 10 159 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Cancún

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cancún fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cancún

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cancún

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cancún (CUN)

Vanligvis er flyvninger til Cancún fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cancún, som i gjennomsnitt koster 10 159 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CANCÚN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cancún koster i gjennomsnitt kun 8 847 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CANCÚN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli14 % dyrereDet koster ca. 11 658 kr for flyvninger til Cancún fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CANCÚN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember400 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cancún fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Cancún

Høysesongen for å fly til Cancun fra Oslo er juni, juli og august, og dette er også perioden hvor prisene ligger noe høyere enn vanlig. Dersom du vil finne billige flybilletter til Cancun fra Oslo, kan du for eksempel velge å reise i september. Bestill billetter i god tid og ikke i siste liten, så finner du rimeligere billetter.

Det er populært å reise til Cancun fra desember til april, da været er nær perfekt, og mange reiser på påskeferie eller vårferie. Om sommeren er det meget varmt, og utover høsten er været fortsatt varmt, men det kan være noe nedbør. Her er det tropisk klima, så du kan nyte stranddager året rundt. Sammenlign priser hos momondo, så får du god oversikt over når du kan finne billige flybilletter til Cancun.

Fly til Cancun og nyt fantastiske dager på stranden, opplev livlig uteliv og spis deilig meksikansk mat.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Cancún?

De som skal fly til Cancún kan potensielt finne bedre priser for Cozumel flyplass (72 km fra sentrum i Cancún), eller Tulum Intl flyplass (140 km fra sentrum i Cancún), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Cancún flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Cancún flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Cancún flyplass fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 18 tilbydere å velge mellom fra Cancún flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Cancún flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Cancún flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Cancún flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Cancún flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Cancún flyplass. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Cancún

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Cancún som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
18. mai
OSL18:45Oslo Gardermoen
43t 15m
2 stopp
CUN07:00Cancún
25. mai
CUN08:45Cancún
22t 00m
1 stopp
OSL13:45Oslo Gardermoen
7 572 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
22. jan.
OSL11:50Oslo Gardermoen
26t 30m
2 stopp
CUN08:20Cancún
3. feb.
CUN09:50Cancún
24t 50m
1 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
8 051 kr
Finn lignende
Lufthansa
22. jan.
OSL18:45Oslo Gardermoen
27t 35m
2 stopp
CUN16:20Cancún
3. feb.
CUN12:35Cancún
20t 20m
2 stopp
OSL14:55Oslo Gardermoen
8 792 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jan.
OSL12:40Oslo Gardermoen
32t 30m
1 stopp
CUN15:10Cancún
3. feb.
CUN22:05Cancún
19t 10m
1 stopp
OSL23:15Oslo Gardermoen
9 555 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
1. jan.
OSL11:50Oslo Gardermoen
31t 10m
2 stopp
CUN13:00Cancún
11. jan.
CUN09:50Cancún
25t 25m
1 stopp
OSL17:15Oslo Gardermoen
9 664 kr
Finn lignende
British Airways
18. mai
OSL17:10Oslo Gardermoen
25t 00m
2 stopp
CUN11:10Cancún
25. mai
CUN08:05Cancún
25t 30m
2 stopp
OSL16:35Oslo Gardermoen
9 751 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Cancún

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Cancún, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og Turkish Airlines
Flere flyselskaper
4. feb.
BGO09:15Bergen Flesland
59t 25m
3 stopp
CUN14:40Cancún
3 748 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. feb.
BGO12:45Bergen Flesland
55t 55m
3 stopp
CUN14:40Cancún
3 759 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. jan.
BGO09:15Bergen Flesland
59t 25m
3 stopp
CUN14:40Cancún
3 868 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Cancún

Cancun har en relativt liten turistsone, der det er enkelt å komme seg rundt til fots. I dette området ligger også byens hovedbusstasjon. Cancun har en egen hotellsone der hotellene ligger på rad og rekke langs strendene. Denne sonen er omtrent 22 kilometer lang, og her ligger det også restauranter, butikker, klubber og mer. I Cancun sentrum, utenfor turistsonen, er det vanskeligere å komme seg rundt på grunn av mange enveiskjørte gater. Her anbefales det å ta taxi.

Skal du reise rundt i området der hvor hotellene ligger, kan du også ta taxi, du kan gå eller du kan ta buss. Du finner taxier enkelt, og prisen varierer avhengig av hvor langt du kjører. Det er ikke taksameter her, så det er vanlig å avtale en pris før turen begynner. Det billigste alternativet er å ta buss. Disse kjører hele døgnet og du betaler om bord. En bussbillett koster 8,5 pesos (4 NOK).


Visumkrav for Cancún

Nordmenn trenger ikke visum på forhånd, men du trenger pass. Da kan du være i landet i 180 dager. Du må fylle inn et skjema som fungerer som turistvisum når du ankommer landet. Da får du ett innreiseskjema og ett utreiseskjema. Her fyller du inn kontaktinformasjon, adresse når du er på reise og så videre. De vil beholde innreiseskjemaet ditt, og du beholder utreiseskjemaet til du skal forlate Cancun. Slike bestemmelser kan endre seg, og du bør holde deg oppdatert på regjeringens reiseinformasjon på nettet.


De beste tingene å se og gjøre i Cancún

Hva bør jeg oppleve i Cancun?

Cancun er et ferieparadis uten like, med helt fantastiske strender. Dette er det perfekte stedet for å nyte noen lange dager på vakre, hvite sandstrender og svømme i det blå havet som omringer Cancun.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Opplev undervannslivet ved undervannsmuseet. Her kan du oppleve dykking og snorkling på Cancun Underwater Museum & Isla Mujeres Reef. Dette er perfekt for nybegynnere der du kan lære fra dykkere med lang erfaring. Snorkling er perfekt for dere som er på familietur.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Cancún?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Cancún på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Cancún som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Cancún med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Cancún som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Cancún?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Cancún ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Cancún akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Cancún. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Cancún på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.