Finn billige fly til Quebec

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Quebec flyinnsikt og trender

Se innsikt for Quebec-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Quebec?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Quebec. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 5 340 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Quebec i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av oktober i stedet. Flyvninger til Quebec i oktober er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 6 015 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Quebec?

I gjennomsnitt tar det 18t 33m å fly fra Norge til Quebec dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Quebec (den mest populære flyplassen i Quebec). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Quebec, ligger flytiden på rundt .

De billigste flyvningene til flyplassene i Quebec

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Quebec fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Quebec

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Quebec

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Quebec (YQB)

Vanligvis er flyvninger til Quebec fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Quebec, som i gjennomsnitt koster 7 280 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL QUEBEC FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Quebec koster i gjennomsnitt kun 5 340 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL QUEBEC FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember36 % dyrereDet koster ca. 9 868 kr for flyvninger til Quebec fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL QUEBEC FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli567 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Quebec fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Quebec

Fra Oslo lufthavn Gardermoen kommer du deg til Quebec City Jean Lesage International Airport, Canada på mellom 14 og 15 timer, noe som inkluderer to mellomlandinger. Tar du turen fra Bergen lufthavn Flesland, så vil du bruke omtrent 15 timer totalt sett. Fra Stavanger lufthavn Sola, så er det om lag 16 timer frem til Quebec lufthavn i Canada. Hvis du heller reiser fra Tromsø lufthavn Langnes, så tar flyturen cirka 18 timer. Fra Kirkenes, så tar turen over til Quebec mellom 19 og 20 timer, noe som inkluderer tre mellomlandinger på veien. Du kan også fly fra Trondheim lufthavn Værnes, noe som vil ta nærmere 17 timer. Du finner billige flybilletter og gode flytilbud som du enkelt kan bestille gjennom momondo.

Dessverre er det ingen direkteflygninger fra Norge og til Quebec, men du kan fly direkte fra Paris Charles de Gaulle over til Quebec lufthavn. Dette er den eneste direkte forbindelsen mellom flyplassen og Europa. Du kommer deg enkelt til Paris Charles de Gaulle fra både Bergen Flesland og Oslo Gardermoen flere ganger i uken. Videre er det også gode muligheter for å fly til Quebec via byer som Frankfurt, London eller Amsterdam, med en mellomlanding i Toronto. Det finnes en rekke flyreiser mellom de store europeiske flyplassene og Toronto internasjonale lufthavn, som har flere daglige flygninger til Quebec.


Flotte tilbud på flyreiser til Quebec

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Quebec som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
18t 33m
YQBQuebec

Finn de billigste enveisflyvningene til Quebec

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Quebec, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Canada
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
18t 33m
YQBQuebec

Andre kabinklasser for flyvninger til Quebec

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Quebec

Hvilke flyselskaper flyr til Quebec?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Quebec

Hvilke flyselskaper flyr til Quebec?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Quebec fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Air Canada, Lufthansa og LOT. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Quebec jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Quebec

Under finner du alle flyplassene i Quebec sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Quebec lufthavn?

Det er to bussruter som trafikkerer strekningen inn til byen, rute 76 og 80, som kjører hele dagen mellom flyplassen og sentrum av Quebec. Du finner også et stort antall drosjer som venter utenfor terminalområdet, slik at du kan komme deg trygt og raskt inn til sentrum av byen. Det finnes også muligheter for å leie bil ved flyplassen, for deg som heller foretrekker det. Du finner flere internasjonale utleiere representert inne på terminalområdet, slik at det er enkelt å finne en passende bil.


Populære flybilletter til Quebec

Finn dine flybilletter til Quebec med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Quebec
Raskeste flytid18t 33m
Laveste pris7 217 kr

Visumkrav for Quebec

Det er ikke krav til visum for norske borgere som vil ta turen til Canada, men reisende må likevel fylle ut et dokumentskjema kalt ETA før avreise. Dette gjøres over nettet og må være på plass før avreise fra Norge. Du må også medbringe gyldig pass. Nødpass aksepteres også.


Start planleggingen av reisen til Quebec


De beste tingene å se og gjøre i Quebec

Besøker du denne vakre byen i Canadas franskspråklige region så kan du sjekke ut gamlebyen, som har en av de mest imponerende bymurene i hele Nord-Amerika. Festningsverket, som strekker seg over flere kilometer, er en fin opplevelse og det er verdt å få med seg vaktskiftet om morgenen.  Du finner også flere bymurer like ved, som dannet bygrensen da Quebec by ble etablert på 1600-tallet. De mest kjente er Porte Saint Louis, Porte Saint-Jean og Porte Prescott, som alle er imponerende byggverk. Denne byen har også mange gamle kirker og katedraler som bør oppleves. Sjekk gjerne ut Notre-Dame-des-Victories, som ble påbegynt på slutten av 1600-tallet. Denne regnes av mange lokale for å være den flotteste katedralen i hele byen. I samme område finner du også flere glimrende spisesteder som bør utforskes. Bachir serverer deilig libanesisk mat, og spesialiserer seg på ulike typer kebab. Her finner du utsøkt mat og god stemning til gode priser. Cochon Dingue er et annet sted som tiltrekker seg både turister og lokale. Her får du fantastisk god mat og store porsjoner til rimelige priser. Dette stedet blir ofte fullt, så det er gjerne smart å bestille bord i forkant. Le Cari er perfekt for alle som vil prøve ut byens beste asiatiske mat.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Quebec.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Quebec med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Quebec.

Ja. momondo kan spore flypriser for Quebec og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.