Søk etter og finn billige fly til Kina

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kina

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Kina

Beste pris på enveisbillett

11 692 kr

Beste pris på tur/retur-billett

18 427 kr

Raskeste flytid

17t 50m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kina fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 11 692 kr (Bergen Flesland til Shanghai Pu Dong).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Kina fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 18 427 kr (Oslo Gardermoen til Shanghai Pu Dong).
Den kjappeste flyvningen til Kina fra Norge tar 17t 50m (Bergen Flesland til Shanghai Pu Dong).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Kina, deriblant Lufthansa, Air France og Japan Airlines.

Kina flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kina-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Kina?

Du kan finne flybilletter til Kina helt nede i 3 356 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Kina til rundt 23 073 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Kina, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 22 598 kr eller mindre.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Kina?

Kina har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (931 %) besøkte Shanghai oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Kina inkluderer Beijing og Guilin.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Kina?

Flytiden fra Norge til Kina varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Shanghai Hongqiao (en av de mest populære rutene), tar det 20t 55m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Kina er fra Bergen Flesland til Shanghai Hongqiao, som tar omtrent 18t 50m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvilke flyselskaper flyr til Kina?

Blant alle 15 flyselskapene som flyr til Kina, er Finnair, Scandinavian Airlines og China Southern de som oftest foretrekkes, basert på brukerdataene våre. Finnair er det mest populære blant de tre flyselskapene – 25 % av brukerne velger dette selskapet når de skal reise til Kina.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Kina? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Kina

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Kina fra Norge
Shanghai
Shanghai

Nyttig informasjon om flyvningen din til Kina

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Kina

De billigste flyvningene til Kina som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 1 847 kr med China Southern, 2 830 kr med Scandinavian Airlines og 3 259 kr med Air France.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Kina

Finn flyvninger til disse populære byene i Kina fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Kina

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kina

Billige flybilletter til Kina

Disse rutene har de billigste flyvningene til Kina som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
HaugesundBeijing30t 50m10 997 kr
OsloGanzhou26t 20m13 565 kr
OsloBeijing28t 50m13 870 kr
StavangerBeijing33t 25m16 701 kr
OsloShanghai20t 55m18 174 kr
StavangerShanghai21t 50m23 309 kr
BergenShanghai18t 50m27 235 kr
OsloChongqing53t 30m29 571 kr
KristiansandShanghai62t 35m30 592 kr
OsloHangzhou28t 35m37 927 kr
OsloÜrümqi26t 25m39 116 kr
TrondheimShanghai40t 35m86 713 kr
OsloChengdu19t 30m104 077 kr
OsloKunming40t 20m116 642 kr

De beste tingene å se og gjøre i Kina

Kina er et utrolig spennende og ikke minst stort land. Det er faktisk det landet med flest mennesker i verden, i tillegg til å være det største landet i Øst-Asia. Her finner du både landsbyer, kyst og storbyer. Ikke minst er det mye spennende mat å smake på, fra spesielle, lokale delikatesser til verdenskjente matretter. Maten i Kina er en viktig del av landets kultur, og de ulike rettene og mattradisjonene er som regel knyttet mot ulike provinser i landet. Før du reiser kan det vært lurt å øve inn teknikken på å spise med spisepinner. Ikke bare mat er en viktig del av landets kultur, men også sport. Kina er et av de landene i verden der man først begynte med sport. Det er blant annet populært å drive med kampsport. Landet har en spennende historie, blant annet påvirket av de politiske styresettene som landet har hatt gjennom tidene. Under en reise til Kina kan du lære om alt landet har gått gjennom på nært hold, og høre historier og se viktige plasser og monumenter med lokale guider. Det kan være lurt å være obs på lokale høytider når du reiser, som for eksempel kinesisk nyttår. Dette er landets viktigste høytid og da reiser mange fra byen og hjem til sin familie, noe som kan skape trafikk- og reisekaos. Datoen for feiringen endres hvert år, men holdes som regel i slutten av januar eller i februar. Når du skal planlegge din reise til Kina kan du raskt og enkelt sjekke datoen for kinesisk nyttår på nett.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Kina?

Det er mange byer å fly til når du reiser fra Norge til Kina, men det er svært populært å fly til Kinas storbyer Beijing og Shanghai. Det er ingen direkte fly til Kina, men det finnes en rekke flyvninger med kun en mellomlanding fra Oslo/Gardermoen. Du kan for eksempel fly til Beijing med SWISS, Air France, SAS, Lufthansa, KLM eller Air China. Du kan også fly fra Oslo/Gardermoen til Shanghai med Aeroflot og China Southern blant annet, også med en mellomlanding.

Når er det best å reise til Kina?

Med tanke på at Kina er et veldig stort land, er også klimaet ulikt avhengig av hvor du reiser. Det er spesielt populært å besøke Beijing når man reiser til Kina, og dersom du også skal til denne spennende storbyen, bør du dra dit om våren eller om høsten. Det er kjekt å vite at det om sommeren kan bli mye nedbør i Beijing, og om vinteren kan det bli svært kaldt. April, mai, september og oktober er spesielt anbefalt. Men dersom du vil besøke landet i disse månedene må du ta hensyn til at prisene for fly med hotell kan bli noe høyere. Skal du innom flere storbyer, kanskje også Shanghai, er det også anbefalt å reise hit om våren eller høsten. Det er varmere i Shanghai enn i Beijing, med temperaturer rundt 30 grader i juni, juli og august.

Hvor lang tid tar det å fly til Kina?

Skal du fly til Kina fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 13 timer og 25 minutter hvis du flyr til Beijing. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du til Shanghai/Pudong fra Oslo/Gardermoen tar turen fra omtrent 12 timer og 45 minutter. Fra andre byer i Norge, som Bergen/Flesland tar turen omtrent like lang tid, fra rundt 12 timer og 55 minutter.

Kan man reise til Kina uten pass eller visum?

Når du skal fly til Kina er du nødt til å ha visum og pass. Passet må være gyldig i seks måneder etter du har reist hjem igjen. I tillegg må du ha visum som du får utstedt etter du har vært i kontakt med den kinesiske ambassade i Norge. Du kan finne informasjon om den kinesiske ambassade via regjeringens reiseinformasjon på nett. I tillegg må du registrere bostedsadressen din når du ankommer Kina. Dette gjøres på hotellet for deg, men du bør sjekke at dette gjøres for deg for å være sikker.


Internasjonale flyreiser til Kina

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Shanghai
Raskeste flytid20t 55m
Laveste pris18 174 kr
Flyvninger fra Bergen til Shanghai
Raskeste flytid18t 50m
Laveste pris27 235 kr
Flyvninger fra Oslo til Ürümqi
Raskeste flytid26t 25m
Laveste pris39 116 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Shanghai
Raskeste flytid62t 35m
Laveste pris30 592 kr
Flyvninger fra Stavanger til Beijing
Raskeste flytid33t 25m
Laveste pris16 701 kr
Flyvninger fra Oslo til Chongqing
Raskeste flytid53t 30m
Laveste pris29 571 kr
Flyvninger fra Trondheim til Shanghai
Raskeste flytid40t 35m
Laveste pris86 713 kr
Flyvninger fra Oslo til Chengdu
Raskeste flytid19t 30m
Laveste pris104 077 kr
Flyvninger fra Oslo til Kunming
Raskeste flytid40t 20m
Laveste pris116 642 kr
Flyvninger fra Stavanger til Shanghai
Raskeste flytid21t 50m
Laveste pris23 309 kr
Flyvninger fra Oslo til Beijing
Raskeste flytid28t 50m
Laveste pris13 870 kr
Flyvninger fra Oslo til Hangzhou
Raskeste flytid28t 35m
Laveste pris37 927 kr

Finn flyvninger til Kina

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Kina


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Kina når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Kina, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Kina med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Kina.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Kina flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.