Finn billige fly til Tallinn

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tallinn

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tallinn fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tallinn

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tallinn

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tallinn (TLL)

Vanligvis er flyvninger til Tallinn fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tallinn Ulemiste, som i gjennomsnitt koster 1 080 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TALLINN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Tallinn koster i gjennomsnitt kun 837 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TALLINN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember15 % dyrereDet koster ca. 1 242 kr for flyvninger til Tallinn fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TALLINN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember248 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Tallinn fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Tallinn?

Tallinn er en av Europas best bevarte middelalderbyer. Dette, samt billige flybilletter til Tallinn har gjort byen til et yndet reisemål for nordmenn. Her kan du virkelig kjenne historiens sus mens du går i brosteinsgatene i den berømte gamlebyen. Fly til Tallinn går jevnt, og du kan dermed finne billige flybilletter til Tallinn året rundt. Byen har nære bånd til Sverige og Finland, og midtsommerfeiringen er populær. Dermed er det generelt mye som skjer her under høysesongen i juni og juli. Julemarkedet i desember har også gjort at flere flyr til Tallinn i denne måneden. I januar kan du være heldig å finne litt billigere flybilletter til Tallinn. Ved hjelp av momondos enkle søkefunksjon og priskalender på nettet finner du enkelt billige flybilletter til Tallinn, hvor du kan nyte det fantastiske synet av den vakre bymuren rundt gamlebyen.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Tallinn?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Tallinn fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 837 kr. juni er også et godt alternativ når du skal reise til Tallinn med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 933 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tallinn?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Tallinn på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 085 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Tallinn utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Tallinn for 299 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Tallinn?

  Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Tallinn på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 936 kr. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 1 278 kr for en reise fra Norge til Tallinn.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Tallinn?

  Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Tallinn, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 086 kr. Å fly til Tallinn om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Tallinn, med priser som ligger på ca. 1 426 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Tallinn?

  De som skal fly til Tallinn kan potensielt finne bedre priser for Kärdla flyplass (120 km fra sentrum i Tallinn), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Tallinn

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tallinn som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
5. nov.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
1t 30m
TLL06:15Tallinn Ulemiste
17. nov.
TLL06:50Tallinn Ulemiste
1t 40m
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
8. nov.
TRF03:45Oslo Torp Sandefjord
1t 30m
TLL05:15Tallinn Ulemiste
15. nov.
TLL06:50Tallinn Ulemiste
1t 40m
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
5. nov.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
1t 30m
TLL06:15Tallinn Ulemiste
12. nov.
TLL06:50Tallinn Ulemiste
1t 40m
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
3. nov.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
1t 30m
TLL06:15Tallinn Ulemiste
12. nov.
TLL06:50Tallinn Ulemiste
1t 40m
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
3. nov.
OSL06:05Oslo Gardermoen
1t 30m
TLL07:35Tallinn Ulemiste
12. nov.
TLL17:20Tallinn Ulemiste
1t 30m
OSL18:50Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
1. nov.
OSL06:50Oslo Gardermoen
1t 30m
TLL08:20Tallinn Ulemiste
11. nov.
TLL14:05Tallinn Ulemiste
1t 35m
OSL15:40Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Tallinn

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Tallinn, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Ryanair og Wizz Air
Wizz Air
10. nov.
TRF03:45Oslo Torp Sandefjord
1t 30m
TLL05:15Tallinn Ulemiste
Ryanair
18. okt.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
24t 35m
1 stopp
TLL05:20Tallinn Ulemiste
Norwegian
20. aug.
OSL06:00Oslo Gardermoen
1t 30m
TLL07:30Tallinn Ulemiste

Hvilke flyselskaper flyr til Tallinn?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tallinn

En rekke flyselskaper flyr til Tallinn. Blant de mest populære flyselskapene som flyr til Tallinn fra de største norske byene kan vi nevne Norwegian, SAS og LOT Polish Airlines. Direktefly til Tallin finner du fra både Oslo og Trondheim, og turen tar ca. 1 time og 30 minutter. Med et stopp kan du fly til Tallinn fra en rekke flyplasser i Norge. Flere lavprisselskaper tilbyr billige flybilletter til Tallinn. Her kommer gjerne kostnader for mat, bagasje og flysetereservasjon i tillegg. Kan du fly til Tallinn på en tidlig ukedag og sammenligner priser online før du bestiller reisen, er det svært gode muligheter for å finne billige flybilletter til Tallinn.


Flyplasser nære Tallinn

Under finner du alle flyplassene i Tallinn sammen med avstanden til sentrum

Tallinn lufthavn (TLL) er oppkalt etter Lennart Meri, som var Estlands første president etter gjenopprettelsen av republikken Estland og frigjøringen fra Sovjetunionen i 1991. Flyplassen kalles derfor Lennart Meri Tallinn lufthavn, eller Tallinna lennujaam. Flyplassen ligger kun rundt fire km fra Tallinn sentrum, og det er enkelt å komme seg både til og fra flyplassen. Når du flyr til Tallinn vil billigste transport til og fra flyplassen være med buss. Bussbilletter koster fra € 2 og kjøpes av bussjåføren når du går om bord eller i en av automatene på flyplassen. Busstopp for linje nr. 2 og nr. 65 som går til sentrum hvert 20. minutt, finner du foran terminalbygningen. Taxi går litt raskere, ca. 15 minutter, og koster fra € 10. Taxi finner du foran ankomsthallen, og det lønner seg å bli enige om pris på forhånd og benytte et av de offisielle taxiselskapene Tulika eller Tallink. Du kan også benytte mini-vans fra € 2, eller leie bil fra en av de mange bilutleierne.


Populære flybilletter til Tallinn

Finn dine flybilletter til Tallinn med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tallinn
Raskeste flytid1t 30m
Billigst pris299 kr
Flyvninger fra Bergen til Tallinn
Raskeste flytid8t 45m
Billigst pris1 726 kr
Flyvninger fra Trondheim til Tallinn
Raskeste flytid3t 30m
Billigst pris2 527 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Tallinn?

Tallinn er ikke en veldig stor by, og de aller fleste turistattraksjonene ligger sentralt. Du tar deg enkelt rundt til fots, men du kan selvsagt også komme deg rundt i byen med buss, strømførende trolleybuss, eller trikk. Offentlig transport opererer fra kl. 06.00 til 23.00, noen også til midnatt. Billett kjøper du på forhånd i en av de mange kioskene, eller ved en automat på stasjonene. Billettsystemet baserer seg på tilfeldige kontroller, så du må ikke vise frem billett til sjåføren når du går ombord. Skulle du mot formodning ikke ha en gyldig billett å vise frem ved kontroll ligger bøtene på fra € 40. Du kan også ta en taxi, og her anbefales det å avtale pris på forhånd med sjåføren.

Det benyttes tre ulike typer billetter for offentlig transport. Det ene er Tallinkortet, som lar deg benytte offentlig transport ubegrenset og gir deg gratis inngang til en rekke museum og diverse rabatter så lenge kortet er aktivt. Pris for en voksen er fra € 25 for 24 timer til € 58 for 72 timer. Den andre muligheten er papirbillett, som kan kjøpes kontant ombord fra sjåføren fra € 2, og er gyldig for en tur med det transportmiddelet.

Det tredje alternativet er smartkort, som lar deg benytte det elektroniske billettsystemet og fylles opp med ønsket sum. Kortet kan skaffes fra ulike kiosker, automater og offentlige servicekontor. Depositum er € 2, og deretter fyller du på kortet med bankkort eller kontanter. Du kan velge 1-timesbillett fra litt over € 1, dagsbillett for € 3, tredagersbillett fra € 5 og 30-dagersbillett fra € 23.


Kan man reise til Tallinn uten pass eller visum?

Det er enkelt å fly til Tallin, ettersom nordmenn ikke behøver visum ved innreise i Estland på grunn av Schengen-samarbeidet. På grunn av at pass er eneste gyldige identifikasjonsdokument for nordmenn, må dette medbringes. Det er ikke tilstrekkelig med førerkort og/eller bankkort som identifikasjon. Følg med på offisielle nettsider for eventuelle endringer i regelverket.


Start planleggingen av reisen til Tallinn


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Tallinn?

Tallinn kan by på både middelalderarkitektur, shopping, herlig atmosfære og god mat og drikke. Billige flybilletter til Tallinn tar deg raskt til gamlebyen fra 1100-tallet som står på UNESCOs verdensarvliste. Den er særdeles velbevart og er definitivt verdt et besøk med eller uten guide. Inne i gamlebyen finner du Sankt Olavs kirke med sitt 159 meter høye tårn som gjorde den til verdens høyeste bygning fra 1549 til 1625. Ved Rådhusplassen (Raekoja plats) finner du det lille Rådhusapoteket (Raeapteek) fra 1422. Ønsker du å slappe av, bør du ta en klassisk massasje på en av byens mange spa-anlegg, eller sette deg på en av de koselige kaféene rundt rådhusplassen og nyte det yrende livet. Se en av de stadig skiftene utstillingene ved Estlands største kunstmuseum, Kumu, før du inntar en deilig middag på en av de mange gode og rimelige restaurantene. Velg om du vil gå for det klassiske estiske kjøkkenet med fokus på grønnsaker, poteter, rugbrød, svin, fisk, kålsuppe og meieriprodukter, eller gå for det brede utvalget av internasjonal mat – Tallinn har noe for enhver smak. Kvelden kan du avslutte med en drink i hånden på en av byens populære barer.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser man i sommerhalvåret, kan en tur til Pirita, noen kilometer nord for Tallinn, være tingen. Dette er et populært feriested ved sjøen, med hvite sandstrender. Dere kan også besøke det lille lekelandet Skypark med sine trampoliner, hinderløyper, ulike spill og muligheten til å prøve sumobryting. Dagsbillett koster fra ca. € 8, og familiebillett fra ca. € 25€. Vil dere se dyr kan et besøk til Tallinn Zoo være en god idé. Den lille dyrehagen er spesielt kjent for sine mange fjellgeiter. Vil dere være ute, kan en tur til Kadriorg-parken ved sjøsiden være et deilig avbrekk fra bylivet. Parken på 100 hektar består av severdigheter, innsjøer, palasser og grøntområder – perfekt for liten og stor.

Hvor bør jeg shoppe?

I Tallinn kan du blant annet shoppe tradisjonelt estisk håndverk og brukskunst. Katarina-passasjen (Katariina Käik) er en smal bakgate i gamlebyen hvor lokale håndverkere tilbyr keramikk, lær og kunst i en av sine små butikker eller gallerier. På utendørsmarkedet i gaten Müürivahe finner du strikkede klær i alle varianter. Dersom du vil ha mer moderne shopping, kan du ta turen til et av de større kjøpesentrene; Stockmann, Viru Center eller Tallinna Kaubamaja. Her finner du både klær, sko, vesker, kosmetikk og elektronikk, samt restauranter og cafeer. På markedet Balte Jaama Turg og i torghallen Keskturg selges det all slags mat, samt rimelige klær og suvenirer.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Foruten den vakre gamlebyen, burde du besøke det koselige grønne parkbeltet utenfor bymuren. Her har du flott utsikt opp mot Toompea. Ta også turen til en av de største attraksjonene utenfor gamlebyen, nemlig Kadriorgpalasset som ble bygget av Peter den Store etter at russerne hadde fått kontroll over Estland. Palasset er nå et kunstmuseum og er omgitt av en flott park som også inneholder Estlands presidentpalass.


Finn fly til andre byer i Estland

Tallinn har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?