Finn billige fly til Tallinn

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Tallinn

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Tallinn

Beste pris på enveisbillett

407 kr

Beste pris på tur/retur-billett

876 kr

Raskeste flytid

1t 25m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Tallinn fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 407 kr (Oslo Gardermoen til Tallinn Ulemiste).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Tallinn fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 876 kr (Oslo Gardermoen til Tallinn Ulemiste).
Den kjappeste flyvningen til Tallinn fra Norge tar 1t 25m (Oslo Gardermoen til Tallinn Ulemiste).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Tallinn, deriblant Scandinavian Airlines, airBaltic og Norwegian.

Tallinn flyinnsikt og trender

Se innsikt for Tallinn-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Tallinn?

I gjennomsnitt er juni den billigste måneden å fly til Tallinn fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 150 kr. august er også et godt alternativ når du skal reise til Tallinn med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 262 kr fra Norge.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Tallinn?

I gjennomsnitt tar det 1t 30m å fly fra Norge til Tallinn dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Tallinn Ulemiste (den mest populære flyplassen i Tallinn). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Tallinn Ulemiste, ligger flytiden på rundt 14t 45m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tallinn?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Tallinn på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 451 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tallinn

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tallinn fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tallinn

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tallinn

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tallinn (TLL)

Vanligvis er flyvninger til Tallinn fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tallinn Ulemiste, som i gjennomsnitt koster 1 451 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TALLINN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Tallinn koster i gjennomsnitt kun 1 150 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TALLINN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli28 % dyrereDet koster ca. 1 853 kr for flyvninger til Tallinn fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TALLINN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli323 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Tallinn fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Tallinn

Tallinn er en av Europas best bevarte middelalderbyer. Dette, samt billige flybilletter til Tallinn har gjort byen til et yndet reisemål for nordmenn. Her kan du virkelig kjenne historiens sus mens du går i brosteinsgatene i den berømte gamlebyen. Fly til Tallinn går jevnt, og du kan dermed finne billige flybilletter til Tallinn året rundt. Byen har nære bånd til Sverige og Finland, og midtsommerfeiringen er populær. Dermed er det generelt mye som skjer her under høysesongen i juni og juli. Julemarkedet i desember har også gjort at flere flyr til Tallinn i denne måneden. I januar kan du være heldig å finne litt billigere flybilletter til Tallinn. Ved hjelp av momondos enkle søkefunksjon og priskalender på nettet finner du enkelt billige flybilletter til Tallinn, hvor du kan nyte det fantastiske synet av den vakre bymuren rundt gamlebyen.

De som skal fly til Tallinn kan potensielt finne bedre priser for Kardla flyplass (120 km fra sentrum i Tallinn), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Tallinn

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tallinn som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
20. mar.
OSL07:20Oslo Gardermoen
1t 30m
TLL08:50Tallinn Ulemiste
27. mar.
TLL08:15Tallinn Ulemiste
1t 30m
OSL09:45Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
12. des.
OSL06:20Oslo Gardermoen
1t 30m
TLL07:50Tallinn Ulemiste
19. des.
TLL10:20Tallinn Ulemiste
4t 50m
1 stopp
OSL15:10Oslo Gardermoen
Scandinavian Airlines
21. mar.
OSL03:40Oslo Gardermoen
7t 20m
1 stopp
TLL11:00Tallinn Ulemiste
27. mar.
TLL12:30Tallinn Ulemiste
17t 15m
1 stopp
OSL05:45Oslo Gardermoen
airBaltic
12. des.
OSL14:50Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
TLL02:15Tallinn Ulemiste
19. des.
TLL16:20Tallinn Ulemiste
11t 25m
1 stopp
OSL03:45Oslo Gardermoen
1 059 kr
Finn lignende
airBaltic
30. des.
OSL03:35Oslo Gardermoen
22t 40m
1 stopp
TLL02:15Tallinn Ulemiste
3. jan.
TLL16:20Tallinn Ulemiste
22t 50m
1 stopp
OSL15:10Oslo Gardermoen
1 089 kr
Finn lignende
Norwegian
12. des.
OSL06:20Oslo Gardermoen
1t 30m
TLL07:50Tallinn Ulemiste
19. des.
TLL09:30Tallinn Ulemiste
1t 30m
OSL11:00Oslo Gardermoen
1 110 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Tallinn

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Tallinn, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og airBaltic
Norwegian
5. des.
OSL06:20Oslo Gardermoen
1t 30m
TLL07:50Tallinn Ulemiste
airBaltic
16. mai
OSL16:30Oslo Gardermoen
1t 25m
TLL17:55Tallinn Ulemiste
Flere flyselskaper
16. jan.
TRF10:45Oslo Torp Sandefjord
17t 15m
2 stopp
TLL04:00Tallinn Ulemiste

Andre kabinklasser for flyvninger til Tallinn

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Tallinn

Hvilke flyselskaper flyr til Tallinn?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tallinn

Hvilke flyselskaper flyr til Tallinn?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Tallinn from Norge are Norwegian, airBaltic, Scandinavian Airlines and LOT. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Finnair til Tallinn

Finnair er et populært valg for de som reiser til Tallinn. Flyselskapet har 45 ukentlige flyvninger til Tallinn, med flest avganger fra Helsinki Helsingfors Vantaa. Finnair sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 177 kr (fra Bergen Flesland). Basert på 317 vurderinger, har momondo-brukere gitt Finnair en gjennomsnittsscore på 7,7/10.

Flyvninger med LOT til Tallinn

Flytilbud med LOT til Tallinn starter fra 995 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for LOT vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Warszawa Chopin er den mest populære avreiseflyplassen for LOT til Tallinn, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. LOT får 7,2/10 i score, basert på 204 vurderinger.


Flyplasser nære Tallinn

Under finner du alle flyplassene i Tallinn sammen med avstanden til sentrum

Tallinn lufthavn (TLL) er oppkalt etter Lennart Meri, som var Estlands første president etter gjenopprettelsen av republikken Estland og frigjøringen fra Sovjetunionen i 1991. Flyplassen kalles derfor Lennart Meri Tallinn lufthavn, eller Tallinna lennujaam. Flyplassen ligger kun rundt fire km fra Tallinn sentrum, og det er enkelt å komme seg både til og fra flyplassen. Når du flyr til Tallinn vil billigste transport til og fra flyplassen være med buss. Bussbilletter koster fra € 2 og kjøpes av bussjåføren når du går om bord eller i en av automatene på flyplassen. Busstopp for linje nr. 2 og nr. 65 som går til sentrum hvert 20. minutt, finner du foran terminalbygningen. Taxi går litt raskere, ca. 15 minutter, og koster fra € 10. Taxi finner du foran ankomsthallen, og det lønner seg å bli enige om pris på forhånd og benytte et av de offisielle taxiselskapene Tulika eller Tallink. Du kan også benytte mini-vans fra € 2, eller leie bil fra en av de mange bilutleierne.


Populære flybilletter til Tallinn

Finn dine flybilletter til Tallinn med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tallinn
Raskeste flytid1t 30m
Laveste pris896 kr
Flyvninger fra Trondheim til Tallinn
Raskeste flytid3t 30m
Laveste pris2 413 kr
Flyvninger fra Bergen til Tallinn
Raskeste flytid14t 45m
Laveste pris5 273 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Tallinn

Tallinn er ikke en veldig stor by, og de aller fleste turistattraksjonene ligger sentralt. Du tar deg enkelt rundt til fots, men du kan selvsagt også komme deg rundt i byen med buss, strømførende trolleybuss, eller trikk. Offentlig transport opererer fra kl. 06.00 til 23.00, noen også til midnatt. Billett kjøper du på forhånd i en av de mange kioskene, eller ved en automat på stasjonene. Billettsystemet baserer seg på tilfeldige kontroller, så du må ikke vise frem billett til sjåføren når du går ombord. Skulle du mot formodning ikke ha en gyldig billett å vise frem ved kontroll ligger bøtene på fra € 40. Du kan også ta en taxi, og her anbefales det å avtale pris på forhånd med sjåføren.

Det benyttes tre ulike typer billetter for offentlig transport. Det ene er Tallinkortet, som lar deg benytte offentlig transport ubegrenset og gir deg gratis inngang til en rekke museum og diverse rabatter så lenge kortet er aktivt. Pris for en voksen er fra € 25 for 24 timer til € 58 for 72 timer. Den andre muligheten er papirbillett, som kan kjøpes kontant ombord fra sjåføren fra € 2, og er gyldig for en tur med det transportmiddelet.

Det tredje alternativet er smartkort, som lar deg benytte det elektroniske billettsystemet og fylles opp med ønsket sum. Kortet kan skaffes fra ulike kiosker, automater og offentlige servicekontor. Depositum er € 2, og deretter fyller du på kortet med bankkort eller kontanter. Du kan velge 1-timesbillett fra litt over € 1, dagsbillett for € 3, tredagersbillett fra € 5 og 30-dagersbillett fra € 23.


Visumkrav for Tallinn

Det er enkelt å fly til Tallin, ettersom nordmenn ikke behøver visum ved innreise i Estland på grunn av Schengen-samarbeidet. På grunn av at pass er eneste gyldige identifikasjonsdokument for nordmenn, må dette medbringes. Det er ikke tilstrekkelig med førerkort og/eller bankkort som identifikasjon. Følg med på offisielle nettsider for eventuelle endringer i regelverket.


Start planleggingen av reisen til Tallinn


De beste tingene å se og gjøre i Tallinn

Tallinn kan by på både middelalderarkitektur, shopping, herlig atmosfære og god mat og drikke. Billige flybilletter til Tallinn tar deg raskt til gamlebyen fra 1100-tallet som står på UNESCOs verdensarvliste. Den er særdeles velbevart og er definitivt verdt et besøk med eller uten guide. Inne i gamlebyen finner du Sankt Olavs kirke med sitt 159 meter høye tårn som gjorde den til verdens høyeste bygning fra 1549 til 1625. Ved Rådhusplassen (Raekoja plats) finner du det lille Rådhusapoteket (Raeapteek) fra 1422. Ønsker du å slappe av, bør du ta en klassisk massasje på en av byens mange spa-anlegg, eller sette deg på en av de koselige kaféene rundt rådhusplassen og nyte det yrende livet. Se en av de stadig skiftene utstillingene ved Estlands største kunstmuseum, Kumu, før du inntar en deilig middag på en av de mange gode og rimelige restaurantene. Velg om du vil gå for det klassiske estiske kjøkkenet med fokus på grønnsaker, poteter, rugbrød, svin, fisk, kålsuppe og meieriprodukter, eller gå for det brede utvalget av internasjonal mat – Tallinn har noe for enhver smak. Kvelden kan du avslutte med en drink i hånden på en av byens populære barer.

Reiser man i sommerhalvåret, kan en tur til Pirita, noen kilometer nord for Tallinn, være tingen. Dette er et populært feriested ved sjøen, med hvite sandstrender. Dere kan også besøke det lille lekelandet Skypark med sine trampoliner, hinderløyper, ulike spill og muligheten til å prøve sumobryting. Dagsbillett koster fra ca. € 8, og familiebillett fra ca. € 25€. Vil dere se dyr kan et besøk til Tallinn Zoo være en god idé. Den lille dyrehagen er spesielt kjent for sine mange fjellgeiter. Vil dere være ute, kan en tur til Kadriorg-parken ved sjøsiden være et deilig avbrekk fra bylivet. Parken på 100 hektar består av severdigheter, innsjøer, palasser og grøntområder – perfekt for liten og stor.

I Tallinn kan du blant annet shoppe tradisjonelt estisk håndverk og brukskunst. Katarina-passasjen (Katariina Käik) er en smal bakgate i gamlebyen hvor lokale håndverkere tilbyr keramikk, lær og kunst i en av sine små butikker eller gallerier. På utendørsmarkedet i gaten Müürivahe finner du strikkede klær i alle varianter. Dersom du vil ha mer moderne shopping, kan du ta turen til et av de større kjøpesentrene; Stockmann, Viru Center eller Tallinna Kaubamaja. Her finner du både klær, sko, vesker, kosmetikk og elektronikk, samt restauranter og cafeer. På markedet Balte Jaama Turg og i torghallen Keskturg selges det all slags mat, samt rimelige klær og suvenirer.

Foruten den vakre gamlebyen, burde du besøke det koselige grønne parkbeltet utenfor bymuren. Her har du flott utsikt opp mot Toompea. Ta også turen til en av de største attraksjonene utenfor gamlebyen, nemlig Kadriorgpalasset som ble bygget av Peter den Store etter at russerne hadde fått kontroll over Estland. Palasset er nå et kunstmuseum og er omgitt av en flott park som også inneholder Estlands presidentpalass.


Finn fly til andre byer i Estland

Tallinn har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Tallinn på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Tallinn flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Tallinn nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Tallinn og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.