Fly Europa Estland Tallinn

Finn billige fly til Tallinn

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Tallinn (TLL)
ons.. 25.11.
ons.. 2.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Tallinn

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tallinn fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Tallinn?

Tallinn er en av Europas best bevarte middelalderbyer. Dette, samt billige flybilletter til Tallinn har gjort byen til et yndet reisemål for nordmenn. Her kan du virkelig kjenne historiens sus mens du går i brosteinsgatene i den berømte gamlebyen. Fly til Tallinn går jevnt, og du kan dermed finne billige flybilletter til Tallinn året rundt. Byen har nære bånd til Sverige og Finland, og midtsommerfeiringen er populær. Dermed er det generelt mye som skjer her under høysesongen i juni og juli. Julemarkedet i desember har også gjort at flere flyr til Tallinn i denne måneden. I januar kan du være heldig å finne litt billigere flybilletter til Tallinn. Ved hjelp av momondos enkle søkefunksjon og priskalender på nettet finner du enkelt billige flybilletter til Tallinn, hvor du kan nyte det fantastiske synet av den vakre bymuren rundt gamlebyen.

Hvilken måned er det billigst å fly til Tallinn?

juni er også et godt alternativ når du skal reise til Tallinn med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 955 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tallinn?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Tallinn på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 110 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Tallinn på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 432 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Tallinn?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Tallinn på, er mandag. Reisende som velger å reise til Tallinn på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 956 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en fredag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Tallinn på en fredag, 1 307 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Tallinn?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Tallinn fra Norge er om morgenen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 1 123 kr når de så etter fly med avgang om morgenen. Flyvninger til Tallinn er dyrere kl. 12:00 med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 349 kr. Avganger kl. 12:00 har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Tallinn?

De som skal fly til Tallinn kan potensielt finne bedre priser for Kärdla flyplass (120 km fra sentrum i Tallinn), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Tallinn Ulemiste

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tallinn Ulemiste som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Wizz Air
18. des.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
TLL
Tallinn Ulemiste
21. des.
TLL
Tallinn Ulemiste
1t 40m
TRF
Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
18. des.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
TLL
Tallinn Ulemiste
22. des.
TLL
Tallinn Ulemiste
23t 10m
1 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
airBaltic
28. des.
OSL
Oslo Gardermoen
14t 05m
1 stopp
TLL
Tallinn Ulemiste
29. des.
TLL
Tallinn Ulemiste
3t 20m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 288 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. des.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
TLL
Tallinn Ulemiste
22. des.
TLL
Tallinn Ulemiste
17t 55m
2 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
SAS
17. des.
OSL
Oslo Gardermoen
3t 45m
1 stopp
TLL
Tallinn Ulemiste
20. des.
TLL
Tallinn Ulemiste
3t 15m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 134 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. des.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
TLL
Tallinn Ulemiste
21. des.
TLL
Tallinn Ulemiste
10t 35m
1 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
1 090 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Tallinn Ulemiste

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Tallinn, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av airBaltic og Wizz Air
Billigst
Best
Raskeste
airBaltic
7. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
1t 30m
TLL
Tallinn Ulemiste
Wizz Air
18. des.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
TLL
Tallinn Ulemiste
airBaltic
7. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
1t 30m
TLL
Tallinn Ulemiste

Hvilke flyselskaper flyr til Tallinn?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tallinn

En rekke flyselskaper flyr til Tallinn. Blant de mest populære flyselskapene som flyr til Tallinn fra de største norske byene kan vi nevne Norwegian, SAS og LOT Polish Airlines. Direktefly til Tallin finner du fra både Oslo og Trondheim, og turen tar ca. 1 time og 30 minutter. Med et stopp kan du fly til Tallinn fra en rekke flyplasser i Norge. Flere lavprisselskaper tilbyr billige flybilletter til Tallinn. Her kommer gjerne kostnader for mat, bagasje og flysetereservasjon i tillegg. Kan du fly til Tallinn på en tidlig ukedag og sammenligner priser online før du bestiller reisen, er det svært gode muligheter for å finne billige flybilletter til Tallinn.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Tallinn, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tallinn lufthavn (TLL) er oppkalt etter Lennart Meri, som var Estlands første president etter gjenopprettelsen av republikken Estland og frigjøringen fra Sovjetunionen i 1991. Flyplassen kalles derfor Lennart Meri Tallinn lufthavn, eller Tallinna lennujaam. Flyplassen ligger kun rundt fire km fra Tallinn sentrum, og det er enkelt å komme seg både til og fra flyplassen. Når du flyr til Tallinn vil billigste transport til og fra flyplassen være med buss. Bussbilletter koster fra € 2 og kjøpes av bussjåføren når du går om bord eller i en av automatene på flyplassen. Busstopp for linje nr. 2 og nr. 65 som går til sentrum hvert 20. minutt, finner du foran terminalbygningen. Taxi går litt raskere, ca. 15 minutter, og koster fra € 10. Taxi finner du foran ankomsthallen, og det lønner seg å bli enige om pris på forhånd og benytte et av de offisielle taxiselskapene Tulika eller Tallink. Du kan også benytte mini-vans fra € 2, eller leie bil fra en av de mange bilutleierne.


Populære flybilletter til Tallinn

Finn dine flybilletter til Tallinn med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tallinn
Raskeste flytid
1t 35m
Billigste pris
433 kr
Flyvninger fra Trondheim til Tallinn
Raskeste flytid
15t 20m
Billigste pris
2 702 kr
Flyvninger fra Bergen til Tallinn
Raskeste flytid
27t 45m
Billigste pris
3 108 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Tallinn?

Tallinn er ikke en veldig stor by, og de aller fleste turistattraksjonene ligger sentralt. Du tar deg enkelt rundt til fots, men du kan selvsagt også komme deg rundt i byen med buss, strømførende trolleybuss, eller trikk. Offentlig transport opererer fra kl. 06.00 til 23.00, noen også til midnatt. Billett kjøper du på forhånd i en av de mange kioskene, eller ved en automat på stasjonene. Billettsystemet baserer seg på tilfeldige kontroller, så du må ikke vise frem billett til sjåføren når du går ombord. Skulle du mot formodning ikke ha en gyldig billett å vise frem ved kontroll ligger bøtene på fra € 40. Du kan også ta en taxi, og her anbefales det å avtale pris på forhånd med sjåføren.

Det benyttes tre ulike typer billetter for offentlig transport. Det ene er Tallinkortet, som lar deg benytte offentlig transport ubegrenset og gir deg gratis inngang til en rekke museum og diverse rabatter så lenge kortet er aktivt. Pris for en voksen er fra € 25 for 24 timer til € 58 for 72 timer. Den andre muligheten er papirbillett, som kan kjøpes kontant ombord fra sjåføren fra € 2, og er gyldig for en tur med det transportmiddelet.

Det tredje alternativet er smartkort, som lar deg benytte det elektroniske billettsystemet og fylles opp med ønsket sum. Kortet kan skaffes fra ulike kiosker, automater og offentlige servicekontor. Depositum er € 2, og deretter fyller du på kortet med bankkort eller kontanter. Du kan velge 1-timesbillett fra litt over € 1, dagsbillett for € 3, tredagersbillett fra € 5 og 30-dagersbillett fra € 23.


Kan man reise til Tallinn uten pass eller visum?

Det er enkelt å fly til Tallin, ettersom nordmenn ikke behøver visum ved innreise i Estland på grunn av Schengen-samarbeidet. På grunn av at pass er eneste gyldige identifikasjonsdokument for nordmenn, må dette medbringes. Det er ikke tilstrekkelig med førerkort og/eller bankkort som identifikasjon. Følg med på offisielle nettsider for eventuelle endringer i regelverket.


Finn hotell og fly til Tallinn


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Tallinn?

Tallinn kan by på både middelalderarkitektur, shopping, herlig atmosfære og god mat og drikke. Billige flybilletter til Tallinn tar deg raskt til gamlebyen fra 1100-tallet som står på UNESCOs verdensarvliste. Den er særdeles velbevart og er definitivt verdt et besøk med eller uten guide. Inne i gamlebyen finner du Sankt Olavs kirke med sitt 159 meter høye tårn som gjorde den til verdens høyeste bygning fra 1549 til 1625. Ved Rådhusplassen (Raekoja plats) finner du det lille Rådhusapoteket (Raeapteek) fra 1422. Ønsker du å slappe av, bør du ta en klassisk massasje på en av byens mange spa-anlegg, eller sette deg på en av de koselige kaféene rundt rådhusplassen og nyte det yrende livet. Se en av de stadig skiftene utstillingene ved Estlands største kunstmuseum, Kumu, før du inntar en deilig middag på en av de mange gode og rimelige restaurantene. Velg om du vil gå for det klassiske estiske kjøkkenet med fokus på grønnsaker, poteter, rugbrød, svin, fisk, kålsuppe og meieriprodukter, eller gå for det brede utvalget av internasjonal mat – Tallinn har noe for enhver smak. Kvelden kan du avslutte med en drink i hånden på en av byens populære barer.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser man i sommerhalvåret, kan en tur til Pirita, noen kilometer nord for Tallinn, være tingen. Dette er et populært feriested ved sjøen, med hvite sandstrender. Dere kan også besøke det lille lekelandet Skypark med sine trampoliner, hinderløyper, ulike spill og muligheten til å prøve sumobryting. Dagsbillett koster fra ca. € 8, og familiebillett fra ca. € 25€. Vil dere se dyr kan et besøk til Tallinn Zoo være en god idé. Den lille dyrehagen er spesielt kjent for sine mange fjellgeiter. Vil dere være ute, kan en tur til Kadriorg-parken ved sjøsiden være et deilig avbrekk fra bylivet. Parken på 100 hektar består av severdigheter, innsjøer, palasser og grøntområder – perfekt for liten og stor.

Hvor bør jeg shoppe?

I Tallinn kan du blant annet shoppe tradisjonelt estisk håndverk og brukskunst. Katarina-passasjen (Katariina Käik) er en smal bakgate i gamlebyen hvor lokale håndverkere tilbyr keramikk, lær og kunst i en av sine små butikker eller gallerier. På utendørsmarkedet i gaten Müürivahe finner du strikkede klær i alle varianter. Dersom du vil ha mer moderne shopping, kan du ta turen til et av de større kjøpesentrene; Stockmann, Viru Center eller Tallinna Kaubamaja. Her finner du både klær, sko, vesker, kosmetikk og elektronikk, samt restauranter og cafeer. På markedet Balte Jaama Turg og i torghallen Keskturg selges det all slags mat, samt rimelige klær og suvenirer.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Foruten den vakre gamlebyen, burde du besøke det koselige grønne parkbeltet utenfor bymuren. Her har du flott utsikt opp mot Toompea. Ta også turen til en av de største attraksjonene utenfor gamlebyen, nemlig Kadriorgpalasset som ble bygget av Peter den Store etter at russerne hadde fått kontroll over Estland. Palasset er nå et kunstmuseum og er omgitt av en flott park som også inneholder Estlands presidentpalass.


Finn fly til andre byer i Estland

Tallinn har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Europa Estland Tallinn
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse