Søk etter og finn billige fly til Madagaskar

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 3.12.
lø. 10.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Madagaskar

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Madagaskar

Beste pris på tur/retur-billett

7 514 kr

Raskeste flytid

15t 00m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Madagaskar fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 514 kr (Oslo Gardermoen til Antananarivo).
Den kjappeste flyvningen til Madagaskar fra Norge tar 15t 00m (Oslo Gardermoen til Antananarivo).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Madagaskar, deriblant Air France, KLM og Turkish Airlines.

Madagaskar flyinnsikt og trender

Se innsikt for Madagaskar-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Madagaskar?

Prisen på billetter til Madagaskar varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 5 550 kr eller så høyt som 37 770 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Madagaskar for 13 654 kr eller lavere er en god deal, mens 13 985 kr er snittprisen.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Madagaskar?

Madagaskar har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (812 %) besøkte Antananarivo oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Madagaskar inkluderer Nosy Be og Ile Sainte-Marie.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Madagaskar?

Flytiden fra Norge til Madagaskar varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Antananarivo (en av de mest populære rutene), tar det 16t 55m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Madagaskar er fra Bergen Flesland til Antananarivo, som tar omtrent 19t 45m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvilke flyselskaper flyr til Madagaskar?

Du kan finne flyvninger til Madagaskar fra 6 flyselskaper. Dersom du er usikker på hvem du skal velge, bør du vurdere å fly med Ethiopian Air, Air France eller Turkish Airlines, da disse er de mest populære blant brukerne våre. Ethiopian Air er det mest foretrukne blant 50 % av momondos brukere som har bestilt med dette flyselskapet.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Madagaskar? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Madagaskar

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Madagaskar fra Norge
Antananarivo
Antananarivo

Nyttig informasjon om flyvningen din til Madagaskar

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Madagaskar

Hvis du ønsker å fly til Madagaskar for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Tsaradia, Air Mauritius og Ethiopian Air som henholdsvis har priser fra 2 146 kr, 4 095 kr og 6 458 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Madagaskar

Finn flyvninger til disse populære byene i Madagaskar fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Madagaskar

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Madagaskar

Billige flybilletter til Madagaskar

Disse rutene har de billigste flyvningene til Madagaskar som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloAntananarivo16t 55m8 895 kr
BergenAntananarivo19t 45m10 749 kr
OsloNosy Be17t 50m11 054 kr
TrondheimAntananarivo23t 30m11 232 kr
StavangerAntananarivo19t 05m11 330 kr

De beste tingene å se og gjøre i Madagaskar

Du kan fly til Madagaskar fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Bruker du momondo for å sammenligne flypriser, kan du raskt og enkelt booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du kan også velge ulike destinasjoner fordi det finnes flere flyplasser, men det er nok vanligst å fly til Antananarivo, hovedstaden. Hit kan du fly med blant annet Turkish Airlines, Air France eller KLM med en-to mellomlandinger. Fra andre flyplasser i Norge går det også flyvninger med to mellomlandinger.

Selv om Madagaskar er et land du kan besøke året rundt, er det primært regntid og lavsesong fra slutten av desember-mars. Da er det ofte sykloner og mye uvær, som er best å unngå på reisen din. Den beste tiden å reise til Madagaskar er dermed fra månedene april-desember. Men uansett om du drar i den tørre sesongen så kan det komme noe nedbør, så pakk alltid med deg klær til regnvær også. Været varierer dessuten avhengig av hvor i landet du befinner deg, fordi dette er en virkelig stor øy med store værvariasjoner. Når du bør reise hit avhenger også av hva du vil se og gjøre under oppholdet. Kanskje vil du se knølhvaler? Da bør du reise fra juli-september. Da er det i tillegg best vær, med sol og perfekte strandforhold. Vil du se baby-lemurer bør du dra i oktober-november. Vil du ha herlig vær og få andre turister, bør du ta turen i april. Da er landskapet frodig og strendene fredfulle. Vil du se lemurer, kameleoner, og i tillegg dra på stranden i deilig vær? Da er september-desember en god tid å sette seg på et fly til Madagaskar. Det er flest besøkende i Madagaskar i månedene juli-august, så da kan det være noe mer turister og folk på stranden og severdigheter.

Skal du fly til Madagaskar fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer og 55 minutter, dette er med en mellomlanding til hovedstaden Antananarivo. Fra andre flyplasser i Norge kan reisetiden være noe lenger. Fra Bergen/Flesland og Stavanger/Sola tar turen rundt 18-19 timer med to-tre mellomlandinger. Flytiden avhenger av hvor lange mellomlandinger du har og hvor mange.

Når du skal reise til Madagaskar trenger du visum, dette får du utstedt på flyplassen i Antananarivo. Visumet koster fra ca. 206 NOK. Dette må betales i kontanter. Passet ditt må være gyldig i mer enn seks måneder fra dagen du reiser inn i landet. Du bør også ha med deg vaksinasjonskort og gyldig forsikring. For mer praktisk informasjon kan du sjekke regjeringens reiseinformasjon på nett.


Internasjonale flyreiser til Madagaskar

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Antananarivo
Raskeste flytid16t 55m
Laveste pris8 895 kr
Flyvninger fra Oslo til Nosy Be
Raskeste flytid17t 50m
Laveste pris11 054 kr
Flyvninger fra Bergen til Antananarivo
Raskeste flytid19t 45m
Laveste pris10 749 kr
Flyvninger fra Stavanger til Antananarivo
Raskeste flytid19t 05m
Laveste pris11 330 kr
Flyvninger fra Trondheim til Antananarivo
Raskeste flytid23t 30m
Laveste pris11 232 kr

Start planleggingen av reisen til Madagaskar


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Madagaskar. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. Alle flyreiser til Madagaskar på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Madagaskar flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Madagaskar. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.