Finn billig fly til Madagaskar

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til byer i Madagaskar

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Madagaskar fra Norge
Antananarivo
Antananarivo

Nyttig informasjon om flyvningen din til Madagaskar

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Madagaskar
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Madagaskar?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Madagaskar. Den mest populære byen å reise til i Madagaskar er Antananarivo, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 790 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Madagaskar er Nosy Be og Ile Sainte-Marie.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Madagaskar?

    De billigste flyvningene til Madagaskar som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 2 323 kr med Tsaradia, 3 539 kr med Air Mauritius og 4 865 kr med Kenya Airways.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Madagaskar? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Madagaskar

Finn flyvninger til disse populære byene i Madagaskar fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Madagaskar

Disse rutene har de billigste flyvningene til Madagaskar som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloNosy Be9 416 kr
OsloAntananarivo9 646 kr
StavangerAntananarivo10 532 kr
TrondheimAntananarivo11 486 kr
BergenAntananarivo14 085 kr

Madagaskar ligger i Det indiske hav, omtrent 400 kilometer fra Afrikas kyst. Madagaskar er en av de største øyene i verden, og i tillegg hører det også noen mindre øyer til landet. Hovedstaden på Madagaskar er Antananarivo og ligger relativt midt på øya, mot øst. Byen ble grunnlagt i 1625. Her bor det rundt ni hundre tusen mennesker. Klimaet på Madagaskar er mest tropisk og har mye regnskog, denne dekker store deler av øya. I innlandet er det også mye høyland og fjell. Det er to årstider, den ene går fra mai-oktober og er kjøligere med mindre regn, den andre går fra november-april, har mye nedbør og er en del varmere. På øya er det mye spennende og eksotisk dyreliv som ikke finnes andre steder i verden. For eksempel bor det lemurer, mange forskjellige gekkoer og over 100 ulike fuglearter her. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online så kan du finne rimelige flybilletter med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Madagaskar, så du kan forvente å møte på flere turister under sommermånedene juli-august som er høysesongen.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Madagaskar?

Du kan fly til Madagaskar fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Bruker du momondo for å sammenligne flypriser, kan du raskt og enkelt booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du kan også velge ulike destinasjoner fordi det finnes flere flyplasser, men det er nok vanligst å fly til Antananarivo, hovedstaden. Hit kan du fly med blant annet Turkish Airlines, Air France eller KLM med en-to mellomlandinger. Fra andre flyplasser i Norge går det også flyvninger med to mellomlandinger.

Når er det best å reise til Madagaskar?

Selv om Madagaskar er et land du kan besøke året rundt, er det primært regntid og lavsesong fra slutten av desember-mars. Da er det ofte sykloner og mye uvær, som er best å unngå på reisen din. Den beste tiden å reise til Madagaskar er dermed fra månedene april-desember. Men uansett om du drar i den tørre sesongen så kan det komme noe nedbør, så pakk alltid med deg klær til regnvær også. Været varierer dessuten avhengig av hvor i landet du befinner deg, fordi dette er en virkelig stor øy med store værvariasjoner. Når du bør reise hit avhenger også av hva du vil se og gjøre under oppholdet. Kanskje vil du se knølhvaler? Da bør du reise fra juli-september. Da er det i tillegg best vær, med sol og perfekte strandforhold. Vil du se baby-lemurer bør du dra i oktober-november. Vil du ha herlig vær og få andre turister, bør du ta turen i april. Da er landskapet frodig og strendene fredfulle. Vil du se lemurer, kameleoner, og i tillegg dra på stranden i deilig vær? Da er september-desember en god tid å sette seg på et fly til Madagaskar. Det er flest besøkende i Madagaskar i månedene juli-august, så da kan det være noe mer turister og folk på stranden og severdigheter.

Hvor lang tid tar det å fly til Madagaskar?

Skal du fly til Madagaskar fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer og 55 minutter, dette er med en mellomlanding til hovedstaden Antananarivo. Fra andre flyplasser i Norge kan reisetiden være noe lenger. Fra Bergen/Flesland og Stavanger/Sola tar turen rundt 18-19 timer med to-tre mellomlandinger. Flytiden avhenger av hvor lange mellomlandinger du har og hvor mange.

Kan man reise til Madagaskar uten pass eller visum?

Når du skal reise til Madagaskar trenger du visum, dette får du utstedt på flyplassen i Antananarivo. Visumet koster fra ca. 206 NOK. Dette må betales i kontanter. Passet ditt må være gyldig i mer enn seks måneder fra dagen du reiser inn i landet. Du bør også ha med deg vaksinasjonskort og gyldig forsikring. For mer praktisk informasjon kan du sjekke regjeringens reiseinformasjon på nett.


Internasjonale flyreiser til Madagaskar

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Nosy Be
Raskeste flytid25t 40m
Billigst pris9 416 kr
Flyvninger fra Oslo til Antananarivo
Raskeste flytid16t 55m
Billigst pris9 646 kr
Flyvninger fra Stavanger til Antananarivo
Raskeste flytid21t 10m
Billigst pris10 532 kr
Flyvninger fra Trondheim til Antananarivo
Raskeste flytid29t 40m
Billigst pris11 486 kr
Flyvninger fra Bergen til Antananarivo
Raskeste flytid42t 35m
Billigst pris14 085 kr

Finn flyvninger til Madagaskar

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Madagaskar