Fly Asia Nepal

Finn billig fly til Nepal

fre.. 27.3.
fre.. 3.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Nepal

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Nepal

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Nepal? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Katmandu
Pashupatinath Temple
Kopan Monastery
Narayanhity Palace
Jagannath Temple
Taleju Temple
Pokhara
Barahi Temple
Bindhyabasini Temple
Davis Falls
Mahendra Cave
Pokhara International Mountain Museum
Lukla
Makalu-Barun National Park
Bharatpur
Harihar Temple
Birātnagar
Aqua Park
Bagalamukhi Mandir
Janakpur
Janaki Mandir

Billige flybilletter til Nepal

De billigste flyene til Nepal funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Katmandu 5 653 kr
Bergen Katmandu 14 971 kr

Fly til Nepal

Nepal er et populært reisemål og har blant annet blitt kåret til den destinasjonen der du får mest og best opplevelser ut av reisen din. Dette landet har virkelig fantastisk natur, med dramatiske fjell og vakre templer. Nepal grenser til Kina og India, og du finner verdens høyeste fjell her, nemlig verdenskjente Mount Everest. Mount Everest ligger blant fjellandskapet som heter Himalaya. Mount Everest er 8844 meter høyt, og det finnes også flere andre topper rundt i Himalaya som også er over 8000 meter over havet. I Nepal er det også lavt land, eksempelvis mot India som Nepal grenser mot i sør. Med store høydeforskjeller i landet er det også ulikt klima. Det er subtropisk der det er lavest, og her finnes også jungel. Mens på toppen av fjellene ligger det snø og isbreer året rundt. Fordi Nepal har så fantastisk natur er det mange som velger dette som sitt reisemål, og det er populært å reise hit nettopp for å gå fjellturer. Ikke alle begir seg ut på den ekstreme vandringen opp Everest, det er kun de få, men flere går oppover i fjellandskapet i Himalaya på noe kortere turer. På tur her finner du små fjellandsbyer og kan få innsyn i det lokale livet. Det er lurt å bruke tid på å sammenligne flypriser online for å finne billige flybilletter med hotell. Det er høysesong for å reise hit etter september, fordi da er regntiden over. Det er også populært å reise fra februar-mai da det er varmere, men samtidig er det noe dårligere vær over fjellene.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Nepal?

Du kan fly til Nepal fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du flyr til hovedstaden Kathmandu når du skal til Nepal. Du kan fly fra Oslo/Gardermoen til Kathmandu med blant annet Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines.

Når er det best å reise til Nepal?

Når du bør fly til Nepal avhenger av hva du vil gjøre under reisen, og hvilke steder du vil besøke. Det er jo tross alt store værforskjeller på grunn av de store høydeforskjellene i landet. Det er høysesong og svært populært å reise til Nepal i oktober-desember. Da er det generelt oppholdsvær og behagelige temperaturer. Det er mer turister her da også, så det kan være høyere priser for både fly og hotell. Det er denne perioden det er best å gå turer i fjellene, som jo mange ønsker under oppholdet. Den andre perioden som også kan kalles høysesong, er fra februar-mai. Da er det som regel også varmt, men det kan være dårligere vær i fjellene fordi skyer trekker seg opp i høyden fra nede i lavlandet. Det er ofte svært forskjellige værforhold i Kathmandu i forhold til oppover i høyden. Ofte kan du bruke shorts og t-skjorte i byen, mens når du har kommet deg noen tusen meter opp i høyden er det nødvendig med full påkledning og varme klær. Det er altså lurt å pakke med seg klær for enhver temperatur hvis du ønsker å utforske større deler av landet.

Hvor lang tid tar det å fly til Nepal?

Skal du fly til Nepal fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 11 timer og 50 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 15 timer og 55 minutter.

Kan man reise til Nepal uten pass eller visum?

Når du skal reise til Nepal må du ha gyldig visum. Dette kan du få ved ankomsten på flyplassen i Kathmandu. Det koster ca. 122 NOK for 15 dager, ca. 327 NOK for 30 dager og ca. 818 NOK for 90 dager. Du må ha med to passbilder for å få visumet. Du må betale for det kontant, og du må ha med deg amerikanske dollar for det finnes ikke minibank som tilbyr dette på flyplassen. Du må også ha et pass som er gyldig i mer enn seks måneder etter du ankommer. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 08/08/2018).


Populære destinasjoner i Nepal

Utforsk byene Nepal som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Nepal

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo Gardermoen til Kathmandu
Raskeste flytid
20t 20m
Billigste pris
5 653 kr
Flyvninger fra Bergen til Kathmandu
Raskeste flytid
21t 45m
Billigste pris
14 971 kr
Fly Asia Nepal