Søk etter og finn billige fly til Nepal

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Nepal

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Nepal

Beste pris på enveisbillett

2 451 kr

Beste pris på tur/retur-billett

9 186 kr

Raskeste flytid

15t 00m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Nepal fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 451 kr (Oslo Torp Sandefjord til Katmandu Tribhuvan).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Nepal fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 9 186 kr (Oslo Gardermoen til Katmandu Tribhuvan).
Den kjappeste flyvningen til Nepal fra Norge tar 15t 00m (Oslo Gardermoen til Katmandu Tribhuvan).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Nepal, deriblant Qatar Airways og Emirates.

Nepal flyinnsikt og trender

Se innsikt for Nepal-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Nepal?

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Nepal koster:
526 kr per person med Air India
1 269 kr per person med Vistara
2 231 kr per person med Thai Lion Air
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Nepal?

Ifølge momondo-brukerne er det Katmandu som er den mest populære byen i Nepal, og den besøkes 792 % oftere enn andre byer i Nepal. Pokhara og Bhadrapur er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Nepal?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Nepal avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Katmandu Tribhuvan tar det i snitt 22t 50m, men flyr du fra Bergen Flesland til Katmandu Tribhuvan ligger flytiden på rundt 18t 45m. Katmandu Tribhuvan er den mest populære flyplassen i Nepal.

Hvilke flyselskaper flyr til Nepal?

Ifølge dataene våre er Qatar Airways, Turkish Airlines og Emirates de tre mest populære flyselskapene som flyr til Nepal. Qatar Airways er førstevalget blant brukerne våre – 52 % velger å fly med dette flyselskapet når de reiser til Nepal. Husk at det er totalt 6 ulike flyselskaper som flyr til Nepal til faste tider, så du har et par alternativer å velge mellom.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Nepal? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Nepal

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Nepal fra Norge
Katmandu
Katmandu

Nyttig informasjon om flyvningen din til Nepal

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Nepal

Det har blitt funnet flybilletter til Nepal på momondo helt nede i 2 298 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 17 662 kr, og billetter til 17 359 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 168 647 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Nepal

Finn flyvninger til disse populære byene i Nepal fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Nepal

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Nepal

Billige flybilletter til Nepal

Disse rutene har de billigste flyvningene til Nepal som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloKatmandu22t 50m9 296 kr
BergenKatmandu18t 45m13 168 kr

De beste tingene å se og gjøre i Nepal

Du kan fly til Nepal fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du flyr til hovedstaden Kathmandu når du skal til Nepal. Du kan fly fra Oslo/Gardermoen til Kathmandu med blant annet Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines.

Når du bør fly til Nepal avhenger av hva du vil gjøre under reisen, og hvilke steder du vil besøke. Det er jo tross alt store værforskjeller på grunn av de store høydeforskjellene i landet. Det er høysesong og svært populært å reise til Nepal i oktober-desember. Da er det generelt oppholdsvær og behagelige temperaturer. Det er mer turister her da også, så det kan være høyere priser for både fly og hotell. Det er denne perioden det er best å gå turer i fjellene, som jo mange ønsker under oppholdet. Den andre perioden som også kan kalles høysesong, er fra februar-mai. Da er det som regel også varmt, men det kan være dårligere vær i fjellene fordi skyer trekker seg opp i høyden fra nede i lavlandet. Det er ofte svært forskjellige værforhold i Kathmandu i forhold til oppover i høyden. Ofte kan du bruke shorts og t-skjorte i byen, mens når du har kommet deg noen tusen meter opp i høyden er det nødvendig med full påkledning og varme klær. Det er altså lurt å pakke med seg klær for enhver temperatur hvis du ønsker å utforske større deler av landet.

Skal du fly til Nepal fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 11 timer og 50 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 15 timer og 55 minutter.

Når du skal reise til Nepal må du ha gyldig visum. Dette kan du få ved ankomsten på flyplassen i Kathmandu. Det koster ca. 122 NOK for 15 dager, ca. 327 NOK for 30 dager og ca. 818 NOK for 90 dager. Du må ha med to passbilder for å få visumet. Du må betale for det kontant, og du må ha med deg amerikanske dollar for det finnes ikke minibank som tilbyr dette på flyplassen. Du må også ha et pass som er gyldig i mer enn seks måneder etter du ankommer.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Nepal

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Nepal?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Nepal minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Nepal med momondo?

    Med «Prisprognose» kan du finne ut hvor lenge på forhånd du burde bestille flyvningen din. Informasjonen vår gir deg en pekepinn om når det er best å bestille for å spare penger på reisen din – helt ned til hvilken ukedag og når på dagen. «Priskalenderen» gir deg en kjapp oversikt over når du bør bestille for å få de laveste prisene. Ved å aktivere «Prisvarsler» kan du overvåke prisendringer og finne ut når det er best å bestille. Søk etter din neste destinasjon etter budsjett via «Explore»-funksjonen vår. Uansett om du er ute etter ideer til den neste reisen din eller tips til hvordan du kan spare penger på reiser, er «Discover»-innholdet vårt et flott sted å begynne.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    momondo viser tilbud på tvers av mer enn 700 konkurrender på én gang. momondo er aktiv i 30 internasjonale markeder slik at du får tilgang til et bredt utvalg av alternativer, både fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Internasjonale flyreiser til Nepal

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Katmandu
Raskeste flytid22t 50m
Laveste pris9 296 kr
Flyvninger fra Bergen til Katmandu
Raskeste flytid18t 45m
Laveste pris13 168 kr

Finn flyvninger til Nepal

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Nepal


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Nepal. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Nepal på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Nepal. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Nepal, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Nepal og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.