Finn billig fly til Nepal

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 1.2.
ti. 8.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til byer i Nepal

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Nepal fra Norge
Katmandu
Katmandu

Nyttig informasjon om flyvningen din til Nepal

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Nepal
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Nepal?

  For momondo users, the most popular city in Nepal is Katmandu, which is visited about 788% more often than any other city in Nepal. Other very common cities that our users travel to are Pokhara and Siddharthanagar.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Nepal?

  The best prices found on momondo for flights to Nepal are:
  1 326 kr per person with Air India
  1 357 kr per person with IndiGo
  1 514 kr per person with Avianca

 • Hvilke flyselskaper flyr til Nepal?

  Ifølge dataene våre er Qatar Airways, Emirates og Turkish Airlines de tre mest populære flyselskapene som flyr til Nepal. Qatar Airways er førstevalget blant brukerne våre – 68 % velger å fly med dette flyselskapet når de reiser til Nepal. Husk at det er totalt 7 ulike flyselskaper som flyr til Nepal til faste tider, så du har et par alternativer å velge mellom.

 • Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Nepal?

  Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Nepal avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Katmandu Tribhuvan tar det i snitt 18t 15m, men flyr du fra Bergen Flesland til Katmandu Tribhuvan ligger flytiden på rundt 24t 50m. Katmandu Tribhuvan er den mest populære flyplassen i Nepal.

 • Hvilken er den mest populære flyplassen i Nepal?

  95% av momondos brukere som reiste til Nepal det siste året, valgte å fly til Katmandu Tribhuvan. Dette gjør flyplassen til den mest populære i Nepal. Katmandu Tribhuvan lufthavn betjener Katmandu.

 • Hva koster en flybillett til Nepal?

  Det har blitt funnet flybilletter til Nepal på momondo helt nede i 3 060 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 7 978 kr, og billetter til 7 794 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 15 874 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Nepal

Finn flyvninger til disse populære byene i Nepal fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Nepal

Disse rutene har de billigste flyvningene til Nepal som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloKatmandu18t 15m7 011 kr
BergenKatmandu26t 30m8 587 kr

De beste tingene å se og gjøre i Nepal

Nepal er et populært reisemål og har blant annet blitt kåret til den destinasjonen der du får mest og best opplevelser ut av reisen din. Dette landet har virkelig fantastisk natur, med dramatiske fjell og vakre templer. Nepal grenser til Kina og India, og du finner verdens høyeste fjell her, nemlig verdenskjente Mount Everest. Mount Everest ligger blant fjellandskapet som heter Himalaya. Mount Everest er 8844 meter høyt, og det finnes også flere andre topper rundt i Himalaya som også er over 8000 meter over havet. I Nepal er det også lavt land, eksempelvis mot India som Nepal grenser mot i sør. Med store høydeforskjeller i landet er det også ulikt klima. Det er subtropisk der det er lavest, og her finnes også jungel. Mens på toppen av fjellene ligger det snø og isbreer året rundt. Fordi Nepal har så fantastisk natur er det mange som velger dette som sitt reisemål, og det er populært å reise hit nettopp for å gå fjellturer. Ikke alle begir seg ut på den ekstreme vandringen opp Everest, det er kun de få, men flere går oppover i fjellandskapet i Himalaya på noe kortere turer. På tur her finner du små fjellandsbyer og kan få innsyn i det lokale livet. Det er lurt å bruke tid på å sammenligne flypriser online for å finne billige flybilletter med hotell. Det er høysesong for å reise hit etter september, fordi da er regntiden over. Det er også populært å reise fra februar-mai da det er varmere, men samtidig er det noe dårligere vær over fjellene.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Nepal?

Du kan fly til Nepal fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du flyr til hovedstaden Kathmandu når du skal til Nepal. Du kan fly fra Oslo/Gardermoen til Kathmandu med blant annet Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines.

Når er det best å reise til Nepal?

Når du bør fly til Nepal avhenger av hva du vil gjøre under reisen, og hvilke steder du vil besøke. Det er jo tross alt store værforskjeller på grunn av de store høydeforskjellene i landet. Det er høysesong og svært populært å reise til Nepal i oktober-desember. Da er det generelt oppholdsvær og behagelige temperaturer. Det er mer turister her da også, så det kan være høyere priser for både fly og hotell. Det er denne perioden det er best å gå turer i fjellene, som jo mange ønsker under oppholdet. Den andre perioden som også kan kalles høysesong, er fra februar-mai. Da er det som regel også varmt, men det kan være dårligere vær i fjellene fordi skyer trekker seg opp i høyden fra nede i lavlandet. Det er ofte svært forskjellige værforhold i Kathmandu i forhold til oppover i høyden. Ofte kan du bruke shorts og t-skjorte i byen, mens når du har kommet deg noen tusen meter opp i høyden er det nødvendig med full påkledning og varme klær. Det er altså lurt å pakke med seg klær for enhver temperatur hvis du ønsker å utforske større deler av landet.

Hvor lang tid tar det å fly til Nepal?

Skal du fly til Nepal fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 11 timer og 50 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 15 timer og 55 minutter.

Kan man reise til Nepal uten pass eller visum?

Når du skal reise til Nepal må du ha gyldig visum. Dette kan du få ved ankomsten på flyplassen i Kathmandu. Det koster ca. 122 NOK for 15 dager, ca. 327 NOK for 30 dager og ca. 818 NOK for 90 dager. Du må ha med to passbilder for å få visumet. Du må betale for det kontant, og du må ha med deg amerikanske dollar for det finnes ikke minibank som tilbyr dette på flyplassen. Du må også ha et pass som er gyldig i mer enn seks måneder etter du ankommer.


Internasjonale flyreiser til Nepal

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Katmandu
Raskeste flytid18t 15m
Billigst pris7 011 kr
Flyvninger fra Bergen til Katmandu
Raskeste flytid26t 30m
Billigst pris8 587 kr

Finn flyvninger til Nepal

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Nepal