Finn billige fly til Auckland

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Auckland

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Auckland fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Auckland

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Auckland

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Auckland (AKL)

Vanligvis er flyvninger til Auckland fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Auckland Intl, som i gjennomsnitt koster 8 710 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL AUCKLAND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Auckland koster i gjennomsnitt kun 7 407 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL AUCKLAND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember27 % dyrereDet koster ca. 11 085 kr for flyvninger til Auckland fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL AUCKLAND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember501 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Auckland fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Auckland?

Auckland er den største byen i New Zealand, og ligger nord i landet. I Auckland er sesongene omvendt, de har altså vinter der når vi har sommer her hjemme. Høysesong, og den varmeste tiden i Auckland, er fra januar til april. Da er det også lite regn. Vil du finne billige flybilletter til Auckland i byens sommerperiode bør du se på reiser i mars.

For å finne billige flybilletter til Auckland kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Da kan du se hvordan prisene endrer seg i forhold til sesonger og ferier. Det er billigst å fly til Auckland fra Oslo i november. Da er det også starten på sommeren der nede, perfekt for deg som vil ha sol og varme. Reiser du i den norske sommerferien, altså rundt juli, er det vinter i Auckland med temperaturer på rundt 13 grader.

Fly til Auckland og se byen som er bygget på gamle vulkaner og omringet av fantastisk natur.

 • Hvilken flyvning til Auckland er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Auckland, lå på 350 kr/per person fra Christchurch, noe som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Auckland. Du kan finne den billigste prisen til Auckland fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Auckland?

  Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Auckland. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 7 407 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Auckland i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av august i stedet. Flyvninger til Auckland i august er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 7 584 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Auckland?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Auckland fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 8 710 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Auckland?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Auckland. Hvis du planlegger å fly til Auckland, bør du vurdere å bestille flyvninger til Whitianga flyplass (83 km fra sentrum i Auckland), Great Barrier Island flyplass (92 km fra sentrum i Auckland), Hamilton flyplass (124 km fra sentrum i Auckland), Whangarei flyplass (125 km fra sentrum i Auckland), eller Tauranga flyplass (156 km fra sentrum i Auckland).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Auckland?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Auckland, er vanligvis Tauranga flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 5 508 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Auckland

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Auckland som nylig ble funnet av brukere på momondo
Qatar Airways
12. feb.
OSL10:00Oslo Gardermoen
46t 00m
2 stopp
AKL08:00Auckland Intl
5. mar.
AKL15:10Auckland Intl
29t 10m
2 stopp
OSL20:20Oslo Gardermoen
24 426 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. feb.
OSL01:05Oslo Gardermoen
30t 55m
3 stopp
AKL08:00Auckland Intl
5. mar.
AKL15:10Auckland Intl
29t 10m
2 stopp
OSL20:20Oslo Gardermoen
24 569 kr
Finn lignende
Qatar Airways
21. feb.
OSL10:00Oslo Gardermoen
46t 00m
2 stopp
AKL08:00Auckland Intl
17. mar.
AKL16:10Auckland Intl
29t 10m
2 stopp
OSL21:20Oslo Gardermoen
24 720 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. feb.
OSL01:05Oslo Gardermoen
30t 55m
3 stopp
AKL08:00Auckland Intl
5. mar.
AKL15:10Auckland Intl
32t 30m
3 stopp
OSL23:40Oslo Gardermoen
25 722 kr
Finn lignende
Qatar Airways
19. feb.
OSL10:00Oslo Gardermoen
46t 00m
2 stopp
AKL08:00Auckland Intl
17. mar.
AKL16:10Auckland Intl
29t 10m
2 stopp
OSL21:20Oslo Gardermoen
24 872 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. feb.
OSL10:00Oslo Gardermoen
46t 00m
2 stopp
AKL08:00Auckland Intl
5. mar.
AKL15:10Auckland Intl
32t 30m
3 stopp
OSL23:40Oslo Gardermoen
25 831 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Auckland

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Auckland, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air China
Air China
OSLOslo Gardermoen
28t 05m
AKLAuckland Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Auckland?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Auckland
 • Hvilke flyselskaper flyr til Auckland?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Auckland fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Qatar Airways, China Southern, Singapore Airlines og Emirates. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Auckland jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Auckland

Under finner du alle flyplassene i Auckland sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Auckland vil du lande på Auckland internasjonale lufthavn. Den ligger i byen som heter Mangere, en forstad utenfor Auckland. Flyplassen ligger 21 kilometer sør for Auckland sentrum. Det er satt opp busstilbud på lufthavnen, så når du skal komme deg fra flyplassen og inn til byen kan du ta SkyBus. Den går 24 timer i døgnet mellom sentrum av byen og flyplassen. Det er to ulike ruter man kan ta, en som går via Eden Road og en via Dominion Road. Reisen tar fra 40 til 60 minutter, avhengig av trafikk. Du kjøper billett ved Airport Ticket Kiosk, som ligger ved SkyBus-stoppet. Du kan også kjøpe billett i kontanter hos sjåføren. Du kan kjøpe bussbilletter hos hoteller, hosteller, på nett eller ombord på bussen når du skal tilbake til flyplassen. Billetten koster NZD 18 (ca 103 NOK) en vei, og returbillett koster NZD 34 (ca 195 NOK).


Populære flybilletter til Auckland

Finn dine flybilletter til Auckland med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Auckland
Raskeste flytid37t 30m
Billigst pris8 930 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Auckland

Det er et godt og utbredt tilbud av kollektiv transport i Aukland. Du kan velge mellom buss, tog og ferge. Når du tar buss eller tog kan du kjøpe billett med kontanter om bord. Billettprisene begynner på NZD 1 (6 NOK) og stiger i pris for antall soner du skal kjøre gjennom, hvorav den høyeste prisen er NZD 10 (ca 57 NOK). Kjøper du et AT HOP-kort blir turene billigere. Dette er et reisekort som du fyller med reisepenger, og da koster en sone NZD 0,5 (ca 3 NOK). Et AT HOP-kort koster NZD 10 (ca 57 NOK), og kan kjøpes ved ulike servicepunkter, for eksempel ved AUT kundeservice i Central Business District.

Du kan også ta ferge i Auckland, og det finnes 13 faste fergeruter. Her kan du betale kontant eller bruke et AT HOP-kort for å kjøpe billett. Vil du heller ta taxi kan du enkelt finne disse kjørende rundt, eller utenfor hoteller, i Central Business District, altså i sentrum av byen.


Visumkrav for Auckland

Du trenger ikke visum for å reise til Auckland, gitt at du skal være der kortere enn tre måneder. Du må ha med gyldig pass. Reiser du gjennom andre asiatiske destinasjoner, kan disse kreve at passet må være gyldig i minst seks måneder etter utreise. Det er strenge karanteneregler når det gjelder å medbringe mat og andre naturmaterialer inn i New Zealand. Hvis du vil lese mer om innreise, sikkerhet og praktisk informasjon om New Zealand kan du gå inn på regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Auckland


De beste tingene å se og gjøre i Auckland

Hva bør jeg oppleve i Auckland?

Vil du ha fantastisk utsikt over byen, bør du besøke Sky Tower som er hele 328 meter høyt. Her kan de som ønsker et skikkelig adrenalinkick hoppe i strikk fra en plattform som ligger 192 meter over bakken. Tårnet ligger ved Victoria og Federal Street i sentrum av byen.

Hvor bør jeg shoppe?

Ta fergen over til Devonport for å finne unike butikker som selger designerklær, gaver, bøker og smykker. Her finner du også en rekke gallerier som selger vakker kunst laget av lokale kunstnere.