Leiebiler i Tanzania

Leter du etter billige leiebiltilbud i Tanzania? Søk her!

Zanzibar, Tanzania
30. nov. — 7. des.
Samme leveringssted
Zanzibar, Tanzania
on. 30.11.
12:00
on. 7.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Tanzania

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Tanzania nedenfor
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

50 kr/dag

23 des.–25 des.
Volkswagen Golf
Ford Focus Wagon
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

51 kr/dag

23 des.–25 des.
Ford Focus Wagon
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

49 kr/dag

23 des.–25 des.
Toyota Yaris
Jeep Renegade
eller som ligner på SUV
Opptil 2 passasjerer

75 kr/dag

23 des.–25 des.
Jeep Renegade
Volkswagen Passat
eller som ligner på Stor
Opptil 5 passasjerer

48 kr/dag

23 des.–25 des.
Volkswagen Passat
BMW X3
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4 dører

270 kr/dag

23 des.–25 des.
BMW X3
Ford Transit
eller som ligner på Minibuss
Opptil 5 passasjerer

149 kr/dag

23 des.–25 des.
Ford Transit
Volkswagen T-ROC
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

78 kr/dag

23 des.–25 des.
Volkswagen T-ROC
Ford Transit
eller som ligner på Kommersiell
Opptil 5 passasjerer

80 kr/dag

23 des.–25 des.
Ford Transit

Leiebilinformasjon for Tanzania

Tanzania har svært få fremmede trafikkregler, men ved bilutleie er det viktig å være klar over at det er kjøring på venstre side av veien. Det er mye trafikkpoliti i Tanzania som stanser biler for å sjekke registrering, forsikring og at du har påkrevde brannslukningsapparat, varseltrekant og førstehjelpsutstyr. De vil også ønske å se ditt førerkort. Skulle noe være galt kan du forvente en bot på stedet. Ja, og du kan kjøre med ditt internasjonale, eller statlig utstedte fra hjemland, førerkort i en periode av seks måneder i Tanzania. Slik er det enkelt å ta seg frem med leiebiler for turister i landet, og så lenge du sørger for å leie en bil fra et seriøst selskap skal også alt være i orden slik at du ikke havner i problemer om du blir stanset av politiet. (Du gjenkjenner dem på de helhvite uniformene.)

Det er smart å ha passet tilgjengelig. Men det som kreves er forsikringspapir for bilen og et gyldig førerkort. Som nevnt kan du kjøre med et førerkort utstedt hjemmefra i et halvt år i Tanzania, men det anbefales å sørge for å ha et engelskspråklig internasjonalt førerkort, som også er påbudt i Zanzibar. For å leie en bil må du være minste 21 år gammel, og flere utleiere av leiebiler vil ta en ekstra avgift dersom sjåføren er under 25 år. Sørg også for å gå grundig gjennom påkrevd forsikring når du skal leie en bil.

I Tanzania er det likt de fleste afrikanske land i de store byene og urbane områdene at man kan forvente ikke bare mye trafikk, men også kødannelse og problematiske kjøreforhold i form av andre trafikanter. Særlig den økonomiske hovedstaden i Tanzania, Dar es Salaam er kjent for å være et område der det ofte oppstår trafikkorker. Naturlig nok, når du beveger deg vekk fra de urbane sentraene vil trafikken bli mindre, men veiforholdene blir også dårligere, samt du kan gjerne oppleve myke trafikkanter i veien. Et godt tips til all kjøring i Tanzania er å kjøre etter forholdene, kjøre defensivt og heller påberegne noe ekstra tid.

For den som har skaffet seg leiebiler i Tanzania er det velkjent at landet er vakkert, og det byr på mange fantastiske opplevelser å ta seg frem med leid bil. Først vil det være naturlig å nevne Udzungwa National Park: Har du leid en bil som takler forholdene, med andre ord off-road kapabel leiebil, så kan du nyte denne nasjonalparken som er like kjent for gripende landskap som for det varierte dyrelivet. Et annet svært populært reisemål med bil er å kjøre til Mount Kilimajaro. Du får ikke kjørt opp fjellet, men med din leiebil kan du ta deg frem til dette som er verdens største frittstående fjell. Serengeti må også nevnes, for det er nær sagt umulig å ikke besøke denne safari-parken. Aller best er det å besøke mellom desember og juni, men hele året rundt er parken fylt med fantastisk dyreliv. Vil du se enda flere dyr, og natur, er Selous Game Reserve verdens største reservoar for fauna. Og når du kanskje har sett nok Zebraer og andre dyr? Hiv deg inn i bilen og kjør ned til Zanzibar Fort, et historisk sted der det gamle fortet er vel verdt å utforske. For den eventyrlystne er Tanzania perfekt, og det er vel verdt å finne frem til et utvalg av billige leiebiler så en kan oppleve alt som Tanzania byr på.


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Tanzania

Attraksjoner i nærheten:

Kendwa Beach53,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Kendwa Beach126,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Kendwa Beach355,3 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Tanzania

Nedenfor er de mest populære hotellene i Tanzania

Leiebiler i Tanzania

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tanzania, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Ifølge dataene våre er det Autounion Car Rental som er det billigste leiebilselskapet i Tanzania. Brukere som bestiller en leiebil hos Autounion Car Rental finner ofte priser under gjennomsnittsprisen på 831 kr per dag. Du kan finne priser fra kun 831 kr per dag når du bestiller med Autounion Car Rental, avhengig av hvilken type bil du er interessert i og hvor lenge du ønsker å leie.

Autounion Car Rental har flere utleiesteder i Tanzania enn noe annet leiebilselskap. Med 9 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Du bør vurdere å besøke Dar-es-Salaam – den mest populære byen i Tanzania. Her har Autounion Car Rental 2 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

Sjåfører i Tanzania, inkludert sjåfører som er på besøk fra andre land, må kjøre på venstre side. Ikke glem at det å kjøre på feil side av veien kan føre til trafikkforseelser og alvorlige ulykker.

Tanzania har en veikvalitetsscore på 3,3 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Tanzania havner som nr. 93 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Tanzania variere for ulike områder.

Maks tillatte alkoholkonsentrasjon du kan ha i blodet ved kjøring (BAC) i Tanzania er 0,80‰. Men enkelte regioner og byer i Tanzania kan ha andre BAC-grenser, så det er viktig at du leser deg opp på dette før du reiser. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Tanzania, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Når det kommer til leie av bil i Tanzania, foretrekker reisende å leie en Mini. Faktisk har 20 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 628 kr per dag.

Bensin i Tanzania kostet i forrige uke 12,63 kr per liter. Hvis du planlegger å leie bil i Tanzania, kan det være en god idé å legge til side penger til bensin, basert på hvor mye du ser for deg at du skal kjøre. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Algerie, som har en gjennomsnittspris på 3,36 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 30,04 kr per liter.


Leiebiler i populære byer i Tanzania

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Tanzania

Start planleggingen av reisen til Tanzania


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Tanzania kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Tanzania ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Tanzania.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Tanzania.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Tanzania.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Tanzania.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.