Finn billige fly til Cleveland

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Cleveland

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Cleveland

Beste pris på enveisbillett

3 637 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 512 kr

Raskeste flytid

13t 33m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Cleveland fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 637 kr (Oslo Gardermoen til Cleveland Hopkins Int).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Cleveland fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 512 kr (Oslo Gardermoen til Cleveland Hopkins Int).
Den kjappeste flyvningen til Cleveland fra Norge tar 13t 33m (Oslo Gardermoen til Cleveland Hopkins Int).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Cleveland, deriblant Air Canada, Lufthansa og KLM.

De billigste flyvningene til flyplassene i Cleveland

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cleveland fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cleveland

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cleveland

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cleveland (CLE)

Vanligvis er flyvninger til Cleveland fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cleveland Hopkins Int, som i gjennomsnitt koster 7 954 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CLEVELAND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cleveland koster i gjennomsnitt kun 6 028 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CLEVELAND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni43 % dyrereDet koster ca. 11 414 kr for flyvninger til Cleveland fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CLEVELAND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli475 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cleveland fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Cleveland?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Cleveland fra San José, Provinsen San Jose for 2 577 kr. Dette er 30 % billigere enn de fleste flytilbudene til Cleveland. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Cleveland fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Cleveland fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 6 028 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Cleveland i mars, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 6 898 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Cleveland. Hvis du planlegger å fly til Cleveland, bør du vurdere å bestille flyvninger til Cleveland Cuyahoga County flyplass (18 km fra sentrum i Cleveland), Akron/Canton flyplass (68 km fra sentrum i Cleveland), Youngstown flyplass (90 km fra sentrum i Cleveland), eller Detroit Metro flyplass (159 km fra sentrum i Cleveland).

Med en gjennomsnittspris på 2 266 kr per person, er det Akron/Canton flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Cleveland. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Cleveland

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Cleveland som nylig ble funnet av brukere på momondo

Hvilke flyselskaper flyr til Cleveland?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cleveland

Hvilke flyselskaper flyr til Cleveland?

På reiser til Cleveland fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Scandinavian Airlines, KLM ellerAir Canada. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med KLM til Cleveland

KLM er et populært valg for de som reiser til Cleveland. Flyselskapet har 19 ukentlige flyvninger til Cleveland, med flest avganger fra Atlanta Hartsfield Jackson. KLM sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 7 637 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 133 vurderinger, har momondo-brukere gitt KLM en gjennomsnittsscore på 7,7/10.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Cleveland

Scandinavian Airlines flyr til Cleveland 12 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Cleveland fra Chicago Alle flyplasser. Scandinavian Airlines (score: 7,2, 226 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Cleveland fra. Den beste billettprisen med Scandinavian Airlines som er funnet på momondo til Cleveland, hadde avgang fra Bergen Flesland (5 851 kr tur/retur).


Populære flybilletter til Cleveland

Finn dine flybilletter til Cleveland med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Cleveland
Raskeste flytid29t 03m
Billigst pris6 512 kr
Flyvninger fra Bergen til Cleveland
Raskeste flytid29t 58m
Billigst pris7 075 kr

Start planleggingen av reisen til Cleveland


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Cleveland på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Cleveland ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Cleveland nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Cleveland og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.