Finn billige fly til Vancouver

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Vancouver (YVR)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Vancouver

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Vancouver fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Vancouver Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Vancouver

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Vancouver Intl flyplass (YVR)

Vanligvis er flyvninger til Vancouver fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Vancouver Intl, som i gjennomsnitt koster 5 871 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VANCOUVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Vancouver koster i gjennomsnitt kun 5 016 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VANCOUVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli46 % dyrereDet koster ca. 8 606 kr for flyvninger til Vancouver fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VANCOUVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember535 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Vancouver fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Vancouver?

Høysesongen for å reise til Vancouver er om sommeren, i månedene juni, juli og august. Da er det mange ferierende som vil besøke byen mens været er på sitt beste. Da er det lange og solrike dager og lite regn. Vil du finne billige flybilletter til Vancouver om sommeren bør du bestille reisen en til to måneder før avreise for å finne gode priser. Vinteren er også populær, spesielt rundt jul og nyttår, ettersom byen ligger nære populære Whistler der man kan stå på ski.

Vil du finne billige flybilletter til Vancouver og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. Reiser du for eksempel i april eller september, er det færre besøkende og lavere priser for flybilletter. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne priser på flybilletter til Vancouver.

Fly til Vancouver, den spennende og moderne storbyen med energisk byliv, omringet av vakker natur.

Hvilken måned er det billigst å fly til Vancouver?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Vancouver fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 016 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Vancouver i mars, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 5 016 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Vancouver?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Vancouver på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 5 882 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Vancouver?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Vancouver på, er onsdag. Reisende som velger å reise til Vancouver på en onsdag kan ofte finne billetter for så lite som 5 475 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en fredag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 6 342 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Vancouver.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Vancouver?

Ifølge dataene våre er det om morgenen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Vancouver. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Vancouver om morgenen for så lite som 5 790 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Vancouver, med priser som ligger på ca. 6 220 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Vancouver?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Vancouver. Hvis du planlegger å fly til Vancouver, bør du vurdere å bestille flyvninger til Vancouver Intl flyplass (11 km fra sentrum i Vancouver), Sturdies Bay Montagne Harbor flyplass (48 km fra sentrum i Vancouver), Village Bay Miners Bay flyplass (48 km fra sentrum i Vancouver), Saturna Island Lyall Harbour flyplass (54 km fra sentrum i Vancouver), eller Abbotsford flyplass (61 km fra sentrum i Vancouver).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Vancouver?

Du kan finne tilbud for Abbotsford flyplass for i gjennomsnitt 1 403 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Vancouver

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Vancouver som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
19. apr.
02:40Oslo Gardermoen
17t 00m
1 stopp
19:40Vancouver Intl
23. mai
14:05Vancouver Intl
15t 45m
1 stopp
05:50Oslo Gardermoen
9 387 kr
Finn lignende
Lufthansa
4. jun.
02:40Oslo Gardermoen
17t 00m
1 stopp
19:40Vancouver Intl
8. jun.
12:15Vancouver Intl
15t 45m
1 stopp
04:00Oslo Gardermoen
9 964 kr
Finn lignende
United Airlines
4. jun.
02:40Oslo Gardermoen
19t 18m
2 stopp
21:58Vancouver Intl
8. jun.
04:45Vancouver Intl
21t 15m
2 stopp
02:00Oslo Gardermoen
10 482 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. apr.
02:40Oslo Gardermoen
24t 18m
2 stopp
02:58Vancouver Intl
23. mai
04:45Vancouver Intl
21t 15m
2 stopp
02:00Oslo Gardermoen
7 214 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mai
02:40Oslo Gardermoen
23t 18m
2 stopp
01:58Vancouver Intl
3. mai
19:25Vancouver Intl
27t 30m
2 stopp
22:55Oslo Gardermoen
11 729 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mai
02:40Oslo Gardermoen
17t 00m
1 stopp
19:40Vancouver Intl
3. mai
19:45Vancouver Intl
34t 05m
2 stopp
05:50Oslo Gardermoen
11 721 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Vancouver

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Vancouver, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
29. jun.
03:55Oslo Gardermoen
16t 35m
1 stopp
20:30Vancouver Intl
4 609 kr
Finn lignende
LOT
29. jun.
06:45Oslo Gardermoen
22t 49m
2 stopp
05:34Vancouver Intl
3 259 kr
Finn lignende
Air France
3. mai
13:30Oslo Gardermoen
26t 50m
1 stopp
16:20Vancouver Intl
4 583 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Vancouver?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Vancouver

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Vancouver, og noen av de mest populære er blant annet Brussels Airlines, United Airlines og Cathay Pacific. Det er ingen direkte flyreiser fra Oslo til Vancouver, og raskeste flytid er på 11 timer og 50 minutter. Det er vanlig å mellomlande i byer som London, München og Frankfurt. Flytiden avhenger av hvor lang mellomlanding du har. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det være ekstra kostnader tilknyttet tilleggstjenester slik som å velge flysete på forhånd, ekstra bagasje, mat og annet.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Vancouver, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Vancouver, lander du på Vancouver internasjonale lufthavn. Denne ligger i Richmond, 12 km utenfor sentrum av Vancouver. For å komme deg fra lufthavnen og inn til sentrum, kan du ta Canada Line. Dette er toglinjen som forbinder flyplassen og sentrum. Du kommer deg inn til byen med dette toget på under 30 minutter. Stasjonen ligger mellom den internasjonale terminalen og innenlands terminalen. Dersom du har spørsmål om hvordan dette fungerer har flyplassen ansatte i grønne jakker som kan hjelpe deg. En billett med flytoget koster CAD 5 (omtrent 30 NOK), i tillegg til vanlig billettpris som koster fra omtrent CAD 2,85 (omtrent 17 NOK) per sone. Det er altså et tillegg for flytoget, og deretter vanlig billettpris, som avhenger av hvor langt du skal reise. En billett er gyldig i 90 minutter etter den er validert. Du kjøper billetter til toget som tar deg til sentrum ved billettautomater på flyplassens togstasjon eller i billettskranken på flyplassen. For å finne togstasjonen går du gjennom ankomsthallen og følger skilter mot Canada Line. Deretter tar du rulletrappen opp til togets perrong. (Informasjon sjekket: 03/03/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Vancouver?

Du kan komme deg rundt i Vancouver og omegn med buss, tog og SeaBus. Bussene kjører stort sett over hele byen, og er en praktisk måte å komme seg til de mest populære attraksjonene. Det går også nattbusser. Du kjøper bussbilletter ombord på bussen, og disse koster fra omtrent CAD 5 (omtrent 30 NOK). Du må ha eksakt beløp i kontanter, ettersom de ikke gir vekslepenger. Du kan ta tog om du skal til flyplassen, eller hvis du skal til utkanten av byen. Da kjøper du billett på stasjonen. (Informasjon sjekket 03/03/18).

Du kan også ta taxi. Det finnes en rekke ulike taxiselskaper, så du kan enten bestille på forhånd fra for eksempel Yellow Cab, eller finne en på gaten. Dessuten er Vancouver en meget sykkelvennlig by. Det finnes en rekke populære sykkelstier, og du kan leie sykler fra en rekke sykkelbutikker rundt om i byen, for noen timer, en dag eller en uke.


Kan man reise til Vancouver uten pass eller visum?

Skal du fly til Vancouver kan du sjekke Regjeringens reiseinformasjon for å finne informasjon om visum og pass. Nordmenn trenger ikke visum for innreise til Canada for opphold som varer under seks måneder. Selv om du ikke trenger visum, må du registrere deg før innreise. Dette er en elektronisk reiseregistrering som heter ETA. Dette gjøres på nettet før du sjekker inn på flyplassen. Denne registreringen er gyldig i fem år. Dersom du får nytt pass må du søke om ny ETA. Du får også et skjema du må fylle ut på flyet før du lander i Canada. Dette er et innreiseskjema til tollmyndighetene.


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Tilbring en dag i Dr. Sun Yat-Sen klassiske kinesiske hage. Dette er en park med vakre paviljonger og turstier med en rekke små fiskedammer og en samling av 150 år gamle miniatyrtrær. Denne er kåret til en av verdens beste byparker.

Hva bør jeg oppleve i Vancouver?

Vil du prøve noe nytt, bør du sjekke ut vannsykling mens du er i Vancouver. Dette er en morsom aktivitet hvor du opplever byen fra vannet. Dette er spesiallagde sykkelbåter, der du sitter komfortabelt og styrer båten som om det skulle være en sykkel.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse