Finn billige fly til Vancouver

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Vancouver

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Vancouver fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Vancouver Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Vancouver

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Vancouver Intl flyplass (YVR)

Vanligvis er flyvninger til Vancouver fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Vancouver Intl, som i gjennomsnitt koster 5 767 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VANCOUVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Vancouver koster i gjennomsnitt kun 4 927 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VANCOUVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli46 % dyrereDet koster ca. 8 437 kr for flyvninger til Vancouver fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VANCOUVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember536 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Vancouver fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Vancouver?

Høysesongen for å reise til Vancouver er om sommeren, i månedene juni, juli og august. Da er det mange ferierende som vil besøke byen mens været er på sitt beste. Da er det lange og solrike dager og lite regn. Vil du finne billige flybilletter til Vancouver om sommeren bør du bestille reisen en til to måneder før avreise for å finne gode priser. Vinteren er også populær, spesielt rundt jul og nyttår, ettersom byen ligger nære populære Whistler der man kan stå på ski.

Vil du finne billige flybilletter til Vancouver og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. Reiser du for eksempel i april eller september, er det færre besøkende og lavere priser for flybilletter. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne priser på flybilletter til Vancouver.

Fly til Vancouver, den spennende og moderne storbyen med energisk byliv, omringet av vakker natur.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Vancouver?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Vancouver fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 927 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Vancouver i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Vancouver i November er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 4 927 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Vancouver?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Vancouver. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 5 767 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Vancouver?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Vancouver. Hvis du planlegger å fly til Vancouver, bør du vurdere å bestille flyvninger til Vancouver Intl flyplass (11 km fra sentrum i Vancouver), Galiano Island Montagne Harbor flyplass (48 km fra sentrum i Vancouver), Village Bay Miners Bay flyplass (48 km fra sentrum i Vancouver), Saturna Island Lyall Harbour flyplass (54 km fra sentrum i Vancouver), eller Ganges SPB flyplass (56 km fra sentrum i Vancouver).


Flotte tilbud på flyreiser til Vancouver

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Vancouver som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
22. nov.
BGO01:30Bergen Flesland
14t 30m
1 stopp
YVR16:00Vancouver Intl
28. nov.
YVR08:40Vancouver Intl
13t 15m
1 stopp
BGO21:55Bergen Flesland
6 144 kr
Finn lignende
Air Canada
19. des.
OSL02:20Oslo Gardermoen
19t 00m
1 stopp
YVR21:20Vancouver Intl
6. jan.
YVR02:00Vancouver Intl
26t 50m
2 stopp
OSL04:50Oslo Gardermoen
7 120 kr
Finn lignende
KLM
19. jan.
BGO12:25Bergen Flesland
29t 30m
1 stopp
YVR17:55Vancouver Intl
2. feb.
YVR10:30Vancouver Intl
13t 10m
1 stopp
BGO23:40Bergen Flesland
7 553 kr
Finn lignende
Lufthansa
17. des.
OSL13:55Oslo Gardermoen
32t 05m
2 stopp
YVR22:00Vancouver Intl
2. jan.
YVR14:00Vancouver Intl
31t 05m
1 stopp
OSL21:05Oslo Gardermoen
8 170 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. nov.
BGO01:30Bergen Flesland
22t 55m
2 stopp
YVR00:25Vancouver Intl
28. nov.
YVR03:00Vancouver Intl
18t 55m
2 stopp
BGO21:55Bergen Flesland
6 228 kr
Finn lignende
Air Canada
19. des.
OSL02:20Oslo Gardermoen
19t 00m
1 stopp
YVR21:20Vancouver Intl
6. jan.
YVR02:00Vancouver Intl
26t 50m
2 stopp
OSL04:50Oslo Gardermoen
7 128 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Vancouver

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Vancouver, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og Turkish Airlines
Flere flyselskaper
15. des.
OSL07:50Oslo Gardermoen
20t 39m
2 stopp
YVR04:29Vancouver Intl
3 918 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
15. des.
OSL07:05Oslo Gardermoen
37t 30m
1 stopp
YVR20:35Vancouver Intl
4 819 kr
Finn lignende
KLM
6. jan.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
16t 35m
1 stopp
YVR17:55Vancouver Intl
8 696 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Vancouver?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Vancouver
 • Hvilke flyselskaper flyr til Vancouver?

  På reiser til Vancouver fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: KLM, Icelandair, Lufthansa eller British Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Vancouver

Under finner du alle flyplassene i Vancouver sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Vancouver fra flyplassen

Tar du fly til Vancouver, lander du på Vancouver internasjonale lufthavn. Denne ligger i Richmond, 12 km utenfor sentrum av Vancouver. For å komme deg fra lufthavnen og inn til sentrum, kan du ta Canada Line. Dette er toglinjen som forbinder flyplassen og sentrum. Du kommer deg inn til byen med dette toget på under 30 minutter. Stasjonen ligger mellom den internasjonale terminalen og innenlands terminalen. Dersom du har spørsmål om hvordan dette fungerer har flyplassen ansatte i grønne jakker som kan hjelpe deg. En billett med flytoget koster CAD 5 (omtrent 30 NOK), i tillegg til vanlig billettpris som koster fra omtrent CAD 2,85 (omtrent 17 NOK) per sone. Det er altså et tillegg for flytoget, og deretter vanlig billettpris, som avhenger av hvor langt du skal reise. En billett er gyldig i 90 minutter etter den er validert. Du kjøper billetter til toget som tar deg til sentrum ved billettautomater på flyplassens togstasjon eller i billettskranken på flyplassen. For å finne togstasjonen går du gjennom ankomsthallen og følger skilter mot Canada Line. Deretter tar du rulletrappen opp til togets perrong.


Populære flybilletter til Vancouver

Finn dine flybilletter til Vancouver med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Vancouver
Raskeste flytid20t 30m
Billigst pris6 144 kr
Flyvninger fra Oslo til Vancouver
Raskeste flytid14t 50m
Billigst pris7 128 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Vancouver

Du kan komme deg rundt i Vancouver og omegn med buss, tog og SeaBus. Bussene kjører stort sett over hele byen, og er en praktisk måte å komme seg til de mest populære attraksjonene. Det går også nattbusser. Du kjøper bussbilletter ombord på bussen, og disse koster fra omtrent CAD 5 (omtrent 30 NOK). Du må ha eksakt beløp i kontanter, ettersom de ikke gir vekslepenger. Du kan ta tog om du skal til flyplassen, eller hvis du skal til utkanten av byen. Da kjøper du billett på stasjonen.

Du kan også ta taxi. Det finnes en rekke ulike taxiselskaper, så du kan enten bestille på forhånd fra for eksempel Yellow Cab, eller finne en på gaten. Dessuten er Vancouver en meget sykkelvennlig by. Det finnes en rekke populære sykkelstier, og du kan leie sykler fra en rekke sykkelbutikker rundt om i byen, for noen timer, en dag eller en uke.


Visumkrav for Vancouver

Skal du fly til Vancouver kan du sjekke Regjeringens reiseinformasjon for å finne informasjon om visum og pass. Nordmenn trenger ikke visum for innreise til Canada for opphold som varer under seks måneder. Selv om du ikke trenger visum, må du registrere deg før innreise. Dette er en elektronisk reiseregistrering som heter ETA. Dette gjøres på nettet før du sjekker inn på flyplassen. Denne registreringen er gyldig i fem år. Dersom du får nytt pass må du søke om ny ETA. Du får også et skjema du må fylle ut på flyet før du lander i Canada. Dette er et innreiseskjema til tollmyndighetene.


Start planleggingen av reisen til Vancouver


De beste tingene å se og gjøre i Vancouver

Hvilke områder bør jeg besøke?

Tilbring en dag i Dr. Sun Yat-Sen klassiske kinesiske hage. Dette er en park med vakre paviljonger og turstier med en rekke små fiskedammer og en samling av 150 år gamle miniatyrtrær. Denne er kåret til en av verdens beste byparker.

Hva bør jeg oppleve i Vancouver?

Vil du prøve noe nytt, bør du sjekke ut vannsykling mens du er i Vancouver. Dette er en morsom aktivitet hvor du opplever byen fra vannet. Dette er spesiallagde sykkelbåter, der du sitter komfortabelt og styrer båten som om det skulle være en sykkel.