Finn billige fly til Vancouver

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Vancouver

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Vancouver fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Vancouver Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Vancouver

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Vancouver Intl flyplass (YVR)

Vanligvis er flyvninger til Vancouver fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Vancouver Intl, som i gjennomsnitt koster 6 097 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VANCOUVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Vancouver koster i gjennomsnitt kun 5 209 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VANCOUVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli46 % dyrereDet koster ca. 8 938 kr for flyvninger til Vancouver fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VANCOUVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember535 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Vancouver fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Vancouver?

Høysesongen for å reise til Vancouver er om sommeren, i månedene juni, juli og august. Da er det mange ferierende som vil besøke byen mens været er på sitt beste. Da er det lange og solrike dager og lite regn. Vil du finne billige flybilletter til Vancouver om sommeren bør du bestille reisen en til to måneder før avreise for å finne gode priser. Vinteren er også populær, spesielt rundt jul og nyttår, ettersom byen ligger nære populære Whistler der man kan stå på ski.

Vil du finne billige flybilletter til Vancouver og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. Reiser du for eksempel i april eller september, er det færre besøkende og lavere priser for flybilletter. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne priser på flybilletter til Vancouver.

Fly til Vancouver, den spennende og moderne storbyen med energisk byliv, omringet av vakker natur.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Vancouver?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Vancouver fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 209 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Vancouver i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Vancouver i November er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 5 209 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Vancouver?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Vancouver. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 6 109 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Vancouver?

  Ifølge dataene våre er det onsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Vancouver fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på onsdag, lå på 5 686 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en fredag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 6 586 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Vancouver.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Vancouver?

  Ifølge dataene våre er det om morgenen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Vancouver. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Vancouver om morgenen for så lite som 6 014 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 6 459 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Vancouver?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Vancouver. Hvis du planlegger å fly til Vancouver, bør du vurdere å bestille flyvninger til Vancouver Intl flyplass (11 km fra sentrum i Vancouver), Galiano Island Montagne Harbor flyplass (48 km fra sentrum i Vancouver), Village Bay Miners Bay flyplass (48 km fra sentrum i Vancouver), Saturna Island Lyall Harbour flyplass (54 km fra sentrum i Vancouver), eller Abbotsford flyplass (61 km fra sentrum i Vancouver).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Vancouver?

  Du kan finne tilbud for Abbotsford flyplass for i gjennomsnitt 1 458 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Vancouver

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Vancouver som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL04:40Oslo Gardermoen
21t 36m
2 stopp
YVR02:16Vancouver Intl
18. okt.
YVR05:00Vancouver Intl
20t 05m
2 stopp
OSL01:05Oslo Gardermoen
6 302 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
23t 41m
2 stopp
YVR02:16Vancouver Intl
18. okt.
YVR15:00Vancouver Intl
18t 45m
1 stopp
OSL09:45Oslo Gardermoen
6 434 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
17t 05m
1 stopp
YVR19:40Vancouver Intl
18. okt.
YVR15:00Vancouver Intl
18t 45m
1 stopp
OSL09:45Oslo Gardermoen
6 514 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
23t 41m
2 stopp
YVR02:16Vancouver Intl
12. nov.
YVR12:00Vancouver Intl
39t 10m
2 stopp
OSL03:10Oslo Gardermoen
6 549 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
17t 05m
1 stopp
YVR19:40Vancouver Intl
12. nov.
YVR03:00Vancouver Intl
19t 10m
2 stopp
OSL22:10Oslo Gardermoen
6 558 kr
Finn lignende
KLM
22. okt.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
34t 35m
2 stopp
YVR21:00Vancouver Intl
12. nov.
YVR07:00Vancouver Intl
16t 45m
2 stopp
TRF23:45Oslo Torp Sandefjord
6 998 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Vancouver

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Vancouver, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Canada, Air France og Delta
Air Canada
14. aug.
OSL02:35Oslo Gardermoen
22t 00m
2 stopp
YVR00:35Vancouver Intl
5 588 kr
Finn lignende
Delta
13. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
22t 42m
2 stopp
YVR01:12Vancouver Intl
6 232 kr
Finn lignende
Air Canada
15. aug.
OSL02:35Oslo Gardermoen
22t 00m
2 stopp
YVR00:35Vancouver Intl
6 258 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Vancouver

Under finner du alle flyplassene i Vancouver sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Vancouver, lander du på Vancouver internasjonale lufthavn. Denne ligger i Richmond, 12 km utenfor sentrum av Vancouver. For å komme deg fra lufthavnen og inn til sentrum, kan du ta Canada Line. Dette er toglinjen som forbinder flyplassen og sentrum. Du kommer deg inn til byen med dette toget på under 30 minutter. Stasjonen ligger mellom den internasjonale terminalen og innenlands terminalen. Dersom du har spørsmål om hvordan dette fungerer har flyplassen ansatte i grønne jakker som kan hjelpe deg. En billett med flytoget koster CAD 5 (omtrent 30 NOK), i tillegg til vanlig billettpris som koster fra omtrent CAD 2,85 (omtrent 17 NOK) per sone. Det er altså et tillegg for flytoget, og deretter vanlig billettpris, som avhenger av hvor langt du skal reise. En billett er gyldig i 90 minutter etter den er validert. Du kjøper billetter til toget som tar deg til sentrum ved billettautomater på flyplassens togstasjon eller i billettskranken på flyplassen. For å finne togstasjonen går du gjennom ankomsthallen og følger skilter mot Canada Line. Deretter tar du rulletrappen opp til togets perrong. (Informasjon sjekket: 03/03/18).


Populære flybilletter til Vancouver

Finn dine flybilletter til Vancouver med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Vancouver
Raskeste flytid17t 00m
Billigst pris6 302 kr
Flyvninger fra Bergen til Vancouver
Raskeste flytid12t 55m
Billigst pris7 377 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Vancouver?

Du kan komme deg rundt i Vancouver og omegn med buss, tog og SeaBus. Bussene kjører stort sett over hele byen, og er en praktisk måte å komme seg til de mest populære attraksjonene. Det går også nattbusser. Du kjøper bussbilletter ombord på bussen, og disse koster fra omtrent CAD 5 (omtrent 30 NOK). Du må ha eksakt beløp i kontanter, ettersom de ikke gir vekslepenger. Du kan ta tog om du skal til flyplassen, eller hvis du skal til utkanten av byen. Da kjøper du billett på stasjonen. (Informasjon sjekket 03/03/18).

Du kan også ta taxi. Det finnes en rekke ulike taxiselskaper, så du kan enten bestille på forhånd fra for eksempel Yellow Cab, eller finne en på gaten. Dessuten er Vancouver en meget sykkelvennlig by. Det finnes en rekke populære sykkelstier, og du kan leie sykler fra en rekke sykkelbutikker rundt om i byen, for noen timer, en dag eller en uke.


Kan man reise til Vancouver uten pass eller visum?

Skal du fly til Vancouver kan du sjekke Regjeringens reiseinformasjon for å finne informasjon om visum og pass. Nordmenn trenger ikke visum for innreise til Canada for opphold som varer under seks måneder. Selv om du ikke trenger visum, må du registrere deg før innreise. Dette er en elektronisk reiseregistrering som heter ETA. Dette gjøres på nettet før du sjekker inn på flyplassen. Denne registreringen er gyldig i fem år. Dersom du får nytt pass må du søke om ny ETA. Du får også et skjema du må fylle ut på flyet før du lander i Canada. Dette er et innreiseskjema til tollmyndighetene.


Start planleggingen av reisen til Vancouver


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Tilbring en dag i Dr. Sun Yat-Sen klassiske kinesiske hage. Dette er en park med vakre paviljonger og turstier med en rekke små fiskedammer og en samling av 150 år gamle miniatyrtrær. Denne er kåret til en av verdens beste byparker.

Hva bør jeg oppleve i Vancouver?

Vil du prøve noe nytt, bør du sjekke ut vannsykling mens du er i Vancouver. Dette er en morsom aktivitet hvor du opplever byen fra vannet. Dette er spesiallagde sykkelbåter, der du sitter komfortabelt og styrer båten som om det skulle være en sykkel.