Finn billige fly til Arusha

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Arusha

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Arusha fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Arusha

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Arusha

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Arusha (JRO)

Vanligvis er flyvninger til Arusha fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Arusha Kilimanjaro, som i gjennomsnitt koster 6 075 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ARUSHA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Arusha koster i gjennomsnitt kun 4 755 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ARUSHA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember39 % dyrereDet koster ca. 8 419 kr for flyvninger til Arusha fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ARUSHA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember461 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Arusha fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Arusha?

Du kan reise til Arusha året rundt, og når du bør dra hit avhenger av hva du ønsker å oppleve. Dersom du planlegger å besøke Arusha nasjonalpark for å se ville dyr, anbefales det som oftest å dra hit i tørkesesongen fra juni til oktober. Dette er også høysesongen i byen og i Tanzania, og det kan være vanskelig å finne billige flybilletter til Arusha i disse månedene. Fra desember til februar har du de beste utsiktene til Mount Meru og Kilimanjaro, og naturen er på sitt vakreste i regnsesongen fra november til mars. Hvis du ser etter rimelig overnatting og billig fly til Arusha, bør du vurdere å reise hit i lavsesongen i april og mai.

 • Hvilken flyvning til Arusha er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Arusha, lå på 529 kr/per person fra Dar-es-Salaam, noe som er 86 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Arusha. Du kan finne den billigste prisen til Arusha fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Arusha?

  Hvis du ikke kan fly til Arusha i mai, er November det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Arusha i November ligger i gjennomsnitt på 5 240 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Arusha?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Arusha fra Norge er 50 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 6 075 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Arusha?

  De som skal fly til Arusha kan potensielt finne bedre priser for Arusha Kilimanjaro flyplass (44 km fra sentrum i Arusha), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Arusha?

  Arusha flyplass har en gjennomsnittspris på 3 824 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Arusha. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Arusha

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Arusha som nylig ble funnet av brukere på momondo
Emirates
OSLOslo Gardermoen
31t 25m
JROArusha Kilimanjaro
Ethiopian Air
SVGStavanger Sola
18t 15m
JROArusha Kilimanjaro

Finn de billigste enveisflyvningene til Arusha

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Arusha, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Emirates og Ethiopian Air
Emirates
OSLOslo Gardermoen
31t 25m
JROArusha Kilimanjaro
Ethiopian Air
SVGStavanger Sola
18t 15m
JROArusha Kilimanjaro

Hvilke flyselskaper flyr til Arusha?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Arusha
 • Hvilke flyselskaper flyr til Arusha?

  Ethiopian Air, KLM, Turkish Airlines og Kenya Airways er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Arusha jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Arusha med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Arusha

Under finner du alle flyplassene i Arusha sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Arusha lander du enten på Arusha/Kilimanjaro internasjonale lufthavn eller Arusha/Arusha lufthavn. Du har flere ulike alternativer for å komme deg til sentrum fra begge disse flyplassene. Fra Kilimanjaro internasjonale lufthavn er det vanligste å ha forhåndsbestilt transport til Arusha sentrum, men du kan også ta taxi eller shuttlebuss til byen. Flyplassen ligger omtrent 60 km fra sentrum, og det tar ca. 45 minutter å kjøre. En taxitur koster omtrent 50 USD (ca. 430 NOK), men mange flyselskaper tilbyr gratis shuttletransport til byen. Dersom du lander på Arusha lufthavn er det enkleste å ta taxi eller forhåndsbestille transport. Vær oppmerksom på at amerikanske dollar aksepteres i store deler av Tanzania, og er ofte også foretrukket over den lokale valutaen.


Populære flybilletter til Arusha

Finn dine flybilletter til Arusha med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Arusha
Raskeste flytid31t 25m
Billigst pris6 374 kr
Flyvninger fra Stavanger til Arusha
Raskeste flytid18t 15m
Billigst pris6 834 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Arusha

Det vanligste offentlige fremkomstmiddelet i Arusha er minibussene daladala, som kjører til alle hovedområdene i byen. De er veldig rimelige, og har en fastpris på 400 TZS (ca. 1,5 NOK) på turer i sentrum. Daladalaer pleier imidlertid å være svært overfylte, og er ofte involvert i ulykker. I tillegg forekommer en del lommetyverier på disse minibussene, så det er viktig at du passer godt på verdisaker her. Mange foretrekker kanskje derfor å ta taxier, som både er rimelig og lett å få tak i. Det er også mulig å leie bil i Arusha, men de fleste selskaper foretrekker å bruke sine egne sjåfører.


Visumkrav for Arusha

Du kan ikke fly til Arusha uten pass eller visum. Du kan søke om visum ved ankomst i Tanzania, og betale i amerikanske dollar. Visum koster 50 USD (ca. 435 NOK). Du kan også søke om visum på forhånd ved å kontakte Tanzanias ambassade i Stockholm. Visumet varer i tre måneder fra den dagen det er utstedt, og passet ditt må være gyldig i minimum seks måneder etter innreise.


Start planleggingen av reisen til Arusha


De beste tingene å se og gjøre i Arusha

Hva bør du se i Arusha?

Arusha er kanskje mest kjent for å være et godt utgangspunkt for safari grunnet sin nærhet til Serengeti nasjonalpark. Men det er også mange severdigheter og opplevelser i selve byen som du ikke burde gå glipp av. Du kan for eksempel leie en sykkel og besøke de omkringliggende landsbyene, eller besøke Ngorongoro naturvernområde. Dra gjerne også innom Tanzanite Experience for å se og lære mer om de vakre steinene fra Kilimanjaro-området, og hvis du ser etter suvenirer eller gaver til venner og familie, kan du besøke Cultural Heritage Center.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring før innreise til Tanzania, og reiseforsikringen bør minimum dekke kostnader i forbindelse med ulykker, sykdom, tyveri, hjemreisetransport og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen i Tanzania, og alt vann som brukes til tannpuss, isbiter og skylling av mat bør være kokt.