Finn billige fly til Leipzig

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Leipzig

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Leipzig

Beste pris på enveisbillett

1 429 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 576 kr

Raskeste flytid

9t 45m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Leipzig fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 429 kr (Oslo Gardermoen til Leipzig/Halle).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Leipzig fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 576 kr (Oslo Gardermoen til Leipzig/Halle).
Den kjappeste flyvningen til Leipzig fra Norge tar 9t 45m (Oslo Gardermoen til Leipzig/Halle).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Leipzig, deriblant Lufthansa, Austrian Airlines og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Leipzig

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Leipzig fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Leipzig

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Leipzig

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Berlin (BER)

Vanligvis er flyvninger til Leipzig fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Berlin Brandenburg, som i gjennomsnitt koster 1 654 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LEIPZIG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember35 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Leipzig koster i gjennomsnitt kun 2 138 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LEIPZIG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli68 % dyrereDet koster ca. 5 492 kr for flyvninger til Leipzig fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LEIPZIG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril762 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Leipzig fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Leipzig?

Det tar seks timer og 40 minutter til Leipzig/Halle Airport i Tyskland fra Norges største flyplass Oslo Gardermoen, via en mellomlanding i enten Frankfurt eller München. Hvis du reiser fra destinasjoner lengre unna som Bergen Flesland, vil turen ta syv timer og ti minutter til Leipzig/Halle flyplass inkludert en mellomlanding. For reisende som tar turen fra Stavanger Sola lufthavn tar samme tur seks timer og 50 minutter frem til Leipzig lufthavn. Det er også mulig å ta denne turen fra Nord-Norge og byer som Tromsø, hvor total flytid er ni timer og ti minutter. Fra Bodø vil du i snitt bruke åtte timer og 40 minutter. Reiser du fra Trondheim vil flytiden ligge på syv timer og 50 minutter.

Det finnes ingen direktefly mellom Norge eller resten av de nordiske landene, så du må uansett foreta en mellomlanding på veien. Fra Oslo lufthavn er det mulig å fly via Wien internasjonale flyplass og så videre mot Leipizig Halle. Alternativt er det mulig å fly via Düsseldorf, Frankfurt og Munchen. Dette betyr at det er enkelt for reisende som starter sin tur ved Bergen Flesland eller Stavanger Sola å bytte fly i Oslo, for så å mellomlande i Frankfurt, Düsseldorf eller München. Det vil være mulig for reisende å fly til den nye Brandenburger Airport i Berlin, for å ta hurtigtog herfra, hvis det er enklere. Du finner gode flytilbud på alle disse strekningene hos momondo, samt billige flybilletter til din neste flyreise.

290 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Leipzig. Denne flyvningen er fra Budapest, og er 91 % billigere enn de fleste flyvninger til Leipzig. Du kan finne den billigste prisen til Leipzig fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det september som er den billigste måneden å fly fra Norge til Leipzig. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 138 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Leipzig i september, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 158 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Leipzig. Hvis du planlegger å fly til Leipzig, bør du vurdere å bestille flyvninger til Dresden flyplass (100 km fra sentrum i Leipzig), Erfurt-Weimar flyplass (106 km fra sentrum i Leipzig), eller Berlin Brandenburg flyplass (138 km fra sentrum i Leipzig).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Dresden flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Leipzig, med en gjennomsnittspris på 2 668 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Leipzig

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Leipzig som nylig ble funnet av brukere på momondo
Austrian Airlines
20. okt.
OSL10:20Oslo Gardermoen
4t 15m
1 stopp
LEJ14:35Leipzig/Halle
23. okt.
LEJ15:15Leipzig/Halle
18t 20m
1 stopp
OSL09:35Oslo Gardermoen
2 576 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. okt.
OSL10:20Oslo Gardermoen
4t 15m
1 stopp
LEJ14:35Leipzig/Halle
23. okt.
LEJ15:15Leipzig/Halle
15t 05m
2 stopp
OSL06:20Oslo Gardermoen
2 828 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. okt.
OSL03:35Oslo Gardermoen
11t 00m
2 stopp
LEJ14:35Leipzig/Halle
23. okt.
LEJ15:15Leipzig/Halle
15t 05m
2 stopp
OSL06:20Oslo Gardermoen
3 178 kr
Finn lignende
Lufthansa
15. sep.
OSL02:40Oslo Gardermoen
25t 10m
1 stopp
LEJ03:50Leipzig/Halle
18. sep.
LEJ04:05Leipzig/Halle
5t 20m
2 stopp
OSL09:25Oslo Gardermoen
3 295 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
15. sep.
OSL14:15Oslo Gardermoen
23t 25m
1 stopp
LEJ13:40Leipzig/Halle
18. sep.
LEJ14:30Leipzig/Halle
15t 55m
1 stopp
OSL06:25Oslo Gardermoen
3 344 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. sep.
OSL13:15Oslo Gardermoen
14t 05m
2 stopp
LEJ03:20Leipzig/Halle
18. sep.
LEJ04:05Leipzig/Halle
9t 45m
2 stopp
OSL13:50Oslo Gardermoen
4 014 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Leipzig

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Leipzig, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
14. aug.
OSL05:00Oslo Gardermoen
28t 10m
1 stopp
LEJ09:10Leipzig/Halle
1 429 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
29t 20m
2 stopp
LEJ07:50Leipzig/Halle
1 672 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. aug.
OSL04:35Oslo Gardermoen
27t 15m
1 stopp
LEJ07:50Leipzig/Halle
1 730 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Leipzig?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Leipzig

Hvilke flyselskaper flyr til Leipzig?

Lufthansa er det mest populære flyselskapet som flyr her som flyr fra Norge to Leipzig jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Leipzig med that airline og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Lufthansa til Leipzig

Det går 20 fly med Lufthansa til Leipzig under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Frankfurt am Main, og den beste billettprisen med Lufthansa som er funnet på momondo, kostet 1 744 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Bergen Flesland til Leipzig). Lufthansa har en score på 7,2 basert på 338 brukervurderinger på momondo.


Flyplasser nære Leipzig

Under finner du alle flyplassene i Leipzig sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Leipzig flyplass?

Leipzig/Halle Airport jernbanestasjon ligger rett under flyplassens terminalområde, slik at du raskt og enkelt kommer deg inn til sentrum av byen med regionaltog eller Intercity-Express. Denne stasjonen har også forbindelser til andre større byer, for den som har behov for det. Det finnes bussforbindelser fra flyplassen og inn til sentrum med Flixbus, noe som er et billig og enkelt alternativ for reisende. Flyplassen har gode parkeringsforhold, og det er lett å benytte seg av egen bil for reisende som ønsker det eller som blir hentet av bekjente. Du finner et stort utvalg av drosjer like utenfor terminalområdet ,som vil ta deg inn til sentrum på en effektiv og hurtig måte. Ved flyplassen finnes det også flere selskaper som driver med bilutleie hvis det er ønskelig. Du finner skilt og informasjon om bilutleie i ankomsthallen, og alle selskapene holder til i samme område på flyplassen, slik at det er lett å finne frem.


Populære flybilletter til Leipzig

Finn dine flybilletter til Leipzig med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Leipzig
Raskeste flytid4t 15m
Laveste pris2 576 kr
Flyvninger fra Tromsø til Leipzig
Raskeste flytid9t 30m
Laveste pris2 090 kr

Visumkrav for Leipzig

Det finnes ingen spesielle innreise eller visumkrav til besøkende som kommer til Tyskland og Leipzig. Tyskland er en del av Schengen-området, slik at gyldig pass er det eneste som behøves.


Start planleggingen av reisen til Leipzig


De beste tingene å se og gjøre i Leipzig

Leipzig er en av Europas historiske kulturbyer, der de fleste komponister, forfattere og filosofer med respekt for seg selv vanket i sine dager. Så dette er stedet for flotte klassiske konserter, om du liker det. Ethvert besøk til Leipzig bør inkludere en visitt til Altes Rathaus, som er tysk for det gamle rådhuset. Dette vakre og storslåtte rådhuset troner over byen med et stort åpent grøntområde foran bygningen. Bygget ble oppført i 1556, og er blant de største i hele landet. Bygget har blitt endret og modernisert utallige ganger opp gjennom historien, som konstruksjonen av det barokke tårnet på 1700-tallet. Det er også verdt å få med seg Sankt Thomas kirken som ligger like i nærheten. Dette er kirken og klokketårnet hvor Johann Sebastian Bach jobbet i mange år som kantor. Her finner du flere konserter og arrangementer ved jevne mellomrom og det vakre dekoret på innsiden er noe helt for seg selv Du finner også byens største kirke, den kjente Nikolaikirken i det samme området.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Leipzig når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Leipzig, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Leipzig med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Leipzig. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Leipzig flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Leipzig

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Leipzig

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.