Hoteller i Tanzania

Finn tilbud på 2 092 hoteller i Tanzania

Tanzania
29. mar. — 30. mar.2
to. 30.3.
ma. 3.4.

De beste hotellene i Tanzania

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Tanzania
Pris
kr146
kr3072
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Tanzania

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Tanzania

Pris

436 kr–1 319 kr

BILLIGSTE BY I TANZANIADodoma44 % billigereHoteller i Dodoma er de billigste i Tanzania med en gjennomsnittspris på kun 436 kr per natt
DYRESTE BY I TANZANIANungwi41 % dyrereNungwi har de dyreste hotellene i Tanzania med rom med en gjennomsnittspris på 1 319 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I TANZANIAZanzibar87 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Zanzibar enn noen annen by i Tanzania

Ting å gjøre i Tanzania


Hoteller i populære byer i Tanzania

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Tanzania, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Tanzania

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tanzania
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
60 %forventet prisnedgang
33 %forventet prisøkning

Pris

830 kr–3 090 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
3 803 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 699 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Tanzania

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Tanzania

Laveste hotellpris

420 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Melia Zanzibar

Hoteller i nærheten av flyplassen

470

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Tanzania funnet siste 7 dager er 420 kr/natten. Denne prisen fås hos Amaan Nungwi Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Melia Zanzibar, det mest populære 5-stjerners hotellet i Tanzania(8,7/10 rating - basert på 581 anmeldelser).
Det er er 470 hoteller i Tanzania i nærheten av Zanzibar Kisauni. Wonderland med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i Tanzania. Gjennomsnittprisen for 6 dager i Tanzania siste uken er 12 409 kr.

Informasjon om opphold i Tanzania

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Tanzania

Arusha er en av de store byene du bør utforske og vurdere å bo i når du er i Tanzania. Det ligger ved foten av Mount Meru og er populært for sin Safari Circuit. Denne travle byen er hjem til gamle koloniale bygninger, moderne bekvemmeligheter, markeder og fantastiske hoteller i Tanzania som Green Mountain Hotel og Tulia Hotel and Spa. Arkitekturen og historien til denne byen kommer fra masaiene til tysk, britisk og tilbake til tanzaniansk okkupasjon. Alternativt kan du besøke Zanzibar, som ligger på en øy i det indiske hav. Det tropiske og fuktige klimaet kombinert med kokospalmene gir den rette atmosfæren for et godt opphold på tanzanianske hoteller i byen, som DoubleTree by Hilton Zanzibar – Stone Town og Freddie Mercury Apartments. Byen tilbyr sine turister transport via skyttelbusser og drosjer for å komme seg til ulike steder og attraksjoner. Hvis du ønsker å nyte naturen på budsjett, kan du finne billige hoteller i Zanzibar i Tanzania, som Dalma Lodge og Zenji Hotel.

Hvis du ønsker å dra på gamedrive eller klatreturer, er et hotell i Tanzania det riktige valget. Tanzania har mange attraksjoner som tilbyr turister en rekke aktiviteter, for eksempel fotturer, camping, gamedrive, måltider i villmarken, ridning, ballongsafari, sykling, nasjonalmuseum og natur- og dyrelivsturer. Du kan besøke en nasjonalpark, for eksempel den populære Kilimanjaro National Park, som du vil få tilgang til mot en daglig avgift. Gjør deg klar til å nyte klatring i en sovende, men ikke utdødd vulkan kjent som Mount Kilimanjaro. I tillegg kan du campe flere steder, for eksempel på Marangu-, Lemosho-, og Machame-rutene, mot en avgift. Parken er travel fra januar til februar og august til september. Du trenger ikke å bekymre deg for å finne et sted å bo i nærheten av National Park fordi Mount Kilimanjaro View Lodge ligger i nærheten av parken. Du vil ha tilgang til hotellets boblebad og flyplasstransport. Shimbwe Meadows Guest House ligger også i nærheten av parken i Moshi og er et godt alternativ hvis du reiser med barn.


momondos favoritthoteller i Tanzania

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Tanzania

Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Tanzania og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Tanzania.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Tanzania