Finn billige fly til Tampere

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 29.5.
sø. 5.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tampere

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tampere fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Helsinki

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tampere

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Helsinki (HEL)

Vanligvis er flyvninger til Tampere fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Helsinki Helsingfors Vantaa, som i gjennomsnitt koster 1 173 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Tampere?

Skal du fly til Tammerfors, eller Tampere, i Finland, så kan du regne med en omtrentlig reisetid på 7 timer fra Oslo. Da tar du fly til Helsingfors, eller Helsinki, og tar tog videre til Tammerfors derfra. Fra Trondheim kan du også forvente en reisetid på rundt 7 timer, da med fly til Oslo og Helsingfors, og tog videre derfra igjen. Fra Bergen kan reisetiden være litt lengre, på nesten 9 timer, med fly til Oslo og Helsingfors, før du setter deg på toget til Tammerfors. Fra Stavanger er reisetiden mellom 7 og 8 timer, med så godt som samme reiserute som fra de andre stedene i Norge.

Dessverre så finnes det ingen direkte flygninger til Tammerfors, Finland fra noen byer i Norge. Den vanligste ruten er å reise via Helsingfors for så å ta tog videre til Tammerfors derfra. Reiser du fra Oslo, så kan du finne direkte flygninger til Helsingfors, men reiser du fra andre byer i Norge, så kan du regne med en mellomlanding i Oslo også. Selv om du ikke finner direktefly til Tammerfors fra Norge, så kan du fortsatt finner gode Tammerfors-flytilbud som du enkelt kan bestille gjennom momondo. Velg de flybillettene som passer best for deg, og gjør deg klar til din neste reise til Finland.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Tampere fra Poznan for 67 kr. Dette er 98 % billigere enn de fleste flytilbudene til Tampere. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Tampere fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Tampere. Hvis du planlegger å fly til Tampere, bør du vurdere å bestille flyvninger til Björneborg Pori flyplass (105 km fra sentrum i Tampere), Turku Åbo flyplass (136 km fra sentrum i Tampere), Jyväskylä flyplass (141 km fra sentrum i Tampere), eller Helsinki Helsingfors Vantaa flyplass (146 km fra sentrum i Tampere).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Tampere Pirkkala flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Tampere, med en gjennomsnittspris på 2 695 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Tampere?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tampere

Hvilke flyselskaper flyr til Tampere?

På reiser til Tampere fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: airBaltic, Scandinavian Airlines ellerFinnair. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Tampere

Det går 3 fly med Scandinavian Airlines til Tampere under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Oslo Gardermoen, og den beste billettprisen med Scandinavian Airlines som er funnet på momondo, kostet 2 084 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Tampere). Scandinavian Airlines har en score på 7,5 basert på 162 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med airBaltic til Tampere

airBaltic flyr til Tampere 6 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Tampere fra Riga Intl. airBaltic (score: 7,0, 16 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Tampere fra. Den beste billettprisen med airBaltic som er funnet på momondo til Tampere, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (707 kr tur/retur).


Flyplasser nære Tampere

Under finner du alle flyplassene i Tampere sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Tampere-Pirkkala lufthavn?

Du har flere alternativer når du skal komme deg fra Tampere-Pirkkala lufthavn i Tammerfors og inn til sentrum av byen. Ett alternativ er å ta kollektivtransport, og da kan du for eksempel benytte deg av linje 1A som går fra flyplassen og inn til Tammerfors sentrum. Du kan også ta Ryanair-bussen som går mellom flyplassen og togstasjonen. Ønsker du et mer privat transportalternativ, så kan du velge å ta taxi. Du finner drosjene ved Terminal 1, og du kan velge å bestille taxi på forhånd om du vil være sikker på at du finner skyss eller om du har spesielle forespørsler når det kommer til drosjeturen inn til sentrum. Vil du være enda mer selvstendig på turen, så kan du velge å leie bil ved flyplassen. Du finner flere store utleiefirmaer representert her, så du kan velge det alternativet som passer best for deg og ditt eventuelle reisefølge. Husk at det kan hende at utleieren krever ekstra dokumentasjon eller legitimasjon når du vil leie bil, så husk å sjekke dette før du reiser hjemmefra.


Visumkrav for Tampere

Det er passfrihet i Norden, noe som betyr at du ikke trenger å vise pass ved grenseoverganger, men det er allikevel lurt å medbringe enten pass eller annen gyldig legitimasjon, som for eksempel førerkort, når du reiser til Finland og Tammerfors.


Start planleggingen av reisen til Tampere


De beste tingene å se og gjøre i Tampere

Når du reiser til Tammerfors, så har du mange spennende aktiviteter å se fram til. Tammerfors er den største innlandsbyen i Skandinavia, og ligger fint til mellom innlandsvann – så selv om denne byen ikke ligger på kysten, så finner du fortsatt idylliske vannomgivelser her. For en museumsopplevelse, så kan du ta turen innom Museum Vapriikki. Her finner du flere museer i ett, og du kan blant annet oppleve mediamuseum, naturhistorisk museum,  mineralmuseum eller dukkemuseum. Det er også masser av rom for midlertidige utstillinger, så sjekk ut hva som står på plakaten under besøket ditt. For en fantastisk utsikt over byen, så kan du ta turen til Pyynikki Observation Tower, hvor du enten kan ta turen til topps til fots eller med heis. Her finner du også en kafé som er kjent for sine smultringer.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Tampere.

Flyreiser til Tampere med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Tampere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Tampere flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.