Finn billige fly til Tuzla

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 1.2.
ti. 8.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tuzla

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tuzla fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sarajevo

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tuzla

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Banja Luka (BNX)

Vanligvis er flyvninger til Tuzla fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Banja Luka, som i gjennomsnitt koster 2 381 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Tuzla?

Hvor lang tid tar det å fly til Tuzla?

Du flyr til Tuzla International Airport, Bosnia-Herzegovina, fra Trondheim Værnes, på 6 timer og 50 minutter, inkludert et hurtig stopp i Stockholm underveis. Hvis du heller reiser fra Bergen Flesland, vil flyturen ta 6 timer og 40 minutter, også med et stopp på veien. Fra Stavanger Sola, tar turen 6 timer og 25 minutter til Tuzla i Bosnia-Herzegovina. For den som ønsker, er det også mulig å komme seg fra mindre flyplasser i Norge, som Bodø eller Mosjøen videre til Tuzla. Fra Bodø er flyturen beregnet til 8 timer og 20 minutter i snitt. Hvis du heller reiser fra Mosjøen, vil det ta 8 timer og 30 minutter. Lengre nord, fra Tromsø lufthavn, vil du i snitt bruke 9 timer og 15 minutter frem til Tuzla, med to mellomlandinger. For flere flytilbud fra Tromsø og andre flyplasser, sjekk ut Momondo sitt store utvalg av billige flybilletter.

Fra hvor kan du fly direkte til Tuzla?

Selv om det dessverre ikke finnes noen direkte flygninger fra norske flyplasser, er det mange forbindelser fra svenske flyplasser, som Gøteborg Landvetter, Malmø og Stockholm-Skavsta. Det betyr at det er enkelt for de fleste reisende å komme seg til Tuzla, ved å benytte seg av en mellomlanding. Du flyr direkte til Stockholm Arlanda fra de fleste større norske flyplasser, som Stavanger Sola, Bergen Flesland og Gardermoen, hvor du så må bytte til Stockholm-Skavsta. Det er også enkelt for reisende å komme seg til Gøteborg-Landvetter, som har solide forbindelser med fly, buss, eller tog fra Norge. For norske reisende er det også mulig å mellomlande ved danske Billund flyplass, Berlin i Tyskland, eller Wien i Østerrike, for den som heller foretrekker det.

 • Hvilken flyvning til Tuzla er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Tuzla fra Stockholm for 624 kr. Dette er 67 % billigere enn de fleste flytilbudene til Tuzla. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Tuzla fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Tuzla?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Tuzla. Hvis du planlegger å fly til Tuzla, bør du vurdere å bestille flyvninger til Sarajevo Butmir flyplass (84 km fra sentrum i Tuzla), Banja Luka flyplass (117 km fra sentrum i Tuzla), eller Mostar flyplass (154 km fra sentrum i Tuzla).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Tuzla?

  Med en gjennomsnittspris på 1 478 kr per person, er det Tuzla Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Tuzla. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Hvilke flyselskaper flyr til Tuzla?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tuzla
 • Hvilke flyselskaper flyr til Tuzla?

  Wizz Air er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Tuzla med. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Tuzla jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Tuzla

Under finner du alle flyplassene i Tuzla sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Tuzla?

Fra Tuzla International Airport kan du ta både lokal bussrute og en flybuss, som tar deg til hjertet av byen på kort tid. Det går busser fra flyplassen gjennom hele dagen, slik at du slipper lang ventetid, og det er enkelt å kjøpe billetter inne på flyplassområdet. Du har også mulighet til å leie bil ved flyplassen, noe som er et populært valg for turister som vil oppleve Tuzla, og områdene rundt byen. Du finner flere av de kjente internasjonale leiebilselskapene representert inne på flyplassområdet.


Visumkrav for Tuzla

Hvilke pass- eller visumkrav gjelder når man besøker Tuzla?

Norske borgere trenger ikke visum ved innreise til Bosnia, men det kreves at du har et gyldig pass med minst seks måneders gyldighet fra avreisetidspunktet. For personer som skal leie bil, ta gjerne med et internasjonalt førerkort.


Start planleggingen av reisen til Tuzla


De beste tingene å se og gjøre i Tuzla

Hva kan du se og gjøre i Tuzla?

Du finner flere interessante museer og severdigheter i denne vakre byen sentralt i Bosnia- Herzegovina. Midt i byen finner du et minnesmerke, som ble oppført i kjølvannet av et stort angrep på byens befolkning i 1995, da den tragiske Balkan-krigen var på det verste. På selve minnesmerket er det risset inn navnene til de som ble drept, samt et dikt som hedrer ofrene. En kort spasertur fra torget midt i Tuzla, finner du Museum of Eastern Bosnia, som tar for seg både kunst og kultur. Her finner du en rekke interessante utstillinger, som skildrer regionen og den historiske utviklingen til Tuzla og byene rundt. Dette museet burde stå høyt på listen til alle som besøker Tuzla, ettersom det er en fin introduksjon til byen. Ikke langt unna finner du også den velkjente Pannonica-innsjøen, som er populær blant lokale om sommeren. Her finnes det flere badeområder, koselige cafeer, og et solid utvalg av barer som serverer lokale øltyper og annet. Du finner også et eget område for barn, med masse leker.


Finn fly til andre byer i Bosnia-Hercegovina

Tuzla har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?