Finn billige fly til Tel Aviv

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tel Aviv

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tel Aviv fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tel Aviv

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tel Aviv

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Tel Aviv (TLV)

Vanligvis er flyvninger til Tel Aviv fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Tel Aviv Ben Gurion Intl, som i gjennomsnitt koster 1 935 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TEL AVIV FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Tel Aviv koster i gjennomsnitt kun 1 857 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TEL AVIV FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril15 % dyrereDet koster ca. 2 768 kr for flyvninger til Tel Aviv fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TEL AVIV FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober283 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Tel Aviv fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Tel Aviv?

De fleste som flyr til Tel Aviv reiser i sommermånedene og rundt juletider for å sole seg på den berømte sandstranden ved strandpromenaden Tayelet. Det kan bli veldig varmt og fuktig med over 30 grader i høysesongen om sommeren. I perioden mars til november faller det gjerne mellom 80 og 150 millimeter regn i måneden, og temperaturen synker til mellom 10 og 25 grader. Det kan derfor være mest behagelig å fly til Tel Aviv om våren eller høsten. Det er enklest å finne billige flybilletter til Tel Aviv utenfor høysesongen, men det er ikkie umulig å finne gode tilbud også resten av året. Mange kommer for å oppleve alle kaféene, restaurantene og det yrende nattelivet i byen. Book billige flybilletter til Tel Aviv og opplev Israels metropol. Her kan du også se over 4000 bauhausbygninger fra 1930-tallet som står på UNESCOs verdensarvliste.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Tel Aviv?

  Den billigste måneden å fly til Tel Aviv fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 857 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. februar er også et godt alternativ når du skal reise til Tel Aviv med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 074 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tel Aviv?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Tel Aviv fra Norge er 19 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 401 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Tel Aviv med en prislapp på kun 577 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Tel Aviv?

  Tel Aviv Ben Gurion Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Tel Aviv.


Flotte tilbud på flyreiser til Tel Aviv

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tel Aviv som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
22t 05m
2 stopp
TLV15:10Tel Aviv Ben Gurion Intl
22. nov.
TLV12:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
29t 05m
2 stopp
OSL17:35Oslo Gardermoen
Ryanair
19. nov.
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
28t 55m
2 stopp
TLV08:50Tel Aviv Ben Gurion Intl
21. nov.
TLV06:00Tel Aviv Ben Gurion Intl
22t 05m
1 stopp
TRF04:05Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
25. nov.
OSL08:30Oslo Gardermoen
18t 10m
2 stopp
TLV02:40Tel Aviv Ben Gurion Intl
4. des.
TLV03:35Tel Aviv Ben Gurion Intl
13t 25m
2 stopp
OSL17:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
19. nov.
OSL08:30Oslo Gardermoen
20t 50m
2 stopp
TLV05:20Tel Aviv Ben Gurion Intl
21. nov.
TLV06:00Tel Aviv Ben Gurion Intl
35t 40m
2 stopp
OSL17:40Oslo Gardermoen
Ryanair
25. nov.
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
30t 35m
2 stopp
TLV11:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
27. nov.
TLV03:35Tel Aviv Ben Gurion Intl
26t 40m
2 stopp
TRF06:15Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL07:20Oslo Gardermoen
22t 10m
1 stopp
TLV05:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
22. nov.
TLV12:30Tel Aviv Ben Gurion Intl
29t 05m
2 stopp
OSL17:35Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Tel Aviv

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Tel Aviv, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Pegasus Airlines, Ryanair og Wizz Air
Flere flyselskaper
25. okt.
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
35t 50m
2 stopp
TLV16:10Tel Aviv Ben Gurion Intl
Ryanair
13. nov.
TRF08:15Oslo Torp Sandefjord
20t 10m
1 stopp
TLV04:25Tel Aviv Ben Gurion Intl
Wizz Air
4. jan.
TRF15:50Oslo Torp Sandefjord
12t 50m
1 stopp
TLV04:40Tel Aviv Ben Gurion Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Tel Aviv?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tel Aviv
 • Hvilke flyselskaper flyr til Tel Aviv?

  Norwegian, Finnair, LOT og Turkish Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Tel Aviv jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Tel Aviv med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Tel Aviv

Under finner du alle flyplassene i Tel Aviv sammen med avstanden til sentrum

Fly til Tel Aviv fra Norge lander på Tel Aviv Ben Gurion internasjonale lufthavn, som ligger 15 kilometer sørøst for sentrum. Å komme seg til og fra flyplassen med tog er raskt, rimelig og effektivt. Reisetiden er ca. 20 minutter og toget går fra terminal 3 på flyplassen til Tel Aviv Savidor. Togene går nesten hele døgnet med unntak av fra midnatt til ca. kl. 03.00 om natten. Det går gratis shuttlebusser fra ankomsthallen til busstasjonen like i nærheten. Det går flere rimelige busser, men disse stopper flere steder og bruker litt lenger tid. Taxi venter utenfor ankomsthallen. Her kan du velge mellom å ta en taxi selv, eller dele med andre passasjerer for en litt rimeligere penge. Du kan også leie bil fra et av bilutleieselskapene, eller bestille på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Tel Aviv

Finn dine flybilletter til Tel Aviv med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tel Aviv
Raskeste flytid12t 55m
Billigst pris577 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Tel Aviv
Raskeste flytid24t 45m
Billigst pris2 551 kr
Flyvninger fra Tromsø til Tel Aviv
Raskeste flytid28t 35m
Billigst pris4 215 kr
Flyvninger fra Stavanger til Tel Aviv
Raskeste flytid9t 55m
Billigst pris4 692 kr
Flyvninger fra Bergen til Tel Aviv
Raskeste flytid21t 20m
Billigst pris4 985 kr
Flyvninger fra Trondheim til Tel Aviv
Raskeste flytid11t 35m
Billigst pris5 604 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Tel Aviv

Det finnes mange måter å komme seg rundt på i Tel Aviv. Det enkleste er å gå til fots i bykjernen. Du kan også fint ta taxi. Det er en rekke taxier i Tel Aviv, og de gjenkjennes ved skilt på taket. Det anbefales å avtale pris på forhånd og sjekke at taksameteret er påslått. Er man fire stykker som reiser sammen vil taxi ofte være rimeligere enn buss. Man kan også dele taxi med passasjerer man ikke kjenner og dele prisen.

Det går en rekke busser gjennom Tel Aviv, og busstopp finner du over alt. De kjører gjerne ofte og er rimelige i pris. Det går også tog, men de kjører ikke så hyppig og stasjonene ligger gjerne litt lenger unna enn busstasjonene. Vær oppmerksom på at transport ikke er like lett å få tak i under sabbaten.


Visumkrav for Tel Aviv

Når man flyr til Tel Aviv eller besøker Israel på annen måte, får man et gratis turistvisum ved innreise når du kan vise til utreisedato. Dette turistvisumet er gyldig i inntil tre måneder. Skal du oppholde deg lenger i Israel må du søke om forlenget visum. Pass må medbringes, og det må være gyldig i minimum seks måneder etter utreisedato. Pass er det eneste dokumentet som er gyldig som identifikasjonspapir for norske statsborgere. Reisende som kun har enveisbillett, og ikke har forhåndssøkt om visum, kan bli avvist av israelske immigrasjonsmyndigheter eller flyselskapet. Hold deg oppdatert om gjeldende regler for pass og visum på de offisielle nettsidene til den israelske ambassaden.


Start planleggingen av reisen til Tel Aviv


De beste tingene å se og gjøre i Tel Aviv

Hva bør jeg oppleve i Tel Aviv?

Når du flyr til Tel Aviv bør du få med deg bauhausbygningene fra 1930-tallet som står på UNESCOs verdensarvliste. Gå også langs strandpromenaden Tayelet, og nyt restauranter og uteliv i byens sentrum.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Når dere har funnet billige flybilletter til Tel Aviv kan barna får oppleve Zoologisk senter like ved Tel Aviv. På det 250 hektar store området streifer afrikanske dyr fritt. Like ved Safariparken ligger Nasjonalparken som også er populær blant små og store.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er gode muligheter for shopping, og billige flybilletter til Tel Aviv gjør at du kan bruke litt ekstra tid på shoppingsentrene Tel Aviv Azrieli Mall, Dizengoff Center eller Ramat Aviv Mall. Du kan også dra på et av markedene, som Jaffa Flea Market, Sarona Market eller Indoor Port Market.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Billige flybilletter til Tel Aviv tar deg raskt til strandpromenaden, Tayelet. Opplev også det yrende folkelivet i området rundt Dizengoff Street.