Finn billige fly til Tel Aviv

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Tel Aviv

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Tel Aviv

Beste pris på enveisbillett

652 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 114 kr

Raskeste flytid

10t 10m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Tel Aviv fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 652 kr (Oslo Torp Sandefjord til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Tel Aviv fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 114 kr (Oslo Torp Sandefjord til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Den kjappeste flyvningen til Tel Aviv fra Norge tar 10t 10m (Oslo Gardermoen til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Tel Aviv, deriblant Norwegian, Ryanair og Wizz Air.

Tel Aviv flyinnsikt og trender

Se innsikt for Tel Aviv-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Tel Aviv?

Den billigste måneden å fly til Tel Aviv fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 789 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. februar er også et godt alternativ når du skal reise til Tel Aviv med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 819 kr fra Norge.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Tel Aviv?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Tel Aviv avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Tel Aviv Ben Gurion Intl tar det i snitt 7t 50m, men flyr du fra Bergen Flesland til Tel Aviv Ben Gurion Intl ligger flytiden på rundt 10t 35m. Tel Aviv Ben Gurion Intl er den mest populære flyplassen i Tel Aviv.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tel Aviv?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Tel Aviv fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 3 549 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tel Aviv

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tel Aviv fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tel Aviv

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tel Aviv

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Tel Aviv (TLV)

Vanligvis er flyvninger til Tel Aviv fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Tel Aviv Ben Gurion Intl, som i gjennomsnitt koster 2 889 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TEL AVIV FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Tel Aviv koster i gjennomsnitt kun 2 789 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TEL AVIV FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli30 % dyrereDet koster ca. 4 614 kr for flyvninger til Tel Aviv fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TEL AVIV FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober289 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Tel Aviv fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Tel Aviv

De fleste som flyr til Tel Aviv reiser i sommermånedene og rundt juletider for å sole seg på den berømte sandstranden ved strandpromenaden Tayelet. Det kan bli veldig varmt og fuktig med over 30 grader i høysesongen om sommeren. I perioden mars til november faller det gjerne mellom 80 og 150 millimeter regn i måneden, og temperaturen synker til mellom 10 og 25 grader. Det kan derfor være mest behagelig å fly til Tel Aviv om våren eller høsten. Det er enklest å finne billige flybilletter til Tel Aviv utenfor høysesongen, men det er ikkie umulig å finne gode tilbud også resten av året. Mange kommer for å oppleve alle kaféene, restaurantene og det yrende nattelivet i byen. Book billige flybilletter til Tel Aviv og opplev Israels metropol. Her kan du også se over 4000 bauhausbygninger fra 1930-tallet som står på UNESCOs verdensarvliste.


Flotte tilbud på flyreiser til Tel Aviv

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tel Aviv som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Tel Aviv

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Tel Aviv

Hvilke flyselskaper flyr til Tel Aviv?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tel Aviv

Hvilke flyselskaper flyr til Tel Aviv?

LOT, Turkish Airlines, Lufthansa og Pegasus Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Tel Aviv jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Tel Aviv med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Aegean Airlines til Tel Aviv

I gjennomsnitt går det 12 fly med Aegean Airlines til Tel Aviv hver uke. De fleste av dem flyr fra Athen Eleftherios V. til Tel Aviv, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Aegean Airlines til Tel Aviv. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Aegean Airlines til Tel Aviv som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 3 411 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Aegean Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,5/10 av 70 av brukerne våre.

Flyvninger med SWISS til Tel Aviv

SWISS (8,4/10, 140 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Tel Aviv, med tilbud fra så lite som 2 398 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 14 SWISS flyvninger i uken til Tel Aviv, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Tel Aviv

Under finner du alle flyplassene i Tel Aviv sammen med avstanden til sentrum

Fly til Tel Aviv fra Norge lander på Tel Aviv Ben Gurion internasjonale lufthavn, som ligger 15 kilometer sørøst for sentrum. Å komme seg til og fra flyplassen med tog er raskt, rimelig og effektivt. Reisetiden er ca. 20 minutter og toget går fra terminal 3 på flyplassen til Tel Aviv Savidor. Togene går nesten hele døgnet med unntak av fra midnatt til ca. kl. 03.00 om natten. Det går gratis shuttlebusser fra ankomsthallen til busstasjonen like i nærheten. Det går flere rimelige busser, men disse stopper flere steder og bruker litt lenger tid. Taxi venter utenfor ankomsthallen. Her kan du velge mellom å ta en taxi selv, eller dele med andre passasjerer for en litt rimeligere penge. Du kan også leie bil fra et av bilutleieselskapene, eller bestille på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Tel Aviv

Finn dine flybilletter til Tel Aviv med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tel Aviv
Raskeste flytid7t 50m
Laveste pris1 114 kr
Flyvninger fra Tromsø til Tel Aviv
Raskeste flytid24t 55m
Laveste pris3 411 kr
Flyvninger fra Bergen til Tel Aviv
Raskeste flytid10t 35m
Laveste pris4 023 kr
Flyvninger fra Stavanger til Tel Aviv
Raskeste flytid8t 00m
Laveste pris4 675 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Tel Aviv
Raskeste flytid14t 35m
Laveste pris7 744 kr
Flyvninger fra Trondheim til Tel Aviv
Raskeste flytid19t 00m
Laveste pris4 775 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Tel Aviv

Det finnes mange måter å komme seg rundt på i Tel Aviv. Det enkleste er å gå til fots i bykjernen. Du kan også fint ta taxi. Det er en rekke taxier i Tel Aviv, og de gjenkjennes ved skilt på taket. Det anbefales å avtale pris på forhånd og sjekke at taksameteret er påslått. Er man fire stykker som reiser sammen vil taxi ofte være rimeligere enn buss. Man kan også dele taxi med passasjerer man ikke kjenner og dele prisen.

Det går en rekke busser gjennom Tel Aviv, og busstopp finner du over alt. De kjører gjerne ofte og er rimelige i pris. Det går også tog, men de kjører ikke så hyppig og stasjonene ligger gjerne litt lenger unna enn busstasjonene. Vær oppmerksom på at transport ikke er like lett å få tak i under sabbaten.


Visumkrav for Tel Aviv

Når man flyr til Tel Aviv eller besøker Israel på annen måte, får man et gratis turistvisum ved innreise når du kan vise til utreisedato. Dette turistvisumet er gyldig i inntil tre måneder. Skal du oppholde deg lenger i Israel må du søke om forlenget visum. Pass må medbringes, og det må være gyldig i minimum seks måneder etter utreisedato. Pass er det eneste dokumentet som er gyldig som identifikasjonspapir for norske statsborgere. Reisende som kun har enveisbillett, og ikke har forhåndssøkt om visum, kan bli avvist av israelske immigrasjonsmyndigheter eller flyselskapet. Hold deg oppdatert om gjeldende regler for pass og visum på de offisielle nettsidene til den israelske ambassaden.


Start planleggingen av reisen til Tel Aviv


De beste tingene å se og gjøre i Tel Aviv

Når du flyr til Tel Aviv bør du få med deg bauhausbygningene fra 1930-tallet som står på UNESCOs verdensarvliste. Gå også langs strandpromenaden Tayelet, og nyt restauranter og uteliv i byens sentrum.

Når dere har funnet billige flybilletter til Tel Aviv kan barna får oppleve Zoologisk senter like ved Tel Aviv. På det 250 hektar store området streifer afrikanske dyr fritt. Like ved Safariparken ligger Nasjonalparken som også er populær blant små og store.

Det er gode muligheter for shopping, og billige flybilletter til Tel Aviv gjør at du kan bruke litt ekstra tid på shoppingsentrene Tel Aviv Azrieli Mall, Dizengoff Center eller Ramat Aviv Mall. Du kan også dra på et av markedene, som Jaffa Flea Market, Sarona Market eller Indoor Port Market.

Billige flybilletter til Tel Aviv tar deg raskt til strandpromenaden, Tayelet. Opplev også det yrende folkelivet i området rundt Dizengoff Street.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Tel Aviv. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Tel Aviv for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Tel Aviv. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Tel Aviv, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Tel Aviv og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.