Finn billige fly til Ljubljana

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 31.1.
ma. 7.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ljubljana

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ljubljana fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ljubljana

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ljubljana

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Ljubljana (LJU)

Vanligvis er flyvninger til Ljubljana fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Ljubljana Joze Pucnik, som i gjennomsnitt koster 2 615 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LJUBLJANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Ljubljana koster i gjennomsnitt kun 1 876 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LJUBLJANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober26 % dyrereDet koster ca. 3 285 kr for flyvninger til Ljubljana fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LJUBLJANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars527 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Ljubljana fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Ljubljana?

April og mai er ofte et gunstig tidspunkt å booke fly til Ljubljana på. Solen skinner og den grønne byen våkner til live, og du kan nyte de deilige dagene på utekafeer langs den glitrende elven som deler byen i to. Du kan finne ganske billige fly til Ljubljana på denne tiden, samtidig som du bør være obs på at prisene kan øke rundt påskeferien og helligdager i mai. Høysesong er sommermånedene, og mange strømmer til byen i juli og august for å oppleve den livlige festivalen Ljubljana Festival. Det holdes også gateteater og mange ulike typer arrangement på denne tiden. Temperaturen holder seg behagelig utover september og oktober, og prisen på flybilletter til Ljubljana avtar også. November er den spesielt billig måned for å reise til Ljubljana, og det samme er januar og februar. Du bør derimot være ute i god tid når du skal bestille fly til Ljubljana tur-retur i desember. Det er en populær tid for å reise på førjulsshopping på de koselige julemarkedene og nyte en romantisk langhelg med partneren før julestria setter inn for alvor.

 • Hvilken flyvning til Ljubljana er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Ljubljana, lå på 288 kr/per person fra Niš, noe som er 86 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Ljubljana. Du kan finne den billigste prisen til Ljubljana fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Ljubljana?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Ljubljana i løpet av Januar, kan du også fly billig i juli. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 966 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Ljubljana?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 28 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Ljubljana. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 615 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 580 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Ljubljana?

  Portorož flyplass eller Maribor flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Ljubljana.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Ljubljana?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Ljubljana, er vanligvis Maribor flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 003 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Ljubljana

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ljubljana som nylig ble funnet av brukere på momondo
LOT
24. feb.
OSL05:55Oslo Gardermoen
25t 40m
1 stopp
LJU07:35Ljubljana Joze Pucnik
28. feb.
LJU12:15Ljubljana Joze Pucnik
25t 45m
1 stopp
OSL14:00Oslo Gardermoen
1 580 kr
Finn lignende
Air France
11. mar.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
21t 05m
2 stopp
LJU06:20Ljubljana Joze Pucnik
14. mar.
LJU03:10Ljubljana Joze Pucnik
30t 35m
2 stopp
TRF09:45Oslo Torp Sandefjord
1 598 kr
Finn lignende
Air France
11. mar.
OSL12:30Oslo Gardermoen
17t 50m
1 stopp
LJU06:20Ljubljana Joze Pucnik
14. mar.
LJU03:10Ljubljana Joze Pucnik
9t 25m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
1 660 kr
Finn lignende
Air Serbia
18. mar.
OSL16:40Oslo Gardermoen
12t 40m
1 stopp
LJU05:20Ljubljana Joze Pucnik
20. mar.
LJU16:50Ljubljana Joze Pucnik
12t 00m
1 stopp
OSL04:50Oslo Gardermoen
1 768 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. mar.
OSL10:30Oslo Gardermoen
26t 45m
3 stopp
LJU13:15Ljubljana Joze Pucnik
14. mar.
LJU03:10Ljubljana Joze Pucnik
9t 25m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
1 903 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. mar.
OSL13:55Oslo Gardermoen
16t 25m
2 stopp
LJU06:20Ljubljana Joze Pucnik
14. mar.
LJU03:10Ljubljana Joze Pucnik
9t 25m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
1 984 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Ljubljana

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Ljubljana, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia og LOT
Flere flyselskaper
4. feb.
OSL08:30Oslo Gardermoen
28t 45m
3 stopp
LJU13:15Ljubljana Joze Pucnik
Flere flyselskaper
4. feb.
OSL02:00Oslo Gardermoen
9t 40m
1 stopp
LJU11:40Ljubljana Joze Pucnik
Flere flyselskaper
4. feb.
TRF14:35Oslo Torp Sandefjord
22t 40m
3 stopp
LJU13:15Ljubljana Joze Pucnik

Hvilke flyselskaper flyr til Ljubljana?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ljubljana
 • Hvilke flyselskaper flyr til Ljubljana?

  SAS, LOT, Lufthansa og Finnair er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Ljubljana jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Ljubljana med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Ljubljana

Under finner du alle flyplassene i Ljubljana sammen med avstanden til sentrum

Den billigste måten å komme seg fra flyplassen til sentrum på er å ta buss. Inne i byen går den fra busstopp nr. 28 på busstasjonen. En enkeltbillett koster ca. fire EUR (40 NOK) og selve reisen tar omtrent 50 minutter. Du kan også bestille shuttle-buss i forkant av reisen. Disse bruker omtrent 30 minutter fra flyplassen og inn til byen. Taxi koster omtrent 35-45 EUR (350-450 NOK). Mange leiebilselskaper har kontor på flyplassen, noe som gjør det enkelt å hente bilen når du ankommer med fly til Ljubljana. Du kan ofte få et godt pristilbud om du bestiller bil i forkant på nett.


Populære flybilletter til Ljubljana

Finn dine flybilletter til Ljubljana med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Ljubljana
Raskeste flytid9t 00m
Billigst pris1 714 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Ljubljana

Ljubljana er en svært sykkelvennlig by, og du kan leie billige sykler for både korte turer og flere dager. Det står flere sykkelstasjoner rundt i sentrum som du kan benytte ved behov. Det går også mange busser rundt i byen på dagtid, og det går også noen få nattbusser etter midnatt. Du kan kjøpe et reisekort for 2 EUR på kiosker, turistkontor og informasjonssenteret for kollektivtransport som du fyller på med ønsket beløp. Det koster 1-2 EUR per tur, og du kan da reise så mye du vil de neste 90 minuttene. Du kan ringe etter en kavalir for å komme deg rundt i gamlebyen, en liten bil som minner om en golfbil. Det koster ikke noe å bruke dem, men det kan være endel ventetid.


Visumkrav for Ljubljana

Du trenger ikke visum for å reise til Ljubljana, ettersom Slovenia er en del av Schengen. Du kan allikevel ikke reise uten pass. Det er det eneste ID-beviset som er gyldig, og du må identifisere deg ved innreise til landet og under oppholdet. Selv om norsk førerkort er gyldig, regnes det ikke som et gyldig reisedokument for norske statsborgere i Slovenia.


Start planleggingen av reisen til Ljubljana


De beste tingene å se og gjøre i Ljubljana

Hva bør oppleves Ljubljana?

Ljubljana er en elegant by med mange grøntområder, særlig langs den vakre elven Ljubljanica. Elven renner gjennom den historiske delen, hvor du finner mange av byens største severdigheter. Det anbefales å rusle nedover langs elven og nyte alle utekafeene som popper opp om sommeren. Ljubljana Castle bør også besøkes, og du får en helt spektakulær utsikt over byen fra toppen.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ta med seg det blå, europeiske helsetrygdkortet ditt når du skal reise til Ljubljana, ettersom dette er gyldig i Slovenia. Du bør også ha egen reise- og sykeforsikring, ettersom kortet bare dekker akuttbehandling.


Finn fly til andre byer i Slovenia

Ljubljana har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?