Finn billige fly til Ljubljana

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 7.2.
ti. 14.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Ljubljana

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Ljubljana

Beste pris på enveisbillett

1 026 kr

Beste pris på tur/retur-billett

966 kr

Raskeste flytid

7t 00m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Ljubljana fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 026 kr (Oslo Gardermoen til Ljubljana Joze Pucnik).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Ljubljana fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 966 kr (Oslo Torp Sandefjord til Ljubljana Joze Pucnik).
Den kjappeste flyvningen til Ljubljana fra Norge tar 7t 00m (Oslo Gardermoen til Ljubljana Joze Pucnik).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Ljubljana, deriblant KLM, SWISS og LOT.

Ljubljana flyinnsikt og trender

Se innsikt for Ljubljana-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Ljubljana?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Ljubljana i løpet av November, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 420 kr.

Hvilken flyvning til Ljubljana er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Ljubljana, lå på 258 kr/per person fra Niš, noe som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Ljubljana. Du kan finne den billigste prisen til Ljubljana fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Ljubljana?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Ljubljana Du flyr fra. Som eksempel tar det 15t 35m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Ljubljana Joze Pucnik. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Ljubljana Joze Pucnik i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Ljubljana?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 58 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Ljubljana. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 249 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ljubljana

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ljubljana fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ljubljana

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ljubljana

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Ljubljana (LJU)

Vanligvis er flyvninger til Ljubljana fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Ljubljana Joze Pucnik, som i gjennomsnitt koster 3 249 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LJUBLJANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Ljubljana koster i gjennomsnitt kun 2 360 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LJUBLJANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli32 % dyrereDet koster ca. 4 283 kr for flyvninger til Ljubljana fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LJUBLJANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember291 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Ljubljana fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Ljubljana

April og mai er ofte et gunstig tidspunkt å booke fly til Ljubljana på. Solen skinner og den grønne byen våkner til live, og du kan nyte de deilige dagene på utekafeer langs den glitrende elven som deler byen i to. Du kan finne ganske billige fly til Ljubljana på denne tiden, samtidig som du bør være obs på at prisene kan øke rundt påskeferien og helligdager i mai. Høysesong er sommermånedene, og mange strømmer til byen i juli og august for å oppleve den livlige festivalen Ljubljana Festival. Det holdes også gateteater og mange ulike typer arrangement på denne tiden. Temperaturen holder seg behagelig utover september og oktober, og prisen på flybilletter til Ljubljana avtar også. November er den spesielt billig måned for å reise til Ljubljana, og det samme er januar og februar. Du bør derimot være ute i god tid når du skal bestille fly til Ljubljana tur-retur i desember. Det er en populær tid for å reise på førjulsshopping på de koselige julemarkedene og nyte en romantisk langhelg med partneren før julestria setter inn for alvor.

Portoroz flyplass eller Maribor flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Ljubljana.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Ljubljana, er vanligvis Portoroz flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 429 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Ljubljana

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ljubljana som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
3. mar.
TRF17:00Oslo Torp Sandefjord
11t 40m
1 stopp
LJU04:40Ljubljana Joze Pucnik
11. mar.
LJU05:15Ljubljana Joze Pucnik
26t 15m
2 stopp
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
3. mar.
TRF08:15Oslo Torp Sandefjord
20t 25m
2 stopp
LJU04:40Ljubljana Joze Pucnik
11. mar.
LJU05:15Ljubljana Joze Pucnik
26t 15m
2 stopp
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
1 105 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mar.
OSL13:45Oslo Gardermoen
14t 55m
1 stopp
LJU04:40Ljubljana Joze Pucnik
11. mar.
LJU05:15Ljubljana Joze Pucnik
10t 05m
1 stopp
OSL15:20Oslo Gardermoen
1 584 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mar.
OSL04:15Oslo Gardermoen
24t 25m
2 stopp
LJU04:40Ljubljana Joze Pucnik
11. mar.
LJU05:15Ljubljana Joze Pucnik
20t 30m
2 stopp
OSL01:45Oslo Gardermoen
1 902 kr
Finn lignende
LOT
9. mai
OSL15:45Oslo Gardermoen
17t 15m
1 stopp
LJU09:00Ljubljana Joze Pucnik
12. mai
LJU13:05Ljubljana Joze Pucnik
25t 50m
1 stopp
OSL14:55Oslo Gardermoen
2 052 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mar.
OSL04:15Oslo Gardermoen
24t 25m
2 stopp
LJU04:40Ljubljana Joze Pucnik
11. mar.
LJU05:15Ljubljana Joze Pucnik
32t 55m
3 stopp
OSL15:10Oslo Gardermoen
2 111 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Ljubljana

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Ljubljana, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia, Brussels Airlines og LOT
Air Serbia
9. jun.
OSL16:45Oslo Gardermoen
23t 30m
2 stopp
LJU16:15Ljubljana Joze Pucnik
1 026 kr
Finn lignende
Air Serbia
21. mai
OSL16:45Oslo Gardermoen
23t 15m
1 stopp
LJU16:00Ljubljana Joze Pucnik
1 066 kr
Finn lignende
Air Serbia
26. mai
OSL16:45Oslo Gardermoen
23t 30m
2 stopp
LJU16:15Ljubljana Joze Pucnik
1 096 kr
Finn lignende

Andre kabinklasser for flyvninger til Ljubljana

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Ljubljana

Hvilke flyselskaper flyr til Ljubljana?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ljubljana

Hvilke flyselskaper flyr til Ljubljana?

Lufthansa, LOT, Scandinavian Airlines og SWISS er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Ljubljana jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Ljubljana med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med SWISS til Ljubljana

SWISS er et populært valg for de som reiser til Ljubljana. Flyselskapet har 1 ukentlig flyvning til Ljubljana, med flest avganger fra Zurich. SWISS sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 829 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 171 vurderinger, har momondo-brukere gitt SWISS en gjennomsnittsscore på 8,2/10.

Flyvninger med Turkish Airlines til Ljubljana

E annet populært valg for fly til Ljubljana, er Turkish Airlines (8,0/10, 166 vurderinger). De fleste flyvninger med Turkish Airlines som lander i Ljubljana, ankommer fra Istanbul, men det finnes 9 flyvninger med Turkish Airlines til Ljubljana fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Turkish Airlines på momondo denne uken, lå på 2 467 kr (Bodo til Ljubljana, tur/retur).


Flyplasser nære Ljubljana

Under finner du alle flyplassene i Ljubljana sammen med avstanden til sentrum

Den billigste måten å komme seg fra flyplassen til sentrum på er å ta buss. Inne i byen går den fra busstopp nr. 28 på busstasjonen. En enkeltbillett koster ca. fire EUR (40 NOK) og selve reisen tar omtrent 50 minutter. Du kan også bestille shuttle-buss i forkant av reisen. Disse bruker omtrent 30 minutter fra flyplassen og inn til byen. Taxi koster omtrent 35-45 EUR (350-450 NOK). Mange leiebilselskaper har kontor på flyplassen, noe som gjør det enkelt å hente bilen når du ankommer med fly til Ljubljana. Du kan ofte få et godt pristilbud om du bestiller bil i forkant på nett.


Populære flybilletter til Ljubljana

Finn dine flybilletter til Ljubljana med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Ljubljana
Raskeste flytid6t 25m
Laveste pris1 105 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Ljubljana

Ljubljana er en svært sykkelvennlig by, og du kan leie billige sykler for både korte turer og flere dager. Det står flere sykkelstasjoner rundt i sentrum som du kan benytte ved behov. Det går også mange busser rundt i byen på dagtid, og det går også noen få nattbusser etter midnatt. Du kan kjøpe et reisekort for 2 EUR på kiosker, turistkontor og informasjonssenteret for kollektivtransport som du fyller på med ønsket beløp. Det koster 1-2 EUR per tur, og du kan da reise så mye du vil de neste 90 minuttene. Du kan ringe etter en kavalir for å komme deg rundt i gamlebyen, en liten bil som minner om en golfbil. Det koster ikke noe å bruke dem, men det kan være endel ventetid.


Visumkrav for Ljubljana

Du trenger ikke visum for å reise til Ljubljana, ettersom Slovenia er en del av Schengen. Du kan allikevel ikke reise uten pass. Det er det eneste ID-beviset som er gyldig, og du må identifisere deg ved innreise til landet og under oppholdet. Selv om norsk førerkort er gyldig, regnes det ikke som et gyldig reisedokument for norske statsborgere i Slovenia.


Start planleggingen av reisen til Ljubljana


De beste tingene å se og gjøre i Ljubljana

Ljubljana er en elegant by med mange grøntområder, særlig langs den vakre elven Ljubljanica. Elven renner gjennom den historiske delen, hvor du finner mange av byens største severdigheter. Det anbefales å rusle nedover langs elven og nyte alle utekafeene som popper opp om sommeren. Ljubljana Castle bør også besøkes, og du får en helt spektakulær utsikt over byen fra toppen.

Det anbefales å ta med seg det blå, europeiske helsetrygdkortet ditt når du skal reise til Ljubljana, ettersom dette er gyldig i Slovenia. Du bør også ha egen reise- og sykeforsikring, ettersom kortet bare dekker akuttbehandling.


Finn fly til andre byer i Slovenia

Ljubljana har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Ljubljana. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Ljubljana med denne policyen.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Ljubljana.

Prisvarsler for flyreiser til Ljubljana er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.