Finn billig fly til Montenegro

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til byer i Montenegro

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Montenegro fra Norge
Podgorica
Podgorica

Nyttig informasjon om flyvningen din til Montenegro

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Montenegro
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Montenegro?

    De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Montenegro koster:
    592 kr per person med LOT
    725 kr per person med Air Serbia
    731 kr per person med Wizz Air


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Montenegro

Finn flyvninger til disse populære byene i Montenegro fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Montenegro

Disse rutene har de billigste flyvningene til Montenegro som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloPodgorica978 kr
OsloTivat2 741 kr
BergenPodgorica4 231 kr
BergenTivat6 170 kr

Fly til Montenegro

Montenegro er et vakkert ferieparadis man absolutt bør besøke. Her finner du livlige kystbyer, vakre sandstrender og spennende natur. Montenegro er et land som ligger sørøst i Europa, og har kyst ut mot Adriaterhavet. Landet er lite, faktisk mindre enn Telemark. Det grenser til blant annet Kroatia, Bosnia-Hercegovina og Albania. Hovedstaden heter Podgorica og ligger øst i landet. Montenegro byr på alt fra late dager på stranden til spennende fotturer i fjellet og et vakkert kystlandskap. Dette er virkelig et lite land som har massevis å by på. Det er ikke overraskende at det begynner å ta igjen sitt naboland Kroatia når det gjelder popularitet blant badelystne sommerturister. Høysesongen for å reise til Montenegro er om sommeren, fra juni-august. Da er det populært å reise til landsbyene som ligger nære kysten. Det er lurt å legge merke til at høytider og ferier kan påvirke flypriser noe og spesielt under fellesferien kan flypriser stige. Om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser for fly med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Montenegro, så du kan forvente å møte på flere turister under sommermånedene. Da er det flere som er interessert i å late seg i en behagelig solseng på Montenegros vakre kyst.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Montenegro?

Du kan fly til Montenegro fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du kan velge mellom å fly til Montenegros hovedstad Podgorica eller Tivat. Det er populært å fly til Tivat, siden dette stedet er nærmere kysten. For eksempel kan du fly med SAS, Lufthansa eller Aeroflot fra Oslo/Gardermoen til Tivat. Da kan du mellomlande i blant annet München eller København underveis. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet KLM, Aeroflot eller Air Serbia. Fra andre byer enn Oslo bør du regne med to mellomlandinger.

Når er det best å reise til Montenegro?

Er du interessert i en fantastisk badeferie på kysten av Montenegro, er du sikret sol og høye temperaturer i juli-august. Da er det også mange andre turister her, så du må regne med at det er noe høyere priser både for fly og hotell. Reiser du litt før fellesferien, i juni, er du også sikret helt supert vær med masse sol, men det er noe mindre reisende i denne måneden. Mai er også flott, med noe lavere temperaturer men med god plass på stranden. Det er også anbefalt å reise hit i september. Dette er ansett som en av de beste månedene å reise hit fordi da er det fortsatt varmt og godt, med perfekte sommertemperaturer. Men i motsetning til sommerferien vil det være færre andre turister her i denne måneden. Mange hoteller holder stengt fra oktober og tidlig april. Det er altså noe mindre steder å bo dersom du reiser i vinterhalvåret. Men de hotellene som holder åpent utover sesongene har også gode priser. Du kan altså sikre deg et bra tilbud dersom du reiser i september eller senere.

Hvor lang tid tar det å fly til Montenegro?

Skal du fly til Montenegro fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 4 timer og 30 minutter med en mellomlanding til Tivat. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 6 timer til Tivat med to mellomlandinger underveis. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Montenegro uten pass eller visum?

Når du skal reise til Montenegro trenger du ikke visum hvis du skal være der som turist i mindre enn tre måneder. Dersom du bor privat, og ikke på hotell, må du registrere deg ved lokalt politi i løpet av deg første døgnet for å få det som heter White Paper. Dette må vises ved utreise. Du må også ha pass som er gyldig i seks måneder fra du reiser inn i landet.


Internasjonale flyreiser til Montenegro

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Podgorica
Raskeste flytid9t 40m
Billigst pris978 kr
Flyvninger fra Oslo til Tivat
Raskeste flytid24t 30m
Billigst pris2 741 kr
Flyvninger fra Bergen til Podgorica
Raskeste flytid22t 15m
Billigst pris4 231 kr
Flyvninger fra Bergen til Tivat
Raskeste flytid26t 15m
Billigst pris6 170 kr

Finn flyvninger til Montenegro

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Montenegro