Søk etter og finn billige fly til Montenegro

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Montenegro flyinnsikt og trender

Se innsikt for Montenegro-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Montenegro?

I snitt koster en flybillett til Montenegro 4 686 kr per billett. Noen av våre brukere har funnet flyvninger til Montenegro helt nede i 848 kr. Men, dersom du ikke finner flybillett til 848 kr, men klarer å finne en til 4 608 kr eller mindre, er dette fortsatt en god pris. Husk at flyprisene varierer ettersom hvor du flyr fra, når på året du reiser og med hvilket flyselskap du reiser.
See prices from:

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Montenegro?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Montenegro avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Podgorica Golubovci tar det i snitt 22t 55m, men flyr du fra Bergen Flesland til Podgorica Golubovci ligger flytiden på rundt 15t 05m. Podgorica Golubovci er den mest populære flyplassen i Montenegro.

Hvilke flyselskaper flyr til Montenegro?

Du kan finne flyvninger til Montenegro fra 10 flyselskaper. Dersom du er usikker på hvem du skal velge, bør du vurdere å fly med Norwegian, Scandinavian Airlines eller Air Serbia, da disse er de mest populære blant brukerne våre. Norwegian er det mest foretrukne blant 23 % av momondos brukere som har bestilt med dette flyselskapet.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Montenegro? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Montenegro

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Montenegro fra Norge
Tivat
Tivat

Nyttig informasjon om flyvningen din til Montenegro

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Montenegro

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Montenegro koster:
85 kr per person med Ryanair
601 kr per person med LOT
619 kr per person med CitizenPlaneDe nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Montenegro

Finn flyvninger til disse populære byene i Montenegro fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Montenegro

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Montenegro

Billige flybilletter til Montenegro

Disse rutene har de billigste flyvningene til Montenegro som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
BergenPodgorica15t 05m2 325 kr
OsloPodgorica12t 15m2 617 kr
OsloTivat23t 25m3 298 kr
BergenTivat23t 20m3 839 kr

De beste tingene å se og gjøre i Montenegro

Montenegro er et vakkert ferieparadis man absolutt bør besøke. Her finner du livlige kystbyer, vakre sandstrender og spennende natur. Montenegro er et land som ligger sørøst i Europa, og har kyst ut mot Adriaterhavet. Landet er lite, faktisk mindre enn Telemark. Det grenser til blant annet Kroatia, Bosnia-Hercegovina og Albania. Hovedstaden heter Podgorica og ligger øst i landet. Montenegro byr på alt fra late dager på stranden til spennende fotturer i fjellet og et vakkert kystlandskap. Dette er virkelig et lite land som har massevis å by på. Det er ikke overraskende at det begynner å ta igjen sitt naboland Kroatia når det gjelder popularitet blant badelystne sommerturister. Høysesongen for å reise til Montenegro er om sommeren, fra juni-august. Da er det populært å reise til landsbyene som ligger nære kysten. Det er lurt å legge merke til at høytider og ferier kan påvirke flypriser noe og spesielt under fellesferien kan flypriser stige. Om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser for fly med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Montenegro, så du kan forvente å møte på flere turister under sommermånedene. Da er det flere som er interessert i å late seg i en behagelig solseng på Montenegros vakre kyst.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Montenegro?

Du kan fly til Montenegro fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du kan velge mellom å fly til Montenegros hovedstad Podgorica eller Tivat. Det er populært å fly til Tivat, siden dette stedet er nærmere kysten. For eksempel kan du fly med SAS, Lufthansa eller Aeroflot fra Oslo/Gardermoen til Tivat. Da kan du mellomlande i blant annet München eller København underveis. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet KLM, Aeroflot eller Air Serbia. Fra andre byer enn Oslo bør du regne med to mellomlandinger.

Når er det best å reise til Montenegro?

Er du interessert i en fantastisk badeferie på kysten av Montenegro, er du sikret sol og høye temperaturer i juli-august. Da er det også mange andre turister her, så du må regne med at det er noe høyere priser både for fly og hotell. Reiser du litt før fellesferien, i juni, er du også sikret helt supert vær med masse sol, men det er noe mindre reisende i denne måneden. Mai er også flott, med noe lavere temperaturer men med god plass på stranden. Det er også anbefalt å reise hit i september. Dette er ansett som en av de beste månedene å reise hit fordi da er det fortsatt varmt og godt, med perfekte sommertemperaturer. Men i motsetning til sommerferien vil det være færre andre turister her i denne måneden. Mange hoteller holder stengt fra oktober og tidlig april. Det er altså noe mindre steder å bo dersom du reiser i vinterhalvåret. Men de hotellene som holder åpent utover sesongene har også gode priser. Du kan altså sikre deg et bra tilbud dersom du reiser i september eller senere.

Hvor lang tid tar det å fly til Montenegro?

Skal du fly til Montenegro fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 4 timer og 30 minutter med en mellomlanding til Tivat. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 6 timer til Tivat med to mellomlandinger underveis. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Montenegro uten pass eller visum?

Når du skal reise til Montenegro trenger du ikke visum hvis du skal være der som turist i mindre enn tre måneder. Dersom du bor privat, og ikke på hotell, må du registrere deg ved lokalt politi i løpet av deg første døgnet for å få det som heter White Paper. Dette må vises ved utreise. Du må også ha pass som er gyldig i seks måneder fra du reiser inn i landet.


Internasjonale flyreiser til Montenegro

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Podgorica
Raskeste flytid6t 10m
Laveste pris2 617 kr
Flyvninger fra Oslo til Tivat
Raskeste flytid23t 25m
Laveste pris3 298 kr
Flyvninger fra Bergen til Podgorica
Raskeste flytid15t 05m
Laveste pris2 325 kr
Flyvninger fra Bergen til Tivat
Raskeste flytid23t 20m
Laveste pris3 839 kr

Finn flyvninger til Montenegro

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Montenegro


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Montenegro på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Montenegro som passer deg.

Alle flysøk til Montenegro på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når alle potensielle Montenegro flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Montenegro nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Montenegro og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.