Finn billige fly til Lima

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Lima (LIM)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Lima

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Lima fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Lima

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Lima

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Lima (LIM)

Vanligvis er flyvninger til Lima fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Lima J Chavez Intl, som i gjennomsnitt koster 9 162 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LIMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Lima koster i gjennomsnitt kun 7 936 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LIMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember19 % dyrereDet koster ca. 10 940 kr for flyvninger til Lima fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LIMA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember233 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Lima fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Lima?

Lima er hovedstaden i Peru og har et subtropisk klima. Kalde strømmer kommer inn fra Stillehavet, noe som gjør at denne byen holder kaldere temperaturer enn andre subtropiske områder. Det er som regel mildt og behagelig vær, hverken for kaldt eller for varmt. Sommeren er fra desember til april, og vinteren er fra juni til oktober. Er du heldig, finner du billige flybilletter til Lima mellom desember og april, da er det deilig vær og høysesong.

Dersom du vil finne billige flybilletter til Lima fra Oslo, kan du se etter billetter i perioden september til november. Dette er mellom fellesferiene, og det er da større sannsynlighet for å finne bedre priser. Vil du oppleve sommeren i Lima, kan du reise i desember. Da kan det være lurt å bruke momondos priskalender for å finne gode tilbud og bestille billettene i god tid før reisen.

Fly til Lima og besøk Perus pulserende hovedstad, der du kan oppleve alt fra storartede kunstmuseer til vakre strender og dramatisk natur.

Hvilken måned er det billigst å fly til Lima?

mars er også et godt alternativ når du skal reise til Lima med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 8 156 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Lima?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Lima fra Norge hvis du bestiller 44 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Lima for ca. 9 173 kr når du søker 44 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Lima på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 9 013 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Lima?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Lima fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 8 698 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Den dyreste dagen å fly til Lima på, er lørdag, med priser som ligger på ca. 10 713 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Lima?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Lima på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Lima på denne tiden av dagen kan koste så lite som 7 855 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på kvelden ettersom de ofte koster ca. 9 873 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.


Flotte tilbud på flyreiser til Lima J Chavez Intl

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Lima J Chavez Intl som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
2. sep.
02:05Oslo Gardermoen
16t 55m
1 stopp
19:00Lima J Chavez Intl
6. sep.
15:55Lima J Chavez Intl
20t 20m
2 stopp
12:15Oslo Gardermoen
10 278 kr
Finn lignende
Air France
2. sep.
02:05Oslo Gardermoen
16t 55m
1 stopp
19:00Lima J Chavez Intl
6. sep.
14:20Lima J Chavez Intl
21t 55m
1 stopp
12:15Oslo Gardermoen
10 125 kr
Finn lignende
Air France
2. sep.
02:05Oslo Gardermoen
16t 55m
1 stopp
19:00Lima J Chavez Intl
6. sep.
14:20Lima J Chavez Intl
21t 55m
1 stopp
12:15Oslo Gardermoen
10 142 kr
Finn lignende
United Airlines
2. sep.
02:40Oslo Gardermoen
23t 20m
2 stopp
02:00Lima J Chavez Intl
5. sep.
20:45Lima J Chavez Intl
33t 15m
2 stopp
06:00Oslo Gardermoen
19 852 kr
Finn lignende
United Airlines
2. sep.
02:40Oslo Gardermoen
23t 20m
2 stopp
02:00Lima J Chavez Intl
5. sep.
20:45Lima J Chavez Intl
33t 15m
2 stopp
06:00Oslo Gardermoen
19 886 kr
Finn lignende
Delta
5. okt.
10:25Oslo Torp Sandefjord
34t 35m
2 stopp
21:00Lima J Chavez Intl
9. okt.
18:00Lima J Chavez Intl
32t 55m
2 stopp
02:55Oslo Torp Sandefjord
9 013 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Lima?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Lima

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Lima, og noen av de mest populære er blant annet Norwegian, TAP Air Portugal og Copa Airlines. Det er ingen direkte fly til Lima fra Oslo, og raskeste flytid er på 16 timer og 30 minutter. Det er vanlig å ha en eller to mellomlandinger i byer som Amsterdam, København og München. Reisetiden avhenger da av hvor lange og hvor mange mellomlandinger du har. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Lima, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du tar fly til Lima, lander du på Jorge Chávez International Airport. Denne forkortes ofte til LIM. Flyplassen ligger ved havnen i et område som heter Callao, som er 11 kilometer vest for Lima. Du kan ta flybuss fra flyplassen og til hotellet ditt. Denne bussen heter Airport Express Lima og kjører til det området i Lima som heter Miraflores, som er der de fleste hotellene i byen ligger. En billett fra flyplassen og inn til Miraflores koster PEN 26 (omtrent 63 NOK). Billetter til barn inntil 15 år koster PEN 19 (omtrent 47 NOK), og barn under fire år reiser gratis. Du kan kjøpe billetter i flybussens billettluker inne på flyplassen, eller du kan betale i kontanter til sjåføren når du går om bord. Disse bussene kjører en gang i timen, fra syv om morgenen og frem til midnatt, hver dag. Dette busstilbudet har lagt fokus på komfort og sikkerhet, og kan være et mer pålitelig og behagelig fremkomstmiddel enn for eksempel taxi. (Informasjon sjekket: 21/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Lima?

Tilbudet av kollektiv transport i Lima kan være forvirrende, ettersom det finnes en rekke private selskaper som har både vanlige busser, mellomstore busser og minibusser. Dette nettverket av ulike busser gjør at du kan komme deg til så og si hvert eneste hjørne av byen med en eller annen form for buss. Spør lokale om hjelp og veibeskrivelse, så er det lettere å finne frem. Bussbilletter koster fra omtrent PEN 0,5 (ca 1 NOK). (Informasjon sjekket 21/02/18).

Dersom du skal ta taxi i Lima, er det lurt å være obs på at mange av taxiene i byen ikke er offisielt registrerte taxier. Du bør velge de registrerte taxiene når du skal reise rundt, spesielt på kveldstid. Registrerte taxier har et lisensnummer på siden av bilen og et klistremerke hvor det står SETAME på frontruten. Du finner disse ved taxistasjoner ved hoteller og kjøpesentre. Det kan være lurt å laste ned appen Easy Taxi for å bestille taxi og beregne reisekostnad.


Kan man reise til Lima uten pass eller visum?

Man må ha med seg pass ved innreise til Lima, og dette må være gyldig i minst seks måneder etter reisen din. Når du reiser inn i landet får du et stempel i passet ditt. Dette stempelet gir deg oppholdstillatelse i 90 dager i Peru. Du får også en innreiseblankett som du må beholde under oppholdet og vise frem når du skal reise ut av landet igjen. Du kan lese om sikkerhet, helse og finne kontaktinformasjon til peruanske myndigheter på regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Vil du ut i frisk luft og være nære havet, kan du dra til en av de populære strendene i Lima. Costa Verde og Agua Dulce er de mest besøkte strendene i byen. Her kan du se hvordan peruanske familier tilbringer helgene sine på sommerstid.

Hva bør jeg oppleve i Lima?

Vil du ha en museumsopplevelse utenom det vanlige, kan du dra på en guidet tur i Presbitero Maestro om natten. Her finner du mausoleene til falne krigshelter, omkranset av hundrevis av vakre skulpturer av sørgende mennesker.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse