Finn billige fly til Chiang Rai

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Chiang Rai?

Skal du fly fra Trondheim lufthavn Værnes til Mae Fah Luang – Chiang Rai internasjonale lufthavn, kan du påberegne omtrent 24 timers reisetid. Disse 24 timene inkluderer to til tre stopp på veien, alt etter hvilket Chiang Rai-flytilbud du velger. Flygninger til Chiang Rai, Thailand fra Oslo lufthavn Gardermoen tar også stort sett noen og tjue timer, med stort sett to mellomlandinger. Fra Bergen lufthavn Flesland tar det også rundt 20 timer.

Dessverre er det ingen direkte flybilletter til Chiang Rai fra noen byer i Norge. De beste alternativene har stort sett to mellomlandinger på veien – det er tross alt et godt stykke fra Norge til Thailand, så å måtte ha bakkekontakt et par ganger på veien gir jo mening. Du finner ofte flytilbud til Chiang Rai som mellomlander i Paris og Bangkok, som er to store flyplasser som har masser av tilbud for reisende som venter på neste fly. Du finner også flygninger som går via Amsterdam eller andre større europeiske byer på veien til Asia og Chiang Rai. Du finner flytilbud til Chiang Rai og mange andre destinasjoner verden over, som du enkelt og greit kan bestille gjennom momondo.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Chiang Rai fra Bangkok for 428 kr. Dette er 95 % billigere enn de fleste flytilbudene til Chiang Rai. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Chiang Rai fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Chiang Rai kan potensielt finne bedre priser for Chiang Mai flyplass (156 km fra Chiang Rai ), Pai flyplass (158 km fra sentrum i Chiang Rai) eller Nan flyplass (158 km fra sentrum i Chiang Rai), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Chiang Rai flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Chiang Rai, med en gjennomsnittspris på 7 927 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Chiang Rai?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Chiang Rai

Hvilke flyselskaper flyr til Chiang Rai?

Basert på våre data, er det mest populære flyselskapet som flyr til Chiang Rai fra Norge er Thai Airways. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Chiang Rai

Under finner du alle flyplassene i Chiang Rai sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Mae Fah Luang – Chiang Rai internasjonale lufthavn?

Det enkleste alternativet for transport til sentrum fra Mae Fah Luang – Chiang Rai internasjonale lufthavn, er bil. Du kan enten benytte deg av taxi, eller du velge å leie egen bil fra et av de mange bilutleiefirmaene ved flyplassen. Kjøreturen fra flyplassen og inn til sentrum er på omtrent et kvarter, selvfølgelig avhengig av trafikkforholdene på veien.


Visumkrav for Chiang Rai

Når du skal reise til Thailand og Chiang Rai fra Norge, trenger du gyldig pass. Nødpass aksepteres også. Skal du oppholde deg i Thailand i mer enn 30 dager, må du søke om visum, noe som kan ordnes hos lokale immigrasjonsmyndigheter. Det er bare mulig å få fornyelse for 30 nye dager én gang. Hvis du vet at du vil oppholde deg i landet lenger, kan du søke om visum ved Thailands ambassade i Oslo før avreise.


Start planleggingen av reisen til Chiang Rai


De beste tingene å se og gjøre i Chiang Rai

Chiang Rai er en spennende by i Thailand, som har masser av steder og bygninger som er verdt å oppleve. Ta for eksempel turen til Wat Rong Khun, det hvite tempelet, som er et av de mest populære stedene å besøke i hele det nordre Thailand. I motsetning til mange andre templer i landet, så er ikke dette en eldgammel konstruksjon – tempelet ble påbegynt på 90-tallet, og er enda ikke ferdig, men den storslåtte og unike arkitekturen lokker folk fra både fjern og nær. Et annet, meget populært tempel, er Wat Rong Suea Ten, eller det blå tempelet, som også er en nyere konstruksjon, men allikevel verdt turen. Dette tempelet er, som navnet tilsier, helt blått – både på inn- og utsiden. Du finner mange flere templer som er verdt å se i Chiang Rai, så om det er noe som interesserer deg, er dette byen å besøke. Ellers kan byen friste med et nattmarked, eller nattbasar, som det også kalles. Her finner du alt fra klær og smykker, til håndlagde tregjenstander og souvenirer. Her er det i tillegg både varierende underholdning og et variert utvalg mat. Basaren er stort sett åpen hver kveld, og ligger i nærheten av bussterminalen. Det kan være spennende å bare gå rundt i den gamle og historiske delen av byen, og ta innover seg alle inntrykkene du får av å være på et sted som er så annerledes enn det du er vant til.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Chiang Rai. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Chiang Rai med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Chiang Rai ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Chiang Rai nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Chiang Rai og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Chiang Rai

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Chiang Rai

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.