Finn billige fly til Visby

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Visby

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Visby fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Visby

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Visby

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Visby (VBY)

Vanligvis er flyvninger til Visby fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Visby, som i gjennomsnitt koster 3 041 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VISBY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars53 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Visby koster i gjennomsnitt kun 1 439 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VISBY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember65 % dyrereDet koster ca. 5 020 kr for flyvninger til Visby fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VISBY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli382 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Visby fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Visby?

Fra Oslo Gardermoen tar det omtrent tre timer å fly til Visby på Gotland, med en rask mellomlanding ved Stockholm Arlanda. Flyr du fra andre byer i Norge, slik som Stavanger Sola eller Bergen Flesland, vil turen til Visby ta nærmere fire timer. Hvis du reiser fra Nord-Norge og byer som Tromsø eller Kirkenes, så vil det ta mellom fire og en halv, og opp til fem timer, litt avhengig av ulike faktorer som mellomlandinger og lignende.

Fra Norge finnes det dessverre ingen direkteflygninger til Visby lufthavn, Sverige og Gotland, men det er enkelt å komme seg til Visby med en mellomlanding i Stockholm, som du også finner enestående flytilbud og svært billige flybilletter til. Fra Trondheim kan du også fly til Stockholm og skifte fly til Visby. Det samme gjelder for byer som Bergen og Stavanger, hvor det er mange avganger til Stockholm slik at det er enkelt å komme seg videre mot Visby. Det er også gode forbindelser fra Tromsø eller Bodø via Stockholm eller Oslo.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Visby for 234 kr/person, noe som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Visby. Du kan finne den billigste prisen til Visby fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har lyst til å besøke Visby i mars, bør du vente til juni med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 443 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Visby 24 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Visby med en gjennomsnittspris på 3 041 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Visby. Hvis du planlegger å fly til Visby, bør du vurdere å bestille flyvninger til Stockholm Skavsta lufthavn flyplass (151 km fra sentrum i Visby), Norrköping Kungsangen flyplass (160 km fra sentrum i Visby), eller Kalmar flyplass (161 km fra sentrum i Visby).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Kalmar flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Visby, med en gjennomsnittspris på 3 022 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Visby?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Visby

Hvilke flyselskaper flyr til Visby?

På flyreiser fraNorge til Visby, benytter momondos brukere som regel airlines such as Scandinavian Airlines og Norwegian. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Visby

Scandinavian Airlines flyr til Visby ca. 5 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Scandinavian Airlines, men det er funnet priser helt nede i 1 714 kr fra Oslo Gardermoen til Visby. Scandinavian Airlines har fått en score på 7,0/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Visby

Under finner du alle flyplassene i Visby sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Visby flyplass?

Det er to forskjellige busser som kan ta deg fra Visby lufthavn og inn mot sentrum av byen. Den første er rute 61 mot Slite, som stopper ved flyplassen. Alternativt kan du benytte deg av flybussen som kjører mellom lufthavnen og havnen i Visby. Det er også muligheter for å benytte seg av drosje eller maxitaxi for den som vil ha fred og ro, eller som reiser i en større gruppe. Det finnes informasjon om taxi-selskaper og priser inne ved flyplassområdet. Videre er det også mulig å leie bil fra leiebilfirmaene som er representert ved flyplassen. Det finnes et solid utvalg av leiebiler som er tilpasset forskjellige behov og budsjetter.


Visumkrav for Visby

Det er ingen spesielle krav til pass eller visum for nordmenn som besøker denne vakre øya i Sverige, bortsett fra gyldig identitetsdokumentasjon som pass eller førerkort.


Start planleggingen av reisen til Visby


De beste tingene å se og gjøre i Visby

Visby er kjent for sin rike kulturarv og spennende antikke minnesmerker. I denne byen finner du noen av Europas flotteste intakte fort og andre historiske bygg. Ringmuren i Visby er med sin imponerende lengde og enorme høyde et vakkert skue for alle besøkende. Denne muren tilhørte middelalderforsvarsverket som ble reist for å forsvare byen utenfra. Det er gratis å besøke området, og det finnes en rekke vakre utsiktspunkter tett på. Videre finner du det historiske Burmeister-huset, som er Visbys eldste bygning. Dette bygget, som stammer fra midten av 1650-tallet, ble reist som et handelsbygg av handelsmannen Hans Burmeister. Det finnes også en koselig botanisk hage like ved som er åpen for alle besøkende. Her kan du vandre rundt og beundre de vakre plantene og den skjønne naturen. Visby kan også by på flere storslåtte kirker, slik som den majestetiske Sankta Maria-kirken som er den eneste middelalderkirken som fortsatt eksisterer på øya. Denne kirken ble bygget på slutten av 1100-tallet for de tyske handelsfolkene som holdt til på Gotland – en vakker og flott kirke som er verdt å få med seg. Det finnes også andre historiske bygninger som det kan være fint å få med seg. St. Karin-ruinene i sentrum av Visby var en gang et imponerende skue da den ble bygget til Fransiskanerne som dominerte øya på 1200-tallet. Alle som er interessert i historie bør få med seg denne vakre ruinen. Det finnes også et utmerket lokalmuseum kalt Gotlands museum, som er svært innholdsrikt. Her finner du kunst og lokalhistorie, blant annet.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Visby på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Visby som passer deg.

Alle flysøk til Visby på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Visby, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Visby og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Visby

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Visby

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.