Leiebiler i San Francisco, California

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i San Francisco, CA? Start søket her

San Francisco, CA, USA
27. sep. — 4. okt.
Samme leveringssted
San Francisco, CA, USA
ma. 27.9.
12:00
ma. 4.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på San Francisco, California bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

211 kr - 603 kr

Alle biltyper

375 kr - 842 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i San Francisco i USA, koster 300 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i San Francisco i USA, er i januar. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med en pris på kun 211 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 50 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i San Francisco funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i San Francisco i USA, koster 586 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i San Francisco i USA, er i februar. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med en pris på kun 219 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i San Francisco funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i San Francisco i USA, koster 566 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i San Francisco i USA, er i oktober. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med en pris på kun 390 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i San Francisco funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i San Francisco i USA, koster 595 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i San Francisco i USA, er i april. Prisen er 29 % lavere enn resten av året med en pris på kun 428 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i San Francisco funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Luksus i San Francisco i USA, koster 625 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Luksus i San Francisco i USA, er i oktober. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med en pris på kun 387 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Luksus i San Francisco funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Kabriolet i San Francisco i USA, koster 606 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Kabriolet i San Francisco i USA, er i desember. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med en pris på kun 510 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Kabriolet i San Francisco funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i San Francisco

Alle større selskaper som leier ut biler i San Francisco, CA
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

8,7

Valuta for pengene

8,6
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,7

Henting/levering

8,6

Valuta for pengene

8,4
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

7,9

Valuta for pengene

7,7
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,5

Henting/levering

7,5

Valuta for pengene

7,4
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

7,3
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,1

Valuta for pengene

7,2
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

7,2
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

7,0

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Ghirardelli Square20,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Ghirardelli Square65,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Ghirardelli Square20,7 km

Informasjon om reisen din til San Francisco

Hvor gammel må man være for å leie bil i San Francisco?

Aldersgrense for bilutleie i San Francisco er som regel 21 år, men hvis du er under 25 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en satt pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i San Francisco bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er en øvre fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange tar ikke kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Det finnes parkering ved de fleste severdighetene i byen, noe som er perfekt for deg som har leiebil i San Francisco. Når man skal på shopping er Pier 39 et godt utgangspunkt. Da kan du parkere bilen på Triangle Lot ved Fisherman’s Wharf som ligger kun noen minutter å gå fra Pier 39. Dette er også et bra sted å parkere hvis dere vil ta turen til Golden Gate Bridge. Skal dere ta turen til The Exploratorium Museum kan dere sette bilen på The Big Triangle Lot, fem minutter å gå fra The Exploratiorium. Ved Chinatown kan man parkere i 650 California Garage i Sacramento St.

Utfluktsmål i og rundt San Francisco

Leiebil i San Francisco er det perfekte utgangspunktet for en roadtrip langs The Pacific Coas Highway. Her er det massevis av steder å stoppe og oppleve. Start med The Golden Gate Park, og kjør over den berømte Golden Gate broen. Når dere er her kan dere bruke litt til på Fisherman’s Wharf, dra innom Alcatraz og ta en kaffe på Union Square. En time fra San Francisco ligger San Jose, der berømte Silicon Valley ligger. Videre på turen bør dere stoppe innom Santa Cruz. Langs Santa Cruz Beach Boardwalk er det en gammeldags amerikansk atmosfære. Ved Pacific Avenue kan dere finne masse vintage-skatter! Kjør videre over Bixby Bridge for å komme til The Big Sur. Når dere kjører langs med kysten her er det utrolig mye vakkert å se.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i San Francisco er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister. Denne forsikringen heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i San Francisco, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i San Francisco må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i San Francisco kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i San Francisco. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn du hentet den uten ekstra kostnad.


Avstand fra San Francisco, CA til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på San Francisco flyplass

Leiebiler i San Francisco

11 brukere har sett etter leiebiler i San Francisco med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i San Francisco for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise og Avis er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i San Francisco. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i San Francisco som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i San Francisco, California i oktober?

Vår data viser at for leiebil i helg i oktober i San Francisco, kan du forvente å betale rundt 300 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 298 kr, som er den laveste prisen for San Francisco som vi har sett så langt. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 210 kr til 316 kr.

Hvilket leiebilselskap i San Francisco har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i San Francisco tilbys av Budget som har 6 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 237 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i San Francisco fra Budget ligger på 599 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i San Francisco, CA?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i San Francisco ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i San Francisco. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i San Francisco i oktober?

Med gjennomsnittstemperaturer på 14 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 65 mm i oktober bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til San Francisco. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av oktober, og er et populært valg for reisende som skal til San Francisco. Å leie en Standard i San Francisco vil koste deg i gjennomsnitt 639 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i San Francisco har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i San Francisco, CA med totalt 11 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 449 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i San Francisco, CA.

Hva er fartsgrensen i San Francisco, CA?

Når du bestiller en leiebil i San Francisco, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i San Francisco er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i San Francisco du befinner deg.

Hvilken bil er den mest populære å leie i San Francisco?

Ved leie av bil i San Francisco, velger de fleste av brukerne våre Ford Fiesta med en pris på i gjennomsnitt 205 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Hyundai Accent som i gjennomsnitt koster 344 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Ford Fiesta i San Francisco for så lite som 191 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Hyundai Accent for så lite som 199 kr/dag.

Hvordan er været i San Francisco, CA i september?

Temperaturen i San Francisco i september ligger normalt på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 6 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Ettersom San Francisco vanligvis opplever høye temperaturer i september med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i San Francisco representativt for resten av California?

Klimaet i California i september innebærer vanligvis temperaturer på 20 °C og en forventet nedbørsmengde på 6,1 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra San Francisco til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i San Francisco

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av San Francisco

Utforsk flere leiebiler i California

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Anaheim, Beverly Hills og Burbank i California

Start planleggingen av reisen til San Francisco