Leiebiler i San Francisco, California

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i San Francisco, CA? Start søket her

San Francisco, CA, USA
21. jun. — 28. jun.
Samme leveringssted
San Francisco, CA, USA
ma. 21.6.
12:00
ma. 28.6.
12:00
Sjåførens alder:

Når er det billigst å leie bil i San Francisco?

Alle

195 kr - 1 056 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i San Francisco, California er i februar. Prisen er 50% lavere enn resten av året til bare 195 kr per dag. Den dyreste måneden er august. Prisen på leiebil i San Francisco kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i San Francisco

Alle større selskaper som leier ut biler i San Francisco, CA
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

8,7

Valuta for pengene

8,6
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,7

Henting/levering

8,6

Valuta for pengene

8,4
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

7,8

Valuta for pengene

7,6
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,6

Henting/levering

7,5

Valuta for pengene

7,5
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,5

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,4
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,4

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

7,3
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

7,1
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

6,9

Henting/levering

6,7

Valuta for pengene

7,1

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Ghirardelli Square20,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Ghirardelli Square122,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Ghirardelli Square65,7 km

Informasjon om reisen din til San Francisco

Hvor gammel må man være for å leie bil i San Francisco?

Aldersgrense for bilutleie i San Francisco er som regel 21 år, men hvis du er under 25 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en satt pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i San Francisco bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er en øvre fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange tar ikke kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Det finnes parkering ved de fleste severdighetene i byen, noe som er perfekt for deg som har leiebil i San Francisco. Når man skal på shopping er Pier 39 et godt utgangspunkt. Da kan du parkere bilen på Triangle Lot ved Fisherman’s Wharf som ligger kun noen minutter å gå fra Pier 39. Dette er også et bra sted å parkere hvis dere vil ta turen til Golden Gate Bridge. Skal dere ta turen til The Exploratorium Museum kan dere sette bilen på The Big Triangle Lot, fem minutter å gå fra The Exploratiorium. Ved Chinatown kan man parkere i 650 California Garage i Sacramento St.

Utfluktsmål i og rundt San Francisco

Leiebil i San Francisco er det perfekte utgangspunktet for en roadtrip langs The Pacific Coas Highway. Her er det massevis av steder å stoppe og oppleve. Start med The Golden Gate Park, og kjør over den berømte Golden Gate broen. Når dere er her kan dere bruke litt til på Fisherman’s Wharf, dra innom Alcatraz og ta en kaffe på Union Square. En time fra San Francisco ligger San Jose, der berømte Silicon Valley ligger. Videre på turen bør dere stoppe innom Santa Cruz. Langs Santa Cruz Beach Boardwalk er det en gammeldags amerikansk atmosfære. Ved Pacific Avenue kan dere finne masse vintage-skatter! Kjør videre over Bixby Bridge for å komme til The Big Sur. Når dere kjører langs med kysten her er det utrolig mye vakkert å se.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i San Francisco er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister. Denne forsikringen heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i San Francisco, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i San Francisco må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i San Francisco kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i San Francisco. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn du hentet den uten ekstra kostnad.


Avstand fra San Francisco, CA til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på San Francisco flyplass

Leiebiler i San Francisco

210 brukere har sett etter leiebiler i San Francisco med momondo i juni.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i San Francisco for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise og Avis er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i San Francisco. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i San Francisco som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i San Francisco, California i juli?

Vår data viser at for leiebil i helg i juli i San Francisco, kan du forvente å betale rundt 288 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 286 kr, som er den laveste prisen for San Francisco som vi har sett så langt. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 201 kr til 303 kr.

Hvilket leiebilselskap i San Francisco har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i San Francisco tilbys av Budget som har 6 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 227 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i San Francisco fra Budget ligger på 573 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i San Francisco, CA?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i San Francisco ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i San Francisco. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i San Francisco i juli?

I juli ligger temperaturene i San Francisco på ca. 16 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 1 mm i løpet av juli i San Francisco kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i San Francisco vil koste deg i gjennomsnitt 1 171 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i San Francisco har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i San Francisco, CA med totalt 11 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 430 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i San Francisco, CA.

Hva er fartsgrensen i San Francisco, CA?

Når du bestiller en leiebil i San Francisco, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i San Francisco er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i San Francisco du befinner deg.

Hvordan er været i San Francisco, CA i juni?

Temperaturen i San Francisco i juni ligger normalt på 15 °C, og forventet nedbørsmengde er 4 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juni?

Været i San Francisco i løpet av juni vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i San Francisco. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i San Francisco, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Toyota Corolla, Class Minivan og Hyundai Accent.

Er været i San Francisco representativt for resten av California?

Klimaet i California i juni innebærer vanligvis temperaturer på 19 °C og en forventet nedbørsmengde på 3,3 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra San Francisco til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i San Francisco

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av San Francisco

Utforsk flere leiebiler i California

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Anaheim, Beverly Hills og Burbank i California

Start planleggingen av reisen til San Francisco