Leiebiler i San Francisco, California

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i San Francisco, California? Start søket her!

San Francisco, CA, USA
5. okt. — 12. okt.
Samme leveringssted
San Francisco, CA, USA
to. 5.10.
12:00
to. 12.10.
12:00

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i San Francisco

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen San Francisco

Hvilket leiebilselskap er billigst i San Francisco?

De billigste leiebilene i San Francisco finner man som regel hos Sixt. Ved bestilling med Sixt, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 342 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i San Francisco er 631 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i San Francisco har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in San Francisco, with 13 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i San Francisco?

Leiebiler av typen Ford Mustang Convertible og Chevrolet Equinox i San Francisco er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Ford Mustang Convertible i San Francisco kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 1 060 kr/dag, og kan koste så lite som 491 kr/dag. Leiepriser for Chevrolet Equinox kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 842 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 364 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i San Francisco, California

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i San Francisco, California
Økonomi400 kr/dag
Kompakt400 kr/dag
Medium405 kr/dag
Standard435 kr/dag
Stor435 kr/dag
Minivan677 kr/dag
Stor SUV628 kr/dag
Luksus524 kr/dag
Kabriolet608 kr/dag
Medium SUV435 kr/dag
Standard SUV543 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i San Francisco

Hvor gammel må man være for å leie bil i San Francisco?

Aldersgrense for bilutleie i San Francisco er som regel 21 år, men hvis du er under 25 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en satt pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i San Francisco bør dere undersøke slike tilbud.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er en øvre fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange tar ikke kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Parkering

Det finnes parkering ved de fleste severdighetene i byen, noe som er perfekt for deg som har leiebil i San Francisco. Når man skal på shopping er Pier 39 et godt utgangspunkt. Da kan du parkere bilen på Triangle Lot ved Fisherman’s Wharf som ligger kun noen minutter å gå fra Pier 39. Dette er også et bra sted å parkere hvis dere vil ta turen til Golden Gate Bridge. Skal dere ta turen til The Exploratorium Museum kan dere sette bilen på The Big Triangle Lot, fem minutter å gå fra The Exploratiorium. Ved Chinatown kan man parkere i 650 California Garage i Sacramento St.

Utfluktsmål i og rundt San Francisco

Leiebil i San Francisco er det perfekte utgangspunktet for en roadtrip langs The Pacific Coas Highway. Her er det massevis av steder å stoppe og oppleve. Start med The Golden Gate Park, og kjør over den berømte Golden Gate broen. Når dere er her kan dere bruke litt til på Fisherman’s Wharf, dra innom Alcatraz og ta en kaffe på Union Square. En time fra San Francisco ligger San Jose, der berømte Silicon Valley ligger. Videre på turen bør dere stoppe innom Santa Cruz. Langs Santa Cruz Beach Boardwalk er det en gammeldags amerikansk atmosfære. Ved Pacific Avenue kan dere finne masse vintage-skatter! Kjør videre over Bixby Bridge for å komme til The Big Sur. Når dere kjører langs med kysten her er det utrolig mye vakkert å se.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i San Francisco er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister. Denne forsikringen heter Uninsured Motorist Protection.

Kan man bruke det norske førerkortet i San Francisco, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i San Francisco må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Hvor i San Francisco kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i San Francisco. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn du hentet den uten ekstra kostnad.


Tilbud på San Francisco, California bilutleie

Finn leiebil i San Francisco som passer for deg

Liten

527 kr - 1 298 kr

Alle biltyper

766 kr - 1 245 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i San Francisco, USA er 948 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i San Francisco, USA er i juni. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 527 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i San Francisco, USA er 912 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i San Francisco, USA er i mars. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 638 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i San Francisco, USA er 944 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i San Francisco, USA er i oktober. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 569 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i San Francisco, USA er 911 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i San Francisco, USA er i september. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 722 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i San Francisco, USA er 764 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i San Francisco, USA er i oktober. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 514 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i San Francisco, USA er 867 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i San Francisco, USA er i oktober. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 516 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i San Francisco, USA er 961 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i San Francisco, USA er i desember. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 632 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco Kabriolet utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

400 kr/dag

15 nov.–17 des.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

428 kr/dag

15 nov.–17 des.
Suzuki Vitara

Leiebilselskaper i San Francisco

Alle større selskaper som leier ut biler i San Francisco, California

National

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

9,1

Value

9,0

Alamo

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

8,7

Hentes/Leveres

8,7

Value

8,3

Enterprise Rent-A-Car

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,5

Hentes/Leveres

8,3

Value

8,3

Sixt

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

7,8

Hentes/Leveres

7,6

Value

7,7

Budget

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,8

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,1

Value

6,8

Avis

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,9

Thrifty

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,2

Hertz

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,1

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,2

Informasjon om leiebiler i San Francisco

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i San Francisco

Mest populære selskap

Avis

Populære biltyper

Standard, Convertible, Intermediate

Billigste leiebil

565 kr

Mest populære modell

Chevrolet Spark
Det mest populære bilutleiefirmaet i San Francisco funnet på momondo denne måneden er Avis. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Alamo og Sixt
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i San Francisco de siste 72 timene: Standard, Convertible, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i San Francisco er 565 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 767 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i San Francisco de siste 7 dagene er Chevrolet Spark. Våre brukere foretrekker også Toyota Camry som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i San Francisco

Attraksjoner i nærheten:

Union Square18,7 km
Ghirardelli Square20,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Union Square63,4 km
Ghirardelli Square65,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Union Square18,6 km
Ghirardelli Square20,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i San Francisco

Nedenfor er de mest populære hotellene i San Francisco

Kjøre med en leiebil i San Francisco - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i San Francisco, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i San Francisco, California i oktober?

Vår data viser at for leiebil i helg i oktober i San Francisco, kan du forvente å betale rundt 886 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 454 kr, som er den laveste prisen for San Francisco som vi har sett så langt. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 0 kr til 0 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i San Francisco, California?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i San Francisco ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i San Francisco. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i San Francisco i oktober?

Med gjennomsnittstemperaturer på 14 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 65 mm i oktober bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til San Francisco. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av oktober, og er et populært valg for reisende som skal til San Francisco. Å leie en Standard i San Francisco vil koste deg i gjennomsnitt 567 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i San Francisco, California?

Når du bestiller en leiebil i San Francisco, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i San Francisco er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i San Francisco du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Ford Mustang Convertible i San Francisco?

Hvordan er været i San Francisco, CA i september?

Temperaturen i San Francisco i september ligger normalt på 17 °C, og forventet nedbørsmengde er 6 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i San Francisco representativt for resten av California?

Klimaet i California i september innebærer vanligvis temperaturer på 21 °C og en forventet nedbørsmengde på 5,9 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra San Francisco til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for San Francisco fra biler sist?

Priser for San Francisco fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for San Francisco fra biler?

Det er 95 tilbydere fra San Francisco biler fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i San Francisco?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert San Francisco. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i San Francisco?

For å leie en bil i San Francisco må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære San Francisco

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av San Francisco

Leiebiltyper som er populære i San Francisco

Lei en av disse populære biltypene i San Francisco

Bilutleie i området av San Francisco

Trenger du å leie bil i et bestemt område av San Francisco? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Start planleggingen av reisen til San Francisco


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i San Francisco?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i San Francisco er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i San Francisco?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i San Francisco. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i San Francisco med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i San Francisco og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i San Francisco på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i San Francisco.

Finner jeg utleiebiler i San Francisco som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert San Francisco.

Kan jeg søke etter leiebiler i San Francisco med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i San Francisco med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til San Francisco på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.