Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i San Francisco, California

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i San Francisco, California? Start søket her!

San Francisco, CA, USA
18. apr. — 25. apr.
San Francisco, CA, USA
to. 18.4.
12:00
to. 25.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i San Francisco, California

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i San Francisco, California
Økonomi543 kr/dag
Kompakt569 kr/dag
Medium566 kr/dag
Standard594 kr/dag
Stor566 kr/dag
Minivan1 074 kr/dag
Stor SUV943 kr/dag
Premium624 kr/dag
Luksus749 kr/dag
Medium SUV581 kr/dag
Standard SUV608 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Tilbud på San Francisco, California bilutleie

Finn leiebil i San Francisco som passer for deg

Liten biler

370 kr - 983 kr

Alle biltyper

542 kr - 984 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i San Francisco, USA er 606 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i San Francisco, USA er i oktober. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 370 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i San Francisco, USA er 711 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i San Francisco, USA er i februar. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 496 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i San Francisco, USA er 865 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i San Francisco, USA er i november. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 564 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i San Francisco, USA er 762 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i San Francisco, USA er i januar. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 469 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i San Francisco, USA er 618 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i San Francisco, USA er i desember. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 372 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i San Francisco, USA er 393 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i San Francisco, USA er i januar. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 535 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 50 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i San Francisco, USA er 825 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i San Francisco, USA er i mars. Prisen er 13 % lavere enn resten av året med bare 721 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

543 kr/dag

25 apr.–28 apr.
Toyota Yaris

Leiebiler innsikt og trender i San Francisco

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen San Francisco

Hvilket leiebilselskap er billigst i San Francisco?

De billigste leiebilene i San Francisco finner man som regel hos Getaround. Ved bestilling med Getaround, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 351 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i San Francisco er 351 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i San Francisco har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in San Francisco, with 13 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i San Francisco?

Leiebiler av typen Ford F-150 og Ford Mustang Convertible i San Francisco er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Ford F-150 i San Francisco kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 812 kr/dag, og kan koste så lite som 625 kr/dag. Leiepriser for Ford Mustang Convertible kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 949 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 649 kr/dag.

Leiebilselskaper i San Francisco

Alle større selskaper som leier ut biler i San Francisco, California

National

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

9,2

Gjennomsnittlig

8,9

Hentes/Leveres

8,6

Value

9,0

Alamo

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

8,8

Hentes/Leveres

8,8

Value

8,4

Enterprise Rent-A-Car

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

8,4

Value

8,4

Sixt

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,5

Budget

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,0

Avis

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,9

Value

6,9

Hertz

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

6,4

Value

6,4

Thrifty

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

5,9

Value

5,9

Informasjon om leiebiler i San Francisco

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i San Francisco

Mest populære selskap

Dollar

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Compact

Billigste leiebil

505 kr

Mest populære modell

Ford F-150
Det mest populære bilutleiefirmaet i San Francisco funnet på momondo denne måneden er Dollar. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Avis og Sixt
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i San Francisco de siste 72 timene: SUV, Intermediate, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i San Francisco er 505 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 752 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i San Francisco de siste 7 dagene er Ford F-150. Våre brukere foretrekker også Ford Mustang Convertible som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i San Francisco - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i San Francisco, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i San Francisco, California i mai?

Vår data viser at for leiebil i helg i mai i San Francisco, kan du forvente å betale rundt 365 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 365 kr, som er den laveste prisen for San Francisco som vi har sett så langt. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 866 kr til 866 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i San Francisco, California?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i San Francisco ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i San Francisco. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i San Francisco i mai?

Med gjennomsnittstemperaturer på 15 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 4 mm i mai bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til San Francisco. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av mai, og er et populært valg for reisende som skal til San Francisco. Å leie en Standard i San Francisco vil koste deg i gjennomsnitt 1 157 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i San Francisco, California?

Når du bestiller en leiebil i San Francisco, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i San Francisco er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i San Francisco du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Cadillac XTS i San Francisco?

Hvordan er været i San Francisco, CA i april?

Temperaturen i San Francisco i april ligger normalt på 13 °C, og forventet nedbørsmengde er 36 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i San Francisco representativt for resten av California?

Klimaet i California i april innebærer vanligvis temperaturer på 15 °C og en forventet nedbørsmengde på 25,3 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra San Francisco til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for San Francisco fra biler sist?

Priser for San Francisco fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for San Francisco fra biler?

Det er 98 tilbydere fra San Francisco biler fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i San Francisco?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert San Francisco. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i San Francisco?

For å leie en bil i San Francisco må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i San Francisco?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i San Francisco er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i San Francisco?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i San Francisco. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i San Francisco med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i San Francisco og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i San Francisco på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i San Francisco.

Finner jeg utleiebiler i San Francisco som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert San Francisco.

Kan jeg søke etter leiebiler i San Francisco med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i San Francisco med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til San Francisco på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 18.4.
12:00
to. 25.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i San Francisco