Leiebiler i San Francisco, California

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i San Francisco, California? Start søket her!

San Francisco, CA, USA
12. aug. — 19. aug.
Samme leveringssted
San Francisco, CA, USA
fr. 12.8.
12:00
fr. 19.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i San Francisco, California

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i San Francisco, California nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

62 kr/dag

26 sep.–8 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

53 kr/dag

25 sep.–7 okt.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

46 kr/dag

25 sep.–7 okt.
Volvo V40
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

50 kr/dag

26 sep.–8 okt.
Toyota Yaris
Ford Galaxy
eller som ligner på Minivan
Opptil 5 passasjerer

65 kr/dag

25 sep.–7 okt.
Ford Galaxy

Viktig informasjon om leiebiler i San Francisco

Aldersgrense for bilutleie i San Francisco er som regel 21 år, men hvis du er under 25 år og vil leie bil er det ofte en ekstrakostnad per dag. Noen bilutleieselskaper har spesielle avtaler hvis det er flere unge sjåfører som skal kjøre leiebilen. Da betaler dere som regel en satt pris som innebærer inntil tre sjåfører mellom 21-25 år og i tillegg får man også bensin med i prisen. Hvis dere er en ung gjeng som skal leie bil i San Francisco bør dere undersøke slike tilbud.

Det er en øvre fartsgrense på 65-70 mph som betyr miles per hour. Dette er tilsvarende omtrent 110 km/t. Det er lavere fartsgrenser i tettbygde strøk og sentrumsområder, på rundt 32-56 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser om natten. Fartsgrensene vises kun i mph. Dersom dere kjører gjennom bomstasjoner må dere ha mynter, fordi mange tar ikke kort. Det er ikke lov å kjøre forbi skolebusser, disse kjenner man som regel igjen på deres gule farge. Dersom dere skulle bli stoppet av politiet må man ikke gå ut av bilen, men slå av motor og vente. Promillegrensen er på 0,08. Man bør alltid bruke setebelte.

Det finnes parkering ved de fleste severdighetene i byen, noe som er perfekt for deg som har leiebil i San Francisco. Når man skal på shopping er Pier 39 et godt utgangspunkt. Da kan du parkere bilen på Triangle Lot ved Fisherman’s Wharf som ligger kun noen minutter å gå fra Pier 39. Dette er også et bra sted å parkere hvis dere vil ta turen til Golden Gate Bridge. Skal dere ta turen til The Exploratorium Museum kan dere sette bilen på The Big Triangle Lot, fem minutter å gå fra The Exploratiorium. Ved Chinatown kan man parkere i 650 California Garage i Sacramento St.

Leiebil i San Francisco er det perfekte utgangspunktet for en roadtrip langs The Pacific Coas Highway. Her er det massevis av steder å stoppe og oppleve. Start med The Golden Gate Park, og kjør over den berømte Golden Gate broen. Når dere er her kan dere bruke litt til på Fisherman’s Wharf, dra innom Alcatraz og ta en kaffe på Union Square. En time fra San Francisco ligger San Jose, der berømte Silicon Valley ligger. Videre på turen bør dere stoppe innom Santa Cruz. Langs Santa Cruz Beach Boardwalk er det en gammeldags amerikansk atmosfære. Ved Pacific Avenue kan dere finne masse vintage-skatter! Kjør videre over Bixby Bridge for å komme til The Big Sur. Når dere kjører langs med kysten her er det utrolig mye vakkert å se.

Med leiebil i San Francisco er ofte leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. I tillegg er det ikke inkludert leiebilforsikring, og dette bør du ha. Du bør ha det som heter Loss Damage Waiver, som er en kasko-forsikring. Denne dekker eventuelle tyveri eller skader på bilen. For å forsikre deg mot søksmål bør du ha en Supplemental Liability Insurance. Du bør også forsikre deg mot uforsikrede bilister. Denne forsikringen heter Uninsured Motorist Protection.

For å leie bil i San Francisco må du ikke ha internasjonalt førerkort, men NAF anbefaler at man har det uansett.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i San Francisco. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen. Ofte er det også slik at du kan levere bilen et annet sted enn du hentet den uten ekstra kostnad.


Tilbud på San Francisco, California bilutleie

Finn leiebil i San Francisco som passer for deg

Liten Leiebiler

236 kr - 1 036 kr

Alle biltyper

511 kr - 1 229 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i San Francisco, USA er 555 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i San Francisco, USA er i januar. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 236 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i San Francisco, USA er 878 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i San Francisco, USA er i februar. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 487 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i San Francisco, USA er 790 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i San Francisco, USA er i oktober. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 447 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i San Francisco, USA er 838 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i San Francisco, USA er i februar. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 625 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i San Francisco, USA er 467 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i San Francisco, USA er i oktober. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 463 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for San Francisco Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i San Francisco, USA er 782 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i San Francisco, USA er i oktober. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 432 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i San Francisco, USA er 901 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i San Francisco, USA er i desember. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 570 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Francisco kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

50 kr/dag

26 sep.–8 okt.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i San Francisco

Alle større selskaper som leier ut biler i San Francisco, California
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,9

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,6

Hentes/Leveres

9,2

Value

7,7
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

7,5

Value

8,0
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

7,9

Value

8,4
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

6,8

Value

7,1
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,1

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,2
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,2

Hentes/Leveres

5,0

Value

5,8
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,2

Hentes/Leveres

5,0

Value

5,1
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

4,8

Hentes/Leveres

5,1

Value

4,9

Informasjon om leiebiler i San Francisco

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i San Francisco

Mest populære selskap

Avis

Populære biltyper

Standard, Convertible, Intermediate

Billigste leiebil

583 kr

Mest populære modell

Ford Mustang Convertible
Det mest populære bilutleiefirmaet i San Francisco funnet på momondo denne måneden er Avis. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Budget og Thrifty
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i San Francisco de siste 72 timene: Standard, Convertible, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i San Francisco er 583 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 937 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i San Francisco de siste 7 dagene er Ford Mustang Convertible. Våre brukere foretrekker også Toyota Camry som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i San Francisco

Attraksjoner i nærheten:

Ghirardelli Square20,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Ghirardelli Square65,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Ghirardelli Square20,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i San Francisco

Nedenfor er de mest populære hotellene i San Francisco

Kjøre med en leiebil i San Francisco - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i San Francisco, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Vår data viser at for leiebil i helg i september i San Francisco, kan du forvente å betale rundt 1 433 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 1 354 kr, som er den laveste prisen for San Francisco som vi har sett så langt. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 574 kr til 574 kr.

De billigste leiebilprisene i San Francisco tilbys av Thrifty som har 2 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 455 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i San Francisco fra Thrifty ligger på 1 354 kr/dag.

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i San Francisco ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i San Francisco. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

I september ligger temperaturene i San Francisco på ca. 17 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 27 mm i løpet av september i San Francisco kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i San Francisco vil koste deg i gjennomsnitt 1 024 kr/dag.

Budget er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i San Francisco, CA med totalt 6 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 811 kr/dag når de leier en bil hos Budget i San Francisco, CA.

Når du bestiller en leiebil i San Francisco, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i San Francisco er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i San Francisco du befinner deg.

Temperaturen i San Francisco i august ligger normalt på 16 °C, og forventet nedbørsmengde er 1 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Klimaet i California i august innebærer vanligvis temperaturer på 21 °C og en forventet nedbørsmengde på 1,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra San Francisco til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære San Francisco

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av San Francisco

Leiebiltyper som er populære i San Francisco

Lei en av disse populære biltypene i San Francisco

Utforsk flere leiebiler i USA

Sjekk ut tilbud på leiebiler i USA

Start planleggingen av reisen til San Francisco


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i San Francisco er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i San Francisco. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i San Francisco og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i San Francisco.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert San Francisco.

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i San Francisco med ubegrenset kjørelengde på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.