Finn billige fly til Miami

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Miami (MIA)
fre.. 9.4.
fre.. 16.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Miami

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Miami fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Miami

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Miami

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Miami (MIA)

Vanligvis er flyvninger til Miami fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Miami, som i gjennomsnitt koster 3 391 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MIAMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Miami koster i gjennomsnitt kun 2 559 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MIAMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli65 % dyrereDet koster ca. 5 585 kr for flyvninger til Miami fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MIAMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember446 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Miami fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Miami?

Et godt tidspunkt for vinterkalde nordmenn å reise til Miami, storbyen med vakre strender og palmekledte gater, er fra januar til mars. Da er det nemlig sommer i Miami, med høye temperaturer og flest soldager. Ettersom billettprisene ofte henger sammen med skoleferier, har du gode muligheter til å bestille billige flybilletter til Miami på denne tiden. Spesielt januar er et godt tidspunkt for å booke billige flybilletter til Miami. Ta gjerne en titt på www.momondo.no/pakkereiser/ for å finne et godt tilbud på fly+hotell.

Det koster gjerne mer å fly til Miami i sommermånedene og rundt jul. Temperaturene er fortsatt høye i juni/juli, men det kan komme litt regn. Du finner også billige flybilletter til Miami i mellomsesongen.

Hvilken flyvning til Miami er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Miami fra Houston for 533 kr. Dette er 87 % billigere enn de fleste flytilbudene til Miami. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Miami fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Miami?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Miami. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 559 kr. Hvis du ikke kan fly til Miami i mars, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Miami i Januar ligger i gjennomsnitt på 2 703 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Miami?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Miami på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 3 391 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Miami på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 3 034 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Miami?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Miami på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 3 360 kr. Flyvninger fra Norge til Miami på en fredag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 4 010 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Miami?

Kl. 12:00 er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Miami, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 2 557 kr. Å fly til Miami kl. 12:00 er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på kvelden ettersom de ofte koster ca. 3 860 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Miami?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Miami. Hvis du planlegger å fly til Miami, bør du vurdere å bestille flyvninger til Fort Lauderdale flyplass (34 km fra sentrum i Miami), eller West Palm Beach Intl. flyplass (102 km fra sentrum i Miami).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Miami?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Fort Lauderdale flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Miami, med en gjennomsnittspris på 3 827 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Miami

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Miami som nylig ble funnet av brukere på momondo
LOT
4. jun.
15:45Oslo Gardermoen
27t 40m
1 stopp
19:25Miami
14. jun.
15:55Miami
17t 00m
1 stopp
08:55Oslo Gardermoen
3 881 kr
Finn lignende
LOT
1. jun.
15:45Oslo Gardermoen
27t 40m
1 stopp
19:25Miami
12. jun.
15:55Miami
17t 00m
1 stopp
08:55Oslo Gardermoen
3 898 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. jun.
13:30Oslo Gardermoen
28t 05m
2 stopp
17:35Miami
12. jun.
06:14Miami
18t 51m
2 stopp
01:05Oslo Gardermoen
3 729 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. aug.
13:30Oslo Gardermoen
28t 05m
2 stopp
17:35Miami
10. sep.
08:15Miami
20t 15m
2 stopp
04:30Oslo Gardermoen
3 636 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. jun.
13:30Oslo Gardermoen
28t 05m
2 stopp
17:35Miami
12. jun.
15:40Miami
21t 35m
1 stopp
13:15Oslo Gardermoen
3 703 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. sep.
11:20Oslo Gardermoen
30t 15m
2 stopp
17:35Miami
29. sep.
15:40Miami
21t 35m
1 stopp
13:15Oslo Gardermoen
3 526 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Miami

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Miami, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
TAP AIR PORTUGAL
22. sep.
08:50Oslo Gardermoen
14t 45m
1 stopp
23:35Miami
2 517 kr
Finn lignende
KLM
2. jul.
10:25Oslo Torp Sandefjord
16t 14m
2 stopp
02:39Miami
3 695 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. jul.
06:00Oslo Gardermoen
17t 35m
2 stopp
23:35Miami
3 526 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Miami?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Miami

Reisende fra Norge må ofte innstille seg på å mellomlande når de skal fly til Miami, men et godt utvalg av tradisjonelle selskap og lavpriskjeder sørger for at du kan sammenligne pris og velge et tilbud som passer for deg. Fordelen med lengre reisetid er større utvalg av billige flybilletter til Miami. Fra Oslo er SAS, British Airways og Norwegian hyppig brukt blant reisende som skal med fly til Miami, mens fra Bergen og Trondheim er også KLM og Finnair populære valg. Det tar ca. 14 timer å fly til Miami fra Norge. SAS og Norwegian tilbyr direkteflyvninger fra Oslo på utvalgte datoer. Husk at det kan påløpe ekstra gebyrer, f.eks. for å velge flysete, når du bestiller billige flybilletter til Miami.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Miami, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du lander på Miami internasjonale lufthavn når du kommer med fly til Miami – en travel flyplass med mange transportmuligheter videre. Det går ekspressbuss fra flyplassen til Miami Beach som koster ca. $ 2–3. Metroen koster det samme. Bussene går omtrent hver halvtime, fra tidlig morgen til sein kveld. Du må kjøpe reisekortet EASY Card på automatene og fylle på ønsket beløp, eller laste ned appen EASY Pay Miami på forhånd. Du kan bruke samme både buss og Metro når du vil tilbake igjen til flyplassen, eller hoppe i en taxi dersom du vil raskt av gårde.


Hvordan kommer man seg rundt i Miami?

Du kommer deg lett rundt i byen ved hjelp av tog, buss og trikk. Du kan bruke reisekortet EASY Card på dem alle. Du fyller på et gitt beløp og kjøper enkeltbilletter for ca. $ 2–3. Enkelte linjer går døgnet rundt, men bruk gjerne appen Miami-Dade Transit Tracker for å planlegge reisen på forhånd. Kjøper du turistkortet Go Miami Card, får du gratis tilgang til offentlig transport, turistbusser og ulike attraksjoner.

Decobikes er en smart løsning for å komme seg rundt i nærområdene på. Du leier en sykkel fra et sykkelstativ, og når du er ferdig setter du den i fra deg på et annet sykkelstativ. Det er ganske billig å leie en, og du finner mange sykkelstativer rundt omkring.


Kan man reise til Miami uten pass eller visum?

Dersom du skal fly til Miami må du ha e-pass (elektronisk brikke) for å kunne reise visumfritt. Det er derfor ikke mulig å bruke nødpass. Dersom passet er utstedt etter 3. oktober 2005, skal den ha en elektronisk brikke som inneholder fingeravtrykk og foto. Du må registrere deg i ESTA på forhånd dersom du skal reise til Miami uten visum. Regler for innreise kan endre seg på kort varsel, og reisende som skal til USA bør derfor sjekke nettsidene til den amerikanske ambassaden eller regjeringen i god tid før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Miami?

Besøket ditt i Miami er ikke komplett uten å ha vært på de legendariske strendene i Miami Beach. South Beach kjenner du nok igjen om du har sett på Miami Vice, og på denne hippe stranden er det mye liv. Central-delen derimot, er mye roligere.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Miami er en by med mye moro for store og små. Barna kommer til å elske strendene, og elvecruise i nærliggende Everglades nasjonalpark, med krokodiller og slanger, er et minne for livet.

Hvor bør jeg shoppe?

Rett i nærheten av Miami Beach finner du shoppinggatene Lincoln Road og Collins Avenue. Lincoln Road kan i tillegg friste med et utendørs kjøpesenter. Du kan også ta bussen ut til de gigantiske kjøpesentrene Sawgrass Mills og Aventura Mall for en full dag med kjøpeglede.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du planer om å bade og sole deg, er et besøk på området rundt Miami Beach et must. Stedet er kjent for Art Deco-distriktet med fascinerende arkitektur og hvite sandstrender. Like ved sentrum finner du nabolaget Little Havanna, som er et lite stykke Cuba. Det fargerike nabolaget er fylt med god stemning, livlig musikk og velsmakende mat.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse