Finn billige flyvninger til Miami fra 2 317 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ma. 11.12.
ma. 18.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Miami

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Miami

Beste pris på enveisbillett

2 317 kr

Beste pris på tur/retur-billett

3 938 kr

Raskeste flytid

10t 15m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Miami fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 317 kr (Oslo Gardermoen til Miami Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Miami fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 938 kr (Bergen Flesland til Miami Intl).
Den kjappeste flyvningen til Miami fra Norge tar 10t 15m (Oslo Gardermoen til Miami Intl).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til Miami, deriblant British Airways, Lufthansa og Air France.

Miami flyinnsikt og trender

Se innsikt for Miami-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Miami?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Miami i løpet av september, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av oktober i stedet. Flyvninger til Miami i oktober er ikke like billige som de i september, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 4 732 kr.

Hvilken flyvning til Miami er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Miami?

Hvor lang tid tar det å fly til Miami?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Miami avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Miami Intl tar det i snitt 10t 15m, men flyr du fra Bergen Flesland til Miami Intl ligger flytiden på rundt 18t 03m. Miami Intl er den mest populære flyplassen i Miami.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Miami?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Miami fra Norge hvis du bestiller 56 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Miami for ca. 5 767 kr når du søker 56 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Miami

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Miami fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Miami

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Miami

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Miami (MIA)

Vanligvis er flyvninger til Miami fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Miami Intl, som i gjennomsnitt koster 5 767 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MIAMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Miami koster i gjennomsnitt kun 4 525 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MIAMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 7 451 kr for flyvninger til Miami fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MIAMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli371 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Miami fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Miami

Et godt tidspunkt for vinterkalde nordmenn å reise til Miami, storbyen med vakre strender og palmekledte gater, er fra januar til mars. Da er det nemlig sommer i Miami, med høye temperaturer og flest soldager. Ettersom billettprisene ofte henger sammen med skoleferier, har du gode muligheter til å bestille billige flybilletter til Miami på denne tiden. Spesielt januar er et godt tidspunkt for å booke billige flybilletter til Miami. Ta gjerne en titt på www.momondo.no/pakkereiser/ for å finne et godt tilbud på fly+hotell.

Det koster gjerne mer å fly til Miami i sommermånedene og rundt jul. Temperaturene er fortsatt høye i juni/juli, men det kan komme litt regn. Du finner også billige flybilletter til Miami i mellomsesongen.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Miami?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Miami. Hvis du planlegger å fly til Miami, bør du vurdere å bestille flyvninger til Miami Opa Locka flyplass (17 km fra sentrum i Miami), Fort Lauderdale flyplass (34 km fra sentrum i Miami), Fort Lauderdale Executive flyplass (47 km fra sentrum i Miami), eller West Palm Beach Intl. flyplass (102 km fra sentrum i Miami).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Miami?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Fort Lauderdale flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Miami, med en gjennomsnittspris på 1 309 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Miami Intl flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Miami Intl flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Miami Intl flyplass fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 18 tilbydere å velge mellom fra Miami Intl flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Miami Intl flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Miami Intl flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Miami Intl flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Miami Intl flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Miami Intl flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Miami

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Miami som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
22. jan.
BGO14:20Bergen Flesland
30t 30m
1 stopp
MIA14:50Miami Intl
30. jan.
MIA19:50Miami Intl
34t 50m
1 stopp
BGO12:40Bergen Flesland
3 938 kr
Finn lignende
Air France
17. jan.
OSL06:20Oslo Gardermoen
17t 10m
1 stopp
MIA17:30Miami Intl
23. jan.
MIA23:10Miami Intl
18t 05m
1 stopp
OSL23:15Oslo Gardermoen
3 948 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. jan.
OSL06:30Oslo Gardermoen
14t 20m
1 stopp
MIA14:50Miami Intl
30. jan.
MIA19:50Miami Intl
14t 35m
1 stopp
OSL16:25Oslo Gardermoen
3 959 kr
Finn lignende
KLM
22. jan.
BGO10:00Bergen Flesland
16t 42m
2 stopp
MIA20:42Miami Intl
30. jan.
MIA23:10Miami Intl
31t 30m
1 stopp
BGO12:40Bergen Flesland
3 970 kr
Finn lignende
Air France
28. feb.
OSL06:20Oslo Gardermoen
20t 30m
1 stopp
MIA20:50Miami Intl
6. mar.
MIA23:00Miami Intl
18t 15m
1 stopp
OSL23:15Oslo Gardermoen
3 981 kr
Finn lignende
Air France
29. feb.
OSL06:20Oslo Gardermoen
20t 25m
1 stopp
MIA20:45Miami Intl
10. mar.
MIA23:55Miami Intl
18t 20m
1 stopp
OSL23:15Oslo Gardermoen
4 003 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Miami

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Miami, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norse Atlantic Airways
Norse Atlantic Airways
13. jan.
OSL13:30Oslo Gardermoen
10t 15m
MIA17:45Miami Intl
2 317 kr
Finn lignende
Norse Atlantic Airways
13. jan.
OSL13:30Oslo Gardermoen
10t 15m
MIA17:45Miami Intl
2 426 kr
Finn lignende
Norse Atlantic Airways
23. des.
OSL13:30Oslo Gardermoen
10t 15m
MIA17:45Miami Intl
3 067 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Miami

Du kommer deg lett rundt i byen ved hjelp av tog, buss og trikk. Du kan bruke reisekortet EASY Card på dem alle. Du fyller på et gitt beløp og kjøper enkeltbilletter for ca. $ 2–3. Enkelte linjer går døgnet rundt, men bruk gjerne appen Miami-Dade Transit Tracker for å planlegge reisen på forhånd. Kjøper du turistkortet Go Miami Card, får du gratis tilgang til offentlig transport, turistbusser og ulike attraksjoner.

Decobikes er en smart løsning for å komme seg rundt i nærområdene på. Du leier en sykkel fra et sykkelstativ, og når du er ferdig setter du den i fra deg på et annet sykkelstativ. Det er ganske billig å leie en, og du finner mange sykkelstativer rundt omkring.


Visumkrav for Miami

Dersom du skal fly til Miami må du ha e-pass (elektronisk brikke) for å kunne reise visumfritt. Det er derfor ikke mulig å bruke nødpass. Dersom passet er utstedt etter 3. oktober 2005, skal den ha en elektronisk brikke som inneholder fingeravtrykk og foto. Du må registrere deg i ESTA på forhånd dersom du skal reise til Miami uten visum. Regler for innreise kan endre seg på kort varsel, og reisende som skal til USA bør derfor sjekke nettsidene til den amerikanske ambassaden eller regjeringen i god tid før avreise.


De beste tingene å se og gjøre i Miami

Hva bør jeg oppleve i Miami?

Besøket ditt i Miami er ikke komplett uten å ha vært på de legendariske strendene i Miami Beach. South Beach kjenner du nok igjen om du har sett på Miami Vice, og på denne hippe stranden er det mye liv. Central-delen derimot, er mye roligere.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Miami er en by med mye moro for store og små. Barna kommer til å elske strendene, og elvecruise i nærliggende Everglades nasjonalpark, med krokodiller og slanger, er et minne for livet.

Hvor bør jeg shoppe?

Rett i nærheten av Miami Beach finner du shoppinggatene Lincoln Road og Collins Avenue. Lincoln Road kan i tillegg friste med et utendørs kjøpesenter. Du kan også ta bussen ut til de gigantiske kjøpesentrene Sawgrass Mills og Aventura Mall for en full dag med kjøpeglede.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du planer om å bade og sole deg, er et besøk på området rundt Miami Beach et must. Stedet er kjent for Art Deco-distriktet med fascinerende arkitektur og hvite sandstrender. Like ved sentrum finner du nabolaget Little Havanna, som er et lite stykke Cuba. Det fargerike nabolaget er fylt med god stemning, livlig musikk og velsmakende mat.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Miami?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Miami på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Miami som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Miami med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Miami for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Miami?

Når du har søkt etter flyvinger til Miami, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Miami akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Miami, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Miami og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Miami på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.