Finn billige fly til Miami

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 24.10.
sø. 31.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Miami

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Miami fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Miami

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Miami

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Miami (MIA)

Vanligvis er flyvninger til Miami fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Miami, som i gjennomsnitt koster 3 373 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MIAMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Miami koster i gjennomsnitt kun 2 545 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MIAMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli65 % dyrereDet koster ca. 5 555 kr for flyvninger til Miami fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MIAMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember446 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Miami fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Miami?

Et godt tidspunkt for vinterkalde nordmenn å reise til Miami, storbyen med vakre strender og palmekledte gater, er fra januar til mars. Da er det nemlig sommer i Miami, med høye temperaturer og flest soldager. Ettersom billettprisene ofte henger sammen med skoleferier, har du gode muligheter til å bestille billige flybilletter til Miami på denne tiden. Spesielt januar er et godt tidspunkt for å booke billige flybilletter til Miami. Ta gjerne en titt på www.momondo.no/pakkereiser/ for å finne et godt tilbud på fly+hotell.

Det koster gjerne mer å fly til Miami i sommermånedene og rundt jul. Temperaturene er fortsatt høye i juni/juli, men det kan komme litt regn. Du finner også billige flybilletter til Miami i mellomsesongen.

 • Hvilken flyvning til Miami er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Miami fra Houston for 530 kr. Dette er 87 % billigere enn de fleste flytilbudene til Miami. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Miami fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Miami?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Miami i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Miami i Januar er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 689 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Miami?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Miami fra Norge hvis du bestiller 59 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Miami for ca. 3 373 kr når du søker 59 dager før. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 2 874 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Miami?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Miami. Hvis du planlegger å fly til Miami, bør du vurdere å bestille flyvninger til Fort Lauderdale flyplass (34 km fra sentrum i Miami), eller West Palm Beach Intl. flyplass (102 km fra sentrum i Miami).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Miami?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Fort Lauderdale flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Miami, med en gjennomsnittspris på 3 806 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Miami

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Miami som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
17. nov.
OSL02:40Oslo Gardermoen
12t 35m
1 stopp
MIA15:15Miami
25. nov.
MIA11:05Miami
8t 55m
OSL20:00Oslo Gardermoen
2 967 kr
Finn lignende
SAS
17. nov.
OSL02:40Oslo Gardermoen
12t 35m
1 stopp
MIA15:15Miami
25. nov.
MIA11:05Miami
8t 55m
OSL20:00Oslo Gardermoen
2 975 kr
Finn lignende
SAS
26. nov.
OSL04:40Oslo Gardermoen
10t 15m
MIA14:55Miami
2. des.
MIA10:55Miami
12t 30m
1 stopp
OSL23:25Oslo Gardermoen
3 178 kr
Finn lignende
Lufthansa
17. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
14t 10m
1 stopp
MIA15:20Miami
25. nov.
MIA11:25Miami
16t 25m
1 stopp
OSL03:50Oslo Gardermoen
3 060 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. jan.
OSL01:10Oslo Gardermoen
20t 53m
2 stopp
MIA22:03Miami
31. jan.
MIA11:25Miami
14t 00m
1 stopp
OSL01:25Oslo Gardermoen
3 110 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. jan.
OSL01:10Oslo Gardermoen
20t 53m
2 stopp
MIA22:03Miami
31. jan.
MIA11:25Miami
14t 00m
1 stopp
OSL01:25Oslo Gardermoen
3 135 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Miami

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Miami, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SAS
SAS
5. des.
BGO15:30Bergen Flesland
23t 35m
2 stopp
MIA15:05Miami
2 495 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. okt.
OSL17:25Oslo Gardermoen
27t 20m
3 stopp
MIA20:45Miami
2 512 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. okt.
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
28t 45m
2 stopp
MIA20:45Miami
3 127 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Miami?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Miami
 • Hvilke flyselskaper flyr til Miami?

  Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Miami from Norge are SAS, Finnair, British Airways and Lufthansa. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Miami

Under finner du alle flyplassene i Miami sammen med avstanden til sentrum

Du lander på Miami internasjonale lufthavn når du kommer med fly til Miami – en travel flyplass med mange transportmuligheter videre. Det går ekspressbuss fra flyplassen til Miami Beach som koster ca. $ 2–3. Metroen koster det samme. Bussene går omtrent hver halvtime, fra tidlig morgen til sein kveld. Du må kjøpe reisekortet EASY Card på automatene og fylle på ønsket beløp, eller laste ned appen EASY Pay Miami på forhånd. Du kan bruke samme både buss og Metro når du vil tilbake igjen til flyplassen, eller hoppe i en taxi dersom du vil raskt av gårde.


Populære flybilletter til Miami

Finn dine flybilletter til Miami med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Miami
Raskeste flytid10t 15m
Billigst pris2 874 kr
Flyvninger fra Bergen til Miami
Raskeste flytid14t 00m
Billigst pris3 599 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Miami
Raskeste flytid25t 45m
Billigst pris3 793 kr
Flyvninger fra Trondheim til Miami
Raskeste flytid25t 10m
Billigst pris4 021 kr
Flyvninger fra Stavanger til Miami
Raskeste flytid20t 55m
Billigst pris4 526 kr
Flyvninger fra Haugesund til Miami
Raskeste flytid25t 40m
Billigst pris4 720 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Miami

Du kommer deg lett rundt i byen ved hjelp av tog, buss og trikk. Du kan bruke reisekortet EASY Card på dem alle. Du fyller på et gitt beløp og kjøper enkeltbilletter for ca. $ 2–3. Enkelte linjer går døgnet rundt, men bruk gjerne appen Miami-Dade Transit Tracker for å planlegge reisen på forhånd. Kjøper du turistkortet Go Miami Card, får du gratis tilgang til offentlig transport, turistbusser og ulike attraksjoner.

Decobikes er en smart løsning for å komme seg rundt i nærområdene på. Du leier en sykkel fra et sykkelstativ, og når du er ferdig setter du den i fra deg på et annet sykkelstativ. Det er ganske billig å leie en, og du finner mange sykkelstativer rundt omkring.


Visumkrav for Miami

Dersom du skal fly til Miami må du ha e-pass (elektronisk brikke) for å kunne reise visumfritt. Det er derfor ikke mulig å bruke nødpass. Dersom passet er utstedt etter 3. oktober 2005, skal den ha en elektronisk brikke som inneholder fingeravtrykk og foto. Du må registrere deg i ESTA på forhånd dersom du skal reise til Miami uten visum. Regler for innreise kan endre seg på kort varsel, og reisende som skal til USA bør derfor sjekke nettsidene til den amerikanske ambassaden eller regjeringen i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Miami


De beste tingene å se og gjøre i Miami

Hva bør jeg oppleve i Miami?

Besøket ditt i Miami er ikke komplett uten å ha vært på de legendariske strendene i Miami Beach. South Beach kjenner du nok igjen om du har sett på Miami Vice, og på denne hippe stranden er det mye liv. Central-delen derimot, er mye roligere.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Miami er en by med mye moro for store og små. Barna kommer til å elske strendene, og elvecruise i nærliggende Everglades nasjonalpark, med krokodiller og slanger, er et minne for livet.

Hvor bør jeg shoppe?

Rett i nærheten av Miami Beach finner du shoppinggatene Lincoln Road og Collins Avenue. Lincoln Road kan i tillegg friste med et utendørs kjøpesenter. Du kan også ta bussen ut til de gigantiske kjøpesentrene Sawgrass Mills og Aventura Mall for en full dag med kjøpeglede.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du planer om å bade og sole deg, er et besøk på området rundt Miami Beach et must. Stedet er kjent for Art Deco-distriktet med fascinerende arkitektur og hvite sandstrender. Like ved sentrum finner du nabolaget Little Havanna, som er et lite stykke Cuba. Det fargerike nabolaget er fylt med god stemning, livlig musikk og velsmakende mat.