Finn billige fly til Miami

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Miami

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Miami fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Miami

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Miami

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Miami (MIA)

Vanligvis er flyvninger til Miami fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Miami, som i gjennomsnitt koster 3 527 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MIAMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Miami koster i gjennomsnitt kun 2 662 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MIAMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli65 % dyrereDet koster ca. 5 809 kr for flyvninger til Miami fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MIAMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember446 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Miami fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Miami?

Et godt tidspunkt for vinterkalde nordmenn å reise til Miami, storbyen med vakre strender og palmekledte gater, er fra januar til mars. Da er det nemlig sommer i Miami, med høye temperaturer og flest soldager. Ettersom billettprisene ofte henger sammen med skoleferier, har du gode muligheter til å bestille billige flybilletter til Miami på denne tiden. Spesielt januar er et godt tidspunkt for å booke billige flybilletter til Miami. Ta gjerne en titt på www.momondo.no/pakkereiser/ for å finne et godt tilbud på fly+hotell.

Det koster gjerne mer å fly til Miami i sommermånedene og rundt jul. Temperaturene er fortsatt høye i juni/juli, men det kan komme litt regn. Du finner også billige flybilletter til Miami i mellomsesongen.

 • Hvilken flyvning til Miami er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Miami fra Houston for 554 kr. Dette er 87 % billigere enn de fleste flytilbudene til Miami. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Miami fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Miami?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Miami i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Miami i Januar er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 812 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Miami?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Miami fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Miami for ca. 3 527 kr når du søker 60 dager før. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 3 191 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Miami?

  Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Miami på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Miami på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 3 494 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en fredag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Miami på en fredag, 4 170 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Miami?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Miami på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 2 659 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på kvelden ettersom de ofte koster ca. 4 014 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Miami?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Miami. Hvis du planlegger å fly til Miami, bør du vurdere å bestille flyvninger til Fort Lauderdale flyplass (34 km fra sentrum i Miami), eller West Palm Beach Intl. flyplass (102 km fra sentrum i Miami).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Miami?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Fort Lauderdale flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Miami, med en gjennomsnittspris på 3 980 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Miami

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Miami som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
6. sep.
OSL05:20Oslo Gardermoen
21t 03m
2 stopp
MIA02:23Miami
13. sep.
MIA15:40Miami
15t 00m
1 stopp
OSL06:40Oslo Gardermoen
3 191 kr
Finn lignende
Alitalia
30. okt.
OSL02:05Oslo Gardermoen
40t 30m
2 stopp
MIA18:35Miami
17. nov.
MIA14:40Miami
38t 50m
2 stopp
OSL05:30Oslo Gardermoen
3 226 kr
Finn lignende
KLM
6. sep.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
15t 58m
2 stopp
MIA02:23Miami
13. sep.
MIA11:10Miami
16t 45m
2 stopp
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
3 252 kr
Finn lignende
Air France
6. sep.
OSL02:05Oslo Gardermoen
17t 10m
1 stopp
MIA19:15Miami
13. sep.
MIA15:40Miami
21t 35m
1 stopp
OSL13:15Oslo Gardermoen
3 270 kr
Finn lignende
KLM
6. sep.
OSL07:50Oslo Gardermoen
18t 33m
2 stopp
MIA02:23Miami
13. sep.
MIA15:31Miami
14t 49m
2 stopp
OSL06:20Oslo Gardermoen
3 252 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. okt.
OSL07:50Oslo Gardermoen
18t 23m
2 stopp
MIA02:13Miami
17. nov.
MIA15:20Miami
14t 10m
1 stopp
OSL05:30Oslo Gardermoen
3 358 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Miami

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Miami, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og KLM
KLM
31. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
23t 59m
2 stopp
MIA02:29Miami
2 142 kr
Finn lignende
Air France
31. aug.
OSL13:30Oslo Gardermoen
29t 45m
1 stopp
MIA19:15Miami
2 230 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. aug.
OSL05:15Oslo Gardermoen
36t 00m
3 stopp
MIA17:15Miami
2 380 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Miami?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Miami

Reisende fra Norge må ofte innstille seg på å mellomlande når de skal fly til Miami, men et godt utvalg av tradisjonelle selskap og lavpriskjeder sørger for at du kan sammenligne pris og velge et tilbud som passer for deg. Fordelen med lengre reisetid er større utvalg av billige flybilletter til Miami. Fra Oslo er SAS, British Airways og Norwegian hyppig brukt blant reisende som skal med fly til Miami, mens fra Bergen og Trondheim er også KLM og Finnair populære valg. Det tar ca. 14 timer å fly til Miami fra Norge. SAS og Norwegian tilbyr direkteflyvninger fra Oslo på utvalgte datoer. Husk at det kan påløpe ekstra gebyrer, f.eks. for å velge flysete, når du bestiller billige flybilletter til Miami.


Flyplasser nære Miami

Under finner du alle flyplassene i Miami sammen med avstanden til sentrum

Du lander på Miami internasjonale lufthavn når du kommer med fly til Miami – en travel flyplass med mange transportmuligheter videre. Det går ekspressbuss fra flyplassen til Miami Beach som koster ca. $ 2–3. Metroen koster det samme. Bussene går omtrent hver halvtime, fra tidlig morgen til sein kveld. Du må kjøpe reisekortet EASY Card på automatene og fylle på ønsket beløp, eller laste ned appen EASY Pay Miami på forhånd. Du kan bruke samme både buss og Metro når du vil tilbake igjen til flyplassen, eller hoppe i en taxi dersom du vil raskt av gårde.


Populære flybilletter til Miami

Finn dine flybilletter til Miami med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Miami
Raskeste flytid16t 12m
Billigst pris3 191 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Miami
Raskeste flytid14t 20m
Billigst pris4 892 kr
Flyvninger fra Trondheim til Miami
Raskeste flytid14t 05m
Billigst pris5 526 kr
Flyvninger fra Bergen til Miami
Raskeste flytid13t 50m
Billigst pris5 641 kr
Flyvninger fra Haugesund til Miami
Raskeste flytid25t 35m
Billigst pris6 337 kr
Flyvninger fra Stavanger til Miami
Raskeste flytid16t 55m
Billigst pris8 329 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Miami?

Du kommer deg lett rundt i byen ved hjelp av tog, buss og trikk. Du kan bruke reisekortet EASY Card på dem alle. Du fyller på et gitt beløp og kjøper enkeltbilletter for ca. $ 2–3. Enkelte linjer går døgnet rundt, men bruk gjerne appen Miami-Dade Transit Tracker for å planlegge reisen på forhånd. Kjøper du turistkortet Go Miami Card, får du gratis tilgang til offentlig transport, turistbusser og ulike attraksjoner.

Decobikes er en smart løsning for å komme seg rundt i nærområdene på. Du leier en sykkel fra et sykkelstativ, og når du er ferdig setter du den i fra deg på et annet sykkelstativ. Det er ganske billig å leie en, og du finner mange sykkelstativer rundt omkring.


Kan man reise til Miami uten pass eller visum?

Dersom du skal fly til Miami må du ha e-pass (elektronisk brikke) for å kunne reise visumfritt. Det er derfor ikke mulig å bruke nødpass. Dersom passet er utstedt etter 3. oktober 2005, skal den ha en elektronisk brikke som inneholder fingeravtrykk og foto. Du må registrere deg i ESTA på forhånd dersom du skal reise til Miami uten visum. Regler for innreise kan endre seg på kort varsel, og reisende som skal til USA bør derfor sjekke nettsidene til den amerikanske ambassaden eller regjeringen i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Miami


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Miami?

Besøket ditt i Miami er ikke komplett uten å ha vært på de legendariske strendene i Miami Beach. South Beach kjenner du nok igjen om du har sett på Miami Vice, og på denne hippe stranden er det mye liv. Central-delen derimot, er mye roligere.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Miami er en by med mye moro for store og små. Barna kommer til å elske strendene, og elvecruise i nærliggende Everglades nasjonalpark, med krokodiller og slanger, er et minne for livet.

Hvor bør jeg shoppe?

Rett i nærheten av Miami Beach finner du shoppinggatene Lincoln Road og Collins Avenue. Lincoln Road kan i tillegg friste med et utendørs kjøpesenter. Du kan også ta bussen ut til de gigantiske kjøpesentrene Sawgrass Mills og Aventura Mall for en full dag med kjøpeglede.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du planer om å bade og sole deg, er et besøk på området rundt Miami Beach et must. Stedet er kjent for Art Deco-distriktet med fascinerende arkitektur og hvite sandstrender. Like ved sentrum finner du nabolaget Little Havanna, som er et lite stykke Cuba. Det fargerike nabolaget er fylt med god stemning, livlig musikk og velsmakende mat.