Finn billige fly til Oakland, California

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Oakland, California

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Oakland, California

Beste pris på enveisbillett

3 113 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 358 kr

Raskeste flytid

18t 39m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Oakland fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 113 kr (Oslo Gardermoen til Oakland Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Oakland fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 358 kr (Oslo Gardermoen til Oakland Intl).
Den kjappeste flyvningen til Oakland fra Norge tar 18t 39m (Oslo Gardermoen til Oakland Intl).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Oakland, deriblant Delta.

De billigste flyvningene til flyplassene i Oakland, California

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Oakland, California fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
San Francisco

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Oakland

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til San Jose (SJC)

Vanligvis er flyvninger til Oakland fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til San Jose Mnpl, som i gjennomsnitt koster 5 734 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Oakland, California?

Det finnes alltid en god unnskyldning for å fly til Oakland. Flott natur, livlig uteliv og fristende restauranter er bare noen av godbitene du kan nyte i den fascinerende byen. Sommeren er en veldig populær tid å reise på, og byen kan lokke med strålende vær og morsomme festivaler som North Beach Festival og Fillmore Street Jazz Festival. Du bør bestille hotell i god tid om du ønsker å få med deg noen av disse arrangementene. Det kan være enklere å finne billige fly til Oakland tur-retur om du reiser i mars-mai istedenfor. Det er kanskje ikke varmt nok til å bade, men temperaturen er mer enn behagelig nok for sightseeing. Høsten kan også være ganske vakker, og det avholdes flere spennende arrangement som Castro Street Fair og San Fransisco Fringe Festival. Vintermånedene er perfekte for deg som har stramt budsjett og leter etter veldig billige flybilletter til Oakland. Det kan regne endel, så husk å pakke med deg en god allværsjakke.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Oakland, California, lå på 388 kr/per person fra Las Vegas, noe som er 93 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Oakland, California. Du kan finne den billigste prisen til Oakland, California fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Oakland, California kan potensielt finne bedre priser for San Francisco internasjonale flyplass (22 km fra sentrum i Oakland, California), Concord Buchanan Fld flyplass (28 km fra sentrum i Oakland, California), Napa County flyplass (45 km fra sentrum i Oakland, California), San Jose Mnpl flyplass (58 km fra sentrum i Oakland, California), eller Santa Rosa Sonoma County flyplass (92 km fra sentrum i Oakland, California), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Oakland Intl flyplass for i gjennomsnitt 4 497 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Oakland, California

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Oakland, California som nylig ble funnet av brukere på momondo
Delta
25. aug.
OSL02:25Oslo Gardermoen
18t 51m
2 stopp
OAK21:16Oakland Intl
26. okt.
OAK06:10Oakland Intl
15t 55m
2 stopp
OSL22:05Oslo Gardermoen
4 358 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. sep.
OSL13:00Oslo Gardermoen
39t 36m
3 stopp
OAK04:36Oakland Intl
6. okt.
OAK09:05Oakland Intl
37t 05m
3 stopp
OSL22:10Oslo Gardermoen
5 837 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. sep.
OSL13:00Oslo Gardermoen
39t 36m
3 stopp
OAK04:36Oakland Intl
6. okt.
OAK06:55Oakland Intl
39t 15m
3 stopp
OSL22:10Oslo Gardermoen
6 158 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. sep.
OSL13:30Oslo Gardermoen
31t 49m
2 stopp
OAK21:19Oakland Intl
6. okt.
OAK07:43Oakland Intl
19t 37m
2 stopp
OSL03:20Oslo Gardermoen
6 168 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. sep.
OSL13:30Oslo Gardermoen
31t 49m
2 stopp
OAK21:19Oakland Intl
6. okt.
OAK03:09Oakland Intl
24t 11m
2 stopp
OSL03:20Oslo Gardermoen
6 470 kr
Finn lignende
Delta
26. aug.
OSL02:25Oslo Gardermoen
18t 51m
2 stopp
OAK21:16Oakland Intl
19. okt.
OAK06:10Oakland Intl
18t 30m
2 stopp
OSL00:40Oslo Gardermoen
7 462 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Oakland, California

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Oakland, California, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
4. okt.
OSL02:30Oslo Gardermoen
19t 04m
1 stopp
OAK21:34Oakland Intl
3 113 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. okt.
OSL07:00Oslo Gardermoen
38t 39m
1 stopp
OAK21:39Oakland Intl
3 240 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. okt.
OSL02:30Oslo Gardermoen
19t 09m
1 stopp
OAK21:39Oakland Intl
3 454 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Oakland, California?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Oakland, California

Hvilke flyselskaper flyr til Oakland, California?

På flyreiser fraNorge til Oakland, California, benytter momondos brukere som regel airlines such as Norwegian og KLM. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med KLM til Oakland, California

I gjennomsnitt går det 13 fly med KLM til Oakland, California hver uke. De fleste av dem flyr fra Los Angeles Intl til Oakland, California, som er den mest populære ruten som trafikkeres av KLM til Oakland, California. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med KLM til Oakland, California som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 4 207 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. KLM er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,5/10 av 152 av brukerne våre.


Flyplasser nære Oakland, California

Under finner du alle flyplassene i Oakland, California sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Oakland, California fra flyplassen

Over 300 passasjerer flyr til eller fra Oakland International Airport hver eneste dag, og heldigvis finnes det mange transportmuligheter på den travle flyplassen. Offentlig transport er den billigste løsningen, og det går hyppige tog fra flyplassen til sentrum og andre nærliggende byer i San Francisco Bay Area. På dagtid går det som regel et tog ca. hvert sjette minutt. Togstasjonen ligger tvers over gaten når du forlater terminalen. Du finner mange taxier utenfor terminalene om du foretrekker å reise rett til hotellet, uten å bytte tog i byen. Ellers kan du bestille Uber, Lyft og Wings. Du kan også leie deg en bil under oppholdet, og bilutleiesenteret på flyplassen holder åpent døgnet rundt.


Populære flybilletter til Oakland, California

Finn dine flybilletter til Oakland, California med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Oakland, California
Raskeste flytid38t 45m
Laveste pris21 267 kr
Flyvninger fra Oslo til Oakland, California
Raskeste flytid40t 30m
Laveste pris4 796 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Oakland, California

Det koster ca. 2-3 USD (20-30 NOK) for en enkeltbillett på bussen og 5 USD (50 NOK) for et dagspass. I tillegg går det en gratis shuttle-buss mellom Jack London Sq and Lake Merritt. Den er svært praktisk for alle som skal på sightseeing og stopper blant annet i Chinatown og ved togstasjoner i sentrum. Du kan også leie sykkel for å komme deg raskt og billig fra sted til sted. Det finnes mange sykkelstasjoner rundt i byen. Du betaler simpelthen med kort, velger deg en sykkel og tråkker i vei. Sykkelen kan leveres tilbake på hvilken som helst stasjon. Det koster 2 USD (20 NOK) for en enkelt tur og 10 USD (100 NOK) for en hel dag.


Visumkrav for Oakland, California

Norske statsborgere kan enten søke visum hos USAs ambassade eller registrere seg i Esta-databasen før avreise. Du kan ikke reise til USA uten pass som er maskinlesbart om du skal benytte deg av ESTA. Det er også viktig å sjekke at passet ikke utløper under oppholdet ditt. Det anbefales å kontakte ambassaden om du har nærmere spørsmål om hvilke dokumenter du trenger for å fly til Oakland.


Start planleggingen av reisen til Oakland, California


De beste tingene å se og gjøre i Oakland, California

Det finnes mange flotte severdigheter og opplevelser i Oakland. Du kan se et show på Paramount Theater, beundre vakre hager i Morcom Rose Garden eller besøke de livlige utestedene ved Jack London Square.

Det koster ganske mye å få legehjelp i USA, og det er derfor svært viktig at du kjøper reiseforsikring før du reiser til Oakland. Den bør helst dekke opptil 500 000 USD (4 500 000 NOK).


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Oakland når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Oakland, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Oakland for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Oakland.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Oakland nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Oakland og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Oakland, California

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Oakland, California

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.