Bestill fly med Delta

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 30.5.
ma. 6.6.

Korte fakta om Delta

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Delta

Billigste rute

422 kr

Mest populære ruten

SFO til LAX

Korteste flyvning

1t 00m

Lengste flyvning

8t 17m
Den billigste ruten med Delta er fra San Francisco internasjonale til Los Angeles Intl for 422 kr
Å fly fra San Francisco internasjonale til Los Angeles Intl er for øyeblikket den mest populære ruten med Delta
Den raskeste flyruten med Delta er 1t 00m fra Worcester (ORH) til New York (LGA)
Den lengste Delta flyruten er 8t 17m fra Newark (EWR) til Tampa (TPA)

Vurderinger av Delta

7,9
BraBasert på 30 772 bekreftede gjestevurderinger
7,5Mat
7,8Komfort
8,1Ombordstigningen
8,1Gjennomsnittlig
8,5Besetningen
7,8Underholdning

Sorter etter:
Dato

Populære Delta ruter

Dersom du har fleksible reiseplaner, sjekk ut denne seksjonen med Delta ruter.
London til Boston
Raskeste flytid8t 08m
Billigst pris2 591 kr
New York til Bogota
Raskeste flytid6t 05m
Billigst pris5 144 kr
New York til Fort Lauderdale
Raskeste flytid3t 17m
Billigst pris7 255 kr
San Francisco til New York
Raskeste flytid5t 31m
Billigst pris8 090 kr
London til New York
Raskeste flytid7t 50m
Billigst pris8 484 kr
Tokyo til Honolulu
Raskeste flytid6t 40m
Billigst pris12 178 kr

Informasjon om flyvninger med Delta

Innsjekking må skje senest en halvtime før flyet går, og måten du gjør dette på er ved å bruke online check-in. Oppmøtetid ved gaten er 15 minutter før flyets ordinære avgang.

Bagasje må ofte med om man reiser. En koffert som er så stor at den må sjekkes inn vil være gratis, så lenge den ikke er større enn 157 cm og ikke veier mer enn 23 kg, ifølge Delta sine bagasjeregler. Men du kan ha med deg flere kolli så lenge du er villig til å betale for dette.

Det er ideelt å reise med minst mulig, men det er ikke alltid at dette er gjennomførbart, så man vil innimellom ende opp med litt ekstra bagasje. Det er ifølge Delta helt greit, men de anbefaler likevel at du pakker effektivt. Overvekt må betales for. Til og fra Europa koster dette 805 NOK hver vei per bagasje som overskrider vekten.

Flyselskapet advarer mot å legge ulovlige gjenstander i håndbagasje. De minner om at lommekniver er blitt gjort ulovlige å fly med av TSA. Du er velkommen til å ta med deg en liten bag på flyet uten å måtte betale penger for dette. Det finnes ingen restriksjoner på vekt, men håndbagasjen må være innenfor disse målene: 56 cm x 35 cm x 23 cm.

Det er ikke alt her i livet som går som planlagt, ei heller flyreiser. Du kan endre reiser opptil 24 timer før du skal avgårde, om du vil endre til en annen avgang samme dag. Ifølge Delta koster dette 1690 NOK innenfor USA og mellom 1690 og 4210 NOK i Europa. Glemte ting er en prioritet for de ansatte på flyplassen, så spør dem om du savner noe.

E-billetter kan avbestilles innen 24 timer, og du vil da automatisk få beløpet overført tilbake til din konto. Det står ikke oppført et eksakt beløp som må betales om du avbestiller reisen, men dette kan enkelt gjøres online. Der vil du også bli opplyst om eventuelle avgifter.

Gratis drikke vil bli utdelt sammen med matkuponger dersom flyet er mer enn to timer bak skjema. Forsinkelser av denne typen er sjeldne, men om det overskrider fem timer har du rett på gratis overnatting. Et hett tips er å følg med på appen til flyselskapet. Denne blir stadig oppdatert med informasjon om flyet ditt og om eventuelle endringer.

Helsen står sentralt om du er gravid, både din egen og ditt barns. Som regel går det fint å fly, men sjekk dette med lege før du drar til flyplassen. Barnebillett er ikke et helt nytt konsept, og Delta tilbyr fortsatt dette. Barnevogn kan bli sendt med flyet gratis, men det lureste er kanskje å ta med en som kan klappes sammen.

Ja, Delta har 38 ukentlige flyvninger fra Oslo Gardermoen.

Orlando Intl, Jacksonville Intl, og Atlanta Hartsfield Jackson er de mest populære flyplassene Delta bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos Delta ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Delta i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Delta på +1 888 750 3284 eller besøke hjemmesiden deres delta.com.

Den rimeligste innenlandsreisen med Delta er fra Los Angeles Intl til San Francisco internasjonale. Denne koster 845 kr per billett og har 0 stops. For kun 422 kr per billett og med 0 stops, er den rimeligste enveisreisen med Delta på flyvninger fra San Francisco internasjonale til Los Angeles Intl.


Populære internasjonale Delta-flyvninger

Ønsker du å fly utenfor grensene til USA? Bestill internasjonale flyreiser med Delta til disse populære reisemålene

Delta - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Delta
on. 5/25