Hoteller i San Francisco i CA

Finn tilbud på 449 hoteller i San Francisco i CA

San Francisco, CA, USA
23. sep. — 24. sep.2
sø. 24.9.
to. 28.9.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.


De beste hotellene i San Francisco

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i San Francisco
Pris
kr1349
kr3130
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i San Francisco

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i San Francisco

Pris

945 kr–2 991 kr

BILLIGSTE BYDEL I SAN FRANCISCOMission District60 % billigereHoteller i Mission District er de billigste i San Francisco med en gjennomsnittspris på kun 945 kr per natt
DYRESTE BYDEL I SAN FRANCISCOPacific Heights22 % dyrerePacific Heights har de dyreste hotellene i San Francisco med rom med en gjennomsnittspris på 2 991 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I SAN FRANCISCOUnion Square Area61 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Union Square Area enn noen andre land i San Francisco

Ting å gjøre i San Francisco


Hoteller i populære bydeler i San Francisco

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i San Francisco, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i San Francisco

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i San Francisco
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
76 %forventet prisnedgang
55 %forventet prisøkning

Pris

487 kr–4 591 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 502 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
5 906 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i San Francisco på er: 4-5 stjerne, 24 dag før.

1-2 stjerne

1 144 kr–1 306 kr

3 stjerne

1 953 kr–2 159 kr

4-5 stjerne

2 849 kr–2 914 kr


Nyttig informasjon om hoteller i San Francisco

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i San Francisco

Laveste hotellpris

410 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Fairmont San Francisco

Hoteller i nærheten av flyplassen

3156

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i San Francisco funnet siste 7 dager er 410 kr/natten. Denne prisen fås hos Amsterdam Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Fairmont San Francisco, det mest populære 5-stjerners hotellet i San Francisco(8/10 rating - basert på 954 anmeldelser).
Det er er 3 156 hoteller i San Francisco i nærheten av San Francisco internasjonale. Grand Hyatt At Sfo med kortest avstand på 1,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i San Francisco. Gjennomsnittprisen for 3 dager i San Francisco siste uken er 5 414 kr.

San Francisco reisetips

Hvordan bor man billig i San Francisco?

Hvis du vil finne et billig hotell i San Francisco kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent USD 31 (ca 250 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller ligger på fra omtrent USD 72 (ca 570 NOK) natten. 3-stjerners hotell koster fra rundt USD 177 (ca 1400 NOK) per natt. Vil du bo på hotell med svømmebasseng, koster dette også fra ca USD 177 (ca 1400 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i San Francisco?

San Francisco er en storby, så det er meget mulig at du vil trenge enten kollektiv transport eller taxi under oppholdet. Vil du ta taxi, kan du forsøke å bruke de app-baserte tjenestene Lyft eller Uber. Da bestiller du en bil via mobiltelefonen din. Prisene avhenger av når du reiser, og hvor langt. Du kan også ta Muni som er navnet på buss- og metrosystemet i San Francisco. Disse kjører i sentrum av San Francisco, og det koster mellom USD 2 og 5 (ca 15 og 40 NOK) for en voksenbillett. Det finnes også tre såkalte cable cars, som er de velkjente trikkene som kjører rundt i byen. Når du kjører kollektivt betaler du kontant til sjåføren.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i San Francisco?

Det er ikke satt noen spesifikk aldersgrense for innsjekking på hotell i San Francisco, men det kan være 18-årsgrense eller høyere noen steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i San Francisco?

Når du bestiller hotell i San Francisco på nett, er det vanligst å betale for hele oppholdet på forhånd, og ikke depositum.

Hvor trygt er det i San Francisco?

San Francisco er en storby så man bør ta visse forhåndsregler, slik som å passe godt på verdisakene i folkemengder og utvise normal forsiktighet når man er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i San Francisco?

I San Francisco er det vanlig med både tre- og topunkts stikkontakter, så det er lurt å ha med seg adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i San Francisco?

Det er mange som får lønnen sin basert på tips, så det er vanlig å gi 15 til 20% av regningen i tips etter du har spist på restaurant. Det er også noen steder som har service inkludert i regningen.


Hvor mye koster et hotell i San Francisco per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i San Francisco med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 2 554 kr

Gjennomsnittlig 2 837 kr

Dyrest 3 120 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i San Francisco

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i San Francisco
Finn hosteller i San Francisco

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i San Francisco

Disse hotellene i San Francisco har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i San Francisco

Storbyen San Francisco ligger i California på USAs vestkyst. Dette er den byen i California der det bort tettest med folk, og her finner du massevis av severdigheter, restauranter og opplevelser. Reiser du med barn, er South of Market et nabolag å vurdere når du skal velge hotell i San Francisco. Dette er et kult område i sentrum av byen, der du finner en rekke kunstgallerier og startup-selskaper. Her kan familien gå tur over byens gåbro for å komme til Children’s Creativity Museum. Er familien interessert i spennende kunst, finner dere også San Francisco Museum of Modern Art, og her kan man også dra på teaterforestilling om kvelden.

For par på tur, er Marina District et vakkert og koselig område. Finner dere et hotell her, kan dere dra på piknik-date på stranden i Bay Area, og dra på konsert på Palace of Fine Arts. Her er det koselige, lokale restauranter som serverer alt fra eksklusiv vegetarmat til asiatiske retter. Vil dere ut og danse etter middag, finnes det en rekke barer og danseklubber på Union Street.

I Theater District finnes noen av byens rimeligere hoteller, og dette er et område som passer godt for backpackere. Som navnet tilsier kan denne bydelen by på teateropplevelser om kvelden, blant annet ved American Conservatory Theater. I tillegg ligger det en rekke avslappede serveringssteder i området.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i San Francisco

San Francisco er en storby med massevis av kulturopplevelser, kunst og fantastiske restauranter. Byen har en fantastisk beliggenhet ved kysten, og den velkjente Golden Gate Bridge er noe du bare må få sett under oppholdet. Du finner også den spennende fengselsøya Alcatraz her, som man kan besøke via båt fra Fisherman’s Wharf. Byen har også en sterk historie når det gjelder homofiles rettigheter, og er den byen som har den største Chinatown-bydelen i hele landet. Byen er et sted der absolutt alle kan finne noe de liker, enten det er familien som reiser på tur, kjærestepar eller vennegjengen. Dra på kunstutstillinger i små gallerier, eller på byens moderne museum, og få med deg et teaterstykke i Theater District. Gå heller ikke glipp av de fantastiske burritosene du kan kjøpe fra matvogner på gaten.

San Francisco er en grønn og vakker by til tross for at den er så tett befolket. En anbefaling for deg som vil ha god utsikt over byen, er å gå opp Bernal Heights som ligger i nærheten av byen. Turen tar bare 20 minutter, og på toppen har du 360 graders utsikt. Golden Gate Park er også veldig populær, og er en stor park der du kan få pusterom og ro. Byen har også en fantastisk botanisk hage, som ligger inne i Golden Gate Park.

Dra til en av de mest populære byene i USA, der du kan spise fantastisk mat og bli med på helt nye kulturopplevelser.


Informasjon om opphold i San Francisco

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i San Francisco

Hvor mange dager tilbringer folk i San Francisco?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 3 netter i San Francisco.

Hvor mye koster et hotell i San Francisco?

Prisen på et hotell i San Francisco avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 3 015 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i San Francisco?

Prisene på hotellrom i San Francisco kan være hele 77 % lavere i Januar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i San Francisco?

fredag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i San Francisco. Den høyeste prisen bruker å være på mandag.

Hvor mye koster et luksushotell i San Francisco?

Et luksushotell i San Francisco kan ha en pris på 3 347 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i San Francisco 3 015 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 39% % for et luksushotell.

Hvor i San Francisco bør jeg bo?

SoMa, Mission District, Marina District og North Beach i San Francisco er blant de mest populære områdene å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i september basert på været i San Francisco?

Med forventninger om generelt lite regn (6 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 17 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i San Francisco tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området. Hvis man tar været i løpet av september med i betraktning, er Gaslamp Quarter en attraksjon det er verdt å ta turen til i nærheten av San Francisco.

Har San Francisco vandrehjem?

Det flere 30 vandrehjem i San Francisco hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. Podshare San Francisco er det mest populære vandrehjemmet i San Francisco for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i San Francisco.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for San Francisco fra hoteller?

Det er 1 541 tilbydere fra San Francisco hoteller fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for San Francisco fra hoteller sist?

Priser for San Francisco fra hoteller oppdateres daglig.