Finn billige fly til Santa Barbara

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Santa Barbara

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Santa Barbara fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Los Angeles

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Santa Barbara

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Los Angeles (LAX)

Vanligvis er flyvninger til Santa Barbara fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Los Angeles, som i gjennomsnitt koster 3 574 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Santa Barbara?

  • Hvilken flyvning til Santa Barbara er den absolutt billigste?

    I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Santa Barbara for 528 kr/person, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Santa Barbara. Du kan finne den billigste prisen til Santa Barbara fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Santa Barbara?

    Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Santa Barbara. Hvis du planlegger å fly til Santa Barbara, bør du vurdere å bestille flyvninger til Santa Maria Public flyplass (87 km fra sentrum i Santa Barbara), Santa Monica flyplass (123 km fra sentrum i Santa Barbara), San Luis Obispo County flyplass (125 km fra sentrum i Santa Barbara), Burbank Bob Hope flyplass (126 km fra sentrum i Santa Barbara), eller Los Angeles flyplass (130 km fra sentrum i Santa Barbara).

  • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Santa Barbara?

    Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Santa Monica flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Santa Barbara, med en gjennomsnittspris på 4 581 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Start planleggingen av reisen til Santa Barbara