Finn billige fly til Honolulu

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Honolulu (HNL)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Honolulu

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Honolulu fra din nærmeste by eller flyplass
New York La Guardia flyplass
Honolulu

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA New York TIL Honolulu

New York La Guardia flyplass (LGA) til Honolulu (HNL)

Vanligvis er flyvninger til Honolulu fra New York billigere når du flyr fra New York La Guardia til Honolulu, som i gjennomsnitt koster 5 372 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HONOLULU FRA NEW YORK LA GUARDIA FLYPLASSmars27 % billigereÅ fly fra New York La Guardia flyplass til Honolulu koster i gjennomsnitt kun 3 904 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HONOLULU FRA NEW YORK LA GUARDIA FLYPLASSDesember38 % dyrereDet koster ca. 7 426 kr for flyvninger til Honolulu fra New York La Guardia flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HONOLULU FRA NEW YORK LA GUARDIA FLYPLASSapril480 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Honolulu fra New York La Guardia flyplass i april enn noen annen måned

Når er det best å reise til Honolulu?

For å finne ekstra billige flybilletter til Honolulu, Hawaii, kan det være lurt å unngå de norske fellesferiene. Påsken, fellesferien og julen er nemlig tiden hvor de fleste reiser, og turen kan derfor koste litt ekstra. Det er billigst å fly til Honolulu i februar/mars, mai og september til november, og det kan lønne seg å sjekke vår priskalender for å finne best mulig pris.

Sommeren i Hawaii strekker seg mellom juni og oktober, og ligger i gjennomsnittet på ca. 30°C. Vintermånedene mellom desember og mars er også ganske varme med ca. 22°C, men det kan være litt regn i denne tidsperioden.

Hvis du ønsker den perfekte reisen kan det anbefales å dra mellom midten av april og tidlig juni, eller fra september og midten av desember. Da er det nemlig færre turister og det er billigere med hotell, samtidig som du kan oppleve mange spennende festivaler.

Hvilken måned er det billigst å fly til Honolulu?

Den billigste måneden å fly til Honolulu fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 6 713 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Honolulu i Januar, bør du vente til oktober med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 7 010 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Honolulu?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 25 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Honolulu. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 7 851 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 7 189 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Honolulu?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Honolulu er på mandag med priser helt nede i 7 128 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en fredag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 8 016 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Honolulu.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Honolulu?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Honolulu fra Norge er kl. 12:00. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 6 835 kr når de så etter fly med avgang kl. 12:00. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 8 092 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Honolulu?

Kapolei Kalaeloa flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Honolulu.


Flotte tilbud på flyreiser til Honolulu

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Honolulu som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
4. okt.
05:15Oslo Gardermoen
21t 39m
2 stopp
02:54Honolulu
25. okt.
11:10Honolulu
29t 10m
1 stopp
16:20Oslo Gardermoen
9 013 kr
Finn lignende
Lufthansa
4. okt.
03:30Oslo Gardermoen
25t 15m
3 stopp
04:45Honolulu
25. okt.
03:00Honolulu
25t 45m
2 stopp
04:45Oslo Gardermoen
7 766 kr
Finn lignende
Air France
10. sep.
02:05Oslo Gardermoen
24t 39m
2 stopp
02:44Honolulu
24. sep.
03:00Honolulu
28t 15m
2 stopp
07:15Oslo Gardermoen
80 620 kr
Finn lignende
Lufthansa
10. sep.
02:40Oslo Gardermoen
26t 05m
2 stopp
04:45Honolulu
24. sep.
02:00Honolulu
27t 40m
2 stopp
05:40Oslo Gardermoen
7 961 kr
Finn lignende
United Airlines
10. sep.
03:30Oslo Gardermoen
23t 24m
2 stopp
02:54Honolulu
24. sep.
15:55Honolulu
30t 35m
2 stopp
22:30Oslo Gardermoen
22 865 kr
Finn lignende
Lufthansa
17. mai
03:30Oslo Gardermoen
26t 09m
2 stopp
05:39Honolulu
1. jun.
18:45Honolulu
28t 15m
2 stopp
23:00Oslo Gardermoen
8 114 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Honolulu?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Honolulu

Du kan fly til Honolulu med vanlige flyselskap som KLM eller Lufthansa, eller lavprisselskaper som Virgin Atlantic Airways eller JetBlue Airways. Velger du lavprisselskaper kan du få ekstra billige flybilletter til Honolulu, men det er verdt å merke seg at det kan komme ekstra kostnader ved bestilling. Spesielt ved valg av flysete, ekstra bagasje eller mat på flyet.

I ren flytid tar det ca. 14 timer å fly til Honolulu, men det finnes ingen direkteruter fra Norge så du bør derfor beregne ca. ett døgn i reisetid. Siden det ligger så langt unna må du vanligvis gjennom to flybytter på reisen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Honolulu, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Turister som kommer med fly til Honolulu lander på Daniel K. Inouye International Airport, også kjent som Honolulu International Airport. Flyplassen deler rullebane med den militære flyplassen, Hickam Afb, som ligger like ved, og er samlokalisert med den berømte marinestasjonen, Pearl Harbor.

Daniel K. Inouye International Airport ligger 7 km/30 minutter unna Honolulu sentrum. Å ta bussen er det rimeligste alternativet fra flyplassen, og billetten koster 2,75 Amerikanske Dollar (20 NOK). Et litt mer direkte alternativ kan være Roberts Hawaii Express Shuttle, som tar deg direkte til hotellet. Dette koster ca. 16 Dollar (130 NOK) inn til sentrum, og har man funnet billige flybilletter til Honolulu kan man jo unne seg en mer komfortabel reise. (Informasjon sjekket: 13/02/18).


Populære flybilletter til Honolulu

Finn dine flybilletter til Honolulu med disse populære rutene
Flyvninger fra New York til Honolulu
Raskeste flytid
28t 02m
Billigste pris
4 371 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Honolulu?

Hvis du ønsker å reise rundt i Honolulu kan du lett ta den offentlige bussen med det passende navnet «»TheBus»». Slik kan du reise rimelig til de fleste attraksjonene på øya Oahu, der Honolulu altså ligger. Har du tenkt å reise mye med buss kan det lønne seg å kjøpe et 4-dagers pass (eller mer ved behov), slik at du kan hoppe på så mange ganger du vil mens du er der.

Et annet alternativ, som er mer beregnet for turister, er Waikiki Trolley. Dette er en enkel- eller dobbeltdekker buss med ruter til de mest populære attraksjonene på øya, og man kan velge ruter som viser shopping, øyas historie eller den vakre naturen. Du kan kjøpe dagspass for å hoppe av og på så mange ganger du bare vil, og kan på den måten oppleve mye på kort tid.


Kan man reise til Honolulu uten pass eller visum?

Honolulu, Hawaii, ligger altså i USA, og det finnes derfor en del restriksjoner. Ta kontakt med, eller se på nettsiden, til den amerikanske ambassaden i Oslo for å være sikker på at alle reglene følges. Man trenger ikke nødvendigvis visum, men man må registrere seg på nett i Esta-databasen. Man trenger også et norsk pass som er maskinlesbart og gyldig i 6 måneder etter avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Honolulu?

Er man i Honolulu bør man oppleve historiske Pearl Harbor, nyte livets glade dager på den berømte Waikiki Beach og se den fantastiske utsikten på Makapuu Point.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

For barna kan det være gøy å oppleve havet. Honolulu byr på en rekke vannaktiviteter, som surfing, paddle boarding, snorkling og en rekke morsomme strandleker.

Hvor bør jeg shoppe?

Finn unike, håndlagde skatter ved Waikiki Beach, eller gå litt lengre vest og finn verdens største utendørs kjøpesenter, Ala Moana Center. Her finner du mer enn 290 butikker!

Hvilke områder burde jeg besøke?

Ta turen til det litt mindre området Kapahulu, og smak på det beste av lokale retter. Dette er nemlig en søt liten bydel full av unike butikker og restauranter.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse