Bestill fly med American Airlines

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Korte fakta om American Airlines

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med American Airlines

Billigste rute

465 kr

Mest populære ruten

SFO til LAX

Korteste flyreise

1t 04m

Lengste flyreise

9t 15m
Den billigste ruten med American Airlines er fra Phoenix Sky Harbor Intl til Denver internasjonale for 465 kr
Å fly fra San Francisco internasjonale til Los Angeles Intl er for øyeblikket den mest populære ruten med American Airlines
Den raskeste flyruten med American Airlines er 1t 04m fra Worcester (ORH) til New York (JFK)
Den lengste American Airlines flyruten er 9t 15m fra Burbank (BUR) til Las Vegas (LAS)

Vurderinger av American Airlines

7,3
BraBasert på 21 685 bekreftede gjestevurderinger
7,6Ombordstigningen
7,1Underholdning
6,8Mat
7,2Komfort
7,4Gjennomsnittlig
8,0Besetningen


Populære American Airlines ruter

Dersom du har fleksible reiseplaner, sjekk ut denne seksjonen med American Airlines ruter.
Miami til Havanna
Raskeste flytid1t 15m
Laveste pris2 110 kr
Miami til Cancún
Raskeste flytid1t 53m
Laveste pris2 493 kr
San Francisco til New York
Raskeste flytid5t 34m
Laveste pris2 503 kr
London til Boston
Raskeste flytid8t 08m
Laveste pris2 793 kr
Miami til Cartagena
Raskeste flytid2t 51m
Laveste pris3 682 kr
New York til Jackson
Raskeste flytid8t 30m
Laveste pris3 703 kr
Miami til Panama City
Raskeste flytid2t 56m
Laveste pris3 827 kr
Miami til Lima
Raskeste flytid5t 40m
Laveste pris4 344 kr
London til New York
Raskeste flytid7t 39m
Laveste pris4 903 kr

Informasjon om flyvninger med American Airlines

45 minutter før avgang er siste frist for innsjekking om du skal fly med American Airlines, med mindre du skal på en lang reise. Da er fristen på halvannen time. Online check-in er en god mulighet om du vil unngå å stå i kø foran skranken på flyplassen.

Først, ikke ta med deg farlige ting i bagasje eller koffert. Bagasjeregler og ting som er forbudt finner du på nettsiden deres. Et kolli som er merket og som skal legges i flyet må ikke veie over 23 kg eller måle større enn 158 cm. Noen regler bestemmes av sesong, dette finner du enkelt informasjon om på nettsiden til flyselskapet. Reisende med First Class og Business Class kan ha med et kolli på opp til 32 kg.

Du burde ringe i forveien om du er usikker på om du kan ha med ekstra bagasje. Et ekstra kolli koster 75 dollar om du skal reise over Atlanterhavet, mens innad i USA koster dette 35 dollar. Overvekt koster deg dyrt. Du må betale 100 dollar om du reiser fra USA til Europa med en bag som veier mer enn 23 kg, men mindre enn 32 kg.

Du kan ha med deg en håndbagasje på flyet ditt. Informasjon om forbudte gjenstander finner du på nettsiden til flyselskapet. Håndbagasjen kan ikke være større enn 56 cm x 36 cm x 23 cm. Du kan i tillegg ha med en personlig eiendel som ikke er større enn 45 cm x 35 cm x 20 cm.

American Airlines har et telefonnummer du kan ringe dersom det er noe du lurer på. Tjenesten finnes på flere språk, på mange forskjellige kontinenter. Skal du endre billetten samme dag som avreise, koster dette mellom 75 og 150 dollar, hvorav det er dyrest å endre billett til Europa. Reiser du på Business Class eller First Class er dette gratis. Du kan ringe kundeservice med spørsmål om glemte ting.

Det er viktig å ta vare på alt av kvitteringer om du har et ønske om å få penger tilbake om du skal gøjre en avbestilling. Om du avbestiller mindre enn tre timer før avgang vil du ikke få penger tilbake.

Man håper alltid at forsinkelser ikke vil inntreffe. Om forsinkelser eller kansellering står utenfor flyselskapet sin kontroll vil du ikke få gratis overnatting. Om hendelsene er innenfor selskapets kontroll vil du få gratis drikke og mat, erstatning og eventuell overnatting på hotell. Du vil også bli oppdatert på telefonnummeret du har oppgitt på bestillingen din, samt på e-post.

American Airlines tilbyr ikke barnebillett til barn over 2 år, disse må betale vanlig pris. Du kan uten komplikasjoner sjekke inn en barnevogn gratis. Veier barnevognen under 9 kg kan denne tas med på flyet. Er du gravid, må du få en erklæring fra en lege som sier at du kan reise med fly.

Ja, American Airlines har 25 ukentlige flyvninger fra Oslo Gardermoen.

Los Angeles Intl, Dallas Fort Worth Intl, og New York John F Kennedy er de mest populære flyplassene American Airlines bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos American Airlines ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos American Airlines i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe American Airlines på 815-62-022 eller besøke hjemmesiden deres AA.com.

Den rimeligste innenlandsreisen med American Airlines er fra Los Angeles Intl til San Francisco internasjonale. Denne koster 921 kr per billett og har 0 stops. For kun 465 kr per billett og med 0 stops, er den rimeligste enveisreisen med American Airlines på flyvninger fra Phoenix Sky Harbor Intl til Denver internasjonale.

For øyeblikket krever American Airlines at innsjekket bagasje ikke er større enn 158 cm. Håndbagasje kan være 56x36x23 cm eller mindre. Hvis du også har en personlig gjenstand, skal den ikke være lengre enn 45x35x20 cm.


Populære internasjonale American Airlines-flyvninger

Ønsker du å fly utenfor grensene til USA? Bestill internasjonale flyreiser med American Airlines til disse populære reisemålene

American Airlines - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for American Airlines
on. 2/8

Store flyselskaper som opererer lignende ruter

Dersom du har fleksible reiseplaner, sjekk ut denne seksjonen med American Airlines ruter.