Finn billige fly til Toronto

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Toronto (YTO)
lør.. 10.4.
lør.. 17.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Toronto

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Toronto fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Toronto Pearson Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Toronto

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Toronto Pearson Intl flyplass (YYZ)

Vanligvis er flyvninger til Toronto fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Toronto Pearson Intl, som i gjennomsnitt koster 4 549 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TORONTO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Toronto koster i gjennomsnitt kun 4 033 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TORONTO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli33 % dyrereDet koster ca. 6 193 kr for flyvninger til Toronto fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TORONTO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober224 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Toronto fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til Toronto?

Toronto er en folkerik by i Canada som har en rekke spenende arrangementer året rundt. Byen har klare årstider, fra varme somre da det er populært å drive med utendørsaktiviteter, til vakre høstfarger, kalde vintre og behagelig vår. Uansett er det mest populært å reise til Toronto om sommeren fra juni til august. Prisene er også litt høyere rundt jul og nyttår. Resten av året kan du finne billige flybilletter til Toronto.

Reiser du om våren i april og mai kan du være heldig å finne billige flybilletter til Toronto, og samtidig få med deg det deilige vårværet. Velger du å fly til Toronto i oktober kan du finne lave priser og du kan få med deg de vakre høstfargene som gir byen et spesielt og vakkert preg.

Fly til Toronto og bli med på kulturelle arrangementer i en livlig by som vet hvordan man skaper god atmosfære og morsomme opplevelser.

Hvilken måned er det billigst å fly til Toronto?

Den billigste måneden å fly til Toronto fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 067 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Toronto med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 075 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Toronto?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Toronto fra Norge er 36 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 4 658 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 3 770 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Toronto?

Ifølge dataene våre er det onsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Toronto fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på onsdag, lå på 4 440 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. På den annen side er søndag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 5 234 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Toronto?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Toronto på, er om morgenen. Flyvninger fra Norge til Toronto på denne tiden av dagen kan koste så lite som 4 817 kr. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 6 614 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Toronto?

De som skal fly til Toronto kan potensielt finne bedre priser for Toronto Pearson Intl flyplass (19 km fra Toronto ), Toronto Hamilton flyplass (69 km fra sentrum i Toronto) eller Toronto Kitchener-Waterloo flyplass (84 km fra sentrum i Toronto), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Toronto?

Du kan finne tilbud for Toronto Island flyplass for i gjennomsnitt 3 335 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Toronto

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Toronto som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
12. aug.
02:20Stavanger Sola
11t 20m
1 stopp
13:40Toronto Pearson Intl
26. aug.
13:15Toronto Pearson Intl
18t 20m
1 stopp
07:35Stavanger Sola
5 541 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. mai
02:30Oslo Gardermoen
12t 15m
1 stopp
14:45Toronto Pearson Intl
18. mai
13:00Toronto Pearson Intl
17t 40m
2 stopp
06:40Oslo Gardermoen
3 872 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
28. jun.
07:50Oslo Gardermoen
14t 46m
2 stopp
22:36Toronto Pearson Intl
28. jul.
14:35Toronto Pearson Intl
16t 05m
1 stopp
06:40Oslo Gardermoen
3 880 kr
Finn lignende
KLM
28. jun.
07:50Oslo Gardermoen
14t 46m
2 stopp
22:36Toronto Pearson Intl
28. jul.
09:00Toronto Pearson Intl
16t 05m
2 stopp
01:05Oslo Gardermoen
3 906 kr
Finn lignende
Lufthansa
12. aug.
02:00Stavanger Sola
20t 40m
3 stopp
22:40Toronto Pearson Intl
26. aug.
14:20Toronto Pearson Intl
12t 40m
2 stopp
03:00Stavanger Sola
5 871 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. aug.
02:10Stavanger Sola
15t 15m
2 stopp
17:25Toronto Pearson Intl
26. aug.
16:45Toronto Pearson Intl
19t 55m
1 stopp
12:40Stavanger Sola
4 660 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Toronto

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Toronto, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og KLM
KLM
20. mai
02:30Oslo Gardermoen
12t 15m
1 stopp
14:45Toronto Pearson Intl
1 559 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. mai
02:40Oslo Gardermoen
14t 08m
2 stopp
16:48Toronto Island
3 008 kr
Finn lignende
Air France
20. mai
02:00Oslo Gardermoen
20t 36m
2 stopp
22:36Toronto Pearson Intl
1 500 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Toronto?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Toronto

Vil du finne billige flybilletter til Toronto fra Norge, kan du velge populære flyselskap slik som United Airlines, Brussels Airlines eller Lufthansa. Det finnes ingen direkteflyvninger fra Oslo til Toronto, og raskeste flytid dit er 9 timer og 55 minutter. Det er som regel minst en mellomlanding, og flytiden variere altså i forhold til dette. Det er lurt å huske på at lavprisselskaper kan ta ekstra avgifter for tilleggstjenester slik som innsjekket bagasje, velge flysete på forhånd og mat. Dessuten anbefales det å ikke bestille billetter i siste liten, og heller finne en god pris i god tid før reisen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Toronto, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det finnes fem flyplasser i nærheten av Toronto. Disse er Kitchener/Waterloo Lufthavn (YKF), John C. Munro Hamilton Internasjonale Lufthavn (YHM), Buttonville Municipal Lufthavn (YKZ), Billy Bishop City Centre Lufthavn (YTZ) og Pearson Internasjonale Lufthavn (YYZ). City Centre Lufthavn ligger like ved sentrum og Pearson Internasjonale Lufthavn ligger rett vest for byen. Dette er de flyplassene som ligger nærmest sentrum. Pearson Internasjonale Lufthavn er Canadas travleste flyplass, så det er stor sannsynlighet for at du vil ankomme her. Fra Pearson Internasjonale Lufthavn går det flere busser inn til sentrum av byen. Avhengig av hvor du skal, tar denne reisen fra omtrent 45 minutter inntil en og en halv time. En voksenbillett koster C$ 3,25 (20 NOK). Du kjøper billetten i kiosk eller billettautomat på flyplassen før du går på bussen. Fra City Centre Lufthavn går det shuttlebusser hvert 15. minutt til og fra flyplassen. Reisen tar omtrent 15 minutter til sentrum. Denne reisen er gratis. (Informasjon sjekket: 9/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Toronto?

Du kan reise rundt i Toronto med offentlig transport, som drives av det som kalles TTC. Det finnes undergrunnsbane, busser og streetcars som kjører rundt i byen. En billett for voksen koster C$ 3,25 (20 NOK) og kan kjøpes på billettautomater på undergrunnsstasjoner, og i kiosker rundt i byen. Det kan være lurt å kjøpe flere enkeltbilletter av gangen, for eksempel får du 3 billetter for C$ 9 (57 NOK). Du kan ikke kjøpe billetter ombord i buss, trikk eller på bane. I Toronto er nettverket av offentlig transport godt utviklet og moderne. (Informasjon sjekket: 09/02/18).

Det er som regel enkelt å få tak i taxi på gaten også, spesielt i sentrum. Taxiene har ulik farge, men gjenkjennes av det lysende skiltet på taket. I sentrum er det også enkelt å komme seg rundt til fots. Dersom du trenger hjelp med å finne frem er folk som regel hyggelige og behjelpelige med dette.


Kan man reise til Toronto uten pass eller visum?

Skal du fly til Toronto kan du sjekke Regjeringens reiseinformasjon på nettet for å sjekke visum og passinformasjon. Nordmenn trenger ikke visum for innreise til Canada for opphold som varer under seks måneder. Selv om du ikke trenger visum, må du registrere deg før innreise. Dette er en elektronisk reiseregistrering som heter ETA. Dette gjøres på nettet før du sjekker inn på flyplassen. Denne registreringen er gyldig i fem år. Dersom du får nytt pass må du søke om ny ETA. Du får også et skjema du må fylle ut på flyet før du lander i Canada. Dette er et innreiseskjema til tollmyndighetene.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Toronto?

Besøk St. Lawrence Market i Torontos gamleby. Dette er et svært populært marked og samlingssted. Det finnes over 120 ulike boder her som selger alt fra mat til håndlagde smykker, og på søndager er det loppemarked.

Hvilke områder bør jeg besøke?

Ta en tur ut til øyene utenfor Toronto når du vil oppleve Canadas vakre natur. Du kan ta ferge fra byen ut til øyene Centre, Ward’s og Algonquin. Her kan du vandre rundt i frodig natur med utsikt mot byens skyskrapere.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse