Finn billige fly til Medellín

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Medellín

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Medellín fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Medellín J M Cordova flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Medellín

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Medellín (CO1)

Vanligvis er flyvninger til Medellín fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Medellín, som i gjennomsnitt koster 10 148 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MEDELLÍN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Medellín koster i gjennomsnitt kun 8 981 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MEDELLÍN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember14 % dyrereDet koster ca. 11 576 kr for flyvninger til Medellín fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MEDELLÍN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember332 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Medellín fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Medellín?

Tango, jazz, et livlig uteliv og sjarmerende stemning er bare noe av det du kan få oppleve når du reiser til Medellin. En av de beste tidspunktene for å få billige flybilletter til Medellin er i januar-februar. Du bør allikevel være tidlig ute med å bestille hotell, ettersom desember-mars en populær tid å fly til Medellin på. Disse månedene er som regel de tørreste. Det kan regne endel i april-mai og september-november. Fordelen er at du kan booke svært billige hotell og flybilletter til Medellin, men du må huske å alltid ha med deg en paraply når du skal ut på sightseeing.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Medellín fra Bogota for 410 kr. Dette er 87 % billigere enn de fleste flytilbudene til Medellín. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Medellín fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Medellín fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 8 981 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Medellín i mars, er september det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Medellín i september ligger i gjennomsnitt på 9 001 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Medellín 46 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Medellín med en gjennomsnittspris på 10 183 kr.

De som skal fly til Medellín kan potensielt finne bedre priser for Medellín J M Cordova flyplass (17 km fra sentrum i Medellín), Quibdo flyplass (131 km fra sentrum i Medellín), Manizales La Nubia flyplass (132 km fra sentrum i Medellín), eller Pereira Matecana flyplass (157 km fra sentrum i Medellín), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 730 kr per person, er det Manizales La Nubia flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Medellín. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Medellín?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Medellín

Hvilke flyselskaper flyr til Medellín?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Medellín fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Iberia, Aeromexico og American Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Medellín jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Medellín

Under finner du alle flyplassene i Medellín sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Medellín fra flyplassen

Buss er en billig og ganske enkel måte å komme seg videre fra flyplassen og inn til byen på. Kjøreturen tar ca. en time. Bussen går hvert 15 minutt og koster 9500 COP (25 NOK). Når du vil ta bussen tilbake til flyplassen igjen, kan du enten stille deg ved busstoppet bak Hotel Nutibara eller ved Centro Commercial San Diego. De blå og hvite taxiene som står utenfor terminalen er også et godt alternativ, særlig om du vil reise direkte til hotellet og slippe å spasere inne i sentrum. Det koster omtrent 60 000 COP (160 NOK) om du bor sentralt.


Slik kommer du deg rundt omkring i Medellín

Det er gratis å låne sykler for å utforske byen. Du må registrere deg på en av metrostasjonene før du får låne, og deretter får du et kort (kalles for Civica) som lar deg hente ut sykler hvor du måtte ønske. Det er ikke mulig å registrere seg på alle metrostasjonene i byen, men du får i alle fall et kort om du drar til Itagüí, Niquía, San Javier og San Antonio. Ellers er det praktisk å bruke buss, metro og taxi for å komme deg rundt i sentrum. Du kan bruke Civica-kortet til å få rabatterte priser på offentlig transport.


Visumkrav for Medellín

Du trenger ikke visum om du ikke skal oppholde deg i Colombia i mer enn 90 dager. Du får stemplet inn en tillatelse i passet ditt når du ankommer landet, og derfor er det viktig å påse at du ikke flyr til Medellin uten at passet ditt er med deg. Det anbefales å sjekke oppholdsperioden for å være sikker på at du reiser hjem for den utløper. Det hender nemlig at det stemples inn kortere perioder, og da kan du få en stor bot ved utreise.


Start planleggingen av reisen til Medellín


De beste tingene å se og gjøre i Medellín

Medellin er en innovativ by som er i rask vekst, samtidig som den har mange kulturelle og historiske severdigheter å friste med. En tur opp gondolbanen for å nyte utsikten over byen anbefales på det varmeste. Berrioparken er et ypperlig sted å drikke en kopp kaffe og ta en pause fra sightseeing, mens Antioquia-museet er en av de mest populære museene i byen med spennende kunstverk.

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring før du reiser til Medellin, slik at du kan få legebehandling om noe skulle oppstå. Standarden er bra på de private sykehusene, men du bør prøve å unngå de offentlige.

Det anbefales å gi ca. 10-15 % på restauranter i Colombia, så sant serviceavgiften ikke er inkludert i regningen.

Du bør oppsøke kjøpesentrene Santafé og El Tesoro for å handle på moteforretninger, og du finner mange suvenirer og håndlagde varer rundt i sentrum.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Medellín når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Medellín, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Medellín med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Medellín.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Medellín nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Medellín og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Medellín

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Medellín

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.