Finn billige fly til Medellín

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Medellín

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Medellín fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Medellín J M Cordova flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Medellín

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Medellín J M Cordova flyplass (MDE)

Vanligvis er flyvninger til Medellín fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Medellín J M Cordova, som i gjennomsnitt koster 8 191 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MEDELLÍN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril35 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Medellín koster i gjennomsnitt kun 5 364 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MEDELLÍN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli46 % dyrereDet koster ca. 11 918 kr for flyvninger til Medellín fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MEDELLÍN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember644 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Medellín fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Medellín?

Tango, jazz, et livlig uteliv og sjarmerende stemning er bare noe av det du kan få oppleve når du reiser til Medellin. En av de beste tidspunktene for å få billige flybilletter til Medellin er i januar-februar. Du bør allikevel være tidlig ute med å bestille hotell, ettersom desember-mars en populær tid å fly til Medellin på. Disse månedene er som regel de tørreste. Det kan regne endel i april-mai og september-november. Fordelen er at du kan booke svært billige hotell og flybilletter til Medellin, men du må huske å alltid ha med deg en paraply når du skal ut på sightseeing.

 • Hvilken flyvning til Medellín er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Medellín fra Bogota for 305 kr. Dette er 96 % billigere enn de fleste flytilbudene til Medellín. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Medellín fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Medellín?

  Den billigste måneden å fly til Medellín fra Norge på, er april. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 364 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Medellín i april, er september det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Medellín i september ligger i gjennomsnitt på 7 178 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Medellín?

  De som skal fly til Medellín kan potensielt finne bedre priser for Medellín J M Cordova flyplass (17 km fra sentrum i Medellín), Quibdó flyplass (131 km fra sentrum i Medellín), Manizales La Nubia flyplass (132 km fra sentrum i Medellín), eller Pereira Matecana flyplass (157 km fra sentrum i Medellín), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Medellín?

  Med en gjennomsnittspris på 6 694 kr per person, er det Pereira Matecana flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Medellín. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Medellín

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Medellín som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
2. des.
TRD05:40Trondheim Værnes (TRD)
27t 22m
3 stopp
MDE09:02Medellín J M Cordova
11. jan.
MDE05:50Medellín J M Cordova
30t 45m
3 stopp
TRD12:35Trondheim Værnes (TRD)
9 487 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. des.
TRD12:10Trondheim Værnes (TRD)
43t 49m
2 stopp
MDE07:59Medellín J M Cordova
11. jan.
MDE08:34Medellín J M Cordova
27t 11m
3 stopp
TRD11:45Trondheim Værnes (TRD)
9 904 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. des.
TRD01:15Trondheim Værnes (TRD)
22t 24m
2 stopp
MDE23:39Medellín J M Cordova
11. jan.
MDE13:44Medellín J M Cordova
46t 01m
2 stopp
TRD11:45Trondheim Værnes (TRD)
9 921 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. des.
TRD05:35Trondheim Værnes (TRD)
41t 35m
2 stopp
MDE23:10Medellín J M Cordova
15. jan.
MDE02:00Medellín J M Cordova
25t 20m
2 stopp
TRD03:20Trondheim Værnes (TRD)
10 442 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. des.
TRD14:30Trondheim Værnes (TRD)
32t 40m
3 stopp
MDE23:10Medellín J M Cordova
15. jan.
MDE02:00Medellín J M Cordova
25t 20m
2 stopp
TRD03:20Trondheim Værnes (TRD)
11 284 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. des.
TRD01:15Trondheim Værnes (TRD)
35t 06m
3 stopp
MDE12:21Medellín J M Cordova
15. jan.
MDE14:27Medellín J M Cordova
22t 28m
3 stopp
TRD12:55Trondheim Værnes (TRD)
11 622 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Medellín

Under finner du alle flyplassene i Medellín sammen med avstanden til sentrum

Buss er en billig og ganske enkel måte å komme seg videre fra flyplassen og inn til byen på. Kjøreturen tar ca. en time. Bussen går hvert 15 minutt og koster 9500 COP (25 NOK). Når du vil ta bussen tilbake til flyplassen igjen, kan du enten stille deg ved busstoppet bak Hotel Nutibara eller ved Centro Commercial San Diego. De blå og hvite taxiene som står utenfor terminalen er også et godt alternativ, særlig om du vil reise direkte til hotellet og slippe å spasere inne i sentrum. Det koster omtrent 60 000 COP (160 NOK) om du bor sentralt.


Det er gratis å låne sykler for å utforske byen. Du må registrere deg på en av metrostasjonene før du får låne, og deretter får du et kort (kalles for Civica) som lar deg hente ut sykler hvor du måtte ønske. Det er ikke mulig å registrere seg på alle metrostasjonene i byen, men du får i alle fall et kort om du drar til Itagüí, Niquía, San Javier og San Antonio. Ellers er det praktisk å bruke buss, metro og taxi for å komme deg rundt i sentrum. Du kan bruke Civica-kortet til å få rabatterte priser på offentlig transport.


Du trenger ikke visum om du ikke skal oppholde deg i Colombia i mer enn 90 dager. Du får stemplet inn en tillatelse i passet ditt når du ankommer landet, og derfor er det viktig å påse at du ikke flyr til Medellin uten at passet ditt er med deg. Det anbefales å sjekke oppholdsperioden for å være sikker på at du reiser hjem for den utløper. Det hender nemlig at det stemples inn kortere perioder, og da kan du få en stor bot ved utreise.


Start planleggingen av reisen til Medellín


Hva bør oppleves i Medellin?

Medellin er en innovativ by som er i rask vekst, samtidig som den har mange kulturelle og historiske severdigheter å friste med. En tur opp gondolbanen for å nyte utsikten over byen anbefales på det varmeste. Berrioparken er et ypperlig sted å drikke en kopp kaffe og ta en pause fra sightseeing, mens Antioquia-museet er en av de mest populære museene i byen med spennende kunstverk.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Medellin er en fin by for barnefamilier. Dere kan sykle i fjellene, utforske botaniske hager, spise is på de livlige torgene og mye mer. Parque de los Pies Descalzos er en spennende park med labyrinter og vannfontener, mens Parque Explora lokker med dinosaurer og et spennende akvarium full av pirajaer og elektrisk ål.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring før du reiser til Medellin, slik at du kan få legebehandling om noe skulle oppstå. Standarden er bra på de private sykehusene, men du bør prøve å unngå de offentlige.

Bør jeg gi tips?

Det anbefales å gi ca. 10-15 % på restauranter i Colombia, så sant serviceavgiften ikke er inkludert i regningen.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Du bør oppsøke kjøpesentrene Santafé og El Tesoro for å handle på moteforretninger, og du finner mange suvenirer og håndlagde varer rundt i sentrum. (Priser sjekket 15/05/2019).