Søk etter og finn billige fly til Libanon

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 22.8.
ma. 29.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Libanon

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Libanon

Beste pris på enveisbillett

1 125 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 821 kr

Raskeste flytid

7t 35m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Libanon fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 125 kr (Oslo Gardermoen til Beirut).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Libanon fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 821 kr (Oslo Gardermoen til Beirut).
Den kjappeste flyvningen til Libanon fra Norge tar 7t 35m (Oslo Gardermoen til Beirut).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Libanon, deriblant Lufthansa, KLM og Scandinavian Airlines.

De billigste flyvningene til byer i Libanon

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Libanon fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Libanon

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Libanon

Hvis du ønsker å fly til Libanon for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Aegean Airlines, Cyprus Airways og LOT som henholdsvis har priser fra 675 kr, 1 077 kr og 1 090 kr.

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Libanon avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Beirut tar det i snitt 7t 55m, men flyr du fra Bergen Flesland til Beirut ligger flytiden på rundt 19t 50m. Beirut er den mest populære flyplassen i Libanon.

Du kan finne flybilletter til Libanon helt nede i 1 250 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Libanon til rundt 7 515 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Libanon, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 7 057 kr eller mindre.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Libanon

Finn flyvninger til disse populære byene i Libanon fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Libanon

Disse rutene har de billigste flyvningene til Libanon som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloBeirut7t 35m3 093 kr
BergenBeirut19t 50m3 412 kr
TrondheimBeirut9t 30m5 119 kr

De beste tingene å se og gjøre i Libanon

Det er for øyeblikket vanskelig å fly direkte fra Norge til Libanon, men du kan derimot ofte slippe unna med bare ett stopp. Det tar som regel rundt åtte timer å fly fra Oslo/Gardermoen til Beirut/ Beirut–Rafic Hariri internasjonale lufthavn. Du kan også fly til Libanon fra andre store flyplasser i Norge som Bergen/Flesland, men selve reisen kan ta lengre tid fordi du trenger flere mellomlandinger.

Sommeren er den beste tiden for å nyte Libanons vakre strender og livlige uteliv, og det er også det mest populære tidspunktet for turister. I Beirut kan du oppleve strandfester og kulturelle arrangementer gjennom hele sommeren. Flyreisene er billigere om høsten, men temperaturene holder seg oppe til langt ut i november. Det begynner å bli varmt igjen allerede i april. Det kan derfor lønne seg å reise litt utenom sesong, samtidig som du allikevel kan nyte det varme, fine været. Vinteren kan derimot lokke med sportsarrangementer, og med temperaturer på rundt 16°C er dette et ypperlig tidspunkt for å være aktiv.Det anbefales å bestille i god tid for å få billige flybilletter til Libanon, helst 30 dager i forkant. Du bør også ha i tankene at det koster mer å fly i helger og på formiddagen. Ta gjerne en titt online etter pakkereiser med hotell inkludert. Du kan ofte spare penger ved på å bruke litt tid på å sammenligne flypriser og sjekke hva som er inkludert, f.eks. om du må betale ekstra for å velge flysete selv.

Det pleier å ta minst åtte timer å fly til Libanon fra Oslo/Gardermoen, og som nevnt kan det ta lengre tid fra andre flyplasser i Norge. Du bør for eksempel beregne rundt ni–ti timer fra Bergen/Flesland og Stavanger/Sola. Du kan som regel få billige flybilletter om du ikke har noe imot lengre reisetid, noe som passer bra for backpackere og andre som ikke har det travelt med å utforske verden. Noen ganger kan turen ta over 23 timer, men prisen på disse billettene er til gjengjeld svært billige.

Norske statsborgere kan få turistvisum ved ankomst til Beirut/ Beirut–Rafic Hariri. Det koster ingenting og varer som regel i en måned, og du kan fornye det på kontorene til General Security. Et annet alternativ er å søke visum på forhånd fra den libanesiske ambassaden. Du må ha med pass til Libanon, men vær obs på at du kan bli nektet adgang om du har israelsk stempel i passet ditt. Nødpass pleier heller ikke å bli akseptert.


Internasjonale flyreiser til Libanon

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Beirut
Raskeste flytid7t 35m
Laveste pris3 093 kr
Flyvninger fra Bergen til Beirut
Raskeste flytid19t 50m
Laveste pris3 412 kr
Flyvninger fra Trondheim til Beirut
Raskeste flytid9t 30m
Laveste pris5 119 kr
Flyvninger fra Athen til Beirut
Raskeste flytid1t 55m
Laveste pris2 210 kr

Finn flyvninger til Libanon

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Libanon


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Libanon for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Libanon. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Libanon flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Libanon

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Libanon

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.