Fly Midtøsten Libanon

Finn billig fly til Libanon

fre.. 27.3.
fre.. 3.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Libanon

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Libanon

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Libanon? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Beirut
Nejmeh Square
Planet Discovery
Saint Nicholas Greek Orthodox Cathedral
Municipal Stadium
National Museum of Beirut

Billige flybilletter til Libanon

De billigste flyene til Libanon funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Beirut 2 609 kr
Trondheim Beirut 3 783 kr
Bergen Beirut 7 295 kr

Fly til Libanon

I Libanon finner du spennende kulturbyer og gamle vintradisjoner, perfekt for livsnytere som vil oppleve noe av det beste Midtøsten har å by på. Prisen for å fly til Libanon øker som regel i fellesferien og rundt høytider som påske og jul. Kostnaden topper seg i juli når sommervarmen lokker for alvor og mange nordmenn tar fri for å reise på ferie. Det kan derimot være like fint å booke en tur til Libanon om våren og høsten når været fortsatt er behagelig, samtidig som flyreisene som regel er billigere utenom høysesong. Flybilletter til Libanon pleier å være billigst fra januar til mars, og vintrene er ofte ganske milde.

En av de mest populære destinasjonene i Libanon er hovedstaden Beirut, kjent for kultur og god vin. Her kan du spasere gjennom de livlige gatene med musikk på gatehjørnene og en duft av shisha-piper i luften, før du stuper ut i det friske vannet rett fra bryggekanten. En kort kjøretur fra hovedstaden finner du den sjarmerende landsbyen Deir Al Qamar som også er et populært reisemål i Libanon. Du kan raskt og enkelt bestille innenlandsflygninger på nett til andre spennende byer som ligger lengre unna hovedstaden, for eksempel Tripoli/Rene Mouawad.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Libanon?

Det er for øyeblikket vanskelig å fly direkte fra Norge til Libanon, men du kan derimot ofte slippe unna med bare ett stopp. Det tar som regel rundt åtte timer å fly fra Oslo/Gardermoen til Beirut/ Beirut–Rafic Hariri internasjonale lufthavn. Du kan også fly til Libanon fra andre store flyplasser i Norge som Bergen/Flesland, men selve reisen kan ta lengre tid fordi du trenger flere mellomlandinger.

Når er det best å reise til Libanon?

Sommeren er den beste tiden for å nyte Libanons vakre strender og livlige uteliv, og det er også det mest populære tidspunktet for turister. I Beirut kan du oppleve strandfester og kulturelle arrangementer gjennom hele sommeren. Flyreisene er billigere om høsten, men temperaturene holder seg oppe til langt ut i november. Det begynner å bli varmt igjen allerede i april. Det kan derfor lønne seg å reise litt utenom sesong, samtidig som du allikevel kan nyte det varme, fine været. Vinteren kan derimot lokke med sportsarrangementer, og med temperaturer på rundt 16°C er dette et ypperlig tidspunkt for å være aktiv.

Det anbefales å bestille i god tid for å få billige flybilletter til Libanon, helst 30 dager i forkant. Du bør også ha i tankene at det koster mer å fly i helger og på formiddagen. Ta gjerne en titt online etter pakkereiser med hotell inkludert. Du kan ofte spare penger ved på å bruke litt tid på å sammenligne flypriser og sjekke hva som er inkludert, f.eks. om du må betale ekstra for å velge flysete selv.

Hvor lang tid tar det å fly til Libanon?

Det pleier å ta minst åtte timer å fly til Libanon fra Oslo/Gardermoen, og som nevnt kan det ta lengre tid fra andre flyplasser i Norge. Du bør for eksempel beregne rundt ni–ti timer fra Bergen/Flesland og Stavanger/Sola. Du kan som regel få billige flybilletter om du ikke har noe imot lengre reisetid, noe som passer bra for backpackere og andre som ikke har det travelt med å utforske verden. Noen ganger kan turen ta over 23 timer, men prisen på disse billettene er til gjengjeld svært billige.

Kan man reise til Libanon uten pass eller visum?

Norske statsborgere kan få turistvisum ved ankomst til Beirut/ Beirut–Rafic Hariri. Det koster ingenting og varer som regel i en måned, og du kan fornye det på kontorene til General Security. Et annet alternativ er å søke visum på forhånd fra den libanesiske ambassaden. Du må ha med pass til Libanon, men vær obs på at du kan bli nektet adgang om du har israelsk stempel i passet ditt. Nødpass pleier heller ikke å bli akseptert.


Populære destinasjoner i Libanon

Utforsk byene Libanon som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Libanon

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo Gardermoen til Beirut
Raskeste flytid
10t 30m
Billigste pris
1 783 kr
Flyvninger fra Trondheim til Beirut
Raskeste flytid
12t 30m
Billigste pris
3 783 kr
Flyvninger fra Bergen til Beirut
Raskeste flytid
15t 50m
Billigste pris
7 295 kr
Fly Midtøsten Libanon