Hotell Los Angeles: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 3 608 hoteller i Los Angeles, California

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

De beste hotellene i Los Angeles

Finn et billig hotell i Los Angeles som imøtekommer reisebehovene dine.


Ting å gjøre i Los Angeles

STAPLES Center
Venice Beach
Los Angeles Convention Center

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av STAPLES Center?

Hoteller i nærheten av STAPLES Center er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Los Angeles som koster 1 478 kr.

Hoteller i nærheten av STAPLES Center

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Venice Beach?

Hvis du ser etter et hotell i Los Angeles som ligger i nærheten av Venice Beach, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Venice Beach, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 834 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Venice Beach er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Los Angeles som koster 1 478 kr.

Hoteller i nærheten av Venice Beach

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Los Angeles Convention Center?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Los Angeles som ligger nærmest Los Angeles Convention Center, kan du forvente deg å måtte betale 1 834 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 834 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Los Angeles Convention Center. Hoteller i nærheten av Los Angeles Convention Center er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Los Angeles som koster 1 478 kr.

Hoteller i nærheten av Los Angeles Convention Center

Finn billig overnatting i Los Angeless populære bydeler

Søk hoteller i Los Angeless nabolag

Hoteller i East Hollywood
Søk hoteller i East Hollywood
Hoteller i Koreatown
Søk hoteller i Koreatown
Hoteller i Westlake
Søk hoteller i Westlake
Hoteller i Downtown Los Angeles
Søk hoteller i Downtown Los Angeles

Når bør du bestille hotell i Los Angeles

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Los Angeles
Lavsesong
september
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

8 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

21 %

forventet prisøkning

Pris
1 752 kr - 2 381 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 670 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 686 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Los Angeles på er: 3 stjerne, 17 dag før.
1-2 stjerne
877 kr - 945 kr
3 stjerne
1 468 kr - 1 560 kr
4-5 stjerne
2 184 kr - 2 252 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Los Angeles

Hvordan bor man billig i Los Angeles?

De aller billigste hotellene i Los Angeles finner du fra omtrent 500 kr. per natt. Vil du bo i Beverly Hills, begynner prisene på omtrent 1000 kr. per natt, og i Downtown L.A finner du hotell fra omtrent 900 kr. per natt. I Hollywood starter hotellprisene på omtrent 600 kr. per natt, og 4-stjerners hotell koster fra rundt 2000 kr. natten. Vil du bo i luksus i Hollywood kan du bo på Loews Hollywood Hotel med tilgang til svømmebasseng og restaurant og kort vei til alle sightseeing-attraksjoner. Dette hotellet koster fra ca. 2500 kr. natten.

Los Angeles på budsjett

Du trenger ikke sprenge budsjettet i Los Angeles. Bruk dagene på å gå rundt i områdene du er mest interessert i, og tilbring en dag langs strandpromenaden i Santa Monica. Her kan du gå rundt hele dagen og se på mennesker og oppleve sjøsiden av Los Angeles. Her er det masse morsomt som skjer, og du kommer til å ha en stranddag utenom det vanlige.

Hvordan kommer man seg rundt i Los Angeles?

Los Angeles er en by hvor de fleste kjører bil for å komme seg rundt, så det er mange som velger å leie bil når de bor på hotell i Los Angeles. Du kan også ta metro og busser rundt i byen. Du kjøper TAP-kort på billettautomater på metrostasjoner og da kan du fylle på reisepenger eller dagskort. Kortet kan du bruke på både metro og buss, og du holder bare kortet mot sensoren i inngangsdøren. Det er oransje busser som kjører rundt i byen innom alle stoppene. Du kan også ta røde busser som kjører lengre distanser. Med Metro Rail er det best å bruke Red Line for besøkende, for denne knytter Downtown Union Station til North Hollywood og kjører via Hollywood og Universal City.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Los Angeles?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Los Angeles, men det kan være lurt å sjekke på forhånd dersom de har 18-årsgrense eller annet.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Los Angeles?

Noen hoteller i Los Angeles krever at man betaler for hele oppholdet på forhånd når man bestiller på nett, mens andre heller tar betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Los Angeles?

Det er ansett som trygt å være turist i Los Angeles, men du bør passe godt på verdisakene i store folkemengder, og du bør utvise forsiktighet hvis du er ute på kvelds- og nattestid. Det er lurt å unngå kollektivtransport og øde gater på kveldstid.

Behøver man en adapter i Los Angeles?

Du trenger adapter for å bruke medbrakt elektronisk utstyr i Los Angeles. Dette er lurt å kjøpe før avreise så du er sikker på å få ladet telefonen. Der brukes det 2- og 3-hulls stikkontakt, 110V og 60Hz.

Hvor mye bør man gi i tips i Los Angeles?

Det er vanlig å gi tips i Los Angeles. Spiser du på restaurant kan du gi 20-25% i tips dersom du opplevde god service. Er du passe fornøyd, kan du gi mellom 15-20%. Tar du taxi kan du gi mellom 10% og 20% i tips.


Hvor mye koster et hotell i Los Angeles per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Los Angeles med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
1# Mest populære

LA Crystal Hotel

6,9

869 kr

Vis hotelltilbud
Beste verdi

Hollywood Hotel

7,7

1 012 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Beste verdi

Sonesta Los Angeles Airport Lax

8,2

970 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Los Angeles

Dette er de billigste hotellene og hostellene i Los Angeles

Hollywood Highland Hotel and Hostel

6,9

228 kr

Vis hotelltilbud

The Steady

8,6

296 kr

Vis hotelltilbud

The Place Just To Sleep

228 kr

Vis hotelltilbud

Usa Hostels Hollywood

8,6

312 kr

Vis hotelltilbud

Echo Park Arts House

6,8

279 kr

Vis hotelltilbud

Libra Hotel

7,7

329 kr

Vis hotelltilbud
Finn populære hosteller i Los Angeles

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Los Angeles

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

The Steady

8,6

296 kr

Vis hotelltilbud

Renaissance Los Angeles Airport Hotel

8,4

776 kr

Vis hotelltilbud

Hi Santa Monica Hostel

8,6

372 kr

Vis hotelltilbud

Libra Hotel

7,7

329 kr

Vis hotelltilbud

Usa Hostels Hollywood

8,6

312 kr

Vis hotelltilbud

Hollywood Highland Hotel and Hostel

6,9

228 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Los Angeles er det best å bo?

Los Angeles er et populært reisemål med sine mange attraksjoner, strandmuligheter og livlig uteliv. Ser du etter hotell i Los Angeles kan du sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du det som passer deg best.

Det er mange ulike nabolag i Los Angeles, og du finner alt fra glamour og panoramautsikt over strendene, til små familiedrevne hoteller og livlige resorter. Attraksjonene i byen er spredt rundt, så det gjelder å finne hotell i Los Angeles nære det du vil oppleve.

Er du interessert i å bli med på sightseeing når du er i Los Angeles, ender du fort opp i Hollywood. Her kan du bo på hotell og være i nærheten av attraksjoner som Sunset Boulevard, Walk of Fame, Hollywood Bowl og Universal Studios fornøyelsespark.

Vil du bestille hotell i Los Angeles nære shoppingmuligheter anbefales det å bestille hotell i Beverly Hills. Her kan du gå rundt i populære Rodeo Drive og Robertson Boulevard, med massevis av designerbutikker og steder der kjendisene henger.

Vil du bo sentralt, bør du bo i hjertet av Los Angeles, Downtown L.A. Her finner du flotte museer, endeløse shoppingmuligheter, restauranter og muligheten til å se utover byen fra Observation Deck på City Hall.

Vil du heller bo i nærheten av sjøen kan du bo på hotell i Los Angeles i Santa Monica. Her er du på stranden, med promenader perfekte for skating, rulleskøyter, sykling og å bare se på alle menneskene. Her finner du også velkjente Santa Monica Pier.


Om Los Angeles

Hva er byens særpreg?

Det er mye å se og oppleve når du bor på hotell i Los Angeles. Du bør dra innom Hollywood for å lære om Amerikas filmindustri, sjekke ut Walk of Fame på Hollywood Boulevard, sjekke ut Hollywood Wax Museum, og dra innom fornøyelsesparken til Universal Studios. Du kan også dra innom Disneyland i Anaheim, og Six Flags Magic Mountain. Nede i sentrum i Downtown L.A kan du shoppe, og Chinatown er verdt et besøk. Du må heller ikke glemme å ta et bilde foran det berømte Hollywoodskiltet! På kvelden kan det anbefales å dra innom en av de mange komedieklubbene og se stand-up, dra på en av de luksuriøse nattklubbene eller se live musikk på Sunset Strip.

Hva har Los Angeles å tilby?

Bor du på hotell i Los Angeles kan du også oppleve mer ukjente attraksjoner, slik som den unike attraksjonen Watts Towers som er skulpturer av skrapmetall, Bob Baker Marionette Theater som har originale dukketeatre, og Museum of Jurassic Technology. Du kan også leie bil og utforske områdene rundt byen. Dra på vinsmaking på vingårdene i Antelope Valley, eller dra på hesteridning ved Sunset Ranch Hollywood Stables.

Hvor grønn er byen?

I Los Angeles er du nære havet, og kan nyte herlige dager på stranden, også perfekt for å surfe. Du kan også oppleve fantastisk natur en liten kjøretur utenfor bysenteret, blant annet flotte vingårder.


Reiseinformasjon for Los Angeles

Hvor mange dager tilbringer folk i Los Angeles?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 6 netter i Los Angeles.

Hvor mye koster et hotell i Los Angeles?

1 376 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Los Angeles. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Los Angeles?

Prisene på hotellrom i Los Angeles kan være hele 8 % lavere i september. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Los Angeles?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Los Angeles. fredag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Los Angeles?

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Los Angeles kan koste deg 780 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 596 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Los Angeles.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Los Angeles?

Med forventninger om generelt lite regn (61 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Los Angeles tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.