Hoteller i Los Angeles i CA

Finn tilbud på 648 hoteller i Los Angeles i CA

Los Angeles, CA, USA
7. des. — 8. des.2
fr. 8.12.
ti. 12.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Los Angeles

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Los Angeles
Pris
kr456
kr2948
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Los Angeles

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Los Angeles

Pris

1 152 kr–2 656 kr

BILLIGSTE BYDEL I LOS ANGELESSouth Los Angeles27 % billigereHoteller i South Los Angeles er de billigste i Los Angeles med en gjennomsnittspris på kun 1 152 kr per natt
DYRESTE BYDEL I LOS ANGELESHollywood40 % dyrereHollywood har de dyreste hotellene i Los Angeles med rom med en gjennomsnittspris på 2 656 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I LOS ANGELESCentral Los Angeles69 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Central Los Angeles enn noen andre land i Los Angeles

Ting å gjøre i Los Angeles


Hoteller i populære bydeler i Los Angeles

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Los Angeles, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Los Angeles

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Los Angeles
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
42 %forventet prisnedgang
33 %forventet prisøkning

Pris

1 389 kr–3 568 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
2 212 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
4 452 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Los Angeles på er: 1-2 stjerne, 80 dag før. 3 stjerne, 85 dag før. 4-5 stjerne, 82 dag før.

1-2 stjerne

925 kr–1 338 kr

3 stjerne

1 871 kr–2 980 kr

4-5 stjerne

1 762 kr–8 028 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Los Angeles

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Los Angeles

Laveste hotellpris

370 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Fairmont Century Plaza

Hoteller i nærheten av flyplassen

8944

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Los Angeles funnet siste 7 dager er 370 kr/natten. Denne prisen fås hos Boutique Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Fairmont Century Plaza, det mest populære 5-stjerners hotellet i Los Angeles(9/10 rating - basert på 294 anmeldelser).
Det er er 8 944 hoteller i Los Angeles i nærheten av Los Angeles Intl. Hyatt Regency Los Angeles International Airport med kortest avstand på 1,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Los Angeles. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Los Angeles siste uken er 10 154 kr.

Los Angeles reisetips

Hvordan bor man billig i Los Angeles?

De aller billigste hotellene i Los Angeles finner du fra omtrent 500 kr. per natt. Vil du bo i Beverly Hills, begynner prisene på omtrent 1000 kr. per natt, og i Downtown L.A finner du hotell fra omtrent 900 kr. per natt. I Hollywood starter hotellprisene på omtrent 600 kr. per natt, og 4-stjerners hotell koster fra rundt 2000 kr. natten. Vil du bo i luksus i Hollywood kan du bo på Loews Hollywood Hotel med tilgang til svømmebasseng og restaurant og kort vei til alle sightseeing-attraksjoner. Dette hotellet koster fra ca. 2500 kr. natten.

Hvordan kommer man seg rundt i Los Angeles?

Los Angeles er en by hvor de fleste kjører bil for å komme seg rundt, så det er mange som velger å leie bil når de bor på hotell i Los Angeles. Du kan også ta metro og busser rundt i byen. Du kjøper TAP-kort på billettautomater på metrostasjoner og da kan du fylle på reisepenger eller dagskort. Kortet kan du bruke på både metro og buss, og du holder bare kortet mot sensoren i inngangsdøren. Det er oransje busser som kjører rundt i byen innom alle stoppene. Du kan også ta røde busser som kjører lengre distanser. Med Metro Rail er det best å bruke Red Line for besøkende, for denne knytter Downtown Union Station til North Hollywood og kjører via Hollywood og Universal City.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Los Angeles?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Los Angeles, men det kan være lurt å sjekke på forhånd dersom de har 18-årsgrense eller annet.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Los Angeles?

Noen hoteller i Los Angeles krever at man betaler for hele oppholdet på forhånd når man bestiller på nett, mens andre heller tar betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Los Angeles?

Det er ansett som trygt å være turist i Los Angeles, men du bør passe godt på verdisakene i store folkemengder, og du bør utvise forsiktighet hvis du er ute på kvelds- og nattestid. Det er lurt å unngå kollektivtransport og øde gater på kveldstid.

Behøver man en adapter i Los Angeles?

Du trenger adapter for å bruke medbrakt elektronisk utstyr i Los Angeles. Dette er lurt å kjøpe før avreise så du er sikker på å få ladet telefonen. Der brukes det 2- og 3-hulls stikkontakt, 110V og 60Hz.

Hvor mye bør man gi i tips i Los Angeles?

Det er vanlig å gi tips i Los Angeles. Spiser du på restaurant kan du gi 20-25% i tips dersom du opplevde god service. Er du passe fornøyd, kan du gi mellom 15-20%. Tar du taxi kan du gi mellom 10% og 20% i tips.


Hvor mye koster et hotell i Los Angeles per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Los Angeles med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 3 280 kr

Gjennomsnittlig 5 925 kr

Dyrest 8 571 kr

Finn hoteller med 5 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Los Angeles

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Los Angeles
Finn hosteller i Los Angeles

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Los Angeles

Disse hotellene i Los Angeles har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Los Angeles

Los Angeles er et populært reisemål med sine mange attraksjoner, strandmuligheter og livlig uteliv. Ser du etter hotell i Los Angeles kan du sammenligne hotelltilbud på momondo, så finner du det som passer deg best.

Det er mange ulike nabolag i Los Angeles, og du finner alt fra glamour og panoramautsikt over strendene, til små familiedrevne hoteller og livlige resorter. Attraksjonene i byen er spredt rundt, så det gjelder å finne hotell i Los Angeles nære det du vil oppleve.

Er du interessert i å bli med på sightseeing når du er i Los Angeles, ender du fort opp i Hollywood. Her kan du bo på hotell og være i nærheten av attraksjoner som Sunset Boulevard, Walk of Fame, Hollywood Bowl og Universal Studios fornøyelsespark.

Vil du bestille hotell i Los Angeles nære shoppingmuligheter anbefales det å bestille hotell i Beverly Hills. Her kan du gå rundt i populære Rodeo Drive og Robertson Boulevard, med massevis av designerbutikker og steder der kjendisene henger.

Vil du bo sentralt, bør du bo i hjertet av Los Angeles, Downtown L.A. Her finner du flotte museer, endeløse shoppingmuligheter, restauranter og muligheten til å se utover byen fra Observation Deck på City Hall.

Vil du heller bo i nærheten av sjøen kan du bo på hotell i Los Angeles i Santa Monica. Her er du på stranden, med promenader perfekte for skating, rulleskøyter, sykling og å bare se på alle menneskene. Her finner du også velkjente Santa Monica Pier.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Los Angeles

Hva er byens særpreg?

Det er mye å se og oppleve når du bor på hotell i Los Angeles. Du bør dra innom Hollywood for å lære om Amerikas filmindustri, sjekke ut Walk of Fame på Hollywood Boulevard, sjekke ut Hollywood Wax Museum, og dra innom fornøyelsesparken til Universal Studios. Du kan også dra innom Disneyland i Anaheim, og Six Flags Magic Mountain. Nede i sentrum i Downtown L.A kan du shoppe, og Chinatown er verdt et besøk. Du må heller ikke glemme å ta et bilde foran det berømte Hollywoodskiltet! På kvelden kan det anbefales å dra innom en av de mange komedieklubbene og se stand-up, dra på en av de luksuriøse nattklubbene eller se live musikk på Sunset Strip.

Hva har Los Angeles å tilby?

Bor du på hotell i Los Angeles kan du også oppleve mer ukjente attraksjoner, slik som den unike attraksjonen Watts Towers som er skulpturer av skrapmetall, Bob Baker Marionette Theater som har originale dukketeatre, og Museum of Jurassic Technology. Du kan også leie bil og utforske områdene rundt byen. Dra på vinsmaking på vingårdene i Antelope Valley, eller dra på hesteridning ved Sunset Ranch Hollywood Stables.

Hvor grønn er byen?

I Los Angeles er du nære havet, og kan nyte herlige dager på stranden, også perfekt for å surfe. Du kan også oppleve fantastisk natur en liten kjøretur utenfor bysenteret, blant annet flotte vingårder.


Informasjon om opphold i Los Angeles

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Los Angeles

Hvor mange dager tilbringer folk i Los Angeles?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 4 netter i Los Angeles.

Hvor mye koster et hotell i Los Angeles?

2 304 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Los Angeles. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Los Angeles?

Prisene på hotellrom i Los Angeles kan være hele 42 % lavere i juni. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Los Angeles?

fredag er den billigste dagen for hotellrom i Los Angeles. mandag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Los Angeles?

Et luksushotell i Los Angeles kan ha en pris på 3 736 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Los Angeles 2 304 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 39% % for et luksushotell.

Hvor i Los Angeles bør jeg bo?

De fleste bestiller hotell i Downtown, Hollywood, Venice og Westwood når de skal reise til Los Angeles.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Los Angeles?

Med forventninger om generelt lite regn (62 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 15 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Los Angeles tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området. Hvis man tar været i løpet av Desember med i betraktning, er Gaslamp Quarter en attraksjon det er verdt å ta turen til i nærheten av Los Angeles.

Har Los Angeles ferieboliger?

Ja, det flere 9 536 ferieboliger i Los Angeles. For øyeblikket er condominiums den mest populære Los Angeles ferieboligen basert på vår brukerdata. Søk etter ferieboliger i Los Angeles.

Har Los Angeles vandrehjem?

Ja, 113 vandrehjem er tilgjengelige i Los Angeles om du er på utkikk etter denne type overnattingssted på reisen din. Basert på vår brukerdata er Boutique Hostel det mest populære vandrehjemmet i byen. Finn vandrehjem i Los Angeles.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Los Angeles fra hoteller?

Antall tilbydere fraLos Angeles hoteller er 7 568 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Los Angeles fra hoteller sist?

Priser for Los Angeles fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Los Angeles

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Los Angeles

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Los Angeles gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Los Angeles. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Los Angeles?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Los Angeles. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Los Angeles på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.
<